Foorum
2011-12-09 01:58
luukera...juba jõudsid ära saata...ma pidin veel natu ju tuunima...ai sind küll...
˅ näita rohkem ˅
2011-12-09 02:02
PushUp....õige...las nüüd murravad....teised..
˅ näita rohkem ˅
2011-12-09 02:05
Jaaa mul nüüd niiiiiiiii palju austajaid, et mehed kes ilma ja kõike siit osta tahate, siis ostke parem ära minu parool ja saate ise kirjavahetusi pidada!!!!!!
-----Push, pool raha saad omale!!!!
˅ näita rohkem ˅
2011-12-09 07:17
Eesti mees ei ole möku
Naine ei saa kunagi seda,mida tahab,kui ta seda ei küsi.Ega mees ole selgeltnägija
Küll tean enda kogemustest,et mehed ihaldavad aktiivseid naisi,kuid sageli ka kardavad neid
Rääkige ometi omavahel ja veelkord rääkige....
˅ näita rohkem ˅
2011-12-09 20:06
Mees,kes suvalist naist "ära sebida"ei suuda..vahendeid valimata kvalifitseerub mökuks.Sellest võib järeldada,et 90% on mökud.Puhas statistika.
mehed pole tõesti selgeltnägijad,nõustun Iliariga...lihtne ja normaalne on mees varustada nimekirjaga(eeldusel,et lugemisoskus olemas)soovitavatest toimingutest ja esemetest.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 14:31
Caribian mis lambist statistikaga sa jamad? Ma ei tea ühtegi meest, kes ei suuda naist ära rääkida. Kas teie teate mõnda?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 14:38
Tean küll. Kui mees ikka huvi ei paku, on absoluutselt kõik tema ponnistused ja meelitused asjata. Aga eks ta nii ole, ühele peale ei lähe ka pärast mitmetunnist seebitamist, samas kui teises äratab kohe huvi.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 14:39
Pus oled sa kindel, et see mees pole kedagi ära rääkinud?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 14:43
Räägin ju et ühega läheb läbi, teisega mitte. Võtan näitena kasvõi iseennast versus sõbranna, temale meeldib üks tüpaaž, mulle teine. Näiteks, astub klubis tüüp juurde, räägib mõned sõnad, näeb meeldiv, atraktiivne välja-mulle kohe meeldib, sõbranna jätab täiesti külmaks. Küsimus: kumma naise kiiremini ära " räägiks "?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 14:44
iliar- väga hea vastus.
vead pole kunagi ühepoolsed.inimestel jääb alati palju tähtsat omavahel läbi rääkimata.hiljem aga tulevad targutamised ja vigade otsimised kellegis teises.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 14:48
Käies linnapeal ringi vaatan, et ilge välimusega mees, räpakas, haiseb ja otse öeldes parmu välimusega ja oh imet, suhtleb täitsa normaalse välimuse naisega. Läksid vähemalt ühte autosse ja mees aitas kotte kanda ja ei olnudki "suvaline võõras".
Samas olen ka näinud jubeda välimusega naisi ja mõelnud, et joomajoo aga mees täitsa olemas ja kõik on pro.

Alati on igal potil oma kaas olemas!! See et keda enne ära räägitakse või ei räägita on hoopis teine asi ja teine teema.

Küsimus, et kas tunnete kedagi kes ei ole kordagi naist/meest ära rääkinud? Ma arvan et keegi ei tunne.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 14:50
Eks ta ole, alati ei pruugi väline kest olla see mis inimesi ühendab ja tõmbab, sellega olen nõus et igal potil oma kaas.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 14:56
huvitav, miks mees peaks suvalise naise ära sebima. miks mitte sebida see naine kes meeldib, kellele ise ka meelditakse. palju lihtsam elus edasi minna kui esineda oma võimega kedagi ära sebida.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 16:29
Möku-beetaisane....võrdõiguslane,munadega emane..ei suuda üldse suurt sebida,tahab,et teda sebitaks-ei ole naiste seas kuum kaup.
Alfaisane....harjunud "tippe"vallutama,soovib ainult parimat-ilusamat..nõus selle nimel pingutama,sebib ise naisi(vastupidine välistatud)..kui mölaga ei õnnestu,siis korralike kingitustega õnnestub alati...naiste seas väga kuup kaup.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 16:35
aaaa, sa ootad siis seda alfaisast kes sind ära sebiks. alfaisane ei hakka sind kunagi üleval pidama, ainult mökumunadegaemane teeb seda. sa pead just seda emast meest otsima.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 16:37
caribian- sinu poolt pakutud variantidest..... kummad rohkem sinu teele sattuma juhtuvad?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 16:38
Siin sa eksid...alfaisane on aumees.Kõik oma naised ja lapsed on ilusasti loetud ja rahastatud.
Ok,toon mõned näited,et saaksid aru,kes on alfa..Eesti alfad...U.Sõõrumaa,R.Kilk,M.Vichman ..etc
Beetad..Juku-Kalle Raid,Igor Gräzin,J.Uuspõld...etc.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 16:43
Risto...minu teele on sattunud pigem alfad,sest ma suudan köita nende tähelepanu.Samas alfa miinuseks on igavene truudusetus-tal on alati rohkem kui üks naine ja tal on tavaliselt ka lapsed mitme naisega.Alfat kodustada ei saa..mingiks ajaks küll,aga igavesti mitte.Alfa on muidugi aumees,ta ei jäta oma naisi ega lapsi kunagi hätte.Ta varustab neid kõigega.
Beeta ma tuvastan paari sissejuhatava lausega ja ma lihtsalt edasi ei suhtle...seega-kogemused tegelikult puuduvad.Pole mõtet ju lasta asju niikaugele,et naine peaks hakkama poolt restoarvet maksma.Kellele seda vaja on?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 16:53
Mina kasutan selliseid naisi seiklusteks. Viimasel hetkel, kui tabad juba ära, et sind hakatakse pitsitama, siis näitan välja et olen vaene ja memmekas. Kohe jäetakse rahule. Aga seiklus on tehtud ja tipp on vallutatud Aga uskuge, et tegelikult ei ole see seks seda jama väärt. See on pigem endale midagi tõestamine, et jah vot olen äge vend ja saan sellega hakkama. Seks on reegline selliste naistega tavaline nühka-nühka või isegi alla selle.
Selliseid naisi on hea ute tuvusteks ja ärisidemeteks ära kasutada. Sellsitel naistel on hulgaliselt rikkaid tutvusi ja igaühel on kindlsti mingi luukere kapis. Sinul tuleb olla pigem nende luukerede otsija ja nendega manipuleerida. Siis tasub jah sellise naise võrgutamsieks kulunud matrejaalne väärtus ära. Puhas äriplaan.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 17:07
parma, sa oled muidugi kaval nagu rebane. õigel ajal õiges kohas
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 17:16
Just sina, Caribian ,eksid. Alfaisane ei vaja selleks suurt rahakotti, et naiste seas kuum kaup olla. Rahakotiga opereerivad ikka tavalised beeta- või lausa oomegaisased.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 17:36
Risto kahjuks ei ole ihas selliseid naisi, keda tasub ärisugemeteks sebida. Siin otsitakse just sellist meest, kellel on midagi ja keda kasutada.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 17:55
uuspõld ju jageleb ajalehe vahendusel oma lahutusteemat. gräzinist ei oska üldse midagi arvata, mingit naistemeest temas ei näe. vbl vaga vesi ja mudane põhi, aga välimuse järgi... ei usuks. ah, kuidagi lapsik maailmakäsitlus üldse sul demi nagu ikka, sellest sa ei kasva kunagi suureks. vbl kui sa tuhnid oma lapsepõlvest, näiteks emme ei ostnud sulle mänguasju, ei hoolinud sinust vms. siis pidid inimesed hiljem, suurena seda kõike kompenseerima. nagu jackson jäi oma laulmise tõttu lapsepõlvest ilma ja hiljem elaski lapsepõlves ja suhtles palju lastega just sõbra tasemel. tegi oma ranÅ¡ost lõbustuspargi jne.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 17:57
vbl ka lubjastumine, mida vanemaks saadakse seda raskem on plaati vahetada. kardetakse kõik kaotada ja siis muudkui käiatakse oma probleeme või elusoove teistele caribian, kaks aastat sa otsid seda alfaisast, alguses kadetsesid sõbrannasid... mitu aastat veel elust kulutad? veel kaks, viis, kümme, surmani? või kui nägu kortsuline, siis lööd käega ja hakkad elama
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 19:28
Hakkan elama?Mida see tähendab?Seks suvaliste meestega?Seda ei juhtu mitte kunagi.
Alfa on see mees,kes suudab võtta vastutust ja maksta naise arveid.Mees,kes tutvudes hakkab uurima,kus naine töötab....down ja räigelt down.Normaalne naine kõnnib minema.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-10 19:48
aga kõnni juba ometi ma tean et alustada on rakse, ma juba 25 minti tõusen toolilt minemaks neegrivärvimispunkti. nüüd tõusengi ja lähen tõuse sinagi ja hakka elama seksivaba elu. sa ei mõtle ega räägi seksist enam mitte kunagi
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 10:15
demi on vist poolfrigiidne.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 11:45
Caribian, alfaisaseks sünnitakse ja alfaisasena ka surrakse ning kui mõnel alfal on ka oskus raha teenida, siis on see vaid kõrvaline näitaja. Aga nendelt sinu "alfadelt" võta raha ära ja järgi jääbki vaid minimunniga idu
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 11:49
kogu kamm käib ümber raha, tahaks saada tasuta raha, niisama raha mida ise teenida ei osata, suudeta. miks peab üks rikas mees oma raha andma demile. anda ühele tädikesele raha, et viimane selle lihtsalt ära raiskaks? mis see point on? demilt ei saa mitte midagi vastu, ainult suuremad soovid. isegi seksiks peab see rikas mees teise naise leidma... kuidas saab reaalsusest nii võõranduda
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 13:30
caribiani mõttemaailm on raha ja kõik sellega seonduv.
kui tema omale sellise tee valinud,sellega peame leppima.
ta ei tule meie laualt leiba võtma.meie ei saa tema arusaami muuta,seda teeb reaalne elu.
kukkumine võib olla vägagi valus igapäevasest elust näiteid küll ja küll.pankrotistuvad,laostuvad inimesed kui firmad.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 17:35
Issand....point seisneb selles,et mitte ükski mees ei peaks lihtsalt niisama mitte üheltki naiselt seksi saama.Ta peab naisele midagi vastu pakkuma(materiaalne väärtus).Ei ole mõtet hakata läbustama teemal,et naine on ka kiimas...nümfomaan võib kiimas olla,naine ei ole kiimaorav.Naised suudavad ennast kontrollida.Alfaisane saab sellest väga ilusti aru ja ei oma mingeid vastuväiteid.
Beetaisane seevastu hakka mingit mulli ajama ja imeb välja võrdõiguslikkuse(naised tahavad ka seksi)...ei ole vabandus.
Enne maksa ja siis seksi!Nii nunnu hüüdlause...see slogan peaks iga naise magamistoa uksel olema.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 17:38
mis see naine siis lõpuks on ja mida ta mehele õige pakub, sellest ei saa sinu puhul sotti. mul pole naist ja milleks mul teda vaja on kui ta isegi ei seksi
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 21:36
misha, cariibikas sexib mehega ainult siis, kui mees magamistoa uksevahelt viiesajane hambus sisse astub

Tähtis pole see, kas mehe vastu ka tunded on, tähtis on raha

Ja eesti mees ei ole möku. Eesti mees võib olla väga hell ja armastusväärne.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 21:56
kaks aastat ma juba vaidlen temaga sellel teemal paistab, et murrangut ei tule enam.
huvitav, palju demi maksaks mulle kui ma talle strippaks, samas nõme kui ta küsib raha selleks oma exmehelt.
jou kutt, anna natuke raha, tahaks strippi näha
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 22:12
ma arvan,et caribian ei vaatakski sinusugust meest..isegi,kui sa talle strippi teeksid,maksmisest rääkimata
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 22:16
Huvitav küll, coya, kõikidest cari kommentaaridest on ilmselgelt misha-ihalus läbi kumanud, arvata on et kui demi siit kellegile niisama keppi annaks, siis oleks selleks just nimelt meie kirekas.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 22:28
eks igaüks tõlgendab ütlusi omamoodi
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 22:44
Kui Kilk ja Uuspõld teeksid võistluse, kumb 3 kuu jooksul rohkem naisi ära sebida suudab, siis mul on kuri kahtlus, et Uuspõld võidab. Ma ise tean päris mitut naist, kes eelistaksid nooremat ja kõhnema rahakotiga meest vanale või keskealisele rikkurile. Ainult raha nüüd küll alfaisase tunnus pole (tuletage meelde või keskaegseid juute Euroopas, raha neil ju oli, aga alfaks neid kuidagi pidada ei saanud).
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 22:51
Õhtust kõigile ja tore vaadata, kuidas kaks aastat vana "kont" koos vanade ja eriti uute osalistega vägagi "närimisväärseks" on osutunud!!!!
-------Kogun julgust ja varsti arvan ka lisaks midagi!!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 23:02
coya, selles see konks ongi, vaatab ideeliselt on sul õigus, ei tohiks.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 23:14
tekib küsimus,kumb kumba?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 23:19
tema mind
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 23:22
oled sa selles kindel?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 23:23
oh issand, loomulikult ihas on 10 ilusamaid naisi keda ihaleda
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 23:28
midaiganes olge õnnelikud ja saagu teid palju..aamen
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 23:31
demi peab endale ise mehe leidma, ma ei teagi milline see mees olema peab, midagi ebamaist
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 23:38
aga stripata kannataks ikka- specially for cari :$
˅ näita rohkem ˅
2011-12-16 13:25
Huvitavad seisukohad...nädala alguses kohtusin ühe ammuse tuttavaga.naisterahvas.Ta laotas oma viimase kümne aasta tegemised mulle detailselt lahti..ei ole vist väga norm tegevus,aga ok...Tegemist ei ole naisega keda keegi kunagi ilusaks nimetaks,pigem vastupidi.Ta on minuvanune.Ta rääkis,et internet on avanud talle täiesti uue elu....reaalis ei jookse mitte ükski mees temaga tutvust sobitama,pole seda kunagi teinud(isegi mitte 20 a tagasi).Ta ise tunnistab seda ja saab sellest väga hästi aru.Haritud ja hästiteeniv naine.Ta avas seksiportaalis(kas just Iha..seda ma ei täpsustanud)konto ja kepib nii,et taevas kukub alla.Ta ütles,et netis tutvusi otsivad mehed on väga kerge saak isegi temasugusele vaalale(tema enda sõnad).Netis tutvusi otsivatel meestel olevat kaks olulist nõuet-partner peab olema emane(pole oluline milline)ja kõige tähtsam,et ise midagi kulutama ei peaks.Ilmselt see nii ongi.Oma sõnul on ta kohtunud-seksinud viimase poole aasta jooksul ~25 erineva endast noorema mehega...julgen natuke kahelda,aga ei või iial kindel olla.Ta ise maksab muidugi kõik kulud.Kas normaalne,spoertlik ja kena noormees on valmis vaala seljas ratsutama..tingimusel,et see on tasuta(ilma kaudsete kulutusteta)?Jube tegelikult.
Mehed on selles suhtes palju odavamad,kui naised.
Mis ta sellest saanud on?...ta ei oska sellele tegelikult vastata..."sport"on ainus vastus.
Kas naine,kes reaalis ei suuda köita ühegi mehe tähelepanu(v.a sponsorit otsivad mehed)saab muutuda ihaldusväärseks staariks internetis?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-16 13:37
einohhh... mees tuleb ihasse seksi otsima, kui ta leiab naise kes sama otsib, siis on ju kõik hästi. mis see kehakuju või rahakoti suurus siin loeb. on ühine huvi, see on seks. reaalses elus mees ju ei tea kas naine tahab seksi, siis ta ei hakka lähenema. lihtsam on minna netilehele, kus on juba huvilised koos. tehakse seks ära, minnakse laiali nagu ikka.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-16 13:48
Ta on mu eksklassiõde,kes on teinud hullumeelset karjääri.Lapsi-meest pole,ta on selleks liiga femm.Pool aastat tagasi Eestis ja polnud mitte kellegagi kontakti otsinud....ma jooksin temaga ka juhuslikult ühel raamatuesitlusel kokku...
Reaalsus on selline,et ta on üle 100kg..ja Inga Raitar on tema kõrval iludus.Iseloom pole ka suurem asi...tema ambitsioonid on ilmselt alguse saanud lõpsepõlvest...me(mina k.a)narrisime teda koolis pidevalt,peitsime kotti ja tegime igasugu trikke...ta oli nõrk,hakkas kohe nutma ja meil oli fun.Praegu on mul muidugi piinlik.Ja arvestades tema praegust positsiooni,siis parem oleks.
Aga siiski...kuidas saab olla võimalik,et noorel ja kenal mehel läheb kõvaks sellise vaala peale?Kas see üldse ei loe?
Mehed pidid ju visuaali nautima?
˅ näita rohkem ˅