parma- põhjust? ja mis see oleks?
kas keegi neist tunneb mind? ei tunne. või äkki teavad nad teisi naisi ja on kõigiga siit suhelnud? seda ma kah ei arva. paljud ei tunne siin paljusid, aga oma „teadmised“ sinust antakse sulle ikka edasi. see on nagu ropendamine, ainult selle vahega, et kasutatav sõnavara on teine.
näiteks. kirjutati mulle küsimus suuseksi kohta. raha eest taheti seda saada.
tavalise „ei paku huvi“ vms vastuse asemel otsustasin mehega suhelda, vastata talle ja vaadata, mida ta teeb. tahtsin näha, kui kindel ta endas tegelikult on.
veidi suheldes selgus, et otsiti endale armukest ja sellega olevat kiire.
huvitav on kogeda, et armukese pidamine ja raha eest korra või mingid korrad suuseksi tegemine on mehele sama asi
kuna ma ei kannata mangujaid, raha pakkujaid ega ka armukeste otsijaid mitte, siis võtsin ette teise suhtumise. kui ta oli oma soovid mulle teatavaks teinud, vastasin talle, et ok, aga andsin ka omalt poolt lubaduse talle natuke viga teha (mitte palju, aga tuntavalt).
sel ajal oli ta veel suhteliselt rahulik ega öelnudki, et ma lits olen. alles siis, kui ma konkreetselt soovitasin tal eemalduda ja palusin minuga mitte kirjutada, sest ma ei tahtnud temaga ropuks minna, tehti selgeks, et olen lits jne ja koguni käidi välja, et peakski ropendama. oodati seda vist.
äkki teda oleks see erutanud, ma ei tea. ma loobusin.