eh, elu ilma iPhonete ei ole vist eriti elamist väärt. kahju
....mu ka pole iPhone
huvitav, miks vastanutest keegi iPhone eest oma elu ei tahtnud anda?
samas, kes neid inimesi teab..... kui TeleNavi-l oleks praegu vaja kinnitusi selle kohta, et 90% ameeriklastest on valmis iPhone saamiseks oma elust loobuma, siis miks mitte ka seda teha? tuleks ainult tellida firmadelt vastav uuring ja vajalikud pealkirjad ajalehtedes oleks sellega tagatud + saaksime endale teise on-line uudise, mida arutada: nt „ameeriklased surevad iPhonete välja“
marketing on oluline.
..
kui sisuliseks minna, siis arvan, et sellele TeleNavi-le oli kasulikum esitada ja avaldada oma uuringu tulemused just sellisel kujul, nagu need algselt olid - s.o mingi tavalise ajaviitelise on-line uudisena, kus muuhulgas nagu juhuslikult seks ka sees oleks (pealkirjas ja vist paaris kohas oli veel), sest seksiga saab alati uudise edastatud.
nt ma ei lugenud sealt välja mitte midagi sellist, mida mul tegelikult vaja teada oleks, aga oluline on see, et ma sain teada, mida mul vaja ei ole (i Phone)
- seda ju tahetigi saavutada. eks info tahab levitamist.
minu arust osavalt tehtud reklaam iPhonele - uuringu tegijad kogusid seda, mida neile ainult vaja oli ja telefonide omanikud said vastu uue kogemuse, natuke meelelahutust või koguni teise iPhone lepingu nt. kusagil pressis avaldatakse uuringu tulemused, keegi meie ajakirjanikest satub peale ja otsustatakse, et oleks hea või koguni äriliselt tulus (nt siin tegutsevatele iPhone ja teiste sidevahendite edasimüüjatele) sama uudist ka meile vahendada ja tõlgitigi see ära. arvati vist, et see uudis loob ka meil mingit efekti...
eks ta jah... keegi saab ameeriklastest tarbijate rumaluse, rahaahnuse ja otseste tarbimishuvide üle naerda (kuna teatud uudistel on ka teatud lugejad, siis st et on-lines suheldakse aktiivsemalt – mingi tulemus seegi).
keegi teine aga saab endale selle uudisega kliente juurde nt .. jne jne.
aga mina debiilina ei saa endiselt aru, kuidas ma seda efekti peaksin tunnetama
millise kehaosaga. no ei taju veel seda vajadust minna iPhone ostma. krt ja see uuring ise oli ka nii seosetu ja sisutu...tundub, et koguni vastused olid neile ette antud.
aga samas intrigeeriv teema muidugi tehtud
keda see kontekst huvitabki. peamine, et „seks“ paljudes pealkirjades oleks