Foorum
2011-08-14 00:40
avame jah, kelle järgmiseks paari paneme
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 09:10
Vaatame kõigepealt nimekirja,kes juba on paarilise leidnud...
Push võttis paari Kiremiga(tea,kas viimane üldse nõus on)aga tugeva persoonina suudab Push teda selles veenda..
Parma ilmselt eelistaks Utha seltskonda...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 15:27
hm. aga teate, te jätsite oma ennustusi tehes ühe olulise asja tähelepanuta – te ei tea, keda Utha eelistab
enne peate selle kindlaks tegema. äkki eelistab Kiremit?... või pushupi? tegelikult risto oleks ka veel saadaval, kui ta mind ainult ära ei põlgaks kogu aeg kui puhsup poleks nad (Kiremi ja risto) enda omaks teinud, siis ma oleks võinud koguni kihla vedada selle peale, et keegi neist mu kindlalt ära võtab pushup ise vist mind ei taha
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 15:54
oot, oot. Seda, et mõrtsukas meil "vaba pole", väitis keegi pliks. Ma arvan, et me ei peaks lähtuma sellistest arvamustest. Ikka iga üks peab ise ütlema, et kas ta on või pole.
Muidu on nii, et see sama pliks kirjutab siia terve nimekirja rahavast, kes kõik väidetavalt tema omad on.

Nii ei saa. Asi läheb jamaks. Pigem lähtuks sellest, et hetkel on kõik saadaval. Kui keegi pole, siis kisagu ise, et tema on hõivatud kellegi poole. Aga enne templit alla ei pane, kui see teine pool ka asjale alla kirjutab.

Aga enne tuleks leppida kokku, et kes on see, kes nad siis ametlikult paariks kuulutab, kes on see, kes nad riidu mineku puhul lahutab. Seega kohtunikud, advokaadid, korravalvurid, kosjamoorid. Kõik ametid vabad
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 16:02
ja nii see meie väike kontor ära natsionaliseeritigi
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 16:08
Mida sa siis lootsid. Tahtsid kõik paremad palad endale saada?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 16:29
Utha, ei jäta sinu kaaslased miskit tähelepanuta.Nad lihtsalt panevad sind paika ja hiljem analüüsivad tehtud samme.
Sinu eelistused Utha selgitatakse hiljem,ehk aastate pärast.Kogemused tulevad elust enesest.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 16:33
Siiski...igale ainult üks paariline..vähemalt alguses.Hiljem vaatame,kes saab juurde..juhul kui keegi üle jääb
push peab ka osa saagist rahvale tagasi andma.Ühe võib jätta
Nii...Utha-kas sa siis ka tahab Pushi või mitte?
Risto...kelle sina valiks?Kui ei soovi kedagi...mõtle hoolega,pärast jagamist enam midagi ei saa.kui tahad ,ütle kohe
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 16:39
caribian, õige suhtumine.
Pane jah paarid kokku. Kui hakkavad jonnima, siis moodustame komisjoni, kes otsustab!
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 16:40
Jonnima hakkavad kindlasti..
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 16:42
Mida nad jonnivad siis? Kui nad ise otsustada ei suuda, siis otsustatakse nende eest.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 16:44
caribian,minule siit kedagi kahjuks ei jää.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 16:47
ma arvan, et risto saab kyrbiku hõissa koerapulm
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 16:53
mjhhan, ei õelutse. muidu lähed ise Ristoga paari. Vot jaura siis.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 16:54
mjkhan,ikka kui arvama asud-siis ainult valesti ja valjusti
see oleks veelgi kohutavam,kui ennast pakkuma asuksid
ära tee mjkhan rohkem panuseid,sest sellest peale sinu keegi aru ei saa ka.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 16:55
no kuidas ma siis õelutsesin, koostasin ju tõeliselt hästi sobiva paari ja sina õel vanatüdruk tahad kõik ilusa ära rikkuda
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 16:56
Nu mis ma ütlesin, Risto, te sobite. Nii, et paneks nüüd teema lukku.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 17:02
NSM tahaks ankeedis küll kahte bi sõpra, et iseenesest oleks ju ilus ta ristole ja kellele iganes siis kolmandaks sokutada... aga samas, nad saaks paavstiga nii armsad lapsed
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 17:05
NSM. Kui vagiinast seestpoolt rääkida, siis seda ilma kaamerata ikka ei näe. Seda ei saa kuangi keegi teada, mis värk sellega kellegil on.
Seega selelst pole mõtet seetpoolt rääkida. Sama erootiline võib maks olla.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 17:05
Tegelikult on minuga nüüd nii, et need sõbrad on olemas. Seega, ma pean tunnistama, et ... limiit on täis! Ja nagu reegel oli, et liialt ei ahnitse, siis ma kahjuks pean jääma Teie paaripanekutes vaid kõrvaltvaatajaks.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 17:07
Tegelikult on nii, et ajasin teemad sassi
Autoerootika ei mõju hästi
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 17:10
parma, mine rahune natuke. Kui jälle oled sina ise, siis hakkame otsast peale
Hetkel meil kibe töö käsil siin. Vaja rahvas kaheks loe ja kokku panna. Sa oma vagiinamurega hetkel oled täiesti teisejärguline.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 17:16
Aa miks te paaritate? Saate sellest mingi rahulduse?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 17:17
on sul mõni muu põhjus välja pakkuda
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 17:19
mikhan räägi sellest rahulolust. Kas siis kui keegi teie paaripandutest seda kinnitab, siis saad nagu orgasmi laadse värgi või?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 17:21
jep. nagu õnnestunud perverssus, mis lennutab su sky high
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 17:21
Parandame foorumi negatiivset fooni.
Esiteks, lõppeks see hala, et keegi ei leia. Nu me aitama.
Teiseks, rahuldatud inimene on palju rõõmsameelsem ja postitab ka rõõmsamalt.

Seega tegeleme ühiskondlikult kasuliku tööga. Keegi jagav siin juba ÜKT punkte, nagu ma märkasin.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 17:22
parma,vaata mjkhan juba pikemalt aega piinleb oma muredega,et ei leia sobivaid partnereid,paare.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 17:25
Risto, nüüd oled ju temal sina. Palun hoolitse oma paarilise eest, mitte ära nori koguaeg.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 17:27
oh shit, hiljaks jäin, just olin mängu seda välja pakkumas, tahtsin igaks juhuks kontrollida, ja dämm, juba jõudis
aga jah, ehk võib ka nii öelda, et see teeb rohkem inimesi õnnelikuks, kui ajunuss
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 17:28
mikhan ja nsm aga tehke nii, et sebite paarid kokku ja siis aitate neil seksida ka.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 17:32
Just just. Üks hoiab jalgu ja teine küünalt. Parma, sinu lööd trumme taktiks. Ihaorkestri esimesed käeharjutused.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 17:33
Nsm,oi ei nori me midagi.
vaata kuidas teine paaritub oma punktidega ühest teemast teise.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 17:34
Ma parem vaatan, et kas Teie suhte areng muudab Teid või mitte!
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 17:35
sellega on nii nagu iha lehega, et te muudkui esitage kaebusi ja ettepanekuid
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 17:37
Ei siin ei kaeba midagi. See on üdini positiivne teema. Kõik õndsaks. Ettepanekud, jah need, tuleb teha oma paarilisele. Ei pea avalikult tegema. Võite vabalt omavahel moosijuttu ajada ja siis igasugu asju kõrva sosistada. Esialgu, sobib ka see, kui peenustesse avalikult ei lasku
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 17:44
teema kahlemata positiivne. hea kui mjkhan oma bi-meelsust siin rohkem avastab.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 18:00
jah kahju küll aga see teema ei saa jääda positiivseks, negatiivsed bid keeravad asja untsu
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 18:05
Ära ole selline pessimist. Selleks, et nii ei läheks paari pannaksegi ja tegudele saadetaksegi Nii, et Ristopoisl käest kinni ja kõpa kõpa paluks
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 18:08
nu näed seda ma just silmas pidasingi, et negatiivsed bid rikuvad alati kogu õhkkonna niiet sa pead ikka risto ka omale kolmandaks bi sõbraks võtma
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 18:15
mkm, ma ei hakka kiili Teie vahele lööma. Vaata ise kuidas ta püüdlikult pidevalt sind igal pool kommenteerib ja taga ajab. Kas sa tõesti ei mõista tema hingevalu. Ligimesearmastusest oled midagi kuulnud. Vaata see on selline tore asi, et sa püüad inimesi õnnelikuks teha, mitte ei lükka neid eemal. Teine nii püüab Sulle meelejärgi olla, aga sina? Eh mehed, mehed.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 18:20
nojah aga...don quijote ka ei saanud oma rosinantet
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 18:42
kahju nüüd poole pealt asi katki jätta (ma loodan, et keegi selle pärast kihlvedu ei kaotanud?.. kui kaotas, siis seda raha ta enam tagasi ei saa), aga ma ütlen vahele, et ma oleks edasi see, kes veel leidnud pole ja teeks teise täpsustuse juurde – ja ei taha leida ka ma võin seda lausa ametlikult olla, kui vaja
tegelikult ma arvan, et nii peakski praegu tegema. teeme selle ametlikuks. siis on kohe selge, kes ja mis jne.
ma sain aru, NSM teab ja ajab neid asju ja tema paneb templi ka peale vähemalt anti lootust. kuna „teist poolt“ pole seda otsust pealt kuulamas, siis tema allkirja meil vaja pole, saab ka ilma ja ongi kiirelt "lahutatud".
nii et olgu see siis ka ametlikku registrisse kantud.. kirjutatagu sinna, et „ei ole saadaval ja paaritumisloata mitmeks kuuks“või midagi taolist. ise leiutage, mis sobivam on.
ja teistele pole vaja, aga pushupile peaks vist eraldi memo ka selle kohta saatma. koos selgitustega muidugi. kas keegi oleks nii hea ja saadaks minu eest?
ma loodan, et minu avaldus oli arusaadav ja seda edasi ei kaevata
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 18:43
Oh, nii visalt lähen teil see asi, pean ikka ise otsima hakkama.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 18:53
Utha, siit koorubki välja tõde. Tegelikult tahavadki kõik omaette olla ja vahel kurta, et mida pole, seda pole. Nagu võtad asja käsile, et aitaks rahva otsa peale, on nad kõik kadunud nagu prussakad lambivalguse peale. Mine hullu tea, äkki peabki asja ajama hakkama.
Aga kuda moodi asja ajad, ei mäletagi õieti, et mis otsast alustama peab.
Nu on äpud ikka. Peab vist mingi sexinõustamise ka kaasa andma, äkki siia läheb libedamalt. Või tont seda teab. Ehk on tegemist inimestega, kes teise inimese lähedust kardab hoopis.

Pagana keeruline on see kosjakontori värk, kui need, keda paari vaja panna häbelikult nurgas lõdisevad.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 18:57
Äkki lõdisevad külmast
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 18:58
NSM, see ongi ju tõeline väljakutse.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 19:01
nsm, ei siit veel tõde leia.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 19:04
Risto, mida sa keksid siin. Võta oma paarilisel käest kinni ja kasi asjatama. Sinuga on asjad ühel pool. Sõna ei kuul, siis paneme su kirikuvande alla. Ja sa ei taha teada, mis sellega kaasneb!

aikon, mida ma siis räägin, tuleb leida paariline. Siis on ka külmamure murtud. Miks te ei taha aru saada, et elu läheb paremaks, kui kellegiga paari pannakse. nu näita sina nüüd eeskuju. vaata, veelturul siin juba nukralt piilub. võta nüüd tidrik kaissu, saate sooja ja meele rõõmsaks. käitu nüüd nagu mees! krt küll.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 19:18
veelturul on varsti kuuma mehe kaisus
Sry, Aikon
˅ näita rohkem ˅