papi sa sitta ei viitsi süüa vä?
lampi nussib mingile eidele ligi nah ja jumala mööda ka veel
sa oled nii lillaks joonud ennast et ei tea enam ise ka kes on kes
lambapea. kes mina olen?
miks su konto vahepeal blokis oli ja kus sinu pildid nüüd on? pede ? sa oled ise niipalju lüpsta saanud lihtsalt ja nüüd siin võitled nende teiste pervide eest. alles jooksis meedias läbi pedofiilia mehekese lugu, kes lapsporri hoidis arvutis, ma ei imesta kui sa papi temaga mestis oled, kuna selliseid inimesi kiivalt oma tiivaall hoiad. lambaid ja perverte tulebki kottida, paras neile. mingid pihkurid kes maksavad selle eest mida neits tasuta lõpmatuseni saadaval.
hahahaaaa lammas. sure ära kuradi harakas ja jookse kohe hooga pollerisse et sind, papit (loe pedekat) on raskelt solvatud ja sõimatud. ja uuri natuke seadusi, igasugune isikuandmete avaldamine ilma inimese nõusolekuta süüdistavas kontekstis on karistatav aga lihtsalt kõik ei jookse kaebama kohe, nagu sina seda teed. superagent papi, alias lampjalg..
vallatutupsu, sa ära üldse pane seda pasaharakat tähele, ta on ennast nii üle tõmmanud et ei tea enam ise ka kes on petis ja kes mitte. nüüd vahepeal sittus püksi ja blokkis konto, kuna tuli välja tema tegelik orientatsioon.
pedeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!