1
Pakun massaazi Tallinnas, nii naistele kui meestele, sõltumata kehatüübist ja vanusest! Täpsem info Caspar35.
Kuulutamiseks saada sõnum (3.25 EUR, 160tm, 12h) sisuga
IHA TXT
sinu kuulutus
numbrile
13017
Avalehekülg
Kuulutused
Jututuba
Foorum
VIP konto
Postkast
Minu pildid
Minu videod
Minu kontaktid
Minu ankeet
Konto seaded
Vaadatud/hinnatud
Hinda pilte
Hinda Videosid
Otsi kasutajat
Seksikad jutud
Top videod
Viimased videod
Top mehed
Top naised
Top paarid
Top trans
Viimati lisatud
Moderaatorid
Foorum
Foorumi avalehele
Hoiatused
|
Hoiatus kasutaja pnemind7 eest.
Noie
2011-07-01 14:20
Aastal 2008-2009 tegutses siin üks kasutaja kes pettis naisterahvana raha välja abi teenuste nn.-tatute eest ja ei viinud enda lubadusi täide,nüüd aga tegutseb ta just selle kasutaja nime all ja olen kohtunud tema nn.eks mehega kes on sama tegudega mujal platsis,küll küsivad bensiini raha ja ettemakse,nüüd küttepuude eest raha,kasutaja infos kirjas on tühjus aga kui suhtlema hakkad siis teatab,et 15 € ehk pettis ja prostituut kes küsib raha ette ja tasuks saad õhu ,ärge antke ega kantke sellistele naisterahvastele ühtegi senti kuhugi ja kui vihaseks saab ning aadressi tahab saada siis antke neile see ÕIGE aadress
Loomulikult aastal 2008-2009 olin kergeusklik ning maksin ette tuhandetes kroonides raha käenduse eest mis jäi just selle inimese poolselt tulemata ja tema nn-tatud eksmehe poolselt.Hoiduke selliste eest ja väärikus jääb alles.
˅ näita rohkem ˅
musu5
2011-07-01 14:28
Olete ühed mustad mõlemad.üks petis ja teine kiimakott,kes nüüd kibestund,et pista saand.Mida virised nüüd aastatagustest asjadest siin,oma süü kõik.
˅ näita rohkem ˅
musu5
2011-07-01 14:45
Ja veel.vot seda ma nüüd kül ei taha uskuda et tuhandetes tehti kandeid,väga huvitav.Vot on kiimakot ikka,kes tuhandetega loobib siin.Jah näha et fantaasia on hea ja samas ka mõttelend.
˅ näita rohkem ˅
luukera
2011-07-01 14:59
Tead "musu" ---ole nüüd hea ja loe inimese postitus nii läbi, et õige mõte ka Sinuni jõuab ja siis ehk mõistad, et antud hetkel on Su labane lahmimine tobe!!!!
˅ näita rohkem ˅
musu5
2011-07-01 15:02
luukera,kas sa lugeda ei oska kui inimene kirjutab ,et maksis ette tuhandetes.Kus siin siis labasus on?Näha et miljonäär siin.Sina ise oled tobe kui lugeda ei oska.
˅ näita rohkem ˅
Kaisukassike
2011-07-01 20:15
musu, rahune ja loe, mille eest need tuhanded maksti...
˅ näita rohkem ˅
Utha
2011-07-01 20:28
vähemalt on siin hoiatuse vormistamisega vaeva nähtud. teod on korrektselt kirja pandud.
˅ näita rohkem ˅
romaa
2011-07-05 08:14
No taolised petturid ju niii läbinähtavad. Ja jutt vähe idiootne tavaliselt.
˅ näita rohkem ˅
Teema
Foorumi avalehele
Päevateema
Seksikogemused
Mehed naistest
Naised meestest
Vikerkaar
Voodirõõmud ja voodimured
Seksuaalfantaasiad
Elu väljaspool Eestit
Suhted