Foorum
2011-08-15 13:36
Mina mõtlen "kiisu" all KASSI ...Ok...siis seda,mis karvane või vähemasti oli karvane
Genitaalide kohta on mul oma teooria aga seda ma siin ei avalda...kui keski soovib, siis privas kirjeldan
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 13:40
Aikon, mulle palun kirjeldust privas
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 13:43
nsm. ei meeldi mõttetu lahmimine, kui ise ollakse samasugune. Vahel võib aga enamus ajast võiks ikka positiivne olla.

no puss krt siis võiks vähemalt julgust olla ja öelda, et kallis Parmaleikin, sinuga ma ei kohtu. Mitte, et oi ei ma ei kohtu kellegagi foorumist, ma ei usalda neid ja mine tea mida pärast minust räägitakse.
Ah see pole tähtis kah.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 13:47
Kes nüüd negatiivne on
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 13:50
nsm. Enamus postitustest võiks olla positiivne. Vahel võib ka negatiivne olla. Kui koguaeg negatiivne, siis tekibki see pettumuse arvamus.
Ja, et iha foorumis kõlbaki siis ainult igavusest toota midagi?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 13:53
Oled sa kindel, et oled suudad mu arvamust lugeda ja aktsepteerida? Pärast tuleb jälle hull sõda, et ma ei tea kelle ees pole piisavalt kummardanud ja tont teab mis süüdistused veel.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 13:59
Suuseks on tore küll aga visuaalsus peab kah olema, mitte vaid keelega kompamine
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 14:10
Usaldamatus tekitab kahtlusi, kahtlused kartusi, kartused sünnitavad vihkamist
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 14:13
Push loe oma tekst uuesti ja kõvasti ja pane see omale ka kõrvataha. Vahel läheb sul seda tarvis.
Ei tasu siis kõva häälega seletada midagi , kui hiljem sellest häda sünnib.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 14:25
Push nu mis see kriips ikka ilus on kena ikka kui asjal jumet ja kuju tekkinud, on millele suud anda mille vahel trügida. aga mis siis erinevatesse puutub sii Utha-l üks kena lin üles pandud näitusest kus siis mitmesaja naise jalgevahest on kunst saanud
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 14:44
Ei pea ...
http://brightonbodycasting.com/design-a-vagina.php

Aga palun See eksis siia suure jutu sisse ära aga on tegelikult ka väga lahe asi
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 14:55
Aga miks mitte ka naistele vaadata ja võrrelda
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 14:56
Just, kunst kuulub rahvale, mitte eraldi naistele ja meestele
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 18:27
Väga huvitav, kuidas siin möned naised ikka oma sönu söövad..ja jah, ma mötlen sind Uhta....tuletan sulle siiski meelde, kui sa palusid neil naistel siin viisakamalt käituda, kui nad siin vahepeal väikese tilliuga mehi lausa mönitasid..see oli see teine teema kas suur vöi väike Ilmselt on se naissoole väga omane, et täna räägin uht aga homme teist...Ja ei soovi ma siin sinuga kull enda poole vöita ja sinuga mingit diili luua...räägi ikka enda eest. Aga mis NSM puutub, siis vaatasin siin veelkord tema sönakasutust, siis tema lemmik omadussöna ongi idioot...seda kasutab ta siin ikka väga tihti Mis see mulle näitab...see näitab seda, et tegemist omgi uhe labiilse ulbikust elus kibestunud naisega. Kui inimene usna tihti teisi halvustada ja solvata puuab, siis tegemist ongi elus kibestunud inimesedga...sinu puhul NSM veel rseksuaalselt rahuldamata naisega Sinu pöhimöte ongi, et köik mehed on isiodid, lollid, väikese tilliga tropid, kes ei tea elust, naistest ega seksist midagi...ainult NSM on see suur spetsialist, kes vötab sin igal teemal söna ja pritsib tatti, kui keegi julgeb talle vastu vaielda. Utlen ausalt, et see NSM ajab mind juba naerma
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 18:39
Mitte kõik mehed, vaid sina paavast oled IDIOOT!
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 18:45
paavst. on ikka suur vahe, kas sa kutsud kedagi korrale või palud tal midagi teha. ma ei teinud NSM-i puhul mitte kumbagi. kui tahad ise selles veenduda, siis loe mu postitust uuesti. ma pöördusin küsimustega tema poole, mitte ei öeldud, kuidas ta sinuga või kellegi teisega käituma peaks. kui sa tähele panid, siis ma tunnistasin seal, et ma pole kõiki postitusi lugenud. seega ma olin arvestanud sellega, et võin ka eksida. see ei olnud korrale kutsumine!
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 18:45
NSM,milleks mind oli vaja blokkida
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 18:49
Hea küsimus. Ma ei tea. Mul on seal mitu lehekülge blokeeringuid. Äkki oled kunagi mingi veidra kirja mulle saatnud. Ausalt, ma ei tea miks sa sinna listi sattunud oled.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 18:53
No vot, töestasid järjekordselt, kes sa oled kas on valus töde kuulta vöi öigemini lugeda, et nii närvi lähed Sorry, ma ei ligenud sinu siin uhte eelmist kirja..no seal tunnistad ka , et oled messoos pettunud...ma siski täpsustan, mite pettunud vaid kibestunud...see öhkab ju igast sinu kirjutisest siin..sain sellest praktiliselt kohe aru, kui sa siin söna hakkasid vötma. Minu pärast ole pettunud vöi kibestunud...mul täiega kama kaks, aga see ei anna sul siin öigustust tulle inimesi söimama ja alandama...sewllega sa näitad siin just oma labasust ja ebastabiilsust ja inimene kes teisi solvab, peab arvestama sellega, et saab ise samuti vastu vahtimist Millega sa krt rahul pole, ela oma elu ja ära pritsi siin tatti....kui sa niimodi jätkad siisn normaalsed mehed käivad sust kaarega ringi ja jälle söimad siis mehi, et kuradi idioodid ja sead
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 18:55
Endiselt! Mitte mehed, vaid sina paavst oled IDIOOT!
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 18:57
Uhta, kas mitte sina ei kirjutanud sin, et ei ole vaja inimesi solvata ega alandad nende arusaamade ja mötete pärast ja et siis suhtlemisel peaks ikka viisakaks jääma....vähemalt selline su möte oli ja sellepärast ma sinuga ka nöustusin.
˅ näita rohkem ˅
NSM,pole sulle kunagi olnud vajadust privasse kirjutada ei,ega ma pole bloki pärast pahane
˅ näita rohkem ˅
ma arvanl, et mitte ei aja naerma, vaid ajab hirmu nahka
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 18:59
elmar59, nu siis olid sa ise mind blokeerinud. need on mul ka blokeeritud, kes mind blokeerivad. kolmandat võimalust pole.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 19:02
Vöibolla mönele ajab NSM hirmu nahka aga minule kull mitte..olen selliseid nn pettunud ja kibestunud naisi ka reaalis kohanud, kes on oma elus valesi valikuid teinud ja siis suudistavad selles kogu maailma..ja mida rohkem nad kibestunud on, seda isoleeritumaks nad jäävad ja seda rohkem jälle kibestuvad...see on neile nagu nöiaring, millest nad ei suda välja tulla, nagu see NSM siin
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 19:05
Paavst, sa oled endiselt IDIOOT!
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 19:07
Uht hästi vabameelset naist vöi paari, kellega vöiks unustamayult nautida köike, mida seksuaalne nauding vöib pakkuda, kes naudib mängulist ja fantaasiarikast seksi, valmis proovima köike uudset ja huvitavat, kelle jaoks ei ole seksis piiranguid...ainult lihtsast tavaseksist ei ole huvitatud.

katkend paavst20 ankeedilt.....46-aastane,10cm tilliga abielus mees otsib perversset seksi...
kibestunud mitteleidmisest?Kindlasti.Tujutu perverssuste mitterahuldamisest?Kindlasti.
Rohkem pole midagi öelda.
Sa ei leia otsitavat..ei siit ega mujalt.Kui raha on,mine lõbumajja ja telli ,mida soovid.
Abielus mehega ei hakka ükski naine mingeid ekstreem-katseid tegema..milleks.
Erinevalt sinust oleme meie siin kõik veel täie mõistuse juures.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 19:07
nsm ja paavst. Kohtuge. Kutsuge teised ka vaatama. Ma võtan pepsikoola ja pokorni ka ligi. Suvekino.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 19:09
Poksiringis...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 19:11
Ei parma. Ma piirdun ühe lausega, mida jään kordama seni kuni ta suudab minust üle saada. Olgu see tal nii raske kui tahes. Ühepoolne armastus lõppeb kunagi nagunii. Loodan, et kui piisavalt talle meelde tuletada, siis lõpuks jõuab kohale ka.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 19:14
nsm. Püüad talle sisendada, et ta ikka ei armasta tegelikult sind?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 19:18
Miskipärast on paavsti kirjatükist pigem tunda, et tal on piss püksis ja nutt kurgus, kui et tal naerutuju oleks. Siin pole ka midagi imestada, kui huumoritaju puudub, siis ei saa miski naerma ajada.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 19:18
Just nimelt. Kui piisavalt korrata ühte asja, siis ma loodan, et mõjub lõpuks.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 19:19
Sul NSM blokeeris aju kinni vä no ega sinu ajust suuremat välja pigistagi, kui söna idiot...sele söna oled sa pärsi hästi selgeks öppinud aga jah, eks sinu ajukine rohkem sinna hargivahele ongi valgunud. Ja näed, Cabrian ka platsis....kus sa varem kull olid...no said ka oma vaimukust nuud näidata, tubli Täitsa huvitav, kuidas möned naised siin oma tuhisust ja labasust ules näitavad No andke nuud minna, start....
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 19:20
Paavst, sa oled IDIOOT!
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 19:28
Oh ei foxykene, ei nuta...ma lausan hirnun siin teid..naeran ja samas ka imestan, kui labased möned naised ikka vöivad olla....aga andke tuld, vaatame, mis teie ajukene siin veel suudab välja möelda...NSM on juba täitsa audis...ainult söna isiot tulebki välja...sina Foxy ja Caribian tulge talle nuud appi...vöi tooge talle vähemalt vett...muidu ainult idioot ja idioot...vöi lööge talle vastu selga, vöibolla tömbas midagi kurku, näiteks kaks suurt....
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 19:32
paavst, näpi tilli parem vahelduseks, siis ehk tahab sinu pisikest kah keegi kurku tõmmata. saad ehk õndsaks.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 19:38
Tead, mul ta nii pisike, et ei leia ulessegi, rääkimata näppimisest ..aga möte sul öige....ma juba varem soovitasin NSM kahe tilli otsas tantsu luua,,,siis saaks ta ka ehk öndsaks ja aju poleks enam kinni blokeerunud Vöin sulee Foxy sama soovitada..sul vist ka probleemid...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 19:44
Paavst, sa oled IDIOOT!
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 19:49
Ega me naised ilma püha isa õnnistuseta ja soovituseta oskagi midagi tarka ette võtta. Soovitaks siis sõbralikult omalt poolt ka midagi kasulikku. Paavst, kesklinna apteegis on praegu luupide sooduspakkumine, kasuta seda kindlasti. Luubi abiga leiad kindlasti oma kaduma läinud tillikese ülesse!
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 19:54
Kuule, ära minu pärast kullake muretse, kui vaja, siis käin apteegis ja puha....aga aita nuud NSM-i....ta ikka veel luksub ...saan aru kull, kui söna idioot öelda, sis on suu ilusti avatud ja o kujuline, aga nuud on kull mingi törge...kaks suurt on isegi temale vist liiast
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 19:55
Paavst, sa oled IDIOOT!
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 20:02
paavst, sa ei saa ju ihast ära minna, kesse siin siis naisi laimab sel ajal kui sa apteeki lähed ja nii see luup sul ostmata ja till üles leidmata jääbki nii pikka ja hädaldavat juttu ei viitsi ju ükski teine mees kirjutada.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 20:02
NSM, mul on sulle uks tösine ettepanek...kutsu köik foxy ja caribian omale kulla, siis veel paar suurt tilli ka ja tehke uks korralik grupikas....usu mind, aitab...ma vähemalt loodan seda ja su aju ei ole enam blokeeritud.....tahaks sinuga ikka veel diskuteerida, aga sinu poolt ainult idioot, idioot....uksluiseks lähed
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 20:05
Eee.... mina oma mehi jagama nõus ei ole, kui juba paar suuremat tilli, siis ainult mulle

paavst, aitab lobast, marss apteeki!!!
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 20:06
Huvitav, kes see nuud siin naisi laimand on...ma ikka head soovin teile
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 20:08
paavst, tänud. ehk lepiks kokku, et naised küsivad edaspidi ise kui sinult mõnd nõuannet vajavad.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 20:10
No ma ei tea, aga arvan, et NSM-l meeldiks kull sinuga veidi hullata ..vöiksid talle vastu tulla....vöibolla selles asi ongi, et ta soovib hoopis naisega hullata...sellepärats ta meeste vastu nii öel ongi
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 20:13
Paavst, sa oled IDIOOT!
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 20:15
paavst, MINA tõesti su nõuandeid ei vaja. tegele palun OMA probleemidega kõige pealt, kui jääb tilli venitamisest aega üle, siis võid tulla siia naistenõustajaks.
˅ näita rohkem ˅