parmaleikin, mäs moodi siis? Kusjuures, seda ma kuulen tõesti esimest korda, et vagiina kuju ja mõõtmeid muudaks vanusega? Ma ei räägi siin kõrgest east. Aga sexuaalselt aktiivse aja jooksul ja väljaarenenud vagiina muutused ega? Ma kaldun arvama, et me räägime erinevatest asjadest?
caribian, nu need kintsud peavad ikka tõesti vägevad olema, kui selline hõõrdumine tekib. Ma reaalsuses pole sellist asja veel näinud.
Kusjuures, tead, et õllekõht pärsib sexuaalset vastupidavust. Nii, et väga tõenäoline on see, et mees, kel puudub kõhulihas, sel on selle tilli püsti hoidmisega ka probleeme. Kindlasti on erandeid. Aga suures plaanis on need asjad seotud. Mis muidugi ei tähenda, et liigne lihastreening aitab peenisele kaasa. Need liigselt lihastesse aetud, neil on teised teemad. Kõik oleneb mida nad söövad jne. Seal võib esineda vastupidist efekti, et just pärssivalt mõjub.
Eks see ole sama ka naistega, teatud spordialad parandavad tupe tööd ja teatud puhkudel mõjub see hoopis vastupidiselt.
Aga see on juba suur teadus, millest oskavad teatud eriharidusega inimesed rääkida.