Ei ole, kust sa selle välja lugesid? Kõikvõimalikud seksiga rahateenijad- veebiliputajad, prostituudid, sponsoriotsijad/pakkujad- kuuluvad sotsiaalsesse gruppi, kellega ma ei lävi. Üle aastate sellele lehele pilku heites surfasin siin lihtsalt ringi ja lisaks foorumile sobrasin siis ka kuulutused läbi.
Oma eelnevas postituses samastasid ennast narkodiileriga, kes ise oma kaupa ei tarbi ja oma klientidesse tülgastusega suhtuvad, kõik see tekitab põlgust, mida ma ka väljendasin, üsnagi leebes vormis, aga jään oma arvamuse juurde, et oled pervert ja hälvik, mitte parem neist kes sind oma msni listi on lisanud. See, mis sina minust arvad, mu hingerahu ei röövi, seda enam, et see mida sa sa siin välja ütled, on see siis su tõeline arvamus või lihtlabane enesekaitserünnak, ei põhine millelgi, kõigest üksainus postitus, mis sinusuguste ja su klientide vastu antipaatiat väljendas.
Küll aga tuleb tunnistada paari eelneva postitaja sõnavõttude põhjal, et su demagoogial on siin kõlapinda, seega oled õiges kohas. Ei sega siis teie õilsat enesepaitamist rohkem. Edu.ee