Foorum
2011-12-17 17:55
„ajuvaba“ kirjutatakse muide kokku, mitte lahku ajusid on ka vaja kasutada, aga seda vist mökud ei tea?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 17:56
aju(st) vaba on lahku, ajuvaba (mõttetus) on kokku
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 18:06
ikkagi ma kirjutaks kokku ma arvan, et eesti keel sellist kirjapilti nagu „aju vaba“ ei tunne
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 18:11
misha, kas sa ei karda,et kui kiita takka,läheb asi hullemaks? Juhindudes sellisest ütlemisest,et kiida lolli ja loll jookseb - kiida rohkem, jookseb kiiremini

Ajuvabad on ju ka inimesed Lase nad siis olla, kui ei meeldi, siis tuleb kaarega ringi kõndida.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 18:39
Utha, jälle sa arvad midagi. Aga nagu näha, et isegi oma vastuses sa õigustad oma lollust.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 19:00
juuksur, siiski, kas oled möku? iseenda kriteeriumitele vastates, need mis sa oma kommentaaris väljatõid.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 19:27
ajuvaba-liitomadussõna. kir. kokku
aju vaba- lahku kirjutatud- aju kui elund, näiteks aju eemaldamine kolbast, kolba muutmine aju vabaks, mille tulemusena on kolp aju vaba, kir. lahku
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 19:31
Eesti mees ei ole möku!!

Kas siin on mõni naine kellel on välismaa mees? Paluks siis kirjeldavat võrdlust.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 19:46
poisid, ma ei tea, kuidas teiega, aga mina tean, et ajuvaba kirjutatakse kokku. teine variant oleks öelda ajutu, aga „aju vaba“?

otse EKI kodulehelt saadud teave:
ajutu, ajuvaba
Tähendus:argikeeles: mõttelage, rumal
Kasutamine:ajutu v ajuvaba jutt; käitub ajutult v ajuvabalt
Lisatud:31.8.2011
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 19:53
ja kui eesti mees ei taha mitte kuidagi möku olla, siis ma võin ka seda tema eest olla (võimas nagu ma olen. kas nüüd olete rahul?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 19:54
http://www.koolielu.edu.ee/ortograafia/KLK/+OM/index.html
Omadussõna kirjutatakse eelnevaga kokku, kui moodustub kindla tähendusega omaette mõiste, nt. sinimustvalge, kurikaval, helekollane, sademeterikas, magushapu, möödunudaastane, peegelsile. ajuvaba. Tekkinud on uue tähendusega omadussõna.
Aju vaba- tähenduses asi, milles pole aju, on aju vaba, ajust puhas, aga mitte ajuvaba, ehk mõttetu.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 20:00
aga kus on seal kirjas, et "aju vaba" just nii peab kirjutatud olema? ma ei leidnud. ise tuletasid?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 20:01
irwwwwwwww, juuksur su aju on ajust vabanenud
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 20:03
ma tahan teada, kus selline asi kirjas seisab. ma usaldan pigem Eesti Keele Instituudi poolt väljastatud teavet
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 20:05
sellepärast usaldadki, et sul puudub aju aga juuksur kuidas siis jääb, oled julge ihas meestega kohtuma või jääd toarotiks
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 20:10
palun tõlget: huvitav, kui ma pöördun jutukas mõne kena naise poole, kellel on cam ja ta hakkab juukseid silitama, kas ta siis kratsib pead või flirdib?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 20:13
misha,sellisel juhul on juuste silitamine ebakindluse ehk kohmetuse märk
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 20:20
Te olete nii armsad .
Täpsustaks veelkord mu seisukohad üle...meelehead küsin ikka enne seksi,mitte pärast ..maailma kaart tundus kabineti seinale ideaalne lahendus,sest see aitab lapses tekitada huvi geograafia ja terve maailma vastu..lastetuppa tundus kohatu....valida neid ei ole,ainult üks Saksa firma neid toodab,sest tegmist on 5X7m gloobusega ...
Mis veel?Seksin küll,kui hästi makstakse.Sisemist ilu ei ole ja pole kunagi olnudki.Ei tule ka vist.Vaalaks ka ei hakka.Mis siis nüüd teha?Kuul pähe? ..ei näe põhjust...

Mu tähelepanu köitis üks väike seik selle nädala ajakirjanduses....keegi 30-a noormees ärandas vanadekodust 80-a memme ja vägistas ta ära..memm sai rabanduse ja suri ära.....inimesed suhtusid sellesse loose kuidagi perversses võtmes...nüüd hakkan juba arvama,et see äkki ongi normaalne...kui naise vanus jne ei oma mingit tähtsust...
Noormehel muidugi jama..inimrööv,vägistamine ja tahtmatu tapmine kraes....vanglas ehk keegi ikka seksi pakub...anaalseksi siis sedapuhku...aga vahet ju pole...
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 20:32
Ahjaa..kaamerapilti oma magamistoast edastada ei saa.Enne peaks toimuma piletimüük
Sinna ei pääse mitte keegi tasuta...ei reaalis,ei virtuaalis....õudne,milline lits on Caribian....kohutav lausa.... :$ :$ :$
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 20:36
thäähhhh, äkki se gloobusega tuba ongi su ainuke tuba magad põrandal, gloobuse all
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 20:41
Sind erutab gloobuse all magamine?....mmmm...sul täiesti õigus..sellest,et mul on ainult üks tuba...ma jagan veel seda gloobusega tuba lapse ja jänesega.Loodetavasti said nüüd kõik teada põhjuse,miks ma endale ihalasi külla ei saa kutsuda
grupikaks pole piisavalt ruumi
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 20:48
njaaa, aga mis teema sul nende "vaala"kaladega on, kas nad pakuvad sulle konkurentsi
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 20:51
see on nüüd jälle teemast välja, aga kuna siin tekkis vaidlus väljedite pinnal, siis.... koogel, mõistusega võttes me saame aru (ja mina saan ka aru) sellest, et sõnade tähendus võib varieeruda ja kui lähtuda nt sinu või misha poolt pakutud arutluskäigust, siis jah, eraldi võetuna need sõnad tähendavadki erinevaid asju, aga ma siiski jään praegu pidama selle versiooni juurde, et tegu on sõnaga, mis kirjutatakse kokku ja see tähendab mõttelagedat, rumalat. ma arvan, et aju puudumist peaks saama eesti keeles väljendada ka kuidagi teistmoodi kui öeldes „aju vaba“. minu arust ei ole see korrektne.
ma olen kuulnud veel väljendit „ajupuudulik“ või „ajupuudulikkus“ aga need tähistavad ka pigem mõttevaba olekut, mitte ajudeta olekut
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 20:52
5x7m Siis on sul ju lausa kirik, mitte korter
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 20:53
misha, ma parem peidan jah ennast oma urus, kui kohtun meestega
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 20:57
jotimees...õige tähelepanek....mu laekõrgus osaliselt ulatub 9 meetrini,mitte terves korteris,aga ~80 ruudul küll,ülejäänud on 2,94m
Sa tark mees...tead eesti arhidektuuri..millal ehitati ja kus asuvad sellised korterid.Neid on veel palju,mitte ainult see,kus mina elan...
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 21:00
Mina ei viitsi urgu minna,ma pesitsen gloobuse all ...kas poolurg on ka olemas?...globaalses poolurus issand...jällegi nii seksikas ..
ma olen niiiii tubli,tak ja osav ja ilus ja hea,
et minust paremat ei leidu terve ilma peal....
Juuksed kui eebenipuu,nahk kui marmor ja huuled kui veri....
isegi pesu otse maratist...so soft,so soft,so soft....
Nurrrrrrrrrrrrrr....
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 21:12
Vat 9 meetriseid ei tea, aga Lutheri vabrikus ülemise korruse kahetasapinnalised korterid on küll oma kuus-seitse meetrit kõrged.Paraku tundus see tuba, kus sina esinesid normaalkõrgusega olema
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 21:20
On 9-10 meetriseid....
Gloobus on nii erutav,et sellest peaks eraldi teema tegema.Minul läheb alati kõvaks,kui ma gloobust näen...aju läheb kõvaks..nagu keedumuna
Tahad oma tunnetest rääkida?Mulle ka tundub igasuguseid asju...mulle tundub praegu,et kõik on kuival ja räägivad seksist,sest seda pole kellegagi teha...veel tundub,et taevas ja maa saavad kokku...täna tundus,et nägin jõuluvana...
Jotimees,vana rebane...ka salaja kanu piilumas Sinu hinnang...kas sulle ka tundus,et Marati pesu?Mulle hakkab juba tunduma...
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 21:29
Ilus naine jääb ka Marati pesus ilusaks.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 21:30
Mida te suitsetate? Kust seda saab?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 21:32
http://www.ohtuleht.ee/154126
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 21:33
demi, järgmine kord pead sekspesu sebima
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 21:36
õudne, mulle küll vuplid meeldivad. nii mõnus nendega kodus ringi lasta
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 21:54
Tere. Soovin sinuga tutvuda.
Olen 25 norm kutt. minu pilt on 7 a vana ja seda ei tasu eriti vaadata. Tulin trennist ja olen hetkel natuke laisas meeleolus ja ei viitsi hetkel pikemalt sebida. vasta mulle, siis saab esialgu niisama suhelda

Midagi teemasse kas eesti mees on jobu
Leidsin just sellise kirja oma postkastist. Järelikult on ta nii laisk et pilti ka ei ole viitsinud värskendadavähe sellest ta isegi ei viitsi selle eest vingerdada,et midagi saada mida ta tahab
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 21:58
No ja rätipoisid on siis agaramad, kirjutavad aga hi babe sexy ja naisi langeb nagu loogu. Ärge rohkem suitsetage seda värki.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 22:05
ju ta siis nii kõvamees või noh, tasub siis kohe ära öelda endal on ka peale trenni vahest juhe väga koos. ükskord mängisin peale kükkide tegemist arvutimängu, mingid levelid tegin mängus nii ära, et ma ei saanudki aru mida ma teen
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 22:19
Sa ei sebinud naisi ju,mängisid arvutimängu
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 22:21
naistel pole vaja suitsu teha, selle eest hoolitsevad head hormoonid.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 22:27
nii ja naa jah, kunagi ei saa kohe aru kas keegi mõtles halba või kukkus lihtsalt halvasti välja. netis ongi sellest paganama raske arusaada.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 23:09
Noh, tõmmake nüüd see "arusaada" ribadeks
˅ näita rohkem ˅
2011-12-18 00:23
oh ma sain kohe targemaks täna, lesbiseksi teemadel aitähh iha jutukas
˅ näita rohkem ˅
2011-12-18 06:01
Midagi vahepealse kõrvalteema kohta:
eesti keeles ei kasutata "aju vaba" või "jala vaba" või "kuulmis vaba". See on lihtsalt grammatiliselt vale. On olemas ajutu, jalutu ja kurt.
"Ajuvaba" kokkukirjutatuna tähendab aga mõttetust, nagu enne keegi ka kirjutas.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-18 10:29
Sain ka targemaks...maratil on vuplid
Misha...sinule on hoopis prille vaja ...minu showtantsus osalenud pesukomplektis olid väga-väga pisikesed püksikud...nende peal kantakse sellist asja nagu sukahoidja...sulle tundus vist vuplid vaata terasemalt või puhasta kaamerat..
Tegelikult ..ära puhasta ..see oli ühekordne projekt..vupleid enam ei näe.
Kas neid vupleid veel müüakse?Peaks täitsa ostma..kas Marat on veel üldse olemas?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-18 11:13
vuplitest ma lugesin õhtulehest, siin oli link. polnud sul mingeid sukahoidjaid, sa ei pidanud ju sukki üldse kandma, kunagi rääkisid.
marat on olemas jah, neil on isegi omad poed. http://www.marat.ee/
˅ näita rohkem ˅
2011-12-18 12:14
Selle komplekti juurde käivad sukad.Olid juba hinna sees.Igapäevaselt ei kanna,sest ma kannan viigipükse ..et inimesed saaks mu korralikult treenitud pepsi imetleda...osav strateegia...
˅ näita rohkem ˅
2011-12-18 12:49
viigipüksid nüüd küll naiselikud ei ole, see femmide teema ju miks sa siis sukki ei kanna
˅ näita rohkem ˅
2011-12-18 13:13
Misha, viigipüksid on ju parim moodus kõverate jalgade varjamiseks......peale maxiseelikut
˅ näita rohkem ˅
2011-12-18 13:32
ahniiii
˅ näita rohkem ˅
2011-12-18 13:57
Täiesti vale arusaam....korralik ja hästiistuv pükskostüüm toob välja kõik kehavõlud....mitte ükski seelik ega dekoltee seda ei suuda...
Pikka kasvu ja "hästivarustatud"naise seljas mõjuvad pepsi väljajoonistuvad viigikad megaseksikalt ja lühike taljes jakk teeb sama.
See on ainuke riietus,mida vaalad endale lubada ei saa....iga pisemgi iluviga on nähtaval.
Sukad,dekoltee ja mini on enamuses soliidsetes äriettevõtetes töölepinguga keelatud...muide....sellised lepingud on pankade naistöötajatel,Eesti Energias ja teistes soliidsetes ettevõtetes.Korralik asutus ei saa lubada ultraminis ja avara dekolteega töötajat..kahjustab firma mainet.
Muide,ka välismaised luksuslitsid ei kanna minit ja dekolteed...see rohkem Sõle tänava teema..
˅ näita rohkem ˅