Foorum
2011-08-15 00:25
mis siis juhtus? kas mul sai aru otsa?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 00:34
Eks sa ise tea paremini, mis sul otsa sai..kas aru vöi möistmine vöi veel midagi muud...vaatasin siin just ka teisi teemasid ja oh ullatus, nagu ma arvasingi, praktiliselt igas teemas vötab NSM siin söna....ja ikka satub ta teistega konflikti..kas see ei tundu sulle Utha kuidagi kummalisena...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 01:05
Kibestunud vanatädid
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 01:39
paavst, uni on otsas, aru veel natukene on.
et NSM vaevab sind... ma ei saanud aru, mida nimelt peaks kummaliseks pidama? kas oma arvamust avaldada on kummaline või on seda kellegagi konfliktis olemine? ja kus sa neid konflikte näed..
pealegi, kui erinevate maailmavaadetega inimesed piltlikult pikemaks ajaks samasse ruumi sulgeda, siis paratamatult hakkab seal konflikte tulema. see on vältimatu protsess, sellised asjad käivad kaasas eluga. täiesti normaalne naine, kui minu arvamust küsitakse
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 06:57
Vaaa Utha, kui sa pole veel ari saanud, siis selgitan...kummaline on see, et see NSM vötab siin praktiliselt igal teema söna ja peab ennast ainuögeks ning kui tkeegi teeb talle vastulause ja ei nöustu tema seisukohtadega, siis muutub see naine jällegi labiilseks ja hakkab inimest halvustama...selles on teema. Seega on tegemist väga konfliktse inimesega, kes puuab oma arvamust siin teistele peale suruda, seega on siin tema puhul kull normaalsusest asi kaugel. Kui ma nuud öieti mäletan, siis isegi sina kutsusid siin teda varemalt korrale....inimestel on muidugi erinevad maailmavaated, aga kui sind hakatakse erinevuse pärast debiiliks söimama, väikese tilliga jobuks, siis anna andeks, kust otsast see inimene normaalne on. Kordan, egemist on labase ja taktitundetu naisega.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 09:24
paavst. oot, mina kutsusin teda korrale? huvitav lähenemine sul. miks sa seda arvasid? kindlasti mitte.

vaata, paavst. alati, kui keegi hakkab sellises toonis kellegi poole pöörduma või teiste ees sõna võtma, tekib nendel, kelle poole pöörduti, tunne, nagu suheldaks nendega veel vanema positsioonilt - sellelt madalamalt ja vahest ka alandavamalt- või sealt kusagilt ülevalt poolt antud loaga.. et te olete minu kasvandikud, patused jne ja ma pean asuma teid karistama. paneme vastutama.. nurka ja vait! jne.
nii ei saa suhelda, paavst.
ma kirjutasin ju, et te ei saa teineteisest aru, kuna te suhtlete eri tasanditel ja teil on oma positsioon kaitsta.
täiskasvanud naisi ei ole vaja korrale kutsuda. ma sain siin ainult avaldada oma arvamust hetkeolukorra kohta ja seda tehes tugineda vaid oma hetkemuljele. see hetk oli kaks nädalat tagasi! praegu on teised hetked.
siis te olite minu teade veel suhteliselt teema alguses, kolmandikkugi polnud sellest teemast veel olemas. ja ega ma ei elanud ka siis teie arutelule eriti kaasa, ei olnud nii keskendunud kui praegu.
tagantjärele lugedes olen ka mina oma seisukohti pidanud muutma ja peab tunnistama, et seda naiste, mitte sinu kasuks.
mind ei anna selliste üldistavate väidedega, nagu sa siin naiste kohta esile toonud oled, enda poole meelitada. ma ei tule.
ma olen otsustanud „seal“ - nende poolel olla. meie sinuga ei ole kompanjonid, et sa siin justkui saladuskatte all minuga midagi arutada proovid. ma olen ka naine, kui sa seda ei unustanud ja ma ei ole kaugeltki sinuga sama meelt. enam ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 09:27
parmaleikin, just just. Nii peabki suhtuma asjadesse, millest aru ei saa Ebaadekvaatselt.
Aga no sinu küsimus pani mind küll sinu selges mõistuses korraks kahtlema. Kas sa tõemeeli usud, et naisterahvas, kes tuleb foorumisse kedagi moosima või nillima, hakkab siin meestega vaidlema? Sellega tõmbab ta ju kohe kriipsu peale igasugusele tutvumisvõimalusele.
Kui meestega tutvuda tahad, siis pead ikka seda juttu rääkima, mis neile meeldib ja nende ego natike kõditab. Ära nii uhuu nüüd ka parma ole, et arvad nagu naised ei oskaks endast head ja paremat muljet jätta ja mesijuttu ajada, kui neil mehei meelitada vaja on.
Võib ju olla, et mõnda inimest ärritab see minu "mul savi" suhtumine. Aga no mis teha, ega ma nüüd oma suhtumist muutma küll ei viitsi hakata. See on enam kui kindel.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 10:03
nsm. Mida sa endast näidata tahad? Milleks selline käitumine?
Ajab kellegil kõvaks?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 10:07
Tulles tagasi teema juurde...
Mõnele meeldivad ka märjad kiisud))
Aga minu meelest nurruv kiisu on parim
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 10:13
Mis minu käitumisel viga on? Mis sulle ei sobi?
Jube maailma lõpp on kohe, kui mõni naisterahvas oma isikliku arvamust omab. Veel õudsam, kui ta selle välja ütleb. Kõige jubedam on, kui ta silmakirjalikult libe ja kleepuv pole. Ma ei viitsi, pole kunagi viitsinud ega hakka ka viistima mingit lolli mängida. Nii, etootust, et ma hakkan siin foorumis kellegi ees lipitsema ja mulli ajama, ei tasu hellitada.

See, kas kellelgi midagi kõva on või kõvaks läheb, mind ausalt ei huvita! Mis see minu mure on.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 10:16
Sa ei pea oma haiguse pahameelt siin välja elama. Saa terveks!
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 10:17
Boom, märg kiisu hakkab haisema
Aga mina ajasin kiisu õue, las püüab hiiri, muidu tolgendab jalus ja ajab karvu
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 10:24
Aikon, sulle peaks loomakaitjad kohale kutsuma Õues vihma sajab ja sina saadad kiisu õue

Mis teha parma, kõik naised polegi lambad (ega ka mitte kiisud) mõned isegi evivad oma arvamust ja julgevad selle isegi välja öelda. Meestele see loomulikult ei meeldi.
Parma, kui sa tahad miskit kõvaks ajada, loe foorumit, vaata ilusaid pilte ja kasuta paremat kätt
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 10:30
Foxy, kui need loomakaitsjad on tüdruksoost, siis las tulevad Ja muideks meie kandis,vihma ei saja
Muide see, mis puudutab naiste isiklikku arvamust ja selle avaldamist, ei ole mitte igale poisslapsele vastuvõetamatu Ja lambad on ilusad loomad
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 10:30
foxy. Õnneks jah kõik naised ei ole lambad. Ära oma kätt liigapalju kasuta.

Miks tädide arvamused kipuvad kõik olema suht negatiivsed ja ilmselgelt täis kibestumist?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 10:33
ahjaa. selle haigusega ja normaalseks tunnistamise seoses hakkab mullegi meenuma midagi.. väga ähmalselt mäletan ütlejat ja seda aega, kus see arvamus mulle teatavaks tehti, aga kusagilt kuuldus, et ma olevat ka haige. kahjuks diagnoosimatu vist, sest diagnoosi siis mulle ei pandud... ja agressiivne, ülbe.. ja domineerivat veel kah. huvitav, eks?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 10:36
Parma, kui sa arvad, et minu arvamus inimesest, kelle suhtumine meenutas potentsiaalse mõrvari käitumist, ja teine, kes on minu silmis idioot, tuleb mingist pahameelest, siis mis mina sinna parata saan. See on sinu arvamus. Ega ma seetõttu oma arvamust muutma ei hakka, olenemata oma tervislikust seisundist.
Parma, ka sinu arvamustes oleme leidnud kuhjaga kibestumust ja viha. Kas sa seetõttu hakkad nüüd alati kõigele kaasa jaatama?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 10:40
Aikon, tänud

Paraku on nii, et üks osa mehi ei talu seda, et naine ka miskit mõtleb ja ütleb. Ja siis, kuna neil mõstlikkult argumenteerimiseks mõistust jääb vajaka, siis kõige lihtsam on oma pisikese haavatava ego kaitseks neid nimetada "haigeteks, kibestunud tädideks" Kui oleks virtuaalse suhtlemise asemel tegemist reaalse maailmaga, siis lastakse sageli ka rusikad käiku....kui sõnad otsa saavad
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 10:42
Utha, kusjuures tundub jah, et ainus aktsepteeritud naine on see, kes igal pool kummardab ja kõigile vaid komplimente pillub - külla sa oled tark poiss, küll sa oled ilus mees, issand kui armas, nii nunnu, jne. Mehed ropendavad ja räägivad kuidas tahavad, naine punastab häbelikult ja ütleb, mis te nüüd poisid.
Ainus huvitav asi on see, et hiljem öeldakse selle naise kohta jutulind. Sest vaatamata lipitsemisele ikka kätte ei anna ja kui annab, siis on lihtsalt lits.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 10:45
foxy sa paned teemast mööda. Ilmselt on sul selle lugemise jälle probleemid. Plärad niisama.

nms. No loe oma viimast juttu nüüd. On ju täis kibestumist. On sulle komplimente viimaselajal öeldud? Oled sa ise komplimente öelnud?

Ma ei ole alati ja igalpool kibestunud.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 10:53
tegelikult ma mäletan ütlejat ka, aga tema ise vist ei taha enam mäletada
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 11:06
Ma võin olla kibestunud, sinu arvates. Kordan, see on sinu arvamus. Aamen!
Jah, olen teinud viimase 72 h jooksul 3 komplimenti siin saidil. Erinevatele inimestele! Vastupidi olen saanud 5 komplimenti. Ka siin saidil ja erinevatelt inimestelt. See vist on ka halb märk, et märk, et ma ei hoia komplimentide arvu tasakaalus? Jube mõrd, onju?

Kuna mulle anti üks väike vihje, siis ma küsin parmalt kohe otse. Kas sinu varbad said kannatada, kui ma ühe teise teema lõpus teid pullipakkujaid zoofiilideks nimetasin? Vabandust, aga mehed, kes naistele pulle pakuvad ongi zoofiilid ju. Või kuidas seda nimetatakse? Sitad lood, et mind see teema ei huvita. Jälle kibestunud vist.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 11:17
parma, ära mine teemast mööda. me siin juhtumisi räägime kiisudest. kui sul on mure, et ei lähe kõvaks, siis tee palun uus teema ehk keegi foorumist tuleb sulle nõu ja jõuga abiks
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 11:24
Teeks foorumlaste kokkutuleku kitsas ringis.Need,kes siin kõige nobedamalt sõna sekka ütlevad Päris põnev oleks
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 11:35
Usu mind, et neil aktivistidel ei ole ühtegi vaba nädalavahetust lähimad kaks aastat
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 11:38
Kiisudest rääkides ...üks ilus kiisu, on korrapäraselt madalaks pöetud, tumedakarvaline
Elmar...ales oli kokkutulek, mille tagajärgi võis mitu päeva siin lugeda
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 11:40
NSM. Ma loodan, et sul ühel ilusal päeval see palavik ära läheb. Aga tore, et saad ennast välja elada. Mind zoofiilia ei tõmba.
Pigem häirib tädide kibestumus ja sõimlus. Ega tegelt see eriti ei koti kah. Aga kirem. kipub õigus jääma.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 11:50
Muidugi läheb. Kus ta pääseb. Kui häirimiseks läheb, siis ainus asi mis mind siin algusest peale on häirinud on see, et kõik kes pole n.ö "õige inimese" maitse järgi on perverdid. Seda olen ma korduvalt igal pool selge sõnaga välja öelnud.
Lihtsalt kurb on vaadata, kuidas inimesed, kellele sexuaalne maailm on veidi avaram kohe pikki piilumist saavad. Nagu profiilis on midagi eriskummalist "õigete inimeste" mõistes, saavad nad nii postkastis kui ka foorumis kohe sõimata.

Kas see sind ei häiri? Kindlasti mitte, sest sa suhtud ise täpselt sama moodi kehvasti kõigisse, kes pole "õiged inimesed". Ime siis, et lahinguks kohe ei lähe, kui mõni neist julgeb foorumis noka lahti teha. Vahet pole, kas mees või naine.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 11:56
NSM - tead ma nii ka ütleks. ma ei arva seda, et kellegi poolehoiu saavutamiseks või temale meeldimiseks oleks tingimata vaja talle teele ette viskuda või ma ei tea... nt ennast tema alla heita, et siis seal teise alluvuses teda edasi teenida, lahkuse eest tänada jne.
see on naisena enda teenija seisusesse asetamine, milleks?
mulle tundub, et asi ei ole ainult selles, nagu mehed seda naistelt eeldaksid, vaid naised ise ka kalduvad vahest arvama, et nii on vaja, et see on aktsepteeritud jne.
mingit alandlikkust ei ole üldse vaja ja mehi pole ka vaja alandama hakata. teise alandamine peaks olema out, selles ei ole mingit küsimustki. kui asjad juba nii kaugel on, siis ongi minu arust tegu kibestumisega. selline äärmuste poole kaldu olek viitab sellele. kui kohe alguses asutakse teinetese suhtes vastandlikele positsioonidele ja ollakse suheldes kogu aeg vihaselt kaitses, siis on ka enda solvumised ja solvangud kerged tulema. selle st kibestumise taga ongi enda ja ka teise väljaelamata viha, olenemata asjast, mis selle tingis. kibestumine aga tekitab ainult uut kibestumist jne. efekt on tegelikult vastupidine.
olgu mis tahes, endaks on ainult jääda vaja ja samas peab meeles pidama seda, et teine pool on ka samasugune inimene, samasuguste tunnetega, hirmudega jne. kui sellega kogu aeg arvestada, siis ei teki ka eriti neid olukordi, kus oleks vaja vastu teist solvata või süüdistada.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 12:29
Me keegi pole siin inglid, mina ammugi mitte. Kas just kibestumus. Pigem ma arvan, et mingit sorti pettumus, on selle asja nimi. Kibestumus oleks vast siis kui oled pettunud ja sul pole alternatiivi, oled nagu hüljatud, lootust kaotanud või nii. See on minu tõlgendus sõnast kibestumus.
Enda puhul kasutaks sõna pettumus. Nu eks ma olen ka kunagi sinisilmne olnud ja uskunud, et kõik inimesed on ilusad ja head ning need üksikud turtsumised on vaid hetkelised emotsioonid. Aja jooksul on jah roosad prillid ära kulunud ja maailm avanenud teises valguses.
Eks selle kõige baasil on ka minul (pole kunagi varjanud seda) tugev eelarvamus internetis liikuvate inimeste (paraku enamalt jaolt meeste. mis on loomulik, sest naistega puutud ikka väga vähe kokku) suhtes. Aastate jooksul olen saanud miljoneid naisi alandavaid kirju (lähme nikkuma, keppi teeme jne). Olgem asuad, selline pöördumine naisterahva poole on teda alandav.
Pole ka ime, et mingi aja jooksul kujuneb välja hoiak, et internetis liigubki ringi meestekari, kes ei suuda austada naisi. Vastureaktsioon, miks ma peaks neisse paremini suhtuma.
Siit tekib kohe küsimus, et miks ma siis käin siin, kui kõik siin on labased ja nõmedad. Vastus lihtne, sest siin on ka äärmiselt toredaid inimesi. See, et enamalt jaolt kalduvad nad paraku bi-sexuaalsuse poole (mehed!), siis sealt ka minu huvi just nende vastu, sest tõenäolisus kohata igati kena (ei ole pistmist midagi iluga) ja meeldivat inimest, on nende seas kordades kõrgem. Lisame sinna ka minu klassikalisest veidi laiem sexuaalne maailm, siis pole mul põhjust püüda süveneda heteromeeste hingelusse.
Kuna aga bid ja homod on kõigi pideva tule all, siis otse loomulikult asun ma nende eest kaitsepositisonile. Sest äärmiselt vastik on kõrvalt vaadata, kuidas inimesi, kes on igati toredad pidevalt sõimatakse.
Mõned ikka aegajalt teevad mulle vihjeid, et miks ma näen vaeva ja võtan tule enda peale. Ega ma üldjuhul ei viitsigi ammu sõna enam võtta. See, et ma siin tõbisena kodus igavlen ja mõni isane paistis eriti silma, siis no jah ... näe läks nõnna, et sai veidi madistatud.
Niipalju siis kibestumusest ja pettumusest, ning kogu sellest trianglist internetimaalimas.
Kes on inglid, las lehvitavad oma tiivakesi, kes pole, neil on tõenäoliselt oma selged seisukohad ja arvamused.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 12:39
Arvesta alati kui oled ühtede jaoks tore siis samas teiste jaoks mitte,ka liialt toredas inimeses võid ajajooksul pettuda...netis veel üsna sageli
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 12:48
NSM, mulle tundub, et mõni mees siin arvab, et "õige inimene" on ainult see, kes seksib pimedas ja teki all, ontlikult oma seadusliku abikaasaga Soovitavalt paavsti poolt enne õnnistuse saanult Kui paned tule põlema, oled pervert või lits Kui tahad teki ka pealt ära lükata, siis see on juba perverssuse tipp Loomulikult kehtib see ainult naiste kohta. Meesinimene arvustamisele ei kuulu, tema võib teha mis tahab
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 12:50
Ära koba pimeduses, süüta valgus.... ja sa näed ja sa näed ja sa näed
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 12:52
Aikon, tuld põlema panna on ohtlik, äkki selgub, et kobasid pimeduses valet inimest või lausa valest soost inimest
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 12:53
Et seda ei juhtuks, süüta valgus ennem, kui käpuli kukud.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 12:54
kas keegi veel mäletab et püha isa tahtis teada milline oleks kena naise kiisu nagu hiljem selgus huvitas teda siiski vitt kui selline ja selle välimus te siin poete teki alla pimedasse sinna ju vaja taskulamp kaasa võtta muidu ei näe nimetatud asja hinnata
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 13:02
foxy, tead kui päris aus olla, siis ma tõesti ei tea, mida osad inimesed üldse tahavad ja kas nad isegi seda teavad. Ühiskonna arvamus ja sisemine huvi on pidevas konfliktis lihtsalt. Kusagil oli kunagi hea ütlus, nii nagu vanasti oli kombeks enam ei saa, nii nagu tänapäeval veel ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 13:02
tunnetus on üks asi seda tunned riistaga sel nagunii vaid üks silm peas ja seegi ei näe vaid purskab aegajalt aga väline visuaalne külg ju ka selle asja juures oluline või pole see nii ? minu jaoks küll
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 13:04
Inimesele on antud nägemine, kuulmine, haistmine, kompamine...milline neist ebavajalik on? Täiusliku pildi saab vaid siis,kui neid kõiki kasutada
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 13:10
Selle ühesilmalise asjaga kõne all oleva objekti uurimine on umbes nagu sondi neelamine. Sondeerija lükatakse sisse ja siis kuvatakse pilt või saadud hinnang arvutis (loe:mehe peas)
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 13:15
Kombates saab ka Veenuse kujust aimduse aga mitte tervikpilti
Ei tahaks "sõjakirvest" välja kaevata aga meenutuseks niipalju, et ...keegi ütles, et.... "visuaalselt on suurem mehe suguorgan ilusam, kui väike..." miks siis väide(naisest) tundub vale olevat!?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 13:19
Lisaks veel selle vana tõe, et..."naised armastavad kõrvadega, mehed silmadega"...ei sõnagi kompamisest
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 13:20
Aikon, ega ei olegi midagi naise kohta väita vale. Ainult vist selle vahega, et naise kohta ei kehti "mida suurem, seda ilusam..." Või äkki ma eksin, äkki ongi suurema kiisuga naine ilusam ja parem??
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 13:20
nsm. Igavusest genereeritud tootmise teemad ja hea kus saab ennast välja elada. Krt nagu pusshup juba.
Kokkutulekule tuleb elmar küll aga ma tean, et pushup siin suure suuga kunagi ütles, et tema foorumi tegelastega ei kohtu. ei pidavat usaldama.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 13:23
Viimasest teen ma järelduse, et elmar ja parmaleikin on üks ja sama isik, miks muidu üks teisele suuvoodriks on.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 13:23
Defineeriks nüüd ära, mis on KIISU!??...Kas kiisu on see osa naisest, mida genitaalideks nimetatakse või on see osa, mida rahvasuu tutiks nimetab, ehk siis karvkate "veenuse kingul" !?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 13:24
parmaleikin: See ei pruukinud kõikide foorumlaste kohta käia Näit. jfjmi ja kiremorvariga kohtuks heal meelel.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 13:26
Ma pidasin silmas seda genitaalide osa. Aga eks mehed on selle ala eksperdid, tõepoolest oleks huvitav teada, mida selle all mõeldakse.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 13:29
Kas sellest peab nii aru saama, et suuremaga naised võivad suuseksist vaid und näha?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-15 13:30
parma, mida iganes. Ära loe kui ei meeldi. Nii lihtne see ongi.
Huvitav, mis sinu kibestumuse põhjuseks olla võib. Jäid ilma millestki või?
˅ näita rohkem ˅