Foorum
2011-08-04 20:17
Karlova linnajaos on hakanud poodide vaateakendele ilmuma pöördumised, mis hoiatavad inimesi potentsiaalse vägistaja eest.

Pöördumises seisab, et mees on umbes 25-35 aastat vana, umbes 180 sentimeetrit pikk, paks, blondide lühemate veidi lokkis juustega ning heleda hoolitsemata habemega. Mees hakkab oma ohvreid väidetavalt kesklinnast jälitama ning ründab varjulises kohas.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri kinnitusel teab politsei kahest sellisest juhtumist, mis leidsid aset maikuus paarinädalase vahega. Kaks naist väitsid, et neid on rünnanud öisel ajal meesterahvas, kes ajas käe seeliku alla.

Võimalik, et mõned mehe ohvrid ei ole politsei poole pöördunud, sest mees ei ole teadaolevalt püüdnud astuda naistega seksuaalvahekorda klassikalises mõttes, vaid on piirdunud käperdamisega.

Vaatamata sellele, et suguvahekorda ei toimunud, kvalifitseeritakse antud tegu vägistamise alla. Asjaolude väljaselgitamiseks alustas Tartu kriminaaltalitus kriminaalmenetlust (karistusseadustiku § 141 järgi). Süüdimõistmisel saab kuriteo toimepanejat karistada maksimaalselt kuni 15-aastase vangistusega.

Juhtumid leidsid aset Kalevi ja Aida tänaval. Rünnakud leidsid aset pärast südaööd. Mees hakkas üksi kõndinud naisterahval sabas käima ning seejärel toimus rünnak.Pärast käperdamist jooksis mees ära.

Katkend "postimehe"artiklist.
Kas tõesti on olukord selline,et kui ei saa Ihast,ei saa mujalt ja raha ka ei ole,siis tuleb hakata naisi ründama?
Kohutav...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 20:32
Tule taevas appi! See on täielik hapukurhihooaja uudis. Mina tahan ka karlova elanikuna neid vaateaknaid näha, kus need hoiatused on. Ja võin öelda, et Karlovas pole vaateaknaid just ülearu palju.
Lilliemägi ja Karlova park on ju teatud tuntud kohad, kuhu üksik naisterahvas pimedas ei lähegi.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 20:38
ma ei ole tartu asjadega kursis ja seda uudist nähes tekkis ebameeldiv tunne.Ma ei kõnni küll öösiti mööda tänavaid ja liiatigi üksi,aga selline uudis paneb igatahes hoolikamalt läbi mõtlema ka oma päevased jalgsi läbitavad marsruudid...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 20:53
Minu arvamus on,et vägistaja saab rahulduse vägistamisest.Raske öelda aga arvan,et seksiteenust vägistajaid ei taha mitte..
Eriti karta neid poleks küll vaja,sest neid kurjategijad on rahva seas ikka harvad juhtumid...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 21:05
Lillemäel ja Karlova pargis liigub palju noori naisi. Esimene on ju otsetee ülikooli füüsikahoonest kesklinna ja teine on õpetajate seminari kõrval. Liputajaid on seal olnud alati, olen isegi kohanud ja mitte just hilisel õhtutunnil.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 21:08
Noh naised. Saate oma pandavust seal proovile panna. Et kui käperdama tullakse, siis on asjad korras.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 21:16
"Õnne" selliseid tegelasi kohata on ka Ülejõe pargis
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 21:18
Selleks ei peagi kuhugi parki minema...paar päeva tagasi istusin koos sõbrannaga lounges ja juurde astus ebakaine mees,kel rasvane ja karvane kõht tungis pluusist välja ja teatas kõval häälel,et olen pandav ja talle tundub,et ma pole ammu korralikku keppi saanud huvitav,kas temast oleks selle kepi tegijat olnud? ööök

Teemasse...siis ju sobiv koht liputajatele ja vägistajatele ja muudele pervertidele,kui naised seal pidevalt liikvel..
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 21:29
Caribain, et sul siis isegi näost juba näha, et keppi pole saanud. Mine kohe sinna parki. Kas vägistaja jookseb minema või saad keppi. Noh keppi ei saa siis natuke katsutakse vähemalt.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 21:29
On teada elust,et varas tunneb varga ära joodik tunneb joodiku ära,litsid tunnevad üksteist ära jne aga,kuidas üks mees kohe ära tunneb,et naine pole ammu korralikult keppi saanud,kuulen küll esimest korda
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 21:35
Aga mina olen saanud..debiil oli..kogu seletus.Ja ta ütles,et ei ole keppi saanud,vaid,et ei ole korralikku keppi saanud...temasugune isegi vist ei tea,mis see tähendab...

Mul on tõesti raske keppi saada,mitte keegi ei taha kuidagi anda ja kui keegi oleks nõus halastusseksi pakkuma,siis tal minu peale lihtsalt ei tõuse..
palun juhtnööre,kuidas sinna Karlovasse saada...kas see asub Lõunakeskuse suunal(Riia mnt lõpp?)
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 21:38
Karlova algab kesklinnast, aga alati ei trehva Minu kogemuski jääb paarikümne aasta taha
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 21:46
mine siis jalutama veelturul..saad äkki mõne värskema kogemuse
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 21:46
Elmar, kui tihti sa kõrvu pesed?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 22:16
Ei hooli sellisest värskest kogemusest
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 22:37
tubli türuk
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 22:48
Ma sain asjast nii aru, et kedagi vägistatud ei olegi, lihtsalt miski jobu üritas tibisid käperdada. Silt oli üleval kunstikoolis ning keegi pildistas seda ning pani jutu Postimehesse. Selle peale muidugi jooksis Reporter kohale ning tegi asjast veel oma versiooni.
Ajakirjanikel on igav.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 22:51
Ka vägisi käperdamine, kuulub vägistamise alla.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 22:56
Eks neid, kes sellest unistavad aga pole tegudeks õnneks piisavalt julged on hulgim.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-05 00:25
Kusagil viidati sellele nagu naljale. Kuid eks igasugused kanapead lähevad kohe sellega kaasa ja kisa on niii suur...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-05 02:07
sa caribian oled ikka rumal kyll,mis jura sa ajad,lihtsalt sul endal suur kepinäg,nojah,seda ei saagi ju enam siit ihast,oled kõik läbi sõimanud siin ja kinni blokkinud loll ajudeta loom
˅ näita rohkem ˅
2011-08-05 06:20
Täiesti kohutav..ma olen nii meeleheitel mitte ükski mees ei taha minuga seksida..nuuks
Lähen teen seal karlovas paar tiiru
˅ näita rohkem ˅
2011-08-05 12:42
Ära mine Äkki tal alla 10cm
˅ näita rohkem ˅
2011-08-05 13:23
küll sinul kyrbik meeldib palju möliseda ja millegipärast just teatud naiste suunas. samas oled ju sego pushitaja kaitseingel, ega ometi jälle pussu varikas. minu suunas pritsisid ka tatti, kummaline, paneb mõtlema. pussu ju mitmenäoline kesksoost olend siin , välimusest ka nii, naa, suht isane, nati ehk ka emane, aga ainult gramm.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-05 18:29
http://www.tartupostimees.ee/520680/tooleruttaja-sattus-liputaja-ohvriks/
Tartu on kohutav paik.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-05 20:35
ära provotseeri
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 15:32
hahaaaa, tädi nägi nokut ja sai kreepsu. nagunii mingi üdini lakkutäis mees kes oli oma asukohast mitte teadlikus olukorras kas kuses või sügas mune mida tädi pidas liputamiseks
˅ näita rohkem ˅