Foorum
2011-12-16 13:50
tegelikult mida selgemalt inimesed oma soove väljendavad, seda kergemine nad peaks soovidele teostust leidma. kõige raskem on neil, kes isegi ei tea mida nad tahavad. mingit osa mängib netipuhul ka see harjumine. kontot saab nö 10 piiluda, harjuda inimesega enne kui teed ettepaneku, aga reaalis ehitad kõik esimesele hetkele. ajastad valesti, alustad valesti, hetk on ebamugav, läbikukkumine. suhet luua on netiks kindlasti lihtsam, aga reaalini jõudmine on raskem, aga kui naine ise on huvitatud, siis seegi tõke kohe kaob.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-16 13:52
no aga kui palju on mehi kes räägivad: katsuda peab ka midagi olema nii nagu parma ütleb, pirtsutad siis jääd üldse ilma...
˅ näita rohkem ˅
2011-12-16 16:12
Caribian, miks sa otsustasid oma tuttava elu ja tegemisi siin teiste ees lahkama hakata?
sa oleksid vist ikka pidanud talt uurima, millisesse portaalis tal see konto või kontod tehtud on. veel piinlikum saaks sul olema siis, kui selgub, et ta ka seda arvamus siin loeb.

ja ma ei saanud sinu postitusest aru praegu.. et mille kohta sa teistelt tegelikult kinnitust vajad?
kas sulle pakuvad rohkem huvi need mehed, kes sinu tuttavale partneriteks on olnud või huvitavad sind temasarnased naised ja nende edu seksis, meeste seas jne?
ehk kas sinu arust tuleb jubedaks pidada seda, kui noorem ja kenam mees tahab endast vanemat, mitte nii kena naist, olgugi et ta saaks kasutada ka alternatiivi ja valida endale seksiks kelle tahes - nt tunduvalt paremate omadustega naise, aga ta ei tee seda (sellise variandi puhul poleks justkui need partnerit eriti valivad- seksivad millega/kellega iganes.. seega odavad mehed, odavamad veel kui nende naised, kes nende kulud katavad).
või on jubedam see, kui sinu arvates mitte nii ilusatel naistel ka meeste seas edu on ja veel endast kenamate meeste seas (naine hindab ennast ise veidi madalalt ja seksib seal, kus, kuidas ja kellega juhtub ning tundub, et raha eest?.. seega veidi odav, olgugi et kulud katab tema)?
sa enne kirjeldasid teda kui naist, kes pole enne muidu mehi saanudki. sain aru, et mehed pole kunagi teda eriliselt vaadanud (pole kellegi arvates ilus olnud) jne, aga netis on mehed talle kerge saak ja korraga on ta tahetud naine.
kas sa oled imestunud veidi tema edu peale või selle peale, et ilu polegi osade meeste arvates peamine?
kuidas võtta.
mis puutub odavaks olemise, siis ma pakun et seda odavust tasub siin kummalgi juhul kaaluda. seks raha eest on ehk osade jaoks ainsaks viisiks seda nautida, aga see on rohkem kompensatsiooni pakkumine endale (teatud puudused ilu osas on seega kompenseeritavad) ja kerge boost egole, aga kui kauaks? ma kahtlen selles, et see tunne „ka mina suudan, ka mina olen tahetud“ eriti pikalt sellisel naisel kestab. korra või paar teed sellist seksi, aga siis kisub prostitutsiooni poole asi ja langetakse tagasi endisesse seisu, kui mitte veel halvemasse. ei soovita kellelegi
˅ näita rohkem ˅
2011-12-16 16:25
juuksur, miks sa otsustasid ÜLDSE kommenteerida? sinu poolt väga ajuvaba kommentaar nagu ikka, null mõtet teemasse
˅ näita rohkem ˅
2011-12-16 16:27
Ma ei hakka uurima,millise portaaliga on tegu....ma olen liiga tugev,et ta suudaks mind murda(me tegutseme erinevates valdkondades)ja ma suudan inimesi paremini veenda.See kohtumine pani mind mõtlema....päris mitu päeva.
See on ju täiesti anonüümne.Ma tahaksin teada teiste inimeste arvamust..
˅ näita rohkem ˅
2011-12-16 16:29
misha, kuidas oligi see lugu vetsu ja pea vastu seina peksmisega. kas sa ei taha seda proovida? ausalt, vigise asja eest. niisama ei ole ka vajadust oma rumalust igal pool toonidada. see ei tee sind targemaks
˅ näita rohkem ˅
2011-12-16 16:33
lugesin su kommentaari seekord läbi ja peale totakate küsimuste ma ei saanud mitte midagi juurde. su kommentaaris oli 0 arvamust, ainult mingi titatsemine. miks sa vorbid selliseid pikki kommentaare üldse kus puudub sisu?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-16 16:45
Caribian ja isegi praegu oma postituses sa kinnitad end olevat temast üle. üleolekutunne.
ok. see on teievaheline asi.
aga ma kordaks siiski seda, mis mind huvitama hakkas. kas sind paneb pigem imestama tema edukus naisena või see, et ilu polegi osade meeste arvates peamine valikukriteerium? oled sa veidi pettunud meestes?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-16 17:07
Caribian - sind on vist tabanud sisemine tasakaalutus, hakkad vaikselt aduma, et ainult välimusest ja ülbusest jääb elus väheseks
˅ näita rohkem ˅
2011-12-16 17:10
Teemat tõstatama pani mind meeste valikukriteerium.Polegi kriteeriumit?
Ta on minust edukam professionaalses võtmes..ametikohad jne...aga samas...ta ei ole ema,mis viib seda joont alla...aga ma tunnen siiski,et ma olen temast parem.Midagi ei ole muutunud...lapsepõlves toimunu ei ole tegelikult muutunud..ma tunnen,et suudaks ta hetkega maatasa teha.Ma ei tee seda nagu lapsena,sest ma olen täiskasvanu.Ma ei vaja tema mahategemist....aga ma suudaks seda,kui oleks vajadus..
Teema on siiski..kas meestel on täiesti suva,keda keppida?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-16 17:15
Aga äkki on tal see "miski", mis meestele meeldib, on kuidagi arukam?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-16 17:56
Cariba - ei tee sa teda maatasa midagi, vaata, et varsti vastupidi ei juhtu.
Sinu emadus on arvestuslik, seega mitte eriti tõsine nähtus.
Ei, meestel pole ükskõik, kellega magada. Osadel siiski on.
Meeldiv olek teeb naise ihaldatavaks, siis teda ka tahetakse. ja ühel päeval tahab keegi teda päriseks.
Oled sa kindel, et sind ka tahetakse....tõeliselt...päriseks...mitte natukeseks?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-16 18:47
egas caribian last tahtnud... tal oli vaja elatist mis sellega kaasnes
˅ näita rohkem ˅
2011-12-16 18:53
Jan...sa eksid...ma olin supermodell ja väga sulnis......
˅ näita rohkem ˅
2011-12-16 18:58
blond ka vä?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-16 19:07
Oo mania grandiosa..lase mind vabaks
˅ näita rohkem ˅
2011-12-16 19:16
et kui naine hüppab ühest vaadist teise.... siis ta on .....edukas või nii
˅ näita rohkem ˅
2011-12-16 19:17
voodist... sry
˅ näita rohkem ˅
2011-12-16 19:30
Caribian, on seal midagi vahet, kas seksiga maksab enda meelelahutuse kinni mees või naine? Vahe sinu ja tolle teise naise vahel on selles, et tema maksab ise, aga sina oled kinnimakstav. Teine vahe on veel - tema naudib seksi, aga sulle on see vaid tüütu kohustus. Sa ise ju ei erine põhimõtteliselt neist tibidest, kes lasevad ennast keppida selle eest, et saavad pidu panna. Ja veel üks asi, mille poolest too tuttav sinust üle on: tema saab meestele ülevalt alla vaadata, aga see kui sina siin mehi minimunniga idudeks sõimad on paljas tühikargamine.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-16 20:02
Alati pole välimus see mis inimesi teineteisega suhtlema paneb, kõik elus ei tugine vaid välisele kestale. Ju siis see naine, kellest caribian meile vestab, on meestele atraktiivne oma mõtetes, soovides ja temaga on mõnus ja hea koos olla, seksida jne, noored mehed hindavad kõrgelt naisi kes on loovad, vabameelsed nii mõtetes kui tegudes, nendega on huvitavam kui teistega ( ilusamate figuurikate kaunitaridega kelle ainus positsioon voodis on lamav meritäht, dollarimärgid silma vikerkestas ) ja selliste naiste juurde tullakse tagasi, ka siis kui vahepeal ära ollakse.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-16 20:24
Tegelikkuses on asi hullem....naine,kes on orienteeritud rahale võib armuda ja oma tõekspidamisi muuta.Mees,kes tahab lihtsat elu(kepib vaala)ei tahagi midagi muuta.Vanemate ees on muidugi häbi...aga see on tühine hea elustandardi juu´res.
Mahed on tegelikult hullemad,kui naised.
Normaalne mees ikka vaala või kraanat ei ole nõus keppima...mingirtel tingimustel...
Normaalsed mehed armastavad visuaali oma 60cm vööüm,bermõõduga.....
˅ näita rohkem ˅
2011-12-16 20:27
Push..mida täpsemalt see sinu sekspartner sinuga teeb´,mida teised tasuta EI TEE....?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-16 20:31
Ja mul oleks ka küsimus, mis ta tegemata jätab, et nii iga kolme tunni tagant uut meest vaja on?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-16 20:45
misasja, meie eas mehed viivad naised veel vanematele kinnitada?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-16 20:48
ühesõnaga demi, su sõbranna on õnnelik, aga sina ei ole. temal on mehed, aga sind siiski häirib mehe puudus.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-16 20:51
armastusel pole vööümbermõõduga midagi tegemist. ja normaalsuse kohapealt vaidleks ka vastu. need nn normaalseks peetud mehed võivad teinekord omada väga huvitavaid kõrvalekaldeid
˅ näita rohkem ˅
2011-12-16 20:52
Caribian, mehed ajavad neid modellimõõtu kondiklobisid taga vaid sellepärast, et sõpradele on häbi tunnistada enda tõmmet vormikamate naiste poole. See on puhas trendikuse küsimus, võetakse see mis peaks meeldima, sest see on moes. Ei julgeta olla mina ise ja muust massist erineda.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-16 21:00
Ei tea, mingi mõõdukas "sa ei saa mind kätte" teeb asja huvitavaks, samas "kogu mu sada on sinu" seda just ei ole. Kuigi ülepaisutatult see "sa ei saa mind kätte, palju sul ahvil ikka pappi on" paneb kaabut kergitama küll...
˅ näita rohkem ˅
2011-12-16 21:00
Enamus mehi tunnistab et kõhni naisi on hea vaadata aga seksida on parem vormikamatega.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-16 21:01
saledad naised on ka head, nagu ussid
˅ näita rohkem ˅
2011-12-16 21:07
Rind=piht=puusad ei ole lemmikmõõdud, mõlemas äärmuses siis.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-16 21:24
demi strippab hetkel jutukas
˅ näita rohkem ˅
2011-12-16 22:59
Mishal kõva....kui on mida näidata..miks mitte
˅ näita rohkem ˅
2011-12-16 23:01
Kõigest hoolimata...ma ei saa aru..miks neid mehi niii palju peab olema..kas näiteks kahest ei piisa?
Teist korda keegi enam ei taha?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-16 23:07
Sul, Caribian, sama loogika, mis neil meestel, kes siin sponsoriotsijate vastu võitlevad, et kui sponssi ei tohi küsida, siis ehk annavad ilma
Aga su aritmeetika on vildakas, kui mehi vähem siis jääd sa ju päris kuivale
˅ näita rohkem ˅
2011-12-16 23:10
Ma olengi kuival,aga mitte ilma sponsita....seega..mu aritmeetika on väga täpne
Tahad teada,kui palju ma võiks teenida lihtsalt kaameras tantsides?....mitte eestis...palju..
ma tegin teile väikse show tasuta...
Ilu müüb.....
˅ näita rohkem ˅
2011-12-16 23:12
misha ei teinudki nalja?
mis sa selle käigus maha müüsid?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-16 23:14
Ma ei stripanud..ma lihtsalt tantsisin...
uuues Agent Provacateur pesus...ei midagi siivutut
˅ näita rohkem ˅
2011-12-16 23:15
Pihkuritel oli jõulupidu üks heategu ....
˅ näita rohkem ˅
2011-12-16 23:17
Sa oled nii korralik tõdruk,Push....
˅ näita rohkem ˅
2011-12-16 23:30
Millised sinu lemmikmõõdud siis on?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-16 23:31
mis puutub meeste hulka, siis ma arvutasin veidi... ~25 meest 0,5 aasta kohta teeb ca 4 meest kuu kohta. et siis ca nädalas korra vahetatakse meest. kui sinu tuttav ka nende kõigiga eraldi seksis, siis on seda naise kohta .. korralik arv. seda on palju.
ega sa caribian ei tea, kui palju ta meeste peale kuus raha kulutas? iga mehe kohta eraldi nt? siit võiks koguni kellegi kuupalga välja arvutada ja saaks teada, kui tasuv või kulukas siis see meeste pidamine on. muuta seks pooleks aastaks reguaalrseks kuluallikaks.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-16 23:45
sa cariibian oled nüüd märg ka vä?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-16 23:50
Vot sellisest naisest küll aru ei saa. 25 erinevat partnerit poole aasta jooksul? Tundub et ühtegi suhtlust stabiilselt pikendatuna hoida ei suudetudki, sellisel juhul on viga ehk tõesti milleski muus, kas siis naine on nii eksperimenteerimishimuline ja laskub voodisuhtesse iga vähegi meeldiva soovijaga ja eelistabki kogemusi erinevate partneritega. Mina küll nii ei viitsiks, mis mõttega? Parem juba kohtuda ühe, kahega ja jääda neile kindlaks, tore on kui ka nemad ise on sinuga edasisest jätkust huvitatud ja kui naine kena ja armas on, küll siis edasisest suhtlusest ka huvitatud ollakse.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 01:09
demi jah natuke kõigutas seal, juhtumisi vaatasin kui mandariine nosisin
kas see hoopis marati pesu ei olnud?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 09:10
caribian,olin siit paar päeva eemal.Lugesin sinu postitusi ja tulin järeldusele,et sinu vanused naised,kes reaalis meestele ei meeldi saavad tõesti neti läbi tutvumistes rohkem võimalusi kui seda reaalis.Saavadki ainult endast nooremaid mehi,sest noortel meestel on sugutung niivõrd suur,et pole vaja keppimiseks kedagi valida,peaasi,et oleks vähem kulutusi.
Minuealistel meestel meestel enam ei seisagi "vaalade"peale ja peame otsima noori ja saledaid ja ka rohkem selleks kulutusi tegema,et keppi saada ja tutvuda.Selles ongi see vahe aga valik on olemas
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 09:19
Caribianil oli tegelikult huvitav küsimus, mille peale reageeriti mingi mõttetu ärapanemisega. Ma ise olen ka tähele pannud, et tihtipeale kohtab nii piltide kui kasutajainfo poolest äärmiselt keskpäraste või isegi alla igasugust arvestust liigituvate naiste juures ülivõrdes kommentaare. Näiteks suvaline meeskasutaja nimetab vana, paksu ja grammatikavigadega kirjutavat naiskasutajat "jumalikuks" või "unelmate naiseks". Ma oletan, et selle taga on täiesti puhas soov keppi saada, kusjuures tõesti ei ole vahet, kellelt - peaasi on, et läbitõmmatud naiste arv suurem saaks.

Rääkida siin mingist erilisest hingelisest sidemest või ühisest mõttemaailmast on absurdne. Esimene kommentaar koleda naise pildi alla tuleb võõralt võõrale. Kui juba paar päeva hiljem kokku saadakse ja seksitakse, seejärel aga kunagi ei kohtuta, siis oli eesmärk mehel uus tärn kirja saada, mitte mingit maailmavaadet jagada.

Mina eeldan naiselt nii välimust, maailmavaatelist sobivust kui üldist vastastikust meeldivust. Kui miski neist puudub, siis seksi ei ole. Ja selliste naistega olen ma üheksal juhul kümnest tutvunud ikkagi reaalses elus, mitte internetis. Internet on ebausaldusväärsem, aga nö tärnidega kogumiseks suvaliste naistega ei olegi palju vaja.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 10:46
ega küsimus polegi olnud välimuses mitte kunagi ..... pigem siiski olemuses.... üks tahab kingitusi teine tahab meest elik keppi ....
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 10:56
nojah aga, kuidas siis mitte ilusad mehed ja naised keppi saavad? tähtis on rahulolu, pole ju mõtet suuremat ilus, tark ja kena olla kui teistpoolt ei leia. kasu sellest siis üldse on.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-17 12:03
Ilus olemisel on üks hea omadus....saab inimesi endast välja ajada.....tunne,et valitsed maailma
Eile oma tantsu tehes.....ma nautisin tunnet,et nad saavad vaadata...ila tilkumas,aga reaalselt minuga rääkida,mind katsuda mitte kunagi....veel on äge,kuidas teised naised(vaalakesed)kadedusest lolliks lähevad ja tatti pritsima hakkavad...ei teagi..kumb oli parem kogemus... see eksperiment ka tehtud...tahtsin teada,mis tunne on....meeste universumi valitsejanna tunne on
˅ näita rohkem ˅