Iagsugused kogemused puuduvad.
Jfjm, ma olen juba korduvalt lahti seletanud, miks ma sedasi neisse olevustesse suhtun. Väga lihtne, ole pervert, okei, maksa raha siia-sinna jne. Aga ära tule pärast oma nokuajulisust siia avalikult kuulutama, ega ulguma, et sa nüüd ühest onaneerimise sessioonist ilma jäida ja 10-20 eurikest vastu pükse said.
Samas, kui asi oleks vastupidine, siis oleks kõik camshow pakkujad vanad litsid ja joodikud ja seda parastamist tuleks kuhjaga kaela.
Ma olen kindel ja tean ka ise täpselt, et enamust neid perverte ei soovi tegelikult midagi maksta ja vaadatakse kuidas saab see pihkulöömise protseduurike niisama välja kaubelda, kas võltsides siis maksekinnitusi, ähvardades, või muul moel. Ma näen siis neidude poolt lisatud kaebusi väga-väga vähe, ainult pervertide nutukisa.
Mõtle nüüd ise, kui sa kaotad trammis 10 eurot, siis sa ehk vannud pisut ja unustad selle asja ruttu, aga kui sa teed selle raha eest näiteks reaalselt tööd ja töö tellija ütleb sulle pärast, et tõmba uttu lipakas, mingit pappi ei saa, siis sellisel juhul kergkiks selle 10e euro väärtus juba kordades põhimõtteliselt kõrgemaks.
Nied naisi on siin küll ja küll pervertide poolt üle lastud ja siis naerdakse, et näe, loll lits, paras jne. Aga kui see pervert nüüd ise vastu näppe saab, siis tuntakse talle kaasa ja kirutakse kogu naissugu maapõhja. Väga haige teema.
Pervert peab oma hobid kinni maksma. Ma lausa naeran kui mõni perv siia foorumisse taas nutma tuleb, paras! Ja enamikel juhtudel ei ole ka sellel tõepõhja all, korvi saanud perv lihtsalt suurest vihast luuletab mingi loo kokku.
Edu.ee pervikutele.