ma arvan, et just selles asi ongi - ohvriks olemise vajaduses. vabandust, kui kedagi sellega solvan praegu. muidugi oleneb inimestest, kontekstist ja paljust muust, aga ma tean (olen natuke kauem elanud ja on kogemusi), et on inimesi, kes ise otsivad neid olukordi.
sina PisiMimmu oled noor naine veel ja meie arvamused peavadki olema erinevad. sa ei pea tundma ennast puudutatuna.
see oli arutamiseks.
mulle ei kirjutata jah selliseid kirju. ehk olen siis ise süüdi selles?
ehk peaks ka tegema midagi, et keegi solvama tuleks ja siis neid siia copyma.. no muidugi olen ka kuulnud enda kohta siin nii seda kui teist, aga enamasti laheneb see kuidagi ise ja teistmoodi ning rohkem nii ei kohelda. kui ei suuda mehele teha selgeks, kuidas ta suhtlema peab, siis nendega ei suhtlegi, aga siia ma mitte midagi ei copy. never. ma pean endast rohkem lugu. see, kui ma mingid kirjad siia panen, et too mulle enesehinnangut juurde või tagasi ega võta nendelt meestelt seda omakorda vähemaks.
ega mina polegi teil ees.
kui tahate avaldaga, tehke seda, aga pidage meeles, et ka teie saadate selle tegevusega enda kohta teistele mingi sõnumi. võib-olla ka nii, et te ehk ei saa siit seda mõistmist, mida te ootate.
makit- ja milles sinu probleem on?
tead, ma tunnen puudutatuna jah. tahaksid sa mulle saata sellise kirja, palun?