Foorum
2011-08-10 20:55
ma ei viitsi tädikeste kirju lugeda, sorry eks
jagelege oma värke siin edasi, mind tädikesed ei paelu nagunii
peace
˅ näita rohkem ˅
2011-08-10 21:24
Hmm..minu pikk elukogemus on näidanud, et...mõni naisinimene on kohe 18-aastasest saadik "tädike"..ja, elabki eatuna kogu oma maise tee....jääb siis loota, kiremõrvar, et sinu tee mõne säärasega ei ristu
˅ näita rohkem ˅
2011-08-10 21:58
Kats, sina vingusid ja lunisid kümneid siin juba siis, kui PushUp'i konto veel pilditu oli. Tõeline trall läks lahti, kui said näidata, kuidas Maiustaja sulle tahakeeras. Mees võibolla juba kahetseb, et sulle halastusseksi pakkus.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-10 22:42
tädike pole seotud täpsemalt vanusega või kui siis natuke. tädike on naine kes endast räägib ülivõrdes, aga teisi üritab alati haletseda, eriti mehi kes talle takka ei kiida. tädike pressib alati oma suhtlust peale sest ta on ju nii cool. tädike ei tea mida tähendab - pole huvitatud, ainult tema võib kedagi mitte huvitavaks pidada. ma usun et nüüd on teil selge kes on minujaoks tädike.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-10 23:16
vaat,mis tõde siit nüüd välja koorus hoopis,et siis kats ise vingunud ja kümmneid luninud ja siis nüüd teisi laimab selles hoopis,üritades end näidata õilsa inimesena,aga välja tuleb muud,et hoopis valelik ja kibestunud on
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 02:38
ja sa kats ära siin mölise midagi,et sind blokiti,sa ise kõige suurem blokkija,miks mind blokkisid!!!kui ma sulle ei ytlesin siis hakkasid sõimama ja kohe blokkima,miks ma peaks sinusuguse arutu tuustiga voodi minema,no kuule siis peaks mehed kyll oma riista peale õige tigedad olema kui sind keppida...oh sind vaest intriganti
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 12:20
kyrbik, kas nii haledalt vastasidki mu kirjale, ei leia vastust postkastist. ainult mingid magedad kommid piltide all ja lamedad sõnavõtud foorumis. oleks ma nüüd teadnud, et nii sitasti mu vastus sulle mõjub, oleksin jätnud avamata su silmad.
olen jah väga kortsus ja mehed jooksevad õkva metsa mind nähes, mis teha, kahju küll, et olen väga kole. krohvikihid nii näol, kui kehal. ja see tselluliidi jutt on justkui pushi suust copy, ta otsib tihti mul tsellukat, mingi maniakaalsus. kusjuures olen kindel, pushi keha kena, sile, pehme, nagu beebi pepu. naljakas tegelikult su sõnavõtte lugeda, nagu hüsteerias naisterahvas, sakid seinast, seina.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 12:26
kirekas, ära mõtle jälle üle, pole sa midagi nii oluline, et märgiksin sind ankeedis lausa ära. kas tõesti pead ennast naiseks, kummastav. sellisel juhul minu õnnistus sulle ja tule peidust välja.
võin nüüd tõlkida kenasti ära, kes sinu silmis on tädid. naised, kes julgevad vastu vaielda su tõekspidamistele, aga kuna push noogutab iga su jutu peale, siis tema on onu järelikult.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 12:40
sina kibestunud pushup tõlgid kõik nii, nagu sulle meelejärgi, sobiv. kirjutasin, et istud ninapidi arvutis, justkui sees pole, aga kui suu siin vahel avan, oled laksust platsis. sul tugev dementsus taob kuklas, enne secure hindamisi olin top-is, ta pigem puksib sind välja, kuna sinu jaoks on see nii eluline, oluline. ma pole iial endale ühtegi kümmet pannud ja pole ka kerjanud neid, kõik ikka vabatahtlik. püüa meestele meelepärasemaid pilte teha, küll siis ka kümneid saad, need sinu sõnad, nii, et jõudu.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 13:05
Mina siin kontol juba päris mitu aastat ja ,mis seal salata -aastad mööduvad metsiku kiirusega..:-). Olen teema algataja jaoks samuti VANA naine. Võibolla mõni arvab ,et nii vanaks üldjuhul ei elatagi- elatakse ja kuidas veel

Lugedes positiivseid hinnanguid siis leian,et ei ole põhjust ka mitte "eputada"...kui on millega seda teha

Ei osale Topis, ei ole kade ja ei provotseeeri riidu... tore olla iha lehel

Teema algataja! Oled kindel ,et Sinu ema ei ole siin portaalis...? Mis siis kostad,kui äkki ongi...?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 13:43
Ja, kui naine on kena...siis polegi oluline, kui vana ta on...silmarõõmu seisukohalt
aitäh, Marijon, Iha lehte jätkuvalt toredaks tegemast
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 13:43
kiizukas: sa pole vist oma positsioonides üldse kindel. tundub et pushup on sulle päris tõsiseks konkurendiks osutunud, eriti ilmestab seda su keelekasutus. huvitav kas sa juba koolis kiusasid endast nõrgemaid?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 14:34
kirekas, tead, ma tõmblen hirmust, kui push riputab iga päev oma hmm, naeratava näoga pilte. konkurent on ta kõigile, mitte ainult mulle. sa oled vist pimedusega löödud, mis kommentaare loed, mille jätad lugemata, pushi omadesse ei suuda vist üldse süveneda, ahjaa unustasin, mõtlemine pole su tugevam külg. kes meist nõrk on, mina isiklikult pushi kardaks, kui vastu tuleks, suht tugev teine ja närvikava pole ka eriti stabiilne.
positsioonid, hakkan veelgi rohkem su mõistuses kahtlema, on sul ikka kõik seal kuplikese all paigas, vähe usutav.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 14:39
kuule, kui igas sinu kommentaaris on sees sõna pushup, siis on sul temaga probleem ja päris tõsine probleem. kui sa väidad et tema sind ei ohusta, siis milleks neid kommentaare üldse toota? miks kutsuda siia kõik oma tuttavad pushup materdama kui sul peaks olema temast savi? ei klapi sinu jutt kohe mitte kuidagi.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 15:11
jumal anna kannatust, mis ma pean siis ütlema uppush, kui sina just tõstatasid temast teema. ütle siis mingi varjunimi, kuidas edaspidi teda nimetame. pean nimesi nimetamata, mulle suunatud teemadele vastama . su jutt kisub aina naljakamaks, pea nüüd väike paus, mõtle, püüa vähemalt ja siis jätka oma mölapidamatusega siin edasi.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 15:20
ega keegi teine ju ei kirjutagi temast peale sinu ja sinu sõprade. miks sa nii lamedaks muutud, mölapidamatus jne.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 15:27
kiizukas, kui sul on pushupiga konflik siis on see sinu rida. kui võrrelda sind ja pushupi siis pushup foorumis alati esineb korrektselt ja räägib huvitavalt teemades kaasa. sina seevastu üritad teisi ainult laibastada, mingeid mõtteid sul ei ole.

kui sa tahad teda minu ees maha teha siis see sul ei õnnestu, ära näe vaevagi.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 15:46
kuule poisike, sa pole mingi autoriteet minu silmis, kõigest labane naiste maha tegija. õige mees iial nii ei käitu naistega, nagu sina siin püüad kõiki alandada ainult. keda paaritad, nagu kosjamoor, kellele lambist tõmbad vee peale. kõigi ellu topid oma kärssa. sulle muidugi meeldiks, kui ihas oleksite ainult sina, up, nime ei tohi ju nimetada ja kyrbik. kes suu lahti teeb, sellel kööga, paska sajab tonnidega kaela. ja mis moraali sa kasvatamatu tropp mulle loed, ootad ka kukla sügamist, nagu üks ainuke nn. naine siin teeb sulle, ole nüüd normull. mul polegi kavatsust viisakalt su labastele teemadele vastata, sa pole seda millegagi ära teeninud, nagu klähviv krants, muud ei midagi. rõõm kuulda, et oled lõpuks endale oma armastuse leidnud, te ideaalne paar. süüdimatukesed ka mõlemad, õnnitlen.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 15:48
no mida erilist ma siis käitun? kas ma sõiman sind ropusti, kuidas ma sind alandan üldse?

kuidas tuleb suhelda naisega kes räägib - paska sajab, tropp, möla, normull? räägi mulle ka
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 15:52
Arusaamatuks jääb, miks te noored "seksikad" mehed pidevalt seda nn vanade naiste kaklust pealt vaatate??? Pole muud teha või?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 15:54
aga miks tulevad siia vahele inimesed keda varem pole kunagi foorumis kohanud? mis sul sellest on telefoniseks, kas sul endal pole midagi muud teha?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 17:33
Foorum täiesti avalik ja avatud kõigile Iha.ee kasutajaile!
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 17:56
kas sa, kiremõrvar, oled omale vabatahtlikult siin sellise "foorumipolitsei" kohustused võtnud, või keegi palus?
viimaste igasugu sündmuste valguses on päris kole mõelda, kui keegi arvab ennast mingit asja kamandama ja valitsema palutud olevat...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 17:59
vananaine, kas sina oled politsei või millest selline repressiivne kriitika?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 18:05
see ei ole kriitika, see on küsimus sulle?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 18:08
politseiniku küsimused?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 18:14
ega ausalt, ma ei saa siiani aru mis teil vanamuttidel viga on

kui mina väidan teile midagi vastu siis te karjaga solvute, sest kuidas üks mees tohib nii arvata
saadate mulle hunnikute viisi kirju, masendav
siis ilgute, masendav

kui ma loen millised on teie suhted meestega siis mul tõusevad mu olematud juuksed püsti
kohutava saastaga lävite ju, milliseid kirju teile saadetakse jne
täielikud tropimagnetid olete ja ikka olete omasarust umbe coolid mutid

aga mis puutun siia üldse mina, kuidas mina teid õnnetuid üldse solvata suudan??????????????????

müsteerium
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 18:14
Lahendaks vippide probleemi lihtsalt. Nädalake 1 laduda ja probleem kaob koos piltidega
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 18:20
Minul ei ole suhtlusega probleeme, ega põhjust vinguda, kirju ma kindlasti ka saatma ei hakka
mul lihtsalt on pisuke kõhedus selliste "paikapanijate" suhtes, et mis on igav ja ei huvita, tuleks hävitada
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 18:20
sa oled ju nii cool tädi, kuidas sinus keegi kaheldagi saab
masendav
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 18:25
ma ei pea üldse ennast silmas, ma räägin sinu väljaütlemistest siin, ma ei oleta vaid ikka sellest räägin, mida loen...
kuni sa vaid internetis oma auru välja lased, pole hullu ju, sinu sõnavõtud ei sega kindlasti kellegi öist und...aga, mine tea, aeg on näidanud, et auru võib üle jääda...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 18:27
mina räägin jällegi sinust, ma loodan ka et siinsed tädikesed nuga ei haara ja kedagi pussitama ei kuku
üks tädi ju julmalt heameelega ilgub meil, tal poleks probleemiks kedagi ka noaga susata
hakka teid lausa kartma juba
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 18:34
Naised lähme Balti jaama taha soome pussi ostma
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 18:41
Ma olen väga vanamoodne inimene, ma arvan siiamaani, et asjad saab hea sõnaga paremini selgeks rääkida
sellepärast pelgan pisut agressivseid mtteavaldusi siin...lhtsalt oma vanuse pärast...mine tea, mis vanade naistega tänavatel juhtuma hakkab
Ma arvan, siiski üldistada ei tasuks, vaatamata ühtemoodi vanusenumbrile, võib ikka tase olla vägagi erinev, kõik ei pruugi peale 30-ndat eluaastat ühemoodi lolliks kohe minna...
nii, et, kui sa, vägagi mõrtsukaliku kasutajanimega kiremõrvar, lubad, et igat vana naist tänaval kõmmutama, ainult sellepärast, et ta vana on, ei hakka, pole mul rohkem probleeme
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 18:44
mis kõmmutama, mis lolli jama sa mulle üritad nüüd külge pookida? tädiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kukkusid pea ära või
ma pean nüüd sind tänaval kõmmutama kukkuma või, apppppppppppiiiiii

on sul alles fantaasiad
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 18:48
Oled sa ikka kindel, et pole kunagi soovinud kedagi mõrvata? Selline nimevalik ei ole juhuslik. Vihkamine, mis sul naiste vastu on, on ka ilmselgelt siin juba näha. Pannes 1+1 kokku oled sa tõenäoliselt potentsiaalne mõrvar tõeasti. Nii, et kui mõni vanema kui 30 aastase naise laip leida, võib sinu käest küsima tulla küll.
Ja see ei ole siin enam naljajutt.
Netiviha on ennegi viinud inimesed mõrvadeni. Sa pole esimene.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 18:50
sellise lauspasa jätan kommenteerimata
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 18:51
Tänan, sain oma vastuse kätte. Nüüd on selge ka see, millest sagedased nimevahetused ja kõik muu säärane. Naised, ettevaatust. See inimene võib väga ohtlikuks osutuda.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 18:54
laske aga tulla, ma käin vahepeal poes ära

112 helistage kui teil fantaasia väga ajukaks kisub
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 18:56
kiremorvar, too meile ka midagi head poest
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 18:57
too ise ega ma sul mingi teenija ole
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 19:03
foxy, ära naljata. Sellel inimesel on piisavalt põhjust oma viha välja elada ja see poleks esimene kord. Neid olukordi on piisavalt, kus internetis liikuvad inimesed oma viha reaalsusesse üle kannavad. Siis poel enam kellelgi naljakas.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 19:52
silver kuule, kuidas sul nüüd jälle see asi praaki läks ja nii jaburalt sisse kukkusid?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 20:30
kirekas, kuidas ei ole teenija. Ma nii ilusti palun ju ja sina oled kade, sul on kahju tüdrukule natukenegi meelehead teha
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 21:02
Kuulge targemad. Seletage nüüd ära, miks peaks kellegile üldse rahaeest hindeid panema?
No ma saan aru, kui see oleks perefirma ja siis upitaks ja laseks maksta.
Siin ei saa ju seda hinderaha endale? Või saab?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 21:10
Firmade puhul ju vaadatakse ka nende maksujõulisust ja käivet
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 21:13
issand, avastasin et meestele on nüüd ka Feet kreem for men tehtud
oleksid võinud öelda, ma oleks sulle ostnud
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 21:15
parma, ostad talle parema enesetunde. See on nagu naisele kasuka ostmine, ainult palju odavam. Silm läheb kohe särama ja hea tunne tuleb, et näe kuidas poisid hoolivad.
Miks meestele seda vaja on. Vat küsige meeste käest. Äkki on sama nagu musklitega. Mul üks tuttav kekkeab kogu aeg, kui kusagile 1 cm juurde tekib. Omast arust läheb koguaeg ilusamaks. Usun, et tema taoline valvaks koguaeg oma pilte, et kas ikka tuleb 10 vära
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 21:22
silver, kui sa endal ka 1 cm kasvatad siis rõkkad
˅ näita rohkem ˅
2011-08-11 21:26
No andke minu matemaatika värk andeks aga kas mitte 5+5 ei ole 10?
Milleks seda raha peab veel kolmandale isikule kantima?
˅ näita rohkem ˅