Foorum
2011-08-07 14:18
tundub ,et paljudel just keakea kriisis hängivatel daamidel on probleem selle võistlusega.et olla esimene,tehakse kõik,mustatakse yksteist räigelt,peamine ,et omale poolehoidjaid saada ja siis neid oma konkurentide kallale ässitada.võiks olla mingi konkreetne reegel sellel võistlusel,et yle 30ne ei peaks osa võtma sellst,vaid neil oleks oma penskarite konkurs.see on ikka jube mis siin toimub!
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 14:27
hahaaaa, tead, vanasti polnud reiti. tänastel tädikestel jäi omalajal tunnustus saamata, nüüd vanas eas päevavipi staatus oluline asi. muidugi mage vaadata kuidas 2 aastat pensionini jäänud naisel tekib ilge kihu nooremalt naiselt päevavipi staatus käest rebida aga mis sa teed nohh, peame ära kannatama.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 14:31
paradoksaalsel kombel just vanemad naised on odava populaarsuse nimel valmis minema ülirämedaks. sellist lamedat sõimu nagu noorte suust ei kohtagi nii palju kui just vanemate naiste suust, seepärast ma suhtun vanematesse naistesse ka tugeva eelarvamusega
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 14:38
jaa arvan mina kah, et lapsed võiksid siit ikka rate`sse tagasi minna...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 14:42
secure, sebi vanatädid ära, sina rahul - nemad rahul ja meie ka teist rahul
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 15:01
no te kolmekesi olete eriti normaalsed siin ju. nagu metsistunud haukuv koertekari.
kas seda teemat oli väga vaja praegu? kellelgi jäi teises teemas sülge üle ja nüüd oli vaja uuega ots lahti teha? elate ennast välja, jah? ajas ärevust täis või mis?
kas teilt võeti ka auhind ära või elate nii vägevalt teistele vip-idele kaasa? ma ei tea, kui suured hasartmänguhuvilised te tegelikult olete, aga minu arusaamisel seob teid, vip-e jmt siin ainult üks ühine nimetaja. või olgu, ütleme siis nii, et neid on kaks. nimesid mainimata Masha versus Masha. konstantselt.
arukad mehed ja sama kehtib ka nende naiste kohta, kellel selle teema vastu endiselt elav huvi on. 5+ teile.
ärme räägi jälle asjast, vaid räägime sellest, kes meile ei meeldi. head teema vedamist
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 15:04
sina mine seksi parmaga siis meie saame sust rahu
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 15:06
Muide mehed,kas te pole veel märganud,et paljud "penskarid"näevad ikka tunduvalt paremad välja,kui paljud juuniorid...
Täna hommikul kohtasin tänaval kaht juuniori...no ei mahu tänavale ära,aga jäätist oli ikka veel vaja juurde süüa ja seda eriti rammusat,55-aastase retsepti järgi tehtud jalad nagu kuus tihumeetrit kuusepalke ja kere nagu põiel ühes eesti tuntud laulus...
Konkurss ei tohiks küll seada vanusepiiranguid.
Mina ise sel vipikonkursil ei osale annan teistele ka võimaluse
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 15:08
mõni mees kohe tõesti ei talu kriitikat kohe hakkab sülge pritsima ma arvan, et enne kui siia kirjutada võtta minut aega ja mõelda mida kirjutatakse... asi siin ikka juba üle mõistuse läinud... aga jõudu ikka kõigile kirjutajatele...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 15:12
demi: see krussis nibuga raudtee pilt sul nüüd küll väga seksi ei olnud, pigem tohutu meeleheide kriipis suuga. kaks aasta taidled teemal milline printsess sa oled ja siis järsku selline pilt. maaaaaaaaaaaaaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeendaaaaaaaaaaaaaaaaaaav
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 15:15
Proovi ise killustikul istuda vaatame milline sinu suu on...ja ei ole kaks aastat vana...sul muidu kõik nii täpselt paigas,aga kuidas siis kuupäevadega nii mööda...?
Kas vahepeal oli sul mingi love-story?Hakkasin juba igatsema...
Ja veel..mina olengi väga ilus... ja niiiii hea on ilus olla..nurr-nurr
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 15:16
istuda? mulle jä küll mulje nagu keegi oleks sulla makku virutanud ja noa kõrri löönud tee teinekord lihtne aktikas juba...
kaks aastat oled sa siin kindlasti olnud. kellegi jaoks oled kindlasti ilus, ei vaidle vastugi
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 15:17
ju mõnel mehel lihtsalt loomuses ainult negatiivslt vastata...jaa kulla caribian Sa tõesti väga ilus
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 15:17
kiremorvar, ma pean sind parandama: sa arvad, et siis saad sina ja paar sinu „sugulast“ rahu. räägime asjadest nii nagu need tegelikult on.
ja kui sind parma huvitab, siis tehke talle koos selle „meiega“ abieluettepanek. võtke ta ära. siis saan mina ka äkki rahu
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 15:20
juuksur, kõik juba teavad ammu seda, mida sa ikka teeskled enam. pole ihas inimest kes seda ei teaks, võta julgus ometi kokku ja tunnista, elu läheb palju helgemaks ja ega armastus ei ole mingi kole asi mida tuleb kuhugi vaibaalla peita.

minul parma vastu huvi puudub, ausalt
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 15:20
Kirekas!kaks aastat tagasi ei olnud mul selle saidi olemasolust aimugi...ei olegi sa nii hea mäluga...demi kontolt saad välja arvutada kuupäeva,mil selle saidi avastasin ja siis ka pool aastat pilditult...niisama nuuskisin ringi..
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 15:22
kiremorvar- kes teab mida? sa oled naistega koos nurga taga pläkutamas käinud?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 15:23
kahju sinust utha,eks sa tunne ka ennast puudutatuna ,oled ju ka seal penskarite pundis ,kibestunud moor lõhkise kyna ees
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 15:24
ei tunne. kellegi teise harimatus ja rumalus ei saa mind mitte kuidagi puudutada. ma tunnen ainult kaasa nendele
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 15:25
järjekordne hälvik oma mölapidamatusega... lihtsalt peab sitasti ütlema ja siis päev korda läinud...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 15:25
demi: ma ei usu mitte ühtegi sinu väidet, kui mina tean et sa oled siin 2 aastat olnud siis see nii ka on sinu jutt ei kõlba kassisabaalla kah, sa võid ehitajaid ja põllumehi ja muidu jorsse nii tillitada, aga mitte mind.

juuksur: kõik kes sind siin teavad, teavad seda. tõesti arvad et kõik on pimedad ja ei näe või. kuidas sa nii arg oled?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 15:35
caribian, sul ei pidanud ju need raudtee ja muud pildid siin enda omad olema, väitsid meile ju enne kui uuele kontole pilte lisama hakkasid et tegemist oli su lätlannast sõbranna piltidega kes sulle oma piltide üleslaskmiseks voli oli andnud? Kus on tõde?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 15:36
pildid on tema omad siiski sest ma olen teda jutuka camis näinud ei mingit lätlast
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 15:36
sain siis kohe sõnumi:
Autor:
kyrbik
Saaja:
secure111
Teema:
Saadeti: 2011-08-07 15:27:04
Loeti: 2011-08-07 15:33:19

kustuta kiri
kuule piider saaks kokku ,teeks asjad selgeks,taoks su molli sisse urood
jaa see tõesti näitab ära kibestunud inimese olemuse jõudu sulle...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 15:37
secure, mis sa meile sellest kirjast näitad?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 15:38
secure: Mida sa teisi mehi sõimad, ise julged siin vaid anonüümselt paukuda, pole sust meest ega asja, tule ometi virulasega kohtuma!
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 15:41
secure: kuna näeme sinus kartust, jätame siis duelli ära ega sa virulase vastu ikka saaks , aga kohtumise pakkumine jääb jõusse, saate siiski reaalselt kokku, võtate pitsi viina või mõne õlle, näete näost, näkku ära, ma muidugi ei saa garanteerida et virulane rahumeelseks jääb aga vähemalt loodame
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 15:43
järjekordne rusikakangelane, kes soovib mu molli sisse lüüa jumala eest lasteaed siin...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 15:45
secure: Arvan et virulane nii madalale ei langeks et rusikatega asju selgitama hakkaks aga võta pakkumine vastu, alustuseks ootaks sinu telefoni numbrit, võtate esialgu kokkuleppe kõne, kus saate juba konkreetse kuupäeva paika panna.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 16:27
kiremorvar- muide see oma elu elamise jutt kehtib ka sinu puhul.
aja omi asju ja tunne vähem muret selle pärast, mis sulle korda ei peaks minema. miks sa elad siin nt demi/caribiani elu ja uurid selles? või miks minu elu ja tegemised sulle huvi pakkuma? miks see sind morjendab?
ma ei tea, kes sinu ego siin küll laiaks astus, et sa iga caribiani postituse peale virilaks muutud ja millegi salvavaga talle vastama pead. nagu protestiks millegi vastu. mille vastu täpsemalt, sellest ei olegi aru saanud.
või tegelikult olen ka, aga ma jätan selle enda teada.
või siis... miks sa iga arvamuse peale, mida ma kuuldavale toon, mulle mingeid meestuttavaid ette söötma asud ja mul ennast siin kokku korjata soovitad. tegu oleks justkui sama asjaga – sa ei oska oma elu elada.
huvitav oleks teada, kes sind tegelikus elus alla surub, et sa nii vastik teistega kogu aeg oled. tugev emakompleks?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 16:35
aga ma elangi, olin pea 3 nädalat ihast offline.

miks miks miks, aga mis oli sinu point siin teemas?
selgita oma postitust palun

------------------------------------
no te kolmekesi olete eriti normaalsed siin ju. nagu metsistunud haukuv koertekari.
kas seda teemat oli väga vaja praegu? kellelgi jäi teises teemas sülge üle ja nüüd oli vaja uuega ots lahti teha? elate ennast välja, jah? ajas ärevust täis või mis?
kas teilt võeti ka auhind ära või elate nii vägevalt teistele vip-idele kaasa? ma ei tea, kui suured hasartmänguhuvilised te tegelikult olete, aga minu arusaamisel seob teid, vip-e jmt siin ainult üks ühine nimetaja. või olgu, ütleme siis nii, et neid on kaks. nimesid mainimata Masha versus Masha. konstantselt.
arukad mehed ja sama kehtib ka nende naiste kohta, kellel selle teema vastu endiselt elav huvi on. 5+ teile.
ärme räägi jälle asjast, vaid räägime sellest, kes meile ei meeldi. head teema vedamist
------------------------------------

sina olid esimene kes kõigile kõrri kargas ilma et see teema oleks üldse sind puudutanud.
miks sa kunagi endas viga ei näe? minu soovitus oli sulle hea, aga ma tõesti kahtlen kas parma ikka peaks sinusugusega suhtlema, sa tõesti ei ole normaalne naine, nii et ma võtan oma lahke soovituse tagasi.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 16:43
juuksur, ma tunnistan et ma tahan sinust siin lahti saada seepärast ma sulle parmat ka soovitasin, noh et sa mujal oleksid, ükskõik kus mujal aga mitte foorumis, isekas soov aga mis teha. ma arvan et sul ei ole foorumis ammu enam midagi huvitavat rääkida peale tülitsemine nii et mujal oleks mõjuks sulle kosutavalt
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 16:53
Utha ju sellepärast foorumis ongi et siin on ka parmaleikin
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 19:05
Pildid olid tegelikult 50/50...venelanna,ma avastasin juhuslikult me tohutu sarnasuse..
Näoga pildid olid minu omad...ta nägu ei kannatand eksponeerimist..ja ta teadis täpselt,milleks kasutan..
Demi konto oli selline mõnus show...postkast oli stabiilselt umbes ja kui oleks reaalselt tahtnudki kohtuda,siis väljavalimine oleks olnud puht ajaliselt võimatu...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 19:36
Eks see üks suur klounaad on ja vahelduseks tõesti lahe lugeda, kuidas täiskasvanud naised mingit epunktide pärast kisuvad. Mis seal salata, intriige ongi teinekord lahe jälgida. Sellega kaasneb vaid oht, et kui ollakse 60-nesed naised, käib asi samamoodi edasi. Eestikeelsetes suhtlus-ja tutvusportaalides on üks hoiatav näide olemas. Kes mujal suhelnud, küllap teavad, kellega tegemist.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 20:03
Kusjuures...Demina olin stabiilselt nr1,pidevalt päeva Vip jne...mul ei olnud mitte ühtegi varikat,mul oli paar tõeliselt tulist poolehoidjat,kellest ma isegi ei teadnud suurt midagi...saab ka ilma varikateta.Mingil hetkel enam ei viitsi,tunnistan,et kasutasin kehadublanti alastifotodel,ma pole nii loll,et end avalikult riidest lahti koorida...bikiinis ja pesus pildid olid enda omad..
Mingit orgasmi ma numero uno olemisest küll ei saanud,see tegelikult suur töö...igal nädalal uus fotosessioon jne...ei viitsinud enam ja mõtet ka nagu ei olnud...seega,Demi suri ära.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 22:55
VIP võistlust on väga vaja. Kuidas me muidu teaksime, et kes see nüüd siis see kõikse ägedam on!
Igaüks tahab omi perverssusi rahuldada. Ja kui selle eest veel raha ka teenib, no otsi lolli kes sellise teenuse maha võtab!
˅ näita rohkem ˅
2011-08-07 23:06
caribian, no küll sa oled meil nutikas või temal polnudki enda tuti pilte siin , ise kiitlesid toona meile foorumis et miks mitte näidata, nii ilus ja ahhetma ajav teine ja nüüd siis korraga ajad kahe käega tagasi, oh seda suitsevat suud küll
˅ näita rohkem ˅
2011-08-08 15:04
Vip võistlus on neile, kes reaalses elus tunnustust ei saa, siin on ju nii lahe oma ego turgutada ja iseendale 10 laduda, konkurentidele 1
˅ näita rohkem ˅
2011-08-08 15:07
ma lugesin ka kiizuka ankeeti nüüd, issand ta on mind seal lausa ära märkinud. on alles tädil komplesid ja viha
˅ näita rohkem ˅
2011-08-08 17:51
barb..kui sa hästi meenutad...kas mõnel alastipildil oli ka "face" ...ei olnud..
˅ näita rohkem ˅
2011-08-08 18:42
Nägu sa jah hoidsid varjule, kuid mis kasu sellest, osa pilte olid ju täitsa enda näoga koos, tuti piltide kõrval Ega su keha siis ka nii äraarvamatu pole, nüüd luiskad ja üritad siin meile kärbseid pähe ajada , milleks olid ju sina, mis sina
˅ näita rohkem ˅
2011-08-08 20:15
push kas kasutaja moosisai olid sina?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-08 21:39
kas moosisai oli paljas
˅ näita rohkem ˅
2011-08-08 21:43
Moosi sai oli pigem sepik pekiga
Kuid mina paneks foorumi haldajatele ette versiooni: Iga kuu lõpus läheb vip ja top nulli. 1 kuupäevaga alustades hakkab jälle kõik see tramburai nende piltidega jälle pihta. Eks siis koorub see õige top ka välja. Lihtsalt igasugused vanad naised ja muud upitajad laostuvad esimese kolme kuuga , telefoniarveid enam ei jõua maksta .....
See oleks ausam top. Ja samas kel ikka sitaks pappi , nagu sul C , siis need saavad topis vippida niiet vesi sajab ninasõõrmetest sisse vihmaga( ettevaatust uppumise oht)
˅ näita rohkem ˅
2011-08-09 23:10
Ohhjeerum!!!..ja, tule taevas appi!
...nii piinlik hakkas, et korja või pildid ära..., aga, samas, foorumis jääks ju pooled jutud ja teemad ka siis olemata...kui kõik vanad naised siit kaoks
˅ näita rohkem ˅
2011-08-10 19:48
Loe ja imesta, naised kellel aastaid üle 30-ne, on vanad naised. Noormehed pushup, kirem ja kyrbik uue avastuse lävel. Hea + asja juures seegi, et kyrbik teab naistest ka päris palju, mul on kliimaks alanud, avas silmad.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-10 20:37
Ja muide pushitaja, pole mina süüdi, et peale sinu viruka ja mõne õnnetu veel, kellele kurba saatust soigud, paneb sulle kümne. Teistele naistele pannakse siiski kerjamata ja vabatatlikult, mitte halastuskümpse. Vot näedsa, ei suuda sa siin esimesele lehele pürgida, kuigi metsik soov on. Teisel saidil oled võidurõõmsalt nr. 1, ajab ikka sita keema, kui siin puudub enda pushitatud tähelend.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-10 20:39
julm tädike
˅ näita rohkem ˅
2011-08-10 20:53
kuna sa mu kirem blokkisid, ei saa aru miks, oleksin su silmad avanud kirjateel. olen siin juttude järgi jah aru saanud, et teine ka. aga jutt ei käi ju seal ankeedis sinust, eks selleks ongi ta sulgudesse kirjutanud naine, et valesti aru ei saadaks. olen selle naise sõgedaid kommentaare piltide all näinud, kes nüüd mängib õrna kannatanut, nagu push, kes alustas iroonitsemist apelsini piltide all. kahju, et sina ei näinud, ehk võtaksid siis asja natuke adekvaatsemalt, pole kõik nii lill, kui püüab keegi siin näidata. mina nägin seda labatsemist, ta isegi sõimas, et persoon võtab tema kümnekesed endale, pole midagi napakamat lugenud. komöödia. siin, usun, nii mõnigi nägi seda teatrit.
˅ näita rohkem ˅