Foorum
1
2
2011-07-03 19:25
On keegi selle kasutajaga kokku puutunud, tahab 5 euri kaupa oma kontole raha saada ja oma nimeks ytleb Tiiu Sarapuu
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 19:42
natuke ülepakutud juttt.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 20:00
ära kanna raha, lihtne
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 20:07
Tiiu Sarapuu on AS Tere personalijuht ja sinu käest 5 euri ei kerja päris kindlasti....
Miks sa peaksid kellelegi 5 euri üle kandma?Mine osta jäätist!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 20:30
polegi nii loll et kannan, aga kahtlane kudagi ikka, lihtsalt tahtsin teada kas keegi siin on kokkupuutunud temaga ja tegemistega
pakkusin välja et võiks kohtuda ja iseselle raha yle anda
ja caribian, täitsa kysis seda 5 euri nii et ära kahtle milleski
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 21:29
Siin vahel küsitakse isegi 3 euri...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 22:05
Äkki neiu palus raha ema arvele kanda Ema muidugi ei tea raha päritolust midagi
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 23:11
Valetaja tundub ta küll olevat. Iga kord ajab mns-s erinevat juttu
˅ näita rohkem ˅
2011-07-05 13:57
iga perverdiga ei saa ju normaalselt rääkida kui käiakse peale ja räägitakse rõvedaid nilbusi sulle ...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-05 15:47
kuidas see erinev jutt välja näeb, kas nii et sina, ausalt ja süda peo peal lähened ja ütled, et tahaks taha keerata ja tahaks suhu anda ja siis tema va valevorst kord ütleb et tule ma imen ja teinekord jälle et mine persse
˅ näita rohkem ˅
2011-07-05 16:38
Eks sa suhtle temaga veidi pikemalt, saad ise teada! Või kui kiirkursust soovid, siis kanna 5 euri üle Aga kuna sind on nüüd hoiatatud, siis pärast hädaldama ei ole mõtet tulla.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-05 16:46
See kõlas küll rohkem ähvarduse moodi
˅ näita rohkem ˅
2011-07-05 16:57
peaks selle jutu siia copy-ma vaataks mis siis öeldakse
˅ näita rohkem ˅
2011-07-08 20:28
Tulge mõistusele...teie ettekujutuses näeb asi välja nii....
"tere,sa nii sexi,tutvuks"
"oh jaa,muidugi.Mis sellest,et oled nigel valge peer,kohtuks kohe"
"o jee"
Reaalsus on selline,et mitte ükski normaalne tüdruk ei tule teiega kohtuma,liputage siin niipalju,kui kulub...
Lähim kontakt,mis mõne tütarlapsega saate ongi rahaülekanne...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-09 10:42
Kuulutused on huumorinurk...paha tuju korral soovitav lugeda..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 15:50
Eriti naie-meest. Vahel naera nii, et pisarad jooksevad
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 17:27
Mees-naist ikka tunduvalt ägedam ja üllitisi ikka kordades rohkem...
Tahaks siiski uskuda,et enamus ei võta oma kuulutuse sisu tõsiselt...ma ei usu,et keegi reaalselt vastab...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 17:39
Jah sul on õigus. Naine-meest ajab lihtsalt nutma. Meeleheitel viimased ponnistused. Kurb. Mis seal ikka lolluste üle naerda.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 18:32
Peaks hakkama uut teenust pakkuma-probleemide kõrvaldamine mehhaaniliselt..ehk siis lihtsalt see m..n otsast lõigata...lahendus terveks eluks...ei pea siin ega kusagil mujal debiilseid kuulutusi postitama...
Kurb tõesti....mehed ikka nii idud,et isegi raha eest keegi ei taha..nuuuuuks
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 18:49
Aga kui tõesti spons.otsijad hädas...raha ei ole toidu ostmiseks jne...võiks ju kott kartulaid viia hädasolijale...peab see just raha kepi eest olema...kui keeldub naturaalkaubast, järelikult pole tal ju nii kehv majanduslik seis
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 19:02
Oli kord juhus, kus testisin ühe "parmu" emotsiooni ja reageeringut...
Tuli linnas üks lõbusas meeleolus papi minu juurde ja küsis 5 eeku... tal pätsi leiva jaoks vaja...sobrasin oma moonakotis ja ulatasin talle päts leiba...oh, seda pettumust vanakese näos
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 19:19
Kui neid kuulutusi lugeda siis seal paistab mingi mäng kepi saamise eesmärgil olema,mis on palju reaalsetest asjadest kaugel....
Caribian,pole nende idude seksisaamise võimalused vähesed midagi kui tahe maksta on on ju sellised kohad nagu litsid.com;prostituudid.ee jne,kus keegi vaevalt tünka saab kui viitsid kohale sõita..ei mingeid ettemakse ja kohad kõigil olemas kuhu minna jne Veidi naljakas jah,kui ihas käib üks tobe raha pakkumine...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 19:47
Caribian. Sul koh eüldse ei ole ärivaistu või?
Kui ühed kuulutavad, et tahavad seksi eest raha ja teised, et pakuvad seksi eest raha. Mõtle nüüd kus on siinkohal see rahategemise koht???

Sa ei suuda seda välja mõelda!!

Kunagi oli sellised äriasutusedolemas nagu kosjakontorid
Tee bisness ja pane need kaks kokku omavehl, kõva raha eest!

Krt õpeta sind ka nagu oma last!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 20:14
Huvitav jah, et need raha küsijad ja rahapakkujad üksteist ei leia Siin on kaks võimalust: kas kardetakse tünga saada või tahetakse tünga teha
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 21:53
Mina arvan,et need rahapakkumised ei ole reaalsed,pigem tähelepanu pälvimiseks....
Miks otsitakse siit?Arvatavasti ei soovi paljud mehed seksida nn.proffessionaaliga..põhjused erinevad..
Pigem otsitakse sellist tavalist naist,kes käib täiesti legaalsel tööl(müüja,raamatukoguhoidja,lasteaednik,kosmeetik jne) ja selgemast selgem,et see naine ei hakka pärast rasket tööpäeva,väsinult kellelegi mingit niisama keppi pakkuma...
Lihtsalt seiklust otsivad tõenäliselt abielus naised,kelle oma mees kindlustanud...aga neil muidugi nõudmised välimusele jne....jälle ei sobi,sest kuulutajad pole just kõige atraktiivsemad ja braidimad tüübid....
ja tulemus..kõik mudkui kuulutavad ja otsivad...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 21:58
Räägin kosjakontorist ühe loo:
Kontakteerusin ka ühe sellise firmaga kunagi (98a vist) No ja mängisin rikast maapoissi, kellel raha tohhujaa ja tahaks nüüd linnas maja osta ja hästi elama hakata. Uuriti ja puuriti, et kui rikas olen. Valetasin neile maad ja ilmad kokku. Te ei kujuta ette mis tüdrukuid ikka ette söödeti. Ullumaja, ii hea elu ei lähe tükiks ajaks meelest ära. Ei lugenud, et maakas olin või mis iganes. Tähtis oli, et kõva kinnisvara oli taga Ei tea kas tänapäeval kah see läbi läheks?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 22:00
Just peaks proffi juurde minema sest paljud teavad,et on olemas suuseks aga teha seda ei oska...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 22:06
Targad naised on endale tellinud aastase Krediidiinfo kasutajakonto,mis võimaldab kontrollida suvalise isiku finantskäitumist....kui ikka mingi närune telefoniarve maksmata ja otsapidi inkassos....selge pilt..
Samuti saab tänapäeval lihtsate meetoditega kontrollida isiku omanduses olevat kinnisvara.Kui viitsimist ja tahtmist natuke vaeva näha,siis võimalik trackida ka läbi mitme firma isikule kuuluvat kinnisvara...
Ma ei kujuta ette,et keegi hakkab sõlmima äritehingut või väga isiklikku suhet inimesega enne,kui need protseduurid läbitud ja vastused rahuldavad..ettevaatusabinõud,igasuguseid petiseid ja sullereid liiga palju selleks,et inimesi saaks lihtsalt usaldada või oma koju lasta...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 22:09
No krt ma ei viitsi tervet X-teed ja rahvastikuregistrit ühe seksi pärast küll läbi kammida.
Sitt lugu on see, et nendest päringutset jääb jälg maha. Eks anna pärast Kapole aru, et miks käisid luurimas!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 22:19
No kontrolli pealegi ja saad teada kui rikas mees on aga kui naisel endal head välimust pole,kuidas siis edasi...??
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 22:26
Tänapäeval liikvel liiga palju kelme ja sullereid...ilma isikukontrollita või ühiste tuttavate olemasoluta pole mõistlik kedagi oma ellu lasta..
Ühe kepi,kui see toimub kuskil neutraalsel pinnal võib ikka ilma taustakontrollita teha...
Sel juhul mõistlik kell,ehted jne koju jätta ja saabuda sihtpunkti taksoga,et välistada võimalust..keegi lihtsalt virutab vastu pead ja ärandab auto...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 22:29
Kapo huviorbiiti sattuda imelihtne...piisab sellest,kui osta lennupilet kuhugi Lõuna-ameerikas asuvasse sihtpuntki....
narkokaubanduse pärast vist...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 22:29
Seoses sellega, tuleb mulle meelde kuidas ma kiivri, kuulivesti ja 4 relvastatud julgestajaga kohtingul käisin
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 22:31
Kohting on mõistlik korraldada rahvarohkes kohas..kesklinna restoran näiteks..
telliskivi käekotis on alati omal kohal...igapäevane kandmine kulutab meeletult kaloreid ja selline käekott on suurepärane enesekaitse vahend....sellise kotiga virutades....
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 22:33
Ma tegingi seda keset ühe riigi südalinna ja see oli täiesti normaalne tegevus, et kuskil restoranis käisid automaat selgas.

Caribian ma vean kihla, et sinu kõige ekstreemsem kohting, piirdub meikimata näoga kohale ilmumisest
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 22:34
Hakka veel tausta kontrollima siis jõuab juba teine kepimees minust ette ja olen jälle ilma..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 22:41
Parma...minu kõige huvitavam kohting oli see,mis ära jäi.....
Aasta tagasi...kirjavahetus sai alguse siinsamas lehel ja paari nädala pärast olin nõus näost-näkku kohtuma...
kohtumiskohaks "Troika"restoran....pidime kohtuma ukse ees.....ootasin,ootasin veel ja siis läksin ära...ma ei oota kellegi järel kauem,kui 10 minutit....
Samal õhtul sain kirja,et ta oli küll "läheduses"viibinud,aga ei julgenud minuga kohtuda
Pole aimugi,kas ta tõesti kujutas ette,et läheb kohtama turumutiga ja siis kuhugi Koplisse seksiasja ajama?Maybe...
Igal juhul ei olnud ta võimeline minusugust Troikas võõrustama....
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 22:42
Vahel tuleb ka naise tausta kontrollida.
Kunagi varajases nooruses mehkeldasin ühe vanema nasiterahhvaga, oli teine rikas ja suht äge tsikk. Pärast selgus, et oli ühe bordumaja allilma tegelase naine. Hea, et kiired jalad päästsid tagumiku Nii, et vahel tasub ikka vaadata kuhu ennast mässid.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 22:43
Absoluutselt kõigi inimeste tausta tuleb kontrollida,olenemata soost...superkelmid arvatavasti ongi naised..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 22:45
Julge hundi rind on haavleid täis. Kes ei riski see shampust ei joo!

No ja mis siis, kui ei jõua kuskil kohvikus võõrustada? On siis seda häbi öelda? Mis seal karta?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 22:48
mjah,usalda aga kontrolli..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 22:51
ma ei oska tõesti arvata,miks ta ei julgenud...aga hea,mulle ei meeldi jänesega kohtuda
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 22:53
Aga caribian, pane oma isikuandmed siia, kontroliime järgi kõikvõimalikest kohtades, et kas tasub sinuga kohtingust üldse mõttesse võtta. Kui sa siia ei julge, siis võid postkasti saata
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 22:54
Milleks?Ma ei kavatse kohtuda...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 22:54
Caribikas, jänesega? Sa siis ühistranspordi piletikontroll
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 22:56
kle,Savipäts kutsus jah appi
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 22:56
caribian, jänes oled. Sa ei julge kohitngule minna!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 22:59
caribian,enamus mehi ongi jänesed ja ei julge sinuga kohtuda
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 22:59
Muidugi julgen,kui on põhjust....ilma põhjuseta ei näe mõtet.Kohting lihtsalt kohtingu pärast?
Õnneks on tänapäeva tehnika nii hästi arenenud,et võimalik autot sateliidi kaudu jälgida,panna eelnevalt paika marsruut ja kõrvalekalle sellelt marsruudilt annab alarmi...aga ma pole üldiselt see inimene,keda mingi idu rünnata julgeks..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 23:03
Aga kas sa siis ei filtreeri enne kirjast välja, et kas on idu või ei ole?
Iga kell annab ju tillitada nii, et vähe ei ole ja lähedki õnge.
Iseasi kas sul on midagi, mida rünnata? Vaevalt, et on! Joobes töllmokk ehk tahab su odavat käekotti aga ega sealtki midagi võtta pole, mida taga nutta.
˅ näita rohkem ˅
1
2