teemaalgataja, ehk siis lollakas. esiteks, minul ja kasutajal kohtumised on samapalju ühist kui meriseal ja kuulipilduja sihikul. selleks et aru saad millise inimesega tegu, ei pea mitut kontot omama. kasutaja kohtumised tegi kõik õieti, ebausaldusväärne on inimene, kes pakub sellist summat.
on loogiline, et kui sulle tikutopsi eest lubatakse miljon krooni, sa tahab mingit osa sellest ennem näha, kuna pakkumine on ebareaalne.
selle tonni euro eest sa võiks vabalt terve tallinna pordumajad läbi käia, seega küsimus: miks sa kedagi siit otsid? litsimajas käivad ju asjad in cash, mine sinna, maksa oma 1000 euri ja asi korras.
sa oled ise üks äpu, esiteks, kuna korralik mees ei pea maksma selliseid summasid kellegiga magamise eest. jätkuvalt siis mainin: selliseid lolle töllakaid ei saa usaldada! mis kuradi sponsor, sa oled äpust lühikese nokuga lollakas.
sa arvad et kui ma sind siis nahutan, et siis olen mingi varikonto? haha.. ei ole ja seda teavad siin paljud inimesed, lihtsalt minu suhtumine sinusugustesse lammastesse on sama. edu sulle äpu