Foorum
2011-08-16 14:12
Milline tähtkuju teie arvates kõike kirglikum, seksikam.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-16 14:15
Veevalaja
˅ näita rohkem ˅
2011-08-16 14:16
Skorpion naised teevad ise mismoodi kõik toimuma hakkab...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-16 14:19
Hmm. Ei saa öelda, et tähtkuju garanteeriks sexikuse. Eks ta ikka sõltu inimestest, kes või mis kellelgi sobib. Kui sügavamalt järgi mõelda, siis mul vist paremad kogemused kipuvad jäärade tähtkujust tulema. See ei tähenda, et mõni skorpion või sõnn kehvem oleks. Suhtearvult vist jäärad domineerivad. Aga inimestena, saan ma ka meessoost jääradega kõige paremini hakkama. Arvan, et need kaks asja käivad käsikäes.
PS. Tean ka mõnda üsna talumatut oinapoissi. Nii, et absoluutset tõde, ma siin ei kinnitaks.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-16 14:26
Mina arvan, et mees jäär annab alla, nii skorpionile kui ka amburile. Aga naine jäär ma ei tea, kes veel kirglikum võis olla
˅ näita rohkem ˅
2011-08-16 15:41
Kaksikud, kes siis veel...neid on ju kaks
˅ näita rohkem ˅
2011-08-16 16:03
loomulikult lõvi..ükski tähtkuju ei saa selle esindajale vastu
˅ näita rohkem ˅
2011-08-16 16:06
palun põhjendage, see mis horoskoopis seisab et skorpioon on kõige seksikam ei ole piisav põhjus, lõvidest ei tea ma midagi
˅ näita rohkem ˅
2011-08-16 17:40
ma võiks öelda, kes kõige halvem on - jäär, sest mõtlevad, et oskavad voodis kõike, tegelt ei tea tuhkagi
jäärade enesekesksus lihtsalt segab neid teistega arvestamast...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-16 17:46
Oi, vaesed jäärapoisid said nüüd sugeda. Skorpion muide, nii palju kui ma neid tean, alates emast ja lõpetades paljude tuttavate ja töökaaslastega, nad kalduvad liialt õpetama ja targutama.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-16 18:12
Emade puhul on see normaalne nähe, et nad õpetavad ja targutavad, olgu nad siis mis tähtkujust tahes
Aga muidu on loomulikult kõige seksikam Kaalude tähtkuju naine, tugevate Skorpioni mõjudega
˅ näita rohkem ˅
2011-08-16 18:15
Ääremärkuse korras:...Kaalud ju kaaluvad pidevalt ja kaua
˅ näita rohkem ˅
2011-08-16 18:20
Valige nüüd ise, mis teile meeldib. Veevalajana olen üsna rahul selle tekstiga. Ma pole kunagi öelnud, et minuga peaks kerge olema. Kes mõistatusi ei viitsi lahendada, sel pole minu juurde asja

Väike vargus internetist:

Jäär

Oled seiklushimuline, armastad põnevust ning pakatad energiast. Kas oled kaalunud, et võid enda partnerile ohtlikuks osutuda? Kas viis, kuidas kallim pärast seksi külmkapini vaarub, et ohtra vedelikukogusega janu kustutada, ütleb sulle midagi? Oled kunagi tegevuse käigus voodi lõhkunud, naabrid üles äratanud või partnerile südamerabanduse põhjustanud?

Sõnn

Erinevalt Jäärast kiirendab Sõnn aeglaselt ja pikkamisi – kujutle Hummerit vastamisi Ferrariga. Kui aga kord liikvele saad, oled peatamatu. Tee kindlaks, et sinu partner seda ka teab ning ei kaota poolel teel huvi.

Kaksikud

Oled seiklushimuline, ihkad vaheldust, valmis kõike proovima ja armastad riske. Lisaks tüdined rutiinist valguskiirusel. Armastad rääkida, end väljendada, suhelda... ära siis unusta, et teatud hetkedel partner sind ei kuula. Tal on põnevamatki teha – rääkige hiljem.

Vähk

Sind iseloomustab tundlikkus, sügav emotsionaalsus, häbelikkus ning oled ka ebakindel ja tujukas. Ootad, et maa nihkuks paigast ning iga seksuaalne kogemus oleks hingepuudutav ja õhkutõstev. Kui nii ei lähe, vabastad tunnete tulva, mis lõppeb sellega, et lukustad end magamistuppa ja partner jääb pea käte vahel heitunult ukse taha.

Lõvi

Sinu kohta käivad sõnad – väärikas, kuninglik ja ülimalt enesekeskne. Kõik peab voodis toimuma sinu ja sinu ego heaks. Vastasel juhul lased partneril enda küüniseid tunda. Ole leebem – ta austab ja ihaldab sind. Püüa aru saada, et ka tema on inimene. Seks peaks ikkagi kahele inimesele naudingut pakkuma.

Neitsi

Iseloomustavateks sõnadeks on õrn, vaimne, konservatiivne ja küüniline. Lisaks on sul meeles partneri iga eksimus – isegi, kui tegemist on kauges minevikus tehtuga. Oled liialt kinni puhtuses ja korralikkuses – sa ei pea enne ja pärast seksi kindlasti duÅ¡i alt läbi käima, linu vahetama, kodu koristama ja iga kord hambaid pesema. Kui kohtled teda kui kooliõpetaja, siis nii ta sind ka näeb.

Kaalud

Oled tundeline, sul on hea maitse, armastad parimat – sealhulgas ideaalset õhkkonda, meeleolukat muusikat, kogu võrgutamismängu. Kuid võid vahel ka pöörasusi teha – planeerimata ja spontaanselt. Ning hoidu liialt andja rollis olemisest – seks peab ka sinule lõbu pakkuma.

Skorpion

Oled sügav, intensiivne ja näid salapärase ja hüpnootilisena. Lühidalt – hirmutad partneri ära juba ammu enne, kui ta sinuga voodisse jõuab. Ning kui asi seksini ka jõuab, ei pruugi ta sest elusalt väljuda. Inspireerivat aukartust ja inspireerivat terrorit eraldavast piirist on kerge üle astuda. Jää nende kahe vahele ning raputad nii enda kui tema maailma.

Ambur

Sinu kohta käivad sõnad nagu elavus, vaoshoidmatus, impulsiivsus ja ausus. Elust pulbitsev, alati lõbu jahtiv – kui vaid partner suudaks sammu pidada. Pea oma tormakuses meeles, et keegi püüab sinu tempos püsida – lase tal hinge tõmmata, veidi rahuneda enne kui järgmise seikluse ette võtate.

Kaljukits

Sinu seksuaalsus on elujõuline ja annab endast pidevalt märku, kuid peidab end alati pealispinna all. Kipud partneril laskma kogu initsiatiiv enda peale võtta ning kõik ette-taha ära teha – nii võib jääda mulje, et sa pole eriti huvitatud. Siis väheneb tema huvi, sina oled ärritunud ja kaotajaks jäävad kõik. Püüa end rohkem väljendada.

Veevalaja

Oled ebatraditsiooniline, omapärane, ebatavaline ja kartmatu – nii tundud inimestele veidi hullumeelne. Püüa vahel ka planeet Maaga suhelda – muul juhul pole su partneril aimugi, ning ta ei suuda ka välja mõelda, mida tahad. Ole kannatlikum ja juhenda teda. Magamistoas eksperimenteerides lase tal enda partner olla.

Kalad

Kalade tähtkujus sündinuna oled keeruline ning kipud kõike nägema fantaasiamaailmas, kus elada sooviksid. Oled üliemotsionaalne ning reageerid üle, kui asjadest valesti aru saadakse, kui seda ka tahtmatult tehakse. Lõpeta masohhistlik käitumine. Ka reaalsus võib lõbus olla. Sa ihkad ka väga domineerida – anna sellest partnerile teada.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-16 18:21
Seda nad teevad jah Aga siis on vähemasti garanteeritud, et kaalumise tulem on parim võimalikest variantidest
˅ näita rohkem ˅
2011-08-16 18:44
... kui nad selle tulemini ikka jõuavad ja kaaluma ei jäägi ...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-16 18:51
argliknaine, seda juhtub tõesti ka, et jäävadki kaaluma
˅ näita rohkem ˅
2011-08-16 18:58
No mina küll liiga pikalt kaaluma ei jää! Elu on õpetanud, et nii võib hoopis ilma jääda
Aga kaalud on minu tähtkuju küll
˅ näita rohkem ˅
2011-08-16 19:09
No mis seal ikka kaaluda Alati on kurat küll see teine, mida ei valinud parem. Vahel peabki mitu värki korraga käsil olema, muidu jääb täitsa ilma. Vahel on see nii vastik.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-16 19:19
C´est la vie...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-16 20:05
Siin pole üldse mingit küsimust...Kalade tähtkujus sündinud naised on segu kõigist eelnenud märkidest ja kahtlemata ilusad ja seksikad.
Mehed...parimad mehed on Sõnni või kaljukitse tähemärgist...nende meeste kõrval saab end alati tunda tõelise naisena.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-16 20:11
Kaljukits on väidetavalt väga kinnine ja konservatiivne. Aga egas alati tasu seda horoskoobindust väga tõsiselt ka võtta
˅ näita rohkem ˅
2011-08-16 20:14
ikka veevalaja ja skorpion! kaalud ka ok... ise veevalaja
˅ näita rohkem ˅
2011-08-16 20:15
Aga kaksikud, kaksikud ...kuhu te meid jätate, meie ju kah tahame
˅ näita rohkem ˅
2011-08-16 20:24
tänan, caribian
˅ näita rohkem ˅
2011-08-16 20:28
Aga olete te üldsegi ühtegi tähtkuju taevast näinud?
Muudkui aga hindavad siin oma seksikust
See mingi uuem fetish? Joonistad tähtkuju paberile ja siis kiimled selleüle?
jeerum küll.
Või, et poogen milline välja näeb? Tähtis on et on kala.
Vahel on see värk kole kummaline.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-16 20:29
Aikon...mul on kahju,aga ma tean,õigemini teadsin ainult ühte väga asjalikku,seksikat ja ilusat kaksikut....praeguseks kahjuks meie seast lahkunud...paradiisi ilmselt.
Meeste puhul jaotuvad minu punktid järgmiselt...
Veevalaja....kinnine,suht saamatu...
Kalad...kui 25-ndaks eluaastaks edu saavutamata,siis seda ei tulegi...mõtetu
Jäär....liiga tormakas,et midagi suurt korda saata
Sõnn...kuldne märk,sõnnist mees kuldab su üle ja on usaldusväärne
Kaksikud....ümbermõtlejad
Vähk..kodukeskne,sõbralik,ideaalne abieluks(ilma rahata)
Lõvi....armastab luksust ja ilusaid naisi,on nõus meeletult rabama,et neid saada
Neitsi..pedant,suht ebameeldivad,naiselikud
Kaalud...rahulik,tore,ideaalne sõber..otsustusvõimetu
Skorpion...seksikas,aga muus osas mõtetu
Ambur...kindel,asjalik ja kui suudab äris edukas olla,siis ideaalne
Kaljukits....ideaalmees,konservatiivne,hindab luksust ja suudab seda ka pakkuda,truu,eesmärkidele pühendunud,näevad oma east tunduvalt nooremad välja ja tavaliselt ei ole paksud.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-16 20:30
Mjkhan..oled siis sõnn või kaljukits?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-16 20:38
olen kaljukits.
parmaleikin. siinkohal on jube kohane soovitada kõigile, kes vahest taevast armastavad vahtida, sellist lahedat programmi nagu stellarium. täiesti tasuta ja install imelihtne, ja elamused erakordsed, samuti astronoomiaalased teadmised taevamehaanikast, tähtkujudest ja tähtedest kahekordistuvad 5 minutiga. lisaks ka täiesti eestikeelne. Mina olen vaimustuses
˅ näita rohkem ˅
2011-08-16 20:42
ahjaa, sina parma, kui sa ubuntut kasutad, leiad selle tarkvarakeskusest, teised aga stellarium.org
ja kas te üldse teadsite, et zoodiaagiringis on tegelikult 13 tähtkuju.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-16 20:47
Issand...ja mina jõudsin juba taevani kiita ..Pean tunnistama,et ei tea mitte ühtki jobust kaljukitse...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-16 21:01
näiteks aikon, kaksik, kui otsid öösel üles orioni vöö, kolm heledat tähte reas, siis sellest enamvähem otse üles jääb hele vilkuv täht betelgeuse, mille plahvatust lähiajal oodatakse, siis on taevas kaheks nädalaks kaks päikest. ja sellest veel ülespoole leiadki kaksikud castori ja polluxi, kelle perse all see lahe tulevärk toimuma saab
˅ näita rohkem ˅
2011-08-16 21:19
ja caribian, kuu on täna kalades, saidki kuu ja tähed
˅ näita rohkem ˅
2011-08-16 21:44
mingite üldistuste tegemiseks peaks ikka vähemalt iga tähemärgi kohta vähemalt 10 esindajaga seksima, kas kõigil sõnavõtjatel on see uurimistöö tehtud?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-16 22:07
Ma seksini veél ei jõudnudki....minu viimane lemmik on sel juhul ebatraditsioonileine...Veevalaja...
peale seksi temaga suurt midagi teha ei olegi....vähemalt üht oskab hästi.Targem ongi..osta midagi ülihästi ja kõrbeda teistes?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-16 22:10
Tehkem hoopis üks korralik samba ..ülilühikeses kleidis..

http://www.youtube.com/watch?v=f9aMmSzIHnI
˅ näita rohkem ˅
2011-08-16 22:20
samba oli lahe
kuigi kõigil olid 4 eurosed t särgid ja balti jaama turuputka juveelid ja prismast ostetud plätud neegi kell oli raimondo viel. Ja kõige kuumemal kutil olid pentsukast virutatud päikseprillid. reipahn
˅ näita rohkem ˅
2011-08-16 22:21
argliknaine, tavai teeme ära. Milles probleem. 12 tähtkuju. igas ühes 10 meest. Kokku 120. Nu mis see siis ära ei ole. Keegi just keksis, et oli 150 täis. Seega, 120 pole mingi maailma lõpp
˅ näita rohkem ˅
2011-08-16 22:25
Samba ongi "rämpstants" brasiilia agulirahva tants...aga äge ja üliseksikas...
tango.. see on terve kultuur
˅ näita rohkem ˅
2011-08-16 22:49
Eks igaühel ole oma maitse...Mõni naine ,kellega mina kuidagi voodisse ei roniks on teise jaoks printsess.Sama on ka ilmselt tähtkujudega,kes kellega kuidas klapib.Mõned tahavadki öölabi istuda ja käest kinni hoides kuud vaadata...Minu jaoks on oma kogemuste põhjal vaieldamatult parimad amburid.Aga ka mõned teiste tähtkujude esindajad on suutnud üllatada...Keerulisem on kaalude ja kaladega.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-16 22:55
Kaladega on alati keeruline...me ei tea ise ka,mida tahame..
˅ näita rohkem ˅
2011-08-16 22:57
tegelikult on tähtkujusi tõesti 13. peale skorpioni on päike päris pikalt tähtkujus nimega Opchiuchus. et 130se skoorini peate jõudma
˅ näita rohkem ˅
2011-08-16 22:58
Kust niipalju pandavaid mehi leida?Ideid?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-16 23:00
heh, kas sul pole siis 130t sõbrannat, nende mehed näiteks
˅ näita rohkem ˅
2011-08-16 23:03
Tähtkuju ei oma mingit tähtsust. See on puhtalt ebausk ja lora.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-16 23:04
Sõbrannade mehed on tabu puutumatud.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-16 23:06
Kalade võrrandit pole veel lahendanud,aga kaaludest olen aru saanud et ei tohi palju valikuid anda.Ei tohi küsida ,mis ja kuidas...kui ootamatult üllatada,siis on kahe mehega ka nõus,kuigi algul arvasid,et võiks ainult natuke proovida pimedas ja teki all...

Aga sa caribian hakka nimekirja koostama...Vaata millal soovitud number täis saab?Ma siis nr 1
˅ näita rohkem ˅
2011-08-16 23:07
no a kas teil seal provintsis feissbuuki ei ole siis
˅ näita rohkem ˅
2011-08-16 23:08
Oh...ma eelistan kvaliteeti...kõiges...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-16 23:08
no kui sa ainult pandavad välja otsid, on ju tulemus null - ikka järjest ja juhuslikke tuleb võtta, nii kui tänaval keegi vastu tuleb, küsid tähemärki ja kas tervisetõend on kaasas - ja põõsasse ära. muidu valid igast tähemärgist eliidi välja ja ei saagi teada, kus rohkem eliiti on
˅ näita rohkem ˅
2011-08-16 23:11
Ma ei suuda igat ettejuhtuvat....tahaks ikka ilusat ja head
˅ näita rohkem ˅