Väga huvitav, kuidas siin möned naised ikka oma sönu söövad..ja jah, ma mötlen sind Uhta....tuletan sulle siiski meelde, kui sa palusid neil naistel siin viisakamalt käituda, kui nad siin vahepeal väikese tilliuga mehi lausa mönitasid..see oli see teine teema kas suur vöi väike
Ilmselt on se naissoole väga omane, et täna räägin uht aga homme teist...Ja ei soovi ma siin sinuga kull enda poole vöita ja sinuga mingit diili luua...räägi ikka enda eest. Aga mis NSM puutub, siis vaatasin siin veelkord tema sönakasutust, siis tema lemmik omadussöna ongi idioot...seda kasutab ta siin ikka väga tihti
Mis see mulle näitab...see näitab seda, et tegemist omgi uhe labiilse ulbikust elus kibestunud naisega. Kui inimene usna tihti teisi halvustada ja solvata puuab, siis tegemist ongi elus kibestunud inimesedga...sinu puhul NSM veel rseksuaalselt rahuldamata naisega
Sinu pöhimöte ongi, et köik mehed on isiodid, lollid, väikese tilliga tropid, kes ei tea elust, naistest ega seksist midagi...ainult NSM on see suur spetsialist, kes vötab sin igal teemal söna ja pritsib tatti, kui keegi julgeb talle vastu vaielda. Utlen ausalt, et see NSM ajab mind juba naerma