Foorum
2011-08-11 21:30
Nu kuda sa parma oled nii tita meil. Nu tahab teine meeldida. Kirjutada midagi tarka ei oska, äkki saadetakse pikalt. Siis luhtitad oma rahanatukest ja äkki siis kui oled piisavalt palju nutsu välja käinud, saad otsa peale.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 21:32
aga osad on lihtsalt helded, neil on hea tuju ja panevad 10neid. teie kaks olete vaesurid ja teil pole kunagi heatuju
silverpoiss ju ise tüngatab teistelt raha välja, kuna selline ise midagi teistele kingib, kui siis ainult aidsi
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 21:34
kire ära aja seda silveri teemat peale. Ma olen NSM oma silmaga näinud.

No aga seda nutsu võiks jagada parem sellele kellele meeldida tahad. Oleks rohkem kasulikum ju.
Milleks seda võõrast rahakotti nuumata ja kakelda selleüle?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 21:36
oled näinud hahaaaaaaaaaa
sa oled siis bikutt või?

jaga sa kuidas ise tahad, mis sa teiste pärast muretsed
sait ju peab ka elama, muidu pole sul ju kusagil olla
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 21:39
Mul on tunne, et Silverpoiss naerab praegu, nii et piss püksis.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 21:40
las naerab
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 21:42
kire. Mis bi kutt? Millest sa räägid? Suhelda tuleb osata.

No siis ei ole see ju VIP võistulus, vaid kes suudab paremini teenida!
Siis on arusaadav.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 21:43
parma irwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 21:44
parma, tead selle kohta miks mõni võõrast rahakotti nuumab on üks kindel fakt. Lolle ei künta ega külvata, nad kasvavad ise. Ja kui nad suureks kasvavad, siis saavad peksa nii kirikus kui kõrtsis.
Kes muudmoodi ei oska, see luhtitab sajaseid.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 21:45
aga miks te siis olete siin lehel kui niivõtta. nõme ka puuki panna kui ise ei raatsi saidi hüvanguks isegi ühtegi 10 lisada.
hale teil ei ole endal olla
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 21:46
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 21:48
No kui meie ära läheme, siis pole sellel lehel enam midagi teha.
Kätsivad oma 10nete üle ja.......... ongi ainult üks teema.
Neid lehti on ju teisigi ja ega seal midagi muud peale piltide teema ei olegi. Igav. Pooring.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 21:49
aga minge, vaatame mis juhtub kasu te saidile ei too, milleks te siin siis olete üldse, eriti nsm, ilgub ainult
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 21:52
eh. Oota. Küll varsti pannakse ka muud teenused värgid peale. Ilma rahata ei saa näiteks regada enam jne jne....
Kes veel flirt.ee'd mäletab? On ju igav seal nüüd!
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 21:53
õudne, sul poleks seda rahagi, jääd ukse taha, vaesed nagu te olete
leib jääb muidu ostmata
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 21:53
parma, kas sa mõtled neid lehti, kus poisid autode kõrvalt poseerivad seal on igav jah. oleks siis miskid erilised autoiludused, et vaatad ja silm puhkab. täitsatavalised autud, mida iga päev võid tänaval vurmas näha. mis seal ikka vahtida.
siin saab vähemalt nalja ja mõne potensiaalse mõrvari ka välja peilida. tegevust jagub igale maitsele.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 21:54
vaeste räbalate rõõm
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 21:57
Noh jah asi seegi.
Seega on VIP värki väga vaja, et meie vaesed saaks oma värki ladusalt teha.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 22:00
aga pane juuksurile näiteks mõni 10
kasvõi solidaarsusest kui sul on see väike raha muidugi või teine võimalus, kas juuksur seda 10 üldse väärtki on
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 22:01
VIP on mingi pervo teema. See ikka pihkuritele, et noh saaks ilma mullideta pilti jõllitada ja käsitööd teha. Muud pointi ma sellel ei näe.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 22:03
Utka on hindamatu!
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 22:04
silver, mitu korda ise pihku paned? ah õige, sa teed seda lausa meestega
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 22:07
Parma, pane ka jälle pilt üles, ma aitan sind topi, siis allessaad tunda, kuidas peded sind armastavad. Nad lihtsalt ei saa jätta sinu pilti viiega hindamata ja seda nii tihti, kui võimalik
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 22:08
no kui sa talle 10 anda ei raatsi siis sa ju ei hooli temast. teod maksavad, jutt on plära
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 22:09
Huvitav oleks teada kui palju mina Demina saidile sisse tõin...
Päris korralik summa...
Ära hammusta kätt,mis toidab
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 22:10
demi polegi kooner, on isegi mulle 10 andnud
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 22:11
nii armas temast
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 22:12
Olen või?See pidi küll mingis meeltesegaduses juhtuma
Kui palju kümneid sina mulle oled jaganud...200?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 22:14
jf. See kõlab nagu kättemaksuna
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 22:15
sulle mitte ühtegi aga see eest olen teistele jaganud
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 22:28
No asi kisub sinna, et peab ka pildid üles toppima ja siis hakkama hindeid jagama Polegi ammu korraliku nalja saanud. Siis äkki saab
Kes vabatahtlikult ihukaitsjaks tuleks. Sest, tõenäoliselt koorub siit saidilt veel mõni potentsiaalne mõrvar välja, kellel tuleb silm peal hoida.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 22:31
ma üritasin ka parmale kätte maksta korra, aga kahjuks oli tulemus vist vastupidine ei läinud läbi
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 22:33
no näed kire. Ma olen oma panuse andnud saidi hüvanguks.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-13 16:47
Mina hakkangi välja kooruma, juba munast saadik olen ma haudunud kurja kätte maksu plaani vanadele kanadele, kui koorun siis hakkate saama....
NB! tuletan meelde et me elame sõnavabaduses, võib öelda mis tahes, vabandad välja kui läheb nihu ja ütled et asi oli KUNST....
Üldiselt pole minul vanemate naiste vastu miskit, seni kuni keegi ei hakka endast printsessi ette kujutama. Siis saab küll villand kui igasugused valevorstid ja puffijad( ala c ja pusser jne) hakkavad midagi ülevõlli kirjutama. Nagunii ei hakka keegi ju nende lisatud saasta tõsiselt võtma. Tegu on vaid NOLIFEritega kel reaalsus lonkab ja siin elatakse oma vananemisilmingutest tulenevaid komplekse välja. Küll aga on teisi kel on head read ja kelle vastu pole miskit. Mõni nolifer on muideks ka üpriski õel ja kättemaksuhimuline. Teistest teemadest saate vastuseid sellele. Kuid samas on mul huvitav küsimus et kuidas saab olla nii et terve topi esileht on vaid ühe tädi pilte täis. Minu arvates pole seal nagu mitte midagi vaadata ja mitte midagi ilusat ka. Mismoodi....? Selle tõttugi tundub see Vip ja 10P teema jumala mõttetu kräpp...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-13 16:57
bob. Asi on väga lihtne. Niikaua kui need tädid seal topis on ja lehele raha sisse toovad. Niikaua on täitsa tore, on ju. Vahet pole kes seal topis on ja mida kirjutatakse. Tähtis on, et raha jookseb. Niikaua saavad puugid (st minusugused) vabalt kirjutada ja kellegi rahakotipeal liugu lasta. Elu nagu unenägu. SA EI PEA SEDA TOPPI SEALT VAATAMA!!
Mida sa hädaldad? Tahad ise selle värgi kinni maksta või?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-13 17:01
Õige jah, eks ma pea jah rohkem niipidi seda asja vaatama. Kuid Parma, proovi leida elu ka väljaspool roosade mummudega lehekülge, siin saidil on väga palju nn võimalusi, ise peab vaid välja rääkima omale
˅ näita rohkem ˅
2011-08-13 17:05
Mis see minu elu siia puutub? Pakud ennast? Kahjuks mulle mehed eriti peale ei lähe. Aga mine tea. Vbla ühel ilusal päeval tuleb tahtmine meest põrutada, eks siis tean kelle poole pöörduda.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-13 17:14
parma,oled ju avaliku elu tegelane.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-13 17:14
Huvitav, kus kohast mulle mõne mehe jutt nii tuttav on. silentbob, sa käid ju veel teistes tubades ka peale selle siin?
... juba munast saadik olen ma haudunud kurja kätte maksu plaani vanadele kanadele ....
Kas vana kukku praeks enam ei kõlbagi. Usu mind, kõlbad küll
˅ näita rohkem ˅
2011-08-13 18:45
Krants bobile meeldivad kuldmune munevad vanad kanad,aga ta ei saa neid kuidagi kätte...
isegi noore tibu lõksumeelitamisega ei saanud hakkama....nagu kuulsin
˅ näita rohkem ˅
2011-08-13 19:23
Üks sort inimesi on ka sellised, kellele ei meeldi mitte keegi. Miks nad kõiki vihkavad. See uurimus kuulub psühholoogide pädevusalasse.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-13 19:41
Ilmselt vihkabki kõiki naisi,sõltumata vanusest..aga keppi ikka tahaks ja seda ei saa...seepärast ongi nii tige.
Niimoodi siin haukudes ja naisi sõimates ta ainult kindlustab "kuiva"tuleviku...ise vist sellest aru ei saa,sest arvab jätkuvalt,et on äge mees......liiga karvane,liiga kõhn ja targutab kaugelt liiga palju....naise puhul loeks normaalseks,aga mees peaks käituma teisiti.
Ja veel lisaks..naine peaks olema talle ka sponsoriks või siis vähemalt üle poole kuludest kandama,välja nägema miss maailm ja möliseda ei tohiks....kas sellist naist on üldse olemas,kes vastaks nendele nõudmistele ja lepiks sellise jamaga?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-13 23:22
KLe, asi lihtne, naisi vihkab, keppi tahab, siis järelikult eelistab mehi.
Aga see sinu ideaalnaise kujutis, tead ma olen seda kusagil näinud. Sexpoes. Seal pakendites saab igasuguse ideaalse kujuga neid. Kusjuures, nad on jumala vait ja kõigega nõus. Ühekordne investeering ka veel.
Kokkuvõttes, vajab ta siis mees, kes annaks talle raha, et osta see unelmatenaine. Lihtne lõpp kogu loole. Nii, et leiame talle sponsori või kingime kamba peale naise.
Oleme jälle millegi ilusagi siin maailmas hakkama saanud ja ehk see heategu lühendaks ehk ka meie paturegistrit.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-13 23:57
ei tea kas kumminaisele päramootori saaks külge monteerida...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 00:01
tra kui lahe oleks, istuks kõhu peal ja kimaks pirta rannas poide vahel ja naisel viskaks jalgevahelt vahutavat juga välja ja kiirus oleks 20 sṍlme
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 00:06
Millegipärast tundub ka mulle,et tegemist kapihomoga....tänapäeval ei pea enam kapis olema,võib vabalt välja tulla..
Kummist naine või mees oleks lausa ideaal...saab tellida voolujoonelise ja mis peamine-ei mölise,alati kõigega nõus ja talub igat perverti...
Miks mulle tundub,et bobil juba päris mitu "naist"voodi all.....igavaks läks ja tahaks elusat...
Mjkhan kiirusta mootori leiutamisega.....
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 00:18
järgmiseks red bulli imelike veesõidukite regatiks leiutan valmis
praam nimega iha ja captain bob, kindlasti võidab
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 00:22
Peaks korraliku kalipso kinkima..ehk venitab mõne mu vana endale selga.... sääred tuleks siiski vahatada..vee ja-tuuletakistus ei lase võita...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 00:32
Just just, hülgerasvaga, sa jagad seda värki, ma siis lisan omalt poolt paar hobujõudu mootorile või mis sa arvad, teeks hoopis kumminaistest parve
silentbobi tulevik muutus järsku helgeks- ta saab kumminaise, mootori, caribiani kalipso, ja siis veel auhinna regatilt ja sellepeale kindlasti naisi jalaga segada ja kindlasti veel kuulsaks ja artikli delfisse
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 00:36
Me peaks kosjakontori avama Isegi bobile leiame naise normaalsetele leiame paari minutiga,aga mulle meeldivad väljakutsed...
˅ näita rohkem ˅