Foorum
2011-08-16 23:13
Kaaludel on veel selline mure, et mitu auku on. Kuhu siis panna, kas teine auk on parem. Tuleb teha järjekorras. Suhu, vi..tu, per...se.
Vahel läheb see järjekord segi.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-16 23:13
siis oled teadustööks kõlbmatu!
˅ näita rohkem ˅
2011-08-16 23:16
caribian, Emori uuringuid tehakse nii, et võetakse järjest iga viies ja kui viies pole nõus, siis võetakse kümnes, mitte kuues
˅ näita rohkem ˅
2011-08-16 23:35
No kuule, Parmaleikin, nii hullud need kaalud ka pole. Ausõna, ma tean. Ja kaalud ei ole pedandid, kes peavad täpsest järjekorrast kinni , pigem bohheemlased.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-16 23:42
veelturul, see viimane lause on küll õige Aga otsustamisega on minul küll nii, et ma küsin tavaliselt kõigi asjasse puutuvate ja mittepuutuvate arvamust ja siis teen saadud tulemuste põhjal miski otsuse. Kusjuures, need küsitletavad võivad varieeruda kopajuhist tippspetsialistini ja mõni neist üldse mitte midagi teemast jagada.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-16 23:44
Aina paremaks läheb. Kui uuringuks kõlbab vaid iga viies, siis on vaja iga tähtkuju puhul juba 50 meest leida, mis kogu projekti puhul teeb 600 jorssi. Ja kui veel juhtub, et esimene valikust nõus ka pole (mida ometi juhtuda ei saa) siis kasvab see arv jõudsalt.
Muide üks täpsustus, vanus siis 18 - ... Kas uuringute puhul mitte ei valita gruppe ka vanuseliselt. Arvan, et 18 amburi ja 79 aastase skorpoini võrdlus pole vist kõige adekvaatsem tulemus.
Ja mis kõige tähtsam. Naised on erinevad. Seega, me ei saa ka ühe naise arvamuse põhjal seda uuringut läbi viia. Nii, et meil oleks vaja ka vähemalt 10 naise arvamust ja et pilt ikka eriti õige oleks, siis vältimaks, et üks komistab n.ö kehvemate piste otsa ja teine saab eliidi, siis peaks ühe ja sama mehe proovima läbi kõik kümme hindajt.

See projekt lõhnab Õhtulehe järgi. Uskuge mind, me saame kuulsaks, nagu Farmi Gabriel ja Nõia Ints. Siis on Iha Mari ja Iha Juuli. Järgnevana tuleb kroonika ja kirjutab, kellega me just kihlusime, ning kellega lahutame. Äge. Elu nagu filmis Staariks saame. Ja kus siis tekib alles mehi meile postkasti ...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-16 23:51
See iga viies pidavat tagama juhusliku valiku, et siis on valim justkui autentsem. Et pole lihtsalt järjest võetud. Teooria järgi olevat siis justkui igaühel meist võimalus valimisse sattuda.
Aga muidu, kui NSM-i pakutud stsenaarium läbi viia, siis saaks sellest isegi korraliku filmi teha
˅ näita rohkem ˅
2011-08-16 23:52
Teaduse ja tõe nimel olen ka mina nõus ennast ohverdama ja kirjutan alla esimesele eksperimenti läbiviijale naisele...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-16 23:56
Just. Siis saame veel rikkaks ka. Kle, see projekt hakkab mulle juba meeldima. Rikkus, kuulsus, mehed ... einoh. Vapse eluke.
oot, veel küssa. Kas jutta käib Eesti meestest, või meestest üldse. Juhul kui hõlmab globaalseid mõõtmeid, siis ma kahtlustan, et see valmi aina kasvab.

Äkki taotleks projektile EL rahastust ja otsiks sponsorid. EL projektidega läheb lihtsalt. Nende kokku kribamine pole probleem. Aga sponsorid, peaks vist nende poole pöörduma, kes sellega siin igapäevaselt tegelevad. Oskavad ehk soovitada, et kuda moodi need sponsorid leitakse.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-16 23:59
Tubli, Nautel, Sinu panust tunnustatakse Usu, see ohverdus polegi nii hull.
Aga naisi peaks olema siis 12, et kõik tähemärgid saaks esindatud.
Mina ilmselt ei sobi, olen pidanud nii palju kiireid otsuseid tegema, et olen kaalude rikutud esindaja.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 00:07
nautel vana rebane muidugi kasu peal väljas. Mõtleks vaid 12 naist ja ei mingit sebimist. Tuleb vaid loota, et valimisse satuks
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 00:11
veelturul, sobid ikka. Ideaalne mees saab kõigi 12 erineva naisega hakkama. Ongi tulemus õiglasem
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 00:11
Kaaludest võiksin lausa raamatu kirjutada...sest oma "kaaluga"16 aastat koos elanud .Aga võiks ju proovida,kas erand kinnitab reeglit või mitte...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 00:14
Tundub nagu NSM tunneks mind...Kuidas muidu oskaks nii täpselt öelda:nautel vana rebane...?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 11:00
Nu mis siin tunda. Oled ju nutikas, sest loosiõnne puhul kukub korraga tosin naist sülle. Kui välja jätta see, et nad kogu selle asja peale täidavad hindamisankeedi, ei tohiks miskit hullu olla Nii lihtsa loogika omamiseks pole inimest tunda vaja
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 11:25
Nu eks pea oma tähtkujuga rahul olema eks igal omad head ja vead aga vaevalt see nüüd oskusi ja suhtumist seksisse mõjutab testi sattumine mhm miks ka mitte võiks ju loosiratasse jääda samas peaks ka mehed oma arvamuse kirja panema
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 11:30
Markxs, mehed hetkel kirjutavad äriplaani kokku, kuda see hiilgav kuulsust, raha ja muud nänni tõotav idee ruttu realiseerida.

Aga see, et kes kellele sobib ei sõltu nüüd kindlasti ühest poolest (või tema tähtkujust), vaid ikka mõlemast kokku. Nagu ikka, igal pajal omad kaaned
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 13:17
sinul nsm on juba kaaned olemas?? üks üles ja teine alla?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 13:36
Ma olen kollektsionäär, kogun kaasi Mida rohkem, seda uhkem
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 13:37
jan, sul on võimalus kaane kohale kandideerida
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 13:47
foxy, ära hirmuta inimesi. Ma ju veevalaja. Ennist oli iseloomustus "Veevalaja....kinnine,suht saamatu...". Saamatutega pole midagi peale hakata.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 13:52
veevalajaid on kuidagi palju siin teemas??!!
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 13:54
vaata foxy, inimene peab oma jutuga kuidagi meelde jääma, ent .... ma pigem ei kommenteeriks
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 13:56
veevalajad on tegusad ja uudishimulikud
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 15:15
hea et ma kõigest kaksik
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 15:48
Minu arust loeb see ka palju, kas inimesel on haridust ja haritust. Kui tal pole ei üht ega teist, siis on sex kehvake olenemata tähtkujust.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 16:03
ma ei usu, et haridus kedagi hästi seksima paneb, kuid kaudselt mõjub see kindlasti - ilmselt sa ise lihtsalt ootad partneriks haritut ning rumal ei mõju sulle erutavalt. teine, kelle jaoks haridus nii oluline pole, võib harimatut nautida ju küll, miks mitte. padadest ja kaantest oli kuskil teemas juttu, siia sobib see näide ka
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 16:04
Tähtkujud küll ei tohiks tähtsust omada kaaslase leidmisel ega suhte loomisel.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 16:16
Ahhaa, siis lisandub üks faktor kogu sellele katseeksperimendile veel Nimelt kes on see adekvaatne tähtkuju, kellele saab anda selle tähtsa ülesande hindamaks teisi tähtkujusid: et siis mis ON see hea seks, mida üks või teine tähtkuju pakub. Head katsetamist! Ise olen ka veevalaja ja armastan eksperimente. Kas tõesti saab nii olla, et see mida mina nimetan heaks seksiks- on kellegi teise arust täielik jama ja vastupidi? Ehk ongi. Kuidas seda kindlaks teha? Kõik kepivad järjest kõiki ja siis tehakse ühishindamine?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 18:31
Seksi juures ei saa hinnata ainult partneri tehnilisi oskusi.Hinnata saab üldpilti ja sinna kuulub välimus,lõhn jne..
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 18:33
Just!! Öelge mulle üks inimene, keda erutab must ja räpane partner
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 18:37
cereza, see on täiesti nii, et ühe jaoks ok ja teise jaoks jobu. Seda on füüsiliselt tõestatud mõlemat pidi. Nii naised sama meest, kui mehed sama naist. Järelkajad on olnud nagu öö ja päev. Ning nende inimeste arvamust ma aktsepteerin, sest tean, et tegemist pole inimestega, kes põhjendamatult kiidaks või õelusest, kadedusest või oma saamatusest laidaks.
Vot sellised lood
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 18:40
Niipalju siiski eksperiment kinnitaks,et naised eelistavad suurt riistvara,soovitavalt samaväärse tarkvaraga
Mitte,et tahaks tüli norida..loodame,et paavst seda ei loe..
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 18:41
Seda ma üritangi selles teemas tõestada juuu et pole olemas seksikaid ja mitteseksikaid tähtkujusid. On isiksused ja nendele siis kas vastanduvad või sobivad kaaslased. Kas räpasus oleneb tähtkujust?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 18:47
Vot see räpasus, see küll tähtkujust ega ka mingist muust kosmilisest mõjust ei olene. See on ikka puhas suhtumise küsimus. Aga on ka neid, kellele just räpasus meeldib. Eelmine aasta oli siin keegi, kes kuulutas ja ka postkasti postitas oma suurt soovi leida korralikult karvane ja mitu päeva pesemata naine.
Küsisin, et kas ta teeb mingit eksperimenti. Vastas, et mitte. See tõesti erutab teda. Nii, et kes hindab täieliku puhtust ja pigem kerget ülehoolitsetust, kes soovib võimalikult naturaalset kuni (minu mõistes) räpasuseni välja.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 18:48
neitsid peaks ülipuhtad olema aga muidu minu jaoks ebameeldivad...poolmehed...
Seksis on parimad "buldooser"tüüpi mehed...edukad,seltskondlikud,jõulised ja üdini isased....minu isiklik arvamus..
Romantikud(kuupiilujad,jalutajad,luuletajad jne)ei lähe mitte...ei sobi mulle,aga kindlasti sobivad paljudele teistele.
Mees peab tegema muljetavaldava statemendi,millest ei suuda ükski naine keelduda...
Ettevalmistus....vähemalt esimesel korral...mugav transport,lill,väga korralik õhtusöök ja jook...juhul kui tegemist juba algselt planeeritava nn.sextutvusega,siis ka kingitus..näiteks luksuspesu ja parfüüm..
Selline käitumine näitab,et mees tõepoolest TAHAB sind ja see teeb mehe seksikaks.
Jalutada ja tähti vahtida võib iga naabrimutiga...see ei ole statement...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 18:53
No ja rumal mees sellise statementi peale küll ei tule. Ikka kohe maha ja taha..iseasi, kas nad seda ka saavad
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 19:02
Naisi on ka erinevaid.Mulle peab muljet avaldama..mis jalust niidaks...mõtetu jutt ja luuletused ajavad minu lihased pigem pingule ja vihaseks.Üldiselt ikkagi sõnnid ja kaljukitsed oskavad naisi kohelda.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 19:06
Kuulge,jobude jaoks jatkub ka naisi
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 19:07
caribian. Ah mida sa pushhid ennast takka. Kadetse parem naabrimutti. Tal on tähtkujust ja statemendist poogen ja saab palju ägedamat seksi.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 19:10
kui kaks j22ra lasta kokku siis oi oi oi ja kui m6nus
kord vestman peal ja piibeleht all, kord piibeleht peal ja vestman all.
j22rad on t2itmatud
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 19:12
Nii, raskekahurvägi jõudis kohale.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 19:13
Jäärad on täitmatud küll...igas mõttes...elu jooksul olen kokku puutunud paljude naissoost jääradega ja ma tõesti ei sooviks enam ühtki näha...mehed ei avalda ka muljet...
Omavahel nad kindlasti sobivad,aga paljude teiste märkidega mitte..
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 19:16
no cariba sa pole 6iget j22ra saanudki kui nii r22gid.
j22rad on v2ga loomingulised, spontaansed ja kohanduvad kiiresti erinevate tyypidega
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 19:23
caribian, ära nüüd nii ka. Mu kõik parimad sõbrad + mehed on olnud jäärad. Mis mulle nende juures meeldib on see, et kui õues on 25 kraadi sooja siis, nad ütlevad, et on 25 kraadi sooja. Kui mööda sõitev auto nad poriga üle kallab, ei hakka nad kohmetult midagi podisema vaid ütlevad, et mingi debiil kallas poriga üle. Kui neile midagi ei meeldi, siis sa kuuled seda kohe. Kui meeldib, siis nad vait ei ole. Vahel võib mõni arvamus sind jalust rabada, oma otsekohesuse ja kohati taktitundetusega aga enne karm tõde kui magus vale.
Sexi koha pealt ei tohiks ka keegi kurta. Nende meeste võimekus on viisakas.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 19:26
Kuskil oli mingi jutt sellest, et mis kuju teise kujuga kõige paremini seksiga sobib. Seda olete uurinud, et kas vastab tõele.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 19:27
Ma tahtsin ka just mainida, et vähemalt üks neitsi vastaks sinu kõikidele standartitele-caribian. Aga kaljukitsede ja sõnnidega küll pole sedasi vedanud, kui sinul.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 19:33
Aga tehke selline katse, et ei tea teise isiku sünnipäeva ja siis seksige ja iseloomustage pärast. Vaadake kas läheb loetuga täppi.

Ma arvan, et praegu loetakse ksukilt maha seda ja siis poogitakse see kujuvärk liuhtsalt külge.
Tegelt seda kõikse saab nimetada tagantjärele tõlgenduseks. Jäetakse lihtsalt käitumisest-olekust see muu pahn välja ja loetakse seda mis kirjas on. Kui võtta kelelgi teise kuju iseloomustus siis rohkem kui korra koosoldud isikust loeks kindalsti ka selle teise kuju omadused välja.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 19:36
parma,naised ju väidavad,et suur M on oluline,olenemata millises tähtkujus ta sündinud on
˅ näita rohkem ˅
2011-08-17 19:40
jep Elmar. See kuju värk pole kellegile üldsegi oluline. Ma pole veel ühtegi naist näinud-kuulnud sellest rääkimas ja või seda kujuvärki taga nutmas. M'i suurus on küll tähtis.
˅ näita rohkem ˅