parmal on õigus. Päriselus olen mina küll samasugune, keegi ei tohiks imestada, kus teemas, miks mu geeliküüned koguaeg murduvad, ütlen, seetõttu kullake, et sa nad igale poole taha ajad. Võib olla tõesti on vahe vaid selles, et näoilme järgi saab aru mida ma öelda tegelikult tahtsin.
Aga suures plaanis ega ma jah netis mingit inglit või kedagi teist küll mängima ei hakka.
Internet on minu jaoks üks meelelahutus. Mõned räägivad, et hea on netis võõraste inimestega oma asju arutada ja mõnda muret või probleemi lahendada. Aga no vaadake ise neid foorumeid. Peab ikka inimesel olema tõesti tahtmist omi asju sinna kirjutada. Heal juhul üks inimese kaastundest või lihtsalt hetkel viitsimisest kirjutab mida asjast arvab. Tegelikult on inimestel endal piisavalt tegemist oma eluga, et netis võõraid muresid lahendada. Loomulikult on ka need, kes kunagi millegi ega kellegi kohta hästi öelda ei taha ja ei viitsi. Mul on pigem kahju neist inimestest, kes netis avalikses foorumites oma probleemidele lahendust otsivad. Esiteks on inimene tõenäoliselt väga mures, kui tõsisema probleemiga foorumisse astub ja mis ta vastu saab. Ta pekstakse lõpuks vaeseomaks.
Nii, et minu arvamus on väga julm ehk. Oma probleemidega peaks inimene üldjuhul ise hakkama saama, või spetsialistide ning sõprade/lähedlaste poole pöörduma. Kui seda ei julgeta, siis tekib küsimus, mis moodi sead probleemi ennast (kui hüva nõu käes) lahendada julgetakse?
Anonüümne internet on meelelahutuskoht, mitte nõustamiskeskus. See, kuidas keegi oma meelt lahutab, on tema enda asi. Kes mängib mingit unelmaterolli, kes saab viha väljaelamisest naudingu, iga ühe oma asi, mis ta teeb. Arvestades, et sa ei tea kunagi kes need inimesed on, pole mõtet ka nende pärast stressata ja pead valutad.