Foorum
1
2
2011-08-09 12:28
http://www.ap3.ee/article/2011/8/9/pigem-loobun-seksist-kui-iphone-ist
˅ näita rohkem ˅
2011-08-09 12:31
aga miks mitte. seks on paljudele ühiskondlik kohustus ja minutiline mõnu. sama nad saavutavad ka omaette tegutsedes.
aga mingi iphone on palju ägedam sest seda saab teistele näidata, seal on palju huvitavaid appe, temaga saab pilti teha, filmi vaadata, märkmikku oma salamõtteid kirjutada.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-09 12:59
ju siis on inimesel nii vilets sex-elu, et nõus selle mingi tehnika vidina vastu vahetama
˅ näita rohkem ˅
2011-08-09 14:00
Vat siis miks on hea, et ma seda vidinat pole endale ostnud. Pärast ei tea mis juhtub. Äkki hakkan ka nunnaks ja istun oma helendava ekraaniga kahekesi pimedas kongis. Isegi küünlad ei pakuks enam huvi
˅ näita rohkem ˅
2011-08-09 14:47
Naised on ikka nii arhailised (mitte kõik muidugi ) No mis on seks, ühe uusima tehnikaime ees !!! Ma ütleks, et igand, mõttetus, sobilik vaid koopainimestele, paras paavianitele paaritamiseks Aga iPhone...see on elu, selles on kirge ja muusikat selles on kõike, mida hing ja ...hing tahta võivad
˅ näita rohkem ˅
2011-08-09 15:16
Vat selle hinge pärast ma põrguexpressile esimesse klassi pileti ostsingi. Nüüd elan instinktide pärast - süüa, magada, sexida ja sigatseda. Peamine, et härra all väravas, ikka vastu võtaks.
Küll seal tuleb see kirg ja muusika ... kõik mida hing ihaldab. Seni tuleb siin maamunal kuidagi hakkama saada
˅ näita rohkem ˅
2011-08-09 19:02
Aga iPhone'ga saab ju harrastada virtuaalseksi
˅ näita rohkem ˅
2011-08-09 19:05
Kindlasti. Küber mina ja küber Juss. Mõlema unistused ja fantaasiad täituvad.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-09 19:30
Ja nii vähe ongi õnneks vaja, kõigest üks tehnikaime ja kõik mured murtud, pole vaja kedagi otsida ja mõõtusid arvustada. Piisab vaid hästivarustatud kauplusse siseneda, valida sobiv karbike, maksta KAARDIGA ja voila, maailm ja naised/mehed ongi olemas
˅ näita rohkem ˅
2011-08-09 19:38
ah eks see seks olegi liiga ületähtsustatud. Tuleb meelde see stallone film Demolition man, vot on lahe seks, pohhui kui pikk su till on
˅ näita rohkem ˅
2011-08-09 19:39
No ja iPhone saab ka vibreerima panna
˅ näita rohkem ˅
2011-08-09 19:44
Õigus, Mikhan! Ega seks polegi miskit erilist ega vajalikku, keskenduks hoopis vihmametsade kaitsele
˅ näita rohkem ˅
2011-08-09 19:45
Jotteff, kuhu Sa vibreeriva phone kinnitad, kas varba või tilli külge ?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-09 19:58
mäkaiveri teibiga perse külge. las loksutab junnid soolika seina küljest lahti
˅ näita rohkem ˅
2011-08-09 20:06
eh, elu ilma iPhonete ei ole vist eriti elamist väärt. kahju....mu ka pole iPhone
huvitav, miks vastanutest keegi iPhone eest oma elu ei tahtnud anda?
samas, kes neid inimesi teab..... kui TeleNavi-l oleks praegu vaja kinnitusi selle kohta, et 90% ameeriklastest on valmis iPhone saamiseks oma elust loobuma, siis miks mitte ka seda teha? tuleks ainult tellida firmadelt vastav uuring ja vajalikud pealkirjad ajalehtedes oleks sellega tagatud + saaksime endale teise on-line uudise, mida arutada: nt „ameeriklased surevad iPhonete välja“ marketing on oluline...

kui sisuliseks minna, siis arvan, et sellele TeleNavi-le oli kasulikum esitada ja avaldada oma uuringu tulemused just sellisel kujul, nagu need algselt olid - s.o mingi tavalise ajaviitelise on-line uudisena, kus muuhulgas nagu juhuslikult seks ka sees oleks (pealkirjas ja vist paaris kohas oli veel), sest seksiga saab alati uudise edastatud.
nt ma ei lugenud sealt välja mitte midagi sellist, mida mul tegelikult vaja teada oleks, aga oluline on see, et ma sain teada, mida mul vaja ei ole (i Phone) - seda ju tahetigi saavutada. eks info tahab levitamist.

minu arust osavalt tehtud reklaam iPhonele - uuringu tegijad kogusid seda, mida neile ainult vaja oli ja telefonide omanikud said vastu uue kogemuse, natuke meelelahutust või koguni teise iPhone lepingu nt. kusagil pressis avaldatakse uuringu tulemused, keegi meie ajakirjanikest satub peale ja otsustatakse, et oleks hea või koguni äriliselt tulus (nt siin tegutsevatele iPhone ja teiste sidevahendite edasimüüjatele) sama uudist ka meile vahendada ja tõlgitigi see ära. arvati vist, et see uudis loob ka meil mingit efekti...
eks ta jah... keegi saab ameeriklastest tarbijate rumaluse, rahaahnuse ja otseste tarbimishuvide üle naerda (kuna teatud uudistel on ka teatud lugejad, siis st et on-lines suheldakse aktiivsemalt – mingi tulemus seegi).
keegi teine aga saab endale selle uudisega kliente juurde nt .. jne jne.
aga mina debiilina ei saa endiselt aru, kuidas ma seda efekti peaksin tunnetama millise kehaosaga. no ei taju veel seda vajadust minna iPhone ostma. krt ja see uuring ise oli ka nii seosetu ja sisutu...tundub, et koguni vastused olid neile ette antud.
aga samas intrigeeriv teema muidugi tehtud keda see kontekst huvitabki. peamine, et „seks“ paljudes pealkirjades oleks
˅ näita rohkem ˅
2011-08-09 20:12
ma arvan, et kui ma oleks iPhone tarbija ja kui selle tootja käiks mulle ööd ja päevad peale, et täitku ma mingi küsimustik, sest see on kasulik selleks ja selleks või siis ma saan seda ja seda, siis ma valetaks ka sinna midagi kokku.. ainult selleks, et mind rahule jäetaks.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-09 20:15
ja siis tuleb päikeseplahvatus ja ülemaailmne leviauk
˅ näita rohkem ˅
2011-08-09 20:19
Windowsi kasutajad loevad e-maile tundaega. Pidevalt on "panges" ja vajab restarti.
Linux'i kasutajad loevad e-mailid 10 mindiga ära.
Mac'i kasutajad loevad e-maile 2 tundi. Mitte, et see oleks aeglane ja panges, vaid see on niiiii ilus. Lihtsalt istuvad ja vaatavad võlutult.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-09 20:24
Ostsin mais Ipadi(mitte podi)ja hetke seis-olen reaalselt kasutanud 2korda.Täiesti mõtetu vidin..poes tundus nii moodne ja ahvatlev ,aga telefoniks ei sobi-kaugelt liiga suur.Arvutiks liiga väike.Ok,porri saab tellida ja värvid on ka ilusad ..aga siiski mõtetu...leppisin oma vana Nokiaga ära ja kasutan siiani.
See ei pruugi olla antireklaam sellele tootele,aga enne ostu oleks mõistlik läbi mõelda kasutuskohad..
˅ näita rohkem ˅
2011-08-09 20:29
iPad ei sobi telefoniks? Väga naiselik arusaam

Ei ole nagu telefoniks loodudki, mu arusaamist mööda. Võrkkiiges lebos ja reisil olles väga hea. Igapäevaselt kodus läpakas endiselt mugavam muidugi.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-09 20:42
telefoni funktsioonid täiesti olemas,ainult SIM sisse ja go...ainuke probleem...salaarmukesega ei saa suhelda,kõik ju valjuhääldis
˅ näita rohkem ˅
2011-08-09 20:43
Ma ei tea kas iPhone eest keegi elu on andnud aga hiljaaegu oli uudis kus iPad vahetati neeru vastu.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-09 20:44
http://www.elu24.ee/458522/hiina-teismeline-muus-ipad-2-eest-oma-neeru/
˅ näita rohkem ˅
2011-08-09 20:47
igatahes mina ei osta enam ühtegi asja, mille sees on windows. isegi maksa vastu ei vaheta
˅ näita rohkem ˅
2011-08-09 20:48
Kas tõesti?Neer maksab siis ~450 euri?Odav asi...millegipärast arvasin,et organid ikka tunduvalt kallimad...nagu Chloe kotid või ferragamo kingad ...ei pea tingimata roosad olema,aga roosa tutt oleks armas
˅ näita rohkem ˅
2011-08-09 20:51
Mõtlesid Skype või Facetime?

Kaart on levi jaoks nii ehk naa vajalik, kui just wifis ei istu. See ei ole telefon, see on läpaka aseaine, väga hea kusjuures. Aku iga väga bueno.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-09 20:52
kus ta siis odav on, üle 20 euri gramm ju. jõle kallis seljanka tuli sellest
˅ näita rohkem ˅
2011-08-09 20:54
Reklaamitrikke igasuguseid, Mjkhan nimetas kõigile teada tuntud teipi, mida leiab igast korralikust majapidamisest. Kas see oleks nii, kui omalajal Richard Dean Anderson poleks seda kuulsaks mänginud. On tõesti väärt kaup. Räägitakse, et väga hea vahend ka karvaeemaldamiseks
˅ näita rohkem ˅
2011-08-09 21:02
Issand!Kas aseaine Brasiilia vahatamisele?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-09 21:06
mitte aseaine, vaid kõigi supermodellidega nii tehaksegi, rätik näo peale ja teibirull sahtlist välja. Kas sa arvad, et su karvad millegi muuga eemaldati uiui lihtsameelne
˅ näita rohkem ˅
2011-08-09 21:43
Raha küsisid for brazilian vaxing...lähen homme tarbijakaitsesse...tea,kas peab ette ka näitama,mida ja kus tehti?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-09 22:14
Loomulikult pead ettenäitama. CSI kriminalistid peavad ju analüüsid võtma
˅ näita rohkem ˅
2011-08-09 23:12
mind küll mingi tehnikavidin ei huvita...eriti, kui seda veel seksiga võrrelda...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-09 23:36
arvestada tuleb siiski sellega et kõik inimesed ei vaja seksi niipalju kui vbl ihalased. on väga palju mehi ja naisi kes üldse ei seksi ja nad ei ole ka midagi kaotanud. mina küll mõistan neid, sest üks tehnika vidin annab neile palju rohkem staatust kui mingi seks mis neid üldse ei huvitagi.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-09 23:42
ehk siis mis on tähtis, kas vidin või sellega kaasas käiv staatus? just mõtlesin et ok, sitta see seks, miski vidina vastu võiks ju vahetada, kui miski tõeliselt lahe vidin oleks, mitte iphone, mis on nagu nõme vidin veitsa. Aga kui vahetada miski vidiniga kaasneva staatuse vastu, no sellele võiks küll vee peale tõmmata
˅ näita rohkem ˅
2011-08-09 23:47
aga staatus oli juba rauaajal olemas. kui sa leidsid midagi ägedat siis olid tehtud tegelane. asjad alati väärtuslikumad sest neid saab vahetada, nendega saab midagi teha. aga mis selles seksis siis nii ülimat on, mingi 2 minti naudingut ja selle saamiseks pead rohkem vaeva mõnikord nägema kui iphone ostmiseks ja sellega kaasneb 100 probleemi mida sul iphonega ei kaasne.

sa võid ju iphone vahetada ükskõik millise sulle põneva vidina vastu.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-09 23:48
tibijutt
˅ näita rohkem ˅
2011-08-09 23:50
mjkhan, sinujaoks on seks sama mis teisele iphone. naistemehed on ju naeruväärsed, mingi seksipärast teevad suured mehed end ülilolliks, jabur kuidagi ma täitsa mõistan seks = iphone , ühed jobud ju mõlemad. naistemeheks olemine ju täpselt samasugune staatuse värk, vastasel juhul lepiks paljud ühe naisega elus.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-09 23:56
see oli nüüd tibijutt vol 2
ma saan aru miks sa caribianiga ei klapi- samamärgilised tõukuvad, vastandid tõmbuvad
Kumb siis jääb, kas suured mehed teevad ennast ülilolliks seksi või naistemehe staatuse pärast?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-09 23:58
osad teevad ju küll, kõrvalt vaadates. mjkhan, sa vist irised jälle niisama nagu tavaliselt
˅ näita rohkem ˅
2011-08-10 00:10
ma ei vaidlustanud seda, et teevad. sa ei vastanud, mis on siis see, mille pärast. seks=iphone ja iphoneomaniku staatus=naistemehe staatus.
ok, jätame selle lollaka iphone, aga oletame, et näiteks miski tsüklofasotron vms vidin mida hing ihaldab ja võrdsustame selle seksiga, mida ka hing ihaldab, siis võiks ju seda ehk mingiks vahetusvariandiks pidada, aga staatus, no kamoon. tii-bii
ei irise päris niisama nagu tavaliselt, üritan juhtida su tähelepanu teatavatele analoogiatele ja katsetan, kas võib juhtuda, et sa mingil hetkel ise ka neid märkad
Ja siis veel seda, et vaatan kõrvalt, kas olen ainus, kes neid märkab
˅ näita rohkem ˅
2011-08-10 00:15
ei no kõigi jaoks pole seks elus oluline. aga mingi asi on talle oluline sest siis on ta süsteemis. võta kuidas tahad, sa võid olla miljonär, aga kui sa rattaga koosolekule sõidad siis oled lihtsalt napakas või vastasel juhul pead ikka lõpprikaks olema.

kui sa nüüd mind testid siis minul on jumalast ükskõik kuidas keegi elab või mida ta siin elus tähtsaks peab, juhul kui ta ise on saavutanud siis respektin, aga mullipuhujatest ei pea suurt. ma usun et ma saan aru küll miks mõnele võib iphone olla tähtsam kui seks.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-10 06:10
Eks see iPhone ole samasugune tillipikendus nagu autogi ja paljudele pole seks senikaua tähtis, kui seda saadaval pole.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-10 08:33
Igaljuhul üks korralik tehnikavidin on parem kui üks pipardav naine vidin võimaldab üsna kaua teda näppida,enne kui ta tuksi keerad naisega seda mitte..
˅ näita rohkem ˅
2011-08-10 08:50
Elmarpoiss, ma vaidlen vastu Mina võrdleksin neid kahte, (vidinat ja tibinat) Kui kasutusjuhend lugemata, võib nad üpris kiiresti utiiliks muuta Samas võivad nad juba koostamisel, defektsed olla, kui mõni lukksepp hirmsa peavaluga, on esmaspäeva hommikul tööle asunud.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-10 09:14
aikon,samas võib tibin samuti hirmsa peavaluga mingi jama kokku keerata vidin vähemalt ei haugu vastu..
˅ näita rohkem ˅
2011-08-10 09:31
Otseselt ju vidin ei haugu aga kui ta kriitilisel hetkel (tibinale helistamisel) "pildi taskusse" paneb, siis on see hullem, kui haukumine
˅ näita rohkem ˅
2011-08-10 09:39
Mõtlesin osta ühe penskari telefoni o euro eest ja sellega tibinatele pikki kõnesid tegema hakata See vähemalt ei löö pilti tasku
˅ näita rohkem ˅
2011-08-10 10:00
Hindan Su eelistust, Elmar ainult et.... pikkadel kõnedel võivad olla traagilised tagajärjed. tibin väsib penskari pikkadest monoloogidest, teemal "kui mina alles noor veel olin" ja paneb ise "pildi taskusse"
˅ näita rohkem ˅
2011-08-10 15:17
iphone ja ipad on päris huvitavad vidinad juba seetõttu et neid pakutakse lausa boonuseks. hvs on pikemataega kuulutus kus otsitakse töötajaid aga hoopis teistmoodi kui tavaks. kui sina oskad neile soovitada kedagi ja soovitatu sõlmib lepingu siis sulle kingitakse ipad. näiteks väga paljude tarbijamängude auhindadeks on iphone või ipad. nad ikkagi on staatusteks arenenud, hinnatud asjad ka tehnoloogiliselt, nö pioneerid.
˅ näita rohkem ˅
1
2