Caribian, miks sa otsustasid oma tuttava elu ja tegemisi siin teiste ees lahkama hakata?
sa oleksid vist ikka pidanud talt uurima, millisesse portaalis tal see konto või kontod tehtud on. veel piinlikum saaks sul olema siis, kui selgub, et ta ka seda arvamus siin loeb.
ja ma ei saanud sinu postitusest aru praegu.. et mille kohta sa teistelt tegelikult kinnitust vajad?
kas sulle pakuvad rohkem huvi need mehed, kes sinu tuttavale partneriteks on olnud või huvitavad sind temasarnased naised ja nende edu seksis, meeste seas jne?
ehk kas sinu arust tuleb jubedaks pidada seda, kui noorem ja kenam mees tahab endast vanemat, mitte nii kena naist, olgugi et ta saaks kasutada ka alternatiivi ja valida endale seksiks kelle tahes - nt tunduvalt paremate omadustega naise, aga ta ei tee seda (sellise variandi puhul poleks justkui need partnerit eriti valivad- seksivad millega/kellega iganes.. seega odavad mehed, odavamad veel kui nende naised, kes nende kulud katavad).
või on jubedam see, kui sinu arvates mitte nii ilusatel naistel ka meeste seas edu on ja veel endast kenamate meeste seas (naine hindab ennast ise veidi madalalt ja seksib seal, kus, kuidas ja kellega juhtub ning tundub, et raha eest?.. seega veidi odav, olgugi et kulud katab tema)?
sa enne kirjeldasid teda kui naist, kes pole enne muidu mehi saanudki. sain aru, et mehed pole kunagi teda eriliselt vaadanud (pole kellegi arvates ilus olnud) jne, aga netis on mehed talle kerge saak ja korraga on ta tahetud naine.
kas sa oled imestunud veidi tema edu peale või selle peale, et ilu polegi osade meeste arvates peamine?
kuidas võtta.
mis puutub odavaks olemise, siis ma pakun et seda odavust tasub siin kummalgi juhul kaaluda. seks raha eest on ehk osade jaoks ainsaks viisiks seda nautida, aga see on rohkem kompensatsiooni pakkumine endale (teatud puudused ilu osas on seega kompenseeritavad) ja kerge boost egole, aga kui kauaks? ma kahtlen selles, et see tunne „ka mina suudan, ka mina olen tahetud“ eriti pikalt sellisel naisel kestab. korra või paar teed sellist seksi, aga siis kisub prostitutsiooni poole asi ja langetakse tagasi endisesse seisu, kui mitte veel halvemasse. ei soovita kellelegi