aga ma elangi, olin pea 3 nädalat ihast offline.
miks miks miks, aga mis oli sinu point siin teemas?
selgita oma postitust palun
------------------------------------
no te kolmekesi olete eriti normaalsed siin ju. nagu metsistunud haukuv koertekari.
kas seda teemat oli väga vaja praegu? kellelgi jäi teises teemas sülge üle ja nüüd oli vaja uuega ots lahti teha? elate ennast välja, jah? ajas ärevust täis või mis?
kas teilt võeti ka auhind ära või elate nii vägevalt teistele vip-idele kaasa? ma ei tea, kui suured hasartmänguhuvilised te tegelikult olete, aga minu arusaamisel seob teid, vip-e jmt siin ainult üks ühine nimetaja. või olgu, ütleme siis nii, et neid on kaks. nimesid mainimata Masha versus Masha. konstantselt.
arukad mehed ja sama kehtib ka nende naiste kohta, kellel selle teema vastu endiselt elav huvi on. 5+ teile.
ärme räägi jälle asjast, vaid räägime sellest, kes meile ei meeldi. head teema vedamist
------------------------------------
sina olid esimene kes kõigile kõrri kargas ilma et see teema oleks üldse sind puudutanud.
miks sa kunagi endas viga ei näe? minu soovitus oli sulle hea, aga ma tõesti kahtlen kas parma ikka peaks sinusugusega suhtlema, sa tõesti ei ole normaalne naine, nii et ma võtan oma lahke soovituse tagasi.