Foorum
2011-12-17 12:34
loomulikult kui keegi võtab end paljaks või lausa seksib, tuleb talle kaasaelada ja teda agiteerida. see on mäng, ei mdiagi enamat
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 13:10
caribian kle, miks sind eila perse saadeti... jutukas....? küsisid liiga suure summa?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 13:12
Natuke vaidleks vastu väitele: sest noortel meestel on sugutung niivõrd suur,et pole vaja keppimiseks kedagi valida,peaasi,et oleks vähem kulutusi. Ega ikka ole küll nii, ka noor mees valib ja kui leiab endast vanema naise kellega tekib hea klapp ja on ühised nägemused siis jäädakse ka pikemaks püsima, vaevalt see sugutung nüüd nii suur on et jäädakse lävima naisega kes absoluutselt ei meeldi.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 14:02
Mind paneb imestama see maailma poliitiline kaart, mille taustal Caribian esineb. Sealt näeb ju vaid riike ja suuremaid linnasid, mis peaksid paljureisinud äriinimesel juba pähekulunud olema. Täiesti mõttetu rekvisiit, millega vaevalt keegi enda luksuskorteri seinu ehtima hakkab. Aga mine tea, leidub igasuguseid hulle
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 14:04
ahaa. et siis tegelik nauding saadakse hoopiski teiste kadedaks tegemise arvelt? arusaadavad huvid sul Caribian.
nii või teisiti võiks seda pidada ju kaudseks tagasitegemiseks sa kas siis proovid veidi sel moel meesoole tagasi teha või sead ennast sisse naiste keskel ja asud positsioonile (saab kadedad teha veel kadedamaks). olgu, naudi seda edu, aga enne, kui sa lubad endal rahulolu tunda, hinda veidi ka olusid ja seda kohta, kus sa suhtled.
vaata, millise sihtgrupiga siin tegu on ja millele nad on orienteeritud. peale selle sa võrdled ennast vaatajaskonnaga, kelle suhtes on sul juba ette tekkinud veidi halvustav hoiak. mulle tundub, et sa alahindad veidi oma vaatajaid. alahindad neidsamu inimesi, kes sulle pakuvad seda tunnet, et oled "in" ja tahetud jne. või mis?
ma ei tea, kas see oli just parim, mida sa tegid, aga eksperiment on eksperiment. kui sa muud sellest ei saanud, siis kogemuse ikka.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 14:06
jfjm,aga tegu on ju ainult kaardiga. miks see sind segab? las ta olla
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 14:09
irwwww, kui tädi räägib millises luksuses ta elab, siis üks eesti gloobusega kaunistatud tuba naguke alaväärtuslik või mis. isegi tool tundub tavaline kontori oma olema nüansid, nüansid
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 14:16
kuulge, mõelge nüüd natuke peaga kaasa. kas sa tõesti arvad, et ta oleks nii rumal, et
tooks kogu luksuse teile kohe kaamerate ette ja esitleks seda teile? kõigi ees. olgu pigem lakooniline ja lihtne kui edev
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 14:23
mis selles rumalat oleks? juuksur, sa vist jälle ei adu teemat nagu ikka, lihtsalt läbustamise mõttes ajad mingit oma jura
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 14:25
Tegelikult võiks ta küll järgmine kord mõnes kasukas esineda, pesu ja käekottide kvaliteeti on selle uduse weebika pildi pealt raske hinnata
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 14:29
ootaks jah uuemat garderoobi ja dekoreeritumat eluruumi kui seni on olnud
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 14:30
misha, sa oled puidust peaga. no comments
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 15:01
praegu just üks tibin demob jutukas oma kopsereid. palju tuusamad kui demil olid. valged, hõbedane triip jookseb üle ja kenad tissid sees. demil olid raudselt marati omad
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 15:02
Väga huvitav.... Sellest, et kas Eesti mees on möku või ei, on teema läinud sellele, et Caribian ei seksi ilma rahata ning armastab võimu meeste üle, samas kui "vaalad" nagu mina võtavad vastu ükskõik, millise pakkumise lihtsalt seksi pärast. Pluss mõned väikesed kõrvalehüpped teistesse teemadesse.
Eesti mees ei ole möku. Eesti mees on täpselt selline nagu naine teda näeb. Kui naine suhtub meestesse kui mökudesse, siis ta neid näebki. Kui naine suhtub meestesse kui isiksustesse, kellel igaühel oma nõrkused ja oma tugevused, siis ta seda näebki.
Aga mina "vaalana" võin öelda ka kommentaariks seda, et mehi saan nii reaalses elus kui ka netis. Ja kujutage pilti, tõesti on mehi, keda erutavad ümarad naised. Miks - krt seda teab. Aga nii lihtsalt on. Ka vanemate meeste hulgas, kellel "enam pidevalt ja nii kergesti ei tõuse", nagu siin eespool vihjati.
Ja kui mõelda selle 25 mehe peale, kellega too naine on suhelnud - kas keegi ei ole mõelnud, et tema ise kogub neid tärne. Pealegi ilmselgelt on need 25 väga väljavalitud mehed, sest pakkumisi siin on kõvasti rohkem. See, et "vaal" iga mehe ja iga pakkumise vastu võtab, on täielik müüt.
Aga muus osas - vähem poriloopimist ja rohkem sallivust kuluks kõigile ära.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 15:15
miks mul on tunne... et selle vaalanduse taga on hoopis midagi muud mõeldud
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 15:19
võibolla on asi jutumärkides?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 15:21
ei mitte sina vaid caribiani vaalandus, sest see vaal jutt läks lahti täpselt siis kui.... kuidagi kokkulangevus on suur
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 15:21
Väga armas, Luanita Ei saa aru miks ollakse arvamusel et naised kel on kontod erinevates portaalides, ütleme siis otse nii et siin, ei saaks reaalelus mehi. Saavad ikka küll, kõik on puhtalt tahtmises kinni. Viimasel ajal oleme sõbrannadega tihti erinevaid lõbustusasutusi külastanud, põhimõtteliselt iga nädalalõpp mitu klubi läbikamminud, loungedes ja pubides istunud jne, ühel sõbrannal on eelnevatest väljaskäikudest mitmeid tutvusi loodud, inimesed võtavad ühendust, kutsuvad välja, istuma jne, mind kaasatakse igalepoole, mehed teevad seltskonna mõttes välja nii minu sõbrannale kui ka mulle, mingit probleemi pole, toredad inimesed kõik ja nii mõnegagi võiks suhtlema jääda ja kutsutakse siin välja jne, sõbrannal on oma kindel inimene olemas aga miks mitte kõrvalt käia lihtsalt väljas toredate meestuttavatega, istuda, pakkuda seltskonda, voodisse ju ei lähe. Klubisi külastades pole mingisugunegi probleem tutvusi luua, seda enam et noormehed ise juurde astuvad, anna ainuld minna ja need noormehed on ikka vägagi nägusad, kui naine kes reaalelus näeks kuidagi eemaletõukav või muidu kole välja siis tema juurde ei tuldaks isegi mitte juttu ajama.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 15:28
Caribikal on vaja kuidagi ome enesehinnangut tõsta. Ja mis teha, kui inimese unistused nii suurejoonelised on. Unistada ikka ju võib, muidugi, sellises vanuses võiks ju juba aru saada, et reaalne maailm on midagi muud.

Lisaks pani mind tõsiselt muigama tema lugu nn "vaala" kohta. Mina oma eneseuhkusest ei läheks iialgi sellisele klassiõele, kes mind on koolis kunagi kiusanud rääkima oma sexuaalelust. Tegelikult ei otsiks ma temaga üldse kontakti, kui peaks kohtuma, teretaks viisakalt ja külmalt, ning liiguks edasi.

Sain ka mina selle aasta alguses ühel paljudest rootsi kruiisidest kokku oma vana klassiõega, keda ma polnud näinud pea 10 aastat. Meil oli küll muudel teemadel juttu, kui meie sexuaalelu. Aga inimesed on erinevad ju siis neil muid teemasid ei olnud
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 15:31
@misha: kahjuks ei oska kommenteerida, ei tea caribianist ega teistest siin sõnavõtjatest või nende reaalsest elust mitte midagi.
@ pushup: olen täiesti nõus - tore, kena ja suhtleja naine jääb igal pool silma ning leiab toredaid kaaslasi.

To Caribian: mitu korda oled Sa mõelnud sellele, et endine klassiõde usaldas Sulle midagi. Kas usalduse kuritarvitamine sellega, et tema juhtumi siia arutamiseks tõstsid, jätab Sinust usaldusväärse ja toreda inimese mulje? Kes lõpptulemusena oma elus rohkem üksi on, kas naine, kes leiab endale kaaslasi ja julgeb usaldada endisi klassiõdesid (vaatamata narrimistele) või naine, kes mõõdab kõike rahas ning kasutab seksi vaid võimumänguna ning lisaks veel petab teiste inimeste usaldust?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 15:33
sheeba: Mina ei suhtleks sellise ühiskonda üleolevalt ja mõnitavalt suhtleva naisega isegi mitte tere-tasandil, reaalelus siis.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 15:35
Ei saa aru, miks naine kes ennast nii ülevoolavalt ilusaks ja vastupandavaks peab, ei suuda ühtegi pikemaajalist suhet hoida, siin ikka loed et on neid üheöösuhteid klubidest ette tulnud, on seksitud jne, miks sellist kaunitari siis enamaks ei tahetud kui vaid pelgalt üks öö?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 15:39
See jutt ei andnud usalduse mõõtu kuidagi välja, pigem kekkamine, et mina panen nüüd ka nii ja naa. Või ei ole see tüüpiline, et kooliaegsetega kokku saades käib selline oma saba kergitamine?
Juhul muidugi, kui see lugu üldse reaalne oli.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 15:41
PushUp,kas sulle ei tundu, et see kõik on fantaasia, unistused olla selline naine,kellele kõik alfad järele jooksevad Kui sa tähele oled pannud, siis caribian on poole aasta jooksul olnud, küll hull klubitädi, küll jube töönarkomaan ja nüüd on ta muster ema. Ainuke asi mis on selles kõiges samaks jäänud on raha ja kõvad alfaisased

Aga tead,tere ma sellisele ütleks,sest tere ei maksa mitte midagi
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 15:42
inimlikku soojust on vaja naises. Ilma soojuseta naist ei kannata keegi pikalt välja See soojus on tähtsam kui ilu. Külmad kaunitarid jäävad ikka sooja ja kirgliku naise varju, ükskõik kui ebatäiuslikud tema kehavormid kaunitaride meelest ka ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 15:48
Kui naine on suur ja soe nagu keskmine küla katlamaja, siis jätab ta jah nii mõndagi varju

Mis te nüüd siin teete kambakesi? Üks, kellel ei ole sisemist ilu, sülitas teile hinge ja nüüd üritate teda alavääristades oma sisemist ilu tõestada või
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 15:49
Luanita, totaalne õigus. Enam kui välist ilu, hindavad mehed seda armast helki naise pilgus millega ta meest vaatab,tunnustades sellega meest ja andes sellega talle mõista,et just tema on see kõige,kõige, mitte seda, et sealt ainult uue ja kallima kasuka peegelpilt vastu paistab.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 15:50
Ma olen mriksiga nõus. Ka siin foorumis on peamiseks variandiks carbianile ärapanemises tema vähesele seksile vihjamine. Kui keegi oma partnerite arvuga uhkeldab, siis see pigem näitab selle kellegi katset olla mingis vallas teisest üle, parem.

Mis puutub tüsedamatesse naistesse, siis loomulikult on mehi, kes selliseid eelistavadki, ja nende naiste seas on ääretult meeldivaid optimistlikke suhtlejaid, kes võivad enamuse meeste silmis seksuaalsed olla. Jõhkras ülekaalus on see raskem, aga isegi siis ilmselt mitte võimatu. Minu arust ei käigi jutt sellest. Küsimus on ikkagi, et miks mingi hulk mehi täiesti valimatult ükskõik keda internetis jahib. Mingist soojusest jms ei maksa esimese kontakti puhul ilmselt rääkida - inimesed on ju võõrad algul!
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 15:55
mriks ja john,see pole kambakas,kurb on tõdeda et sellises vanuses naine nii loll on ja teiseks, ise ta ju alustas, kas see et naine on suurema kondiga ja toekam, teeb temast vähem ihaldusväärsema naise?

Ja on ka asi millega keksida, kes kus ja kui palju sexib. See on igaühe enda asi. Üleolekut siin pole, haletsusväärne on teise inimese alavääristamisega ennast upitada.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 15:56
mr, kuidas sa julged tädidele vastu hakata? mis kaaluteemasse puudub, mulle meeldivad mõlemad kui naine ise on huvitav. kui naine ei meeldi, siis pole ju vahet mis kehakaal tal on, on ta seest soe või külm. demi viga ongi mäng ühele kaardile, aga seda kaarti väga ei taheta
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 16:02
Sheeba, caribian ju ei keksigi, kui paljudega ta seksib. Vastupidi, ta räägib kogu aeg sellest, et tema EI SEKSI.
Seda "toekust" või "suurt konti" ei maksaks nii traagiliselt võtta. Eks iga juut (antud juhul caribian oma välimusega) kiidab ikka oma kaupa, ja kui kellelgi siin oma seksuaalsuhetega mingit probleemi ei ole, siis milleks niimoodi ägestuda? Mina ei ole ka põrmugi nõus caribiani väitega, et naisi saab ainult rikas mees ning et mees tahab ainult füüsiliselt atraktiivset naist ("sisemist ilu" täiesti arvestamata), aga ma ei hakka caribiani seepärast veel alavääristama. Tema arvamus lihtsalt ei puuduta mind, ma pole ei töötu ega ela tsölibaadis, mu tüdruksõbrad on olnud üle keskmise hea välimusega ja ma hindan väga seda, mida neil öelda ka on.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 16:05
john. miks sa arvad, et ta ei seksi mina ei usu mitte ühtegi tema sõna, samas ma usun, et tal pole probleemiks küsida peale seksi teatavat meelehead.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 16:06
misha: Peale seksi? cari ütles ju selgelt et kõik mis vaja, on vaja meestelt kätte saada ENNE seksi.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 16:08
õige jah
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 16:10
Caribian fetiÅ¡eerib raha, jah. Lasku käia, vähemalt on see selgelt paikapandud stiil ja selle pinnalt on huvitav vaielda. Mis puutub aga sellesse, mis keegi päriselus on, siis ega me keegi saa kelleski siin 100% kindel olla. Siin foorumsi sõnavõtjatest olen mina kohanud vaid üht naist, kõikidest teistest tean vaid nende endi juttude põhjal.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 16:14
Mina olen hetkel ägestumisest kaugel. Ja eesmärk ei ole ehk teisi maha teha. Aga mingi tobe õigluse eest võitlemise värk on mul küll - kui tunnen, et kellelegi liiga tehakse, kipun kaitsma. Muud ei midagi. Teises olukorras kaitseksin ehk kedagi teist sama moodi.

Tegelikult olen ikka veel sallivuse poolt ja leian, et igal inimesel on õigus oma elu elada just selliseks nagu ta ise tahab.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 16:18
John, tegelikult on põhirõhk sellel nõmedusel millega caribian hiilgab. Minul on jumala poogen kas ta sexib või ei sexi.Minul, kui naissoo esindajal on piinlik, et on sellise mõttemaailmaga naisi, k es on lisaks veel selle üle uhked ka. Saavutagu ise midagi millega hoobelda. Ma arvan, et isegi prostituut lugupeetavam.

Aga selles on sul õigus,kes see ikka koera saba kergitab, kui koer mitte ise Ainult,et ma ei taipa kellele konkreetselt see saba kergitamine suunatud on?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 16:23
Tegelikult tegeles ju too vaalast klassiõde ärapanemisega. eks vanad armid kipitasid. No ja tal õnnestus Caribianile nii valusalt konnasilmale astuda, et viimane kohe siin kahes teemas enda suurt valu kurtis
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 16:36
aga ....mis puutub meeste mökususse, siis mulle meeldis iliari arvamus ja siinkohal ma kordakski selle seda, mida tema kirja on pannud: „naine ei saa kunagi seda, mida tahab, kui ta seda ei küsi.“
seks on partnerlus ja hea seksi eelduseks on head, teineteist toetavad suhted. nii et olge enesekindlad ja küsige endale seda, mida te tegelikult vajate (keegi ei tea seda naisest paremini) ja ärge leppige vähemaga. siis peaks ka suguelu rahuldavamaks muutuma. või siis vahetatagu meest
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 16:46
Utha, Caribianil on sama moto
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 16:49
noh kui on midagi kellegi vastu vahetada demi ei saa seda ühte ka kätte
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 16:55
No siin foorumis on ikka kordades hullemaid naissoo häbistajaid kui caribian. Alates neist, kes peavad loomulikuks meestelt internetis raha välja petta ja lõpetades nendega, kelle elu ainus eesmärk on kõikvõimalike vahenditega iha.ee top kinni panna. Ja sinna vahele lademes naisi, kel koolis õigekiri omandamata ning empaatiavõime olematu.
Pole nagu märganud, Sheeba, et Sa neid kõiki aktiivselt laitmas käiksid.

Mis teemasse puutub, siis ma pole siiani aru saanud, kes on "möku". See, kes seksi ei saa? See, kes naist orgasmini viia ei suuda? See, kel raha pole? See, kel enesehinnang madal?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 16:59
jfjm - jah, on tõesti ja õigesti minu arvates teebki. tema teeb seda omal viisil ja las olla. ega ta ometi teistmoodi ei peaks endast arvama hakkama? me olemegi mõtete poolest sarnased, aga me tõlgendame neid erinevalt
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 17:21
Pushup, mis sa mulle külge poogid? Pole caribiani näinud, isegi eilne show jäi nägemata, temaga ise kokku saada üritanud ega tema minuga...
Mis mulle alati südamelähedane on, et kui kaks-kolm inimest on kellegi rünnakule asunud (kas siis põhjusega või põhjuseta, pole vahet), siis oled sina räntsaki "üllatuslikult" kohal ja asud kogu hingega asja kallale. Selle isiku onlinesse ilmumisel imed ludinal omi sõnu suhu tagasi. Et sa ei mõelnud halba ja blaa-blaa-blaa. Olen vist ennegi öelnud, et sul on neid seljataguseid keskkohti topelt.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 17:25
John, mania grandiosa on see mis isiklikult mind caribiani juures häirib. Aga see on haigus ja sellesse tuleb mõistvalt suhtuda. Vabandan, et kritiseerisin.

Jah, samamoodi nagu teadvalt vale rääkimine on inetu, on petmine samamoodi. Ma ei õigusta seda teguviisi. Kui ikka on juba raha küsitud, siis peab ju ka selle eest midagi vastu andma.

Mis sellesse iha toppi puutub,siis see on nõmedus,aga ju siis kellelegi tema enesehinnangu tõstmiseks äärmiselt vajalik.Ja mida halba nad sellega teistele teevad,et eputavad ?

Ma ei laida inimesi lihtsalt laitmise pärast. Ei ole mingi kibestunud mutt, kes muud ei näe, kui et teisi laita. Aga see pläma,mis caribikas siin ajab tekitas soovi sõna võtta, sest ma ei saanudki aru kes ta lõpuks siis on. Kas hull klubitädi, töönarkomaan või superema
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 17:29
aga võibolla kui teda tunnustada, äkki siis muudaks midagi
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 17:33
nu kui mökudel pole oma definitsiooni, siis tuleb see ise luua. ma ei tea, keda siin teemas mökudeks peetud on, aga minu jaoks on see seostatav pigem mingi kindla hoiakuga, harjumusega, enesetundega. osadle on see peaaegu nagu eluviis. enesehinnang on neil madal tavaliselt ja sealt tulevad ka muud probleemid - rahapuudus, naiste/seksi saamine ja see ka, et ei suudeta neid rahuldada... aga kui kirjeldama asuda, siis laisk, loid, apaatne, passiivne, rumal, mugav jne. isik, kes ei haara kunagi esimesena initsiatiivi ja laseb asjadel minna isevooluteed. elab naise seljas ja kelle tahes seljas, kui ainult lastakse.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 17:34
juuksur, kuidas sul endal selle mökundusega on, kas oled ka möku?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 17:47
misha, kas me mängime jälle seda mängu, kus sa arvad, et ma olen tropp või keegi muu sinu poolt vabalt valitud isik ja siis ma pean sinule põhjendama, kui ma ei ole?
ega tropp ja möku teineteisest omaduste poolest ju palju ei erine. ma arvan, et mul on selle poolega kõik korras. kuidas sul on?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 17:49
mitte tropp vaid aju vaba (no brain)
˅ näita rohkem ˅