Foorum
2011-01-10 22:27
mehed olge ettevaatlikud,prost,kes petab raha välja järjekordselt
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 10:36
Oleks hea, kui elus kibestunud hr. Yazuu5 kirjutab detailidest: keda ja kuidas olen petnud?
Üleüldse, tahaks selle mehikesega kohtuda ja rääkida maast ja ilmast.

U. pool aastat tagasi tegutses siin selline personaaź nagu Kurrat, stiili poolest Yazuuga äärmiselt sarnane.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 13:37
Yazuu,Prostituut ei peta raha välja,tema teenib raha.Kui moraalne see on,on iseteema,aga igatahes on see aus teenistus.
Kui sa sedasi kõik ühte patta surud,pole ime,kui põhja alt ära lööb
˅ näita rohkem ˅
2011-03-03 20:51
Nõustun sinuga
˅ näita rohkem ˅
2012-01-13 14:16
olen temaga kohtund .kõik ok
˅ näita rohkem ˅
2012-01-13 14:27
nunnu, loodan, et sa maksid ikka reaalset prostituudi taksi talle ja ei kergitanud turuhinda
˅ näita rohkem ˅
2012-01-14 08:25
kui palju oleks reaalne taks siis praegu? (pole pideva raamatupidamisega tegelenud)
ja teine teemakohane küsimus ka sulle: kas sa oled ise kunagi prostituuti kasutanud ja kui pole, siis kui palju sina neile selle teenuse eest maksaksid? paku. kui tegu on prostituudiga, kes ise endale tööd annab, siis sa turuhinnast eriti palju madalamale minna sa ei saa - ta ei hakka sinuga kui kliendiga siis arvestamagi (v.a siis, kui tal muud varianti pole).
˅ näita rohkem ˅
2012-01-14 10:17
Jah, utha, tean millest räägin. Hind on ca 40€ tund. Seda siis koos prosti poolse pinnaga. Kas sul on kogemusi, utha, et sõna võtad sellel teemal???
˅ näita rohkem ˅
2012-01-14 10:34
mis sa erutud? sa pidid rahulik nagu elevant olema ju.
"kas sa oled ise kunagi prostituuti kasutanud" - see küsimus oli sinule. kui tead hinda, siis kas oled ise kasutanud korra -paar, oled pideva kasutaja või pidev selle teenuse arengu jälgija. lihtne ju.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-14 10:36
Ma vastasin ju, et tean, millest räägin. Ju siis olen kasutanud Aga sina oled?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-14 10:42
siis selge, seda ma arvasingi
˅ näita rohkem ˅
2012-01-14 10:44
sa ise oled kasutanud/pakkunud, et tead sellel teemal sõna võtta?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-14 10:47
kui ma teaks, kas ma siis küsiks? oled sa ka lahke mees
ma ju räägin ju, et mulle meeldib targematega aru pidada. ja mina pole see tark siin praegu
˅ näita rohkem ˅
2012-01-14 10:52
kahju, oleks saanud diskuteerida sellel teemal
˅ näita rohkem ˅
2012-01-14 10:57
kahju jah. aga sul ju partnereid on, intervjueeri neist kedagi
˅ näita rohkem ˅
2012-01-20 10:54
40 EUR on odav.....
˅ näita rohkem ˅
2012-01-20 11:15
odav või mitte, aga selline hind on turul.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-20 11:33
ma ei tea, kas seda on praegu palju või vähe kellegi jaoks, aga mul tekkis küsimus.
terasmees, kuna sa juba asusid siin teiste eeset vastama ja tead asjast, siis ütle, kuidas on lood selle nn tööpinnaga? kas tund aega 40 eurist seksi prostituudi pinna peal on õiglane sinu arvates (kui tehtud „tööd“ arvestada) või pead selle küsimist paljuks? või on seda vähe. või on see keskmise sissetulekuga mehele paras? kuidas sellega on? ja kas seda pinda kasutab üks prostituut või peetakse neid kohti mitme peale? et kaks voodit kõrvuti, ühes käib üks ja teises teine tegevus?
aga see teine variant meenutaks juba natside koonduslaagrit ja prostituutide tuba („Nazi Love Camp 27“, kui keegi on vaadanud). seal olid ka naised mitmekesi samasse tuppa kinni pandud ja kliente teenindate korraga.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-20 11:41
ei tea mina, kas see on õiglane või mitte. Mind ei huvita eriti sellise asja köögipool
˅ näita rohkem ˅
2012-01-20 11:45
aga sa oled seal köögi poole peal käinud ju või oli see aastaid tagasi? enam pole kursis sisuga?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-20 11:48
see oli ammu jah. Aga ilmselt on kõik sama. Peamiselt tegutsetakse üksi, enda pinnal ja omal käel. Kuulutustes pakutakse massaazhiteenust. Kui kuulutusi vaadata, siis hind ikka 40€ keskmiselt. (voodi.ee, voodi.com jne jne)
˅ näita rohkem ˅
2012-01-20 12:21
ega need üürid ka nii odavad ei ole. vahel võib mitme peale toa võtmine odavam olla, tudengid nt teevad nii. ega klient ei pea teadma, kes seal veel elavad.
et siis massaazh. kas sa ise pole kunagi pakutud „massaazhiteenust“ kasutanud?
tegelikult oleks huvitav teada, mida see 40 euri endas sisaldab. kreemitatakse kokku, natuke muditakse peenist ja siis tulevad need teised asjad?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-20 12:31
olen küll proovinud jah. Pool tunnikest muditakse keha ja siis minnakse seksile üle. Ei midagi erilist kusjuures. Ei soovita.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-20 12:40
miks sa siis üldse proovima hakkasid? puhtalt huvi pärast käisid? ja mida sa se otsisid sealt. massaazhi või seksi?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-20 12:51
käisin uudishimu rahuldamas, konkreetselt ei otsinud sealt midagi. Ega muidu ju ei tea, mis see on. Massaazhi tase on seal nüüd küll suht nulli lähedane. Enam ei läheks.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-03 03:17
Ingrid01 kindlasti ei ole petis. Ma ei saa öelda, et selle eluvaldkonna juures on võimalik hinnata rahasummat õiglsaseks või mitte. Ingridiga igatahes tänaseni meeldivad kogemused ja kõik mida kaks täiskasvanud inimest on kokku leppinud on ka nii olnud. Seega adminnid peaks Ingridi maine huvides selle teema tõstma kuhugi mujale. Hoiatuste all ei ole selle koht. Äärmisel juhul võib hoiatada, et Ingridist võib jääda sõltuvusse.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-03 10:45
no teema algataja on ju üks neist sadadest ajudeta debiilikutest, kes on hullari kinnises osakonnas augu wifisse leidnud.
ükski hoiatuste rubriigi hoiatus ei ole veenev seni, kuni pole toodud argumenteeritud tõendeid. pigem on tegemist rubriigiga "laimamised" !
˅ näita rohkem ˅
2012-03-03 13:30
neiuke- väga hästi ja tabavalt öeldud.
see hoiatuste rubriik on iha huumorinurgake.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-08 09:04
pakuks, et 40 euri pole nii odav, arvestades meie inimeste majanduslikku seisu. teiselpool lahte nn masaasi teenused lugeda suht sammasse hinnakanti ja arvestades keskmist palka seal ja siin, siis meil küsitakse ikka räigelt üle mõistliku hinna. Lisaks kui arvestada, et enamasti meieomadel pole isegi kohta ja soomes vähemalt üüritakse mingit salongi. Kesklinna üürid aga vahemikus 1000- 1500.
Seega väidan, et sellisel tasemel peaks tallinnas mõistlik hind olema ca 10 euri ja mujal nn teises eestis siis ehk 2 - 3 euri.
Aga see lihtsalt minu arvamus ja ise ei maksaks sentigi sellise teenuse eest. Seda põhjustel, et ei leiaks küll endas soovi, et peaks kuhugi punkrisse minema panema naist keda tegelikult ei tahagi ja maksma ka selle eest.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-08 11:02
Töölissöökla või Michelin Star `i omav restoran - ei kannata võrrelda. Nagu igal alal sõltub teenuse hind teenuse kvaliteedist. Suures plaanis on 40 €/h ikkagi odav.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-09 17:21
atomic, aga kas meil siis tegemist suure plaaniga. minuarusaamisel meie kohalikplaan suht olematu, ehk enamasti ei anna seda töölissöökla tasetki välja, kus enamasti saab mõistliku hinnaga korraliku kõhutäie. Kuskil balta bufetist ostedud külma lihapirukat järades ei tahaks ju ka sina selle eest maksta isegi seda nn töölissöökla hinda
˅ näita rohkem ˅
2012-03-09 18:37
dziises...täiesti lolliks läinud...40 euri pole üldse mingi raha,see on lapse kolme päeva taskuraha.Iga vähegi normaalne kreem maksab 5X rohkem.
Jobu ei peagi seksi saama,siis puudub oht paljunemiseks.Me ei soovi ju debiilide armeed?Kas me sellist Eestit tahtsimegi?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-09 19:10
Demi võib ju unistada, et Eesti oleks prostituutide paradiis, aga paraku on siin miljonäre vähe ja turg üleküllastunud. Nii ei jäägi muud üle, kui hinda alla lasta või päris ilma olla.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-14 22:11
Tänan Sind, Suurmees2
˅ näita rohkem ˅
2012-03-20 00:56
Arvan, et ingrid 01 näol pole tegemist petturiga.Temaga suhtlus seda küll ei reeda.Kahjuks ei saa ma siin üksik asju välja tuua, aga suhtlesin temaga ja tundub aus neiu olevat.
Vabandust, ma kahjuks ei külasta raha eest kohtasid, aga eluolukorda vahel ikka uurin.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-22 15:52
Muidugi on Ingrid teataval määral petis.
Möödunud suvel oli mul lühike majandusliku õitsengu periood. Raha oli kenasti käes. Ja siis otsisingi tütarlapsi, kes ei kuuluks sellesse 40-50 euro kategooriasse. Tahtsin endale tõestada, et oluliselt kobedamat summat küsivad neiud ei ole si...gi paremad.
Ja sattusin Ingridi peale. Käisin külas ...
Aga rahaliselt kaunis aeg sai otsa. Enam ei saa lubada endale Ingridi külastamist. Nutan seda fantastilist pooltteist tundi siiamaani taga. Ükski 40-ne ega 50-ne ei suuda mind lohutada. Nad lihtsalt ei ole võimelised pakkume Ingridile ligilähedastki suhtlust.
Ja vat nüüd olengi kurb ja rahuldamatu.
Kas ei ole siis pettus?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-22 16:10
Nii,et kui kõrgem hind siis parem sex Huvitav kui oled eelnevalt hästi maksnud,miks nad siis hiljem hinda alla ei lase kui mehel vaba raha vähem käes...
˅ näita rohkem ˅
2012-03-22 16:16
sa kutsud prostituute ülesse soodukaid tegema või mis sa sellega öelda tahtsid?
˅ näita rohkem ˅
2012-03-22 16:48
Utha,miks mitte teha soodukas sellele,kes eelnevalt on hästi maksnud Hea kliendi saab ju niimoodi edasi hoida ja pappi tilgub ikka juurde Ahnus ongi vahel see,mis viib siia hoiatuste rubriiki halvas mõttes muidugi.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-19 14:46
olen kohtunud ja kindlasti parim,mis on olnud!
˅ näita rohkem ˅
2012-04-19 15:36
nanom, ju sa eelnevalt oled väga viletsaid kasutanud
˅ näita rohkem ˅