Me keegi pole siin inglid, mina ammugi mitte. Kas just kibestumus. Pigem ma arvan, et mingit sorti pettumus, on selle asja nimi. Kibestumus oleks vast siis kui oled pettunud ja sul pole alternatiivi, oled nagu hüljatud, lootust kaotanud või nii. See on minu tõlgendus sõnast kibestumus.
Enda puhul kasutaks sõna pettumus. Nu eks ma olen ka kunagi sinisilmne olnud ja uskunud, et kõik inimesed on ilusad ja head ning need üksikud turtsumised on vaid hetkelised emotsioonid. Aja jooksul on jah roosad prillid ära kulunud ja maailm avanenud teises valguses.
Eks selle kõige baasil on ka minul (pole kunagi varjanud seda) tugev eelarvamus internetis liikuvate inimeste (paraku enamalt jaolt meeste. mis on loomulik, sest naistega puutud ikka väga vähe kokku) suhtes. Aastate jooksul olen saanud miljoneid naisi alandavaid kirju (lähme nikkuma, keppi teeme jne). Olgem asuad, selline pöördumine naisterahva poole on teda alandav.
Pole ka ime, et mingi aja jooksul kujuneb välja hoiak, et internetis liigubki ringi meestekari, kes ei suuda austada naisi. Vastureaktsioon, miks ma peaks neisse paremini suhtuma.
Siit tekib kohe küsimus, et miks ma siis käin siin, kui kõik siin on labased ja nõmedad. Vastus lihtne, sest siin on ka äärmiselt toredaid inimesi. See, et enamalt jaolt kalduvad nad paraku bi-sexuaalsuse poole (mehed!), siis sealt ka minu huvi just nende vastu, sest tõenäolisus kohata igati kena (ei ole pistmist midagi iluga) ja meeldivat inimest, on nende seas kordades kõrgem. Lisame sinna ka minu klassikalisest veidi laiem sexuaalne maailm, siis pole mul põhjust püüda süveneda heteromeeste hingelusse.
Kuna aga bid ja homod on kõigi pideva tule all, siis otse loomulikult asun ma nende eest kaitsepositisonile. Sest äärmiselt vastik on kõrvalt vaadata, kuidas inimesi, kes on igati toredad pidevalt sõimatakse.
Mõned ikka aegajalt teevad mulle vihjeid, et miks ma näen vaeva ja võtan tule enda peale. Ega ma üldjuhul ei viitsigi ammu sõna enam võtta. See, et ma siin tõbisena kodus igavlen ja mõni isane paistis eriti silma, siis no jah ... näe läks nõnna, et sai veidi madistatud.
Niipalju siis kibestumusest ja pettumusest, ning kogu sellest trianglist internetimaalimas.
Kes on inglid, las lehvitavad oma tiivakesi, kes pole, neil on tõenäoliselt oma selged seisukohad ja arvamused.