NSM
2011-07-29 21:41:06
Palju on siin mehi või naisi, kes ütlevad, jah, ma olen nõus siit endale abikaasat otsima? Ma pole veel sellise inimesega siin suhelnud, sest üldine suhtumine on siinsetesse inimestest (kusjuures ise on nad ka siin), et siin käib selline.
Ka olen lugenud siin üsna mitmes kirjas, et kogemata sattusin, tahtsin uudistada, tegin konto. Ega muidu poleks tulnud.
Me elame veel ikka maailmas, kus sex on midagi räpast, roojast ja sexiga tegelevad inimesed on kõlbeliselt madalad.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
olen küll kohtunud ja suhelnud inimestega, kes loodavad siit abikaasat või vähemalt sügavamat suhet leida. või kes lihtsalt ära armuvad
aga muidugi leidub ka selliseid, kes teenust regulaarselt tarbivad, naudivad ja kiidavad......
ja lõpuks tulevad siia ägisema, et kingituste tegemine naisele takistab mõlemapoolset mõnu vms. (näiteks seejärel, kui neile pole tasuta seksi või muid loodetud lisateenuseid võimaldatud).
nagu pisut silmakirjalik või mis
ja kõige naljakamad on abruka-taolised, kes saavad rahulduse naiste anonüümsest solvamisest.
päriselus piirdub nende intiimelu ilmselt peamiselt onaneerimisega ekraani ees
tegelikult tunnevad ka sellised abrukad puudust armastusest ja lähedusest......aga ei oska seda normaalsel viisil väljendada.
elus hästi toimetulevatel alfaisastel pole kunagi naise leidmisega probleeme, millegipärast. olgu siis lühemaks suhteks või abieluks.
see on lihtsalt looduslik valik.
kes naise (ja pere) eest pole võimelised hoolitsema, jäävad tahaplaanile.
ning kuivale jäänud mehed võiks üritada oma isiksust muul viisil atraktiivsemaks muuta, kui majanduslikult ei suudeta mehe eest väljas olla.
naiste litsideks sõimajad võivad ju hetkeks kogeda enesehinnangu tõusu.
aga pikemas perspektiivis jäävad ka nn "müüdavate" valikust välja. kuna eelistatakse pigem siiski viisakate meestega suhelda.