Foorum
1
2
2010-12-14 00:09
OneMoreTime pakub webshow-d küsib raha ette ja ütleb et raha ei jõua kohale ja ei vasta enam kirjadele hoiatan
˅ näita rohkem ˅
2010-12-14 01:11
Ole rahulik, sa pole esimene!Oleks võinud enne raha ülekannet siia vaadata.Või siis enne teema tegemist olemas olevate teemadega tutvuda.Aga jah, mis seal ikka.Lollidelt tulebki raha ära võtta.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-15 07:57
Lugedes siin neid petujutte, tuleb naerusekka tõdeda, et need lollid inimesed ei lõpe siin vist kunagi ära. Ma pean silmas seda, et lollid on need kes oma rahakest umbropsu siia-sinna puistavad.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-15 14:04
Tuleb välja,et petised on targad nagu mõni tark siin arvab?Ja lollid on need,kes maksavad??Väga hea lugu
Jätan oma arvamuse ütlemata petiste suhtes..
˅ näita rohkem ˅
2010-12-15 15:41
elmar, sina pead siis targaks inimeseks neid kes oma raha suvalistele inimestele ettemaksuks kannavad? ju siis oled ise samasugune loll.
petised tekivad ka petetavate arvelt, ehk seni kuni on lolle on ka petiseid, mis sulle arusaamatuks jäi nüüd?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-15 16:11
vat jah, elmar. mind ka huvitaks, kust selline arvamus sul tuleb. tegemist tundub olevat tugeva ülereageerimisega. ega sa ise netis kellegi ohvriks langenud pole? sest kuidas sa muidu suutsid ainuüksi kaskijanna arvamuse põhjal sellise järelduse teha.
kui sa nüüd natuke rahulikumalt võtaksid, siis saaksid isegi aru, et käskijannal on tegelikult õigus. petta saamine ei vabasta veel kedagi teist vastutusest. nii kaua, kuni siin suhtutakse raha maksjatesse kui abitutesse ohvritesse, seni ei muutu ka mitte midagi ja petetakse neid edasi. mitte keegi ei saa sellest vist targemaks.
kui enne tegutsemist ei ole mõeldud, siis pärast on natuke hilja kedagi teist süüdistama hakata või mis.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-15 17:07
Ei tahaks siin küll pikemalt peatuda selle mõtetu teema juures, aga, elmar, kusjurres just sedasi ongi, et antud juhul ei saa nende petiste kohta küll kuidagi öelda et nemad miskitmoodi lollid on, kui nad oskavad neid kiimureid selle kaameratööga nö. lüpsta, siis on ju selge kumb see lollim pool on. Seaduse silmis on tegemist kurjategijatega, aga kurjategijad ei pruugi alati lollid olla. sa/te võite ju ennast lohutada et nemad on lollid, aga miskipärast üks hala ja nutt einult tuleb teiepoolt koguaeg
Mida rohkem te seda raha kannate, seda rohkem neid petiseid ka tekib, sellest peaks ikka aru saama ju
˅ näita rohkem ˅
2010-12-15 17:58
A mind vaevab hoopis teine küsimus. Et kuidas küll lollidel raha on ja tarkadel petturitel ei ole? Kust loll raha saab? Kuidas küll tark muulmoel raha ei teeni, kui ainult petmisega?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-15 18:17
Äkki tarkadel ei küündi mõistus nii madalale et ise tööga raha teenida
˅ näita rohkem ˅
2010-12-15 18:18
Vaata parma, neil petturitel on põhimõte, et töö on lollidele ja hobustele. Need kes seda raha loobivad, teenivad seda kõikide eelduste kohaselt tööga. Nüüd tekibki olukord, kus ausa tööga teenitud raha liigub läbi lollide mitteausate isikute, ehk siis petiste kätte.
Jäi sulle siin ka midagi selgusetuks? Või ei ole see nii?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-15 18:21
Sisuliselt ei peagi ju petis ise tööd tegema, vaid selle raha tööd tegevate lollide käest kerge vaevaga endale saama. vaadates siin neid lõputuid petulugusid, siis on selgesti näha, kui palju vaeva peaks nägema et kiimuri rahakotile ligi pääseda
˅ näita rohkem ˅
2010-12-15 18:23
Et siis parem on loll olla. Saab isegi raha loopida vabalt kahele poole. Vahel on ikka loll hea olla.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-15 18:25
Eh laisk olen. Ma küll ei viitsiks jamada ja petuskeeme välja mõelda ja siis pidevalt üle õla vahtida, et äkki keegi kurikaga ootab. Palju lihtsam ja mugavam on lolli moodi tööd teha.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-15 18:33
Jah, kuidas keegi omal elu korraldab. Samas on see petuvärk ka mingilmääral töö. Toksi seda konto numbrit koguaeg ühele ja teisele. Muuseas, neid tussivälgutajaid on siin lehel suhteliselt palju, vaadates seda tutvuste rubriiki. See näitabki et selline ärimudel on üsnagi toimiv ja tulus.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-15 18:36
kle kaskijanna, sul oli ka mingi kuulutus. Küsid ka raha? Räägi, kuidas see asi tulus on ka? Oled mingit raamatupidamist ka teinud?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-15 18:49
Jah, eksperimendi korras muidu ma ei oleks siin sõna võtnud ju, ilma asjasse korralikult süvenemata. Kuigi selle kuulutuse lugeja oleks pidanud ilmselt aru saama et tegemist on naljaga, oli neid huvilisi üllatavalt palju. Neid ei kohutanud isegi jutt ettemaksust, aga no see on ju täiesti tavaline asi juba.
Muuseas, mis siin sellest raamatupidamisest rääkida, sellise järelduseni jõuab juba üksnes siin foorumis ringi liikudes. Vaata kui palju on neid kes on nö. lüpsta saanud, korruta see inimhulk veel julgesti kümnega, sest ainult väike osa julgeb oma lollust avalikult tunnistada.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-15 20:20
kaskijanna ja juuksur,eks tooge siis näiteid,kes siin tasuta keppi annab.?Mind see teema ei huvita üldse aga paistab,et teid kahte see erutab Mulle te võite ise kepi eest peale maksta ja ma loobun siis ka
˅ näita rohkem ˅
2010-12-15 20:23
Elmar oled sa selles ikka kindel või on asjad juba nii hullusti
˅ näita rohkem ˅
2010-12-15 20:30
ifjm,mul on raamatupidamine korras ..ja kui naine maksmist väärt,miks ka mitte talle raha kinkida ..ainult valikuliselt....
˅ näita rohkem ˅
2010-12-15 20:49
elmar. naine on maksmist väärt. Kuidas sa seda mõõdad? Mis summast sa raha loopima hakkad?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-15 20:59
elmar, sa ehk märkasid, mida ma sulle kirjutasin? mind see teema ei huvita. sa kommenteerisid minu teada siin enne mind ning sinu kommentaar puudutas kaskijannat ja tema arvamust. mulle tundus (nii sain mina sellest aru) sinu suhtumine teemasse natuke silmakirjalik olevat ja ma arvasin, et vastaks sellele. sa ise tekitasid siin võrdluse ja nüüd peaks keegi sinule midagi tõestama hakkama? ja eriti alatu on sinust praegu siin meid kaskijannaga solvama hakata. see,et sa suhtled internetis ja iha prtaalis, ei anna sulle veel mingit alust suhtuda solvavalt kellessegi, keda sa isegi ei tunne. nii et valitse ennast ja jälgi enda väljaütlemisi. paluks olla naistega siin viisakam. sinu vanuses mees peaks seda juba suutma
˅ näita rohkem ˅
2010-12-15 21:32
Juuksur,kui pead inimesi lolliks,kes on rahaülekandega petta saanud.s.t ,et solvad neid,kes on petta saanud?
Sinu aju seda omaks ei võta,et ka seadusesilm petiste ohvriks langenud inimesi hukka ei mõista,kuigi neid inimesi,kes asjata rahaülekandeid teevad aidata ei saa..mina sinu mõttemaailmaga võidu jooksma ei hakka aga seadusi tunnen ma sinust sada korda rohkem..siin pole asi viisakuses vaid see sõna,et lollidelt tulebki raha ära võtta käib siit üsna sageli läbi aga mina seda lauset eetiliseks ei pea..
parmaleikin,kui palju on naine on maksmist väärt..ütleb sisetunne,mingist summadest siin võimalik rääkida pole võimalik tgelikult maksmine ei pea ju olema rahas,mida siin paljudes teemas on korduvalt kirjutatut..
˅ näita rohkem ˅
2010-12-15 21:50
No kui nüüd asi peeneks ajada, siis elmar seda naise väärtustamist. Saab lugeda kui, et naine on mingi asi/ese mis omab materjaalset väärtust. Ja see ei ole teps mitte eetiline mõtteviis.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-15 21:58
parma,oletama,et ma leian ihast naise,kellega alustan kooselu,kelle asi peaks see siis olema,kuidas ja mismoodi ma teda väärtustan,kes pakub raha,kes head riista ,mis siin eetikaga tegemist on...rohkem on siin neid,kes ise püsisuhetes aga tõmbleb veel aastaid otsingutes ringi
˅ näita rohkem ˅
2010-12-15 22:01
Ega ei olegi kellegi asi. Asi on mõtteviisis. "ja kui naine maksmist väärt". See ei ole eetiliselt õige lause. Sama lugu ka selle "lollidelt tuleb raha ära võtta".
˅ näita rohkem ˅
2010-12-15 22:09
maksmine on kokkuleppe küsimus ja kui sa parma oled rahalistes raskustes ja ma kannan sulle mingi rahalise ülekande siis siin pole tegemist eetilise küsimusega ja seadusesilm sinna vahele ei sega..aga lollidelt raha ära võtmine on kuritegu,sama kui varastad poest või röövid tänaval kedagi või paned käe purjus või abitu inimese tasku.Kui oled turvatööd teinud siis peaksid sul asjad selged olema
˅ näita rohkem ˅
2010-12-15 22:25
Maksmine maksmiseks. Räägime mõtteviisist, mida annab välja lugeda sellest "ja kui naine maksmist väärt" lausest. Muus oasas on peaaegu õigus.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 07:53
Elmar, miks peaks mees üldse seksi eest raha maksma? Kui sina ainult raha eest keppi ostad, siis see näitab seda et sul on endal kõvasti midagi puudu.
Muuseas, küsisin siin ühelt mehelt, kellel oli üleval kuulutus, kus ta pakkus sponsorlust, et miks ta seda raha sedasi pakub ja ta vastas: raha maksta on lihtsam kui kedagi ära rääkima hakata. (täpselt sõna-sõnalt) Nii, mida me sellest siis järeldame? Mida me sellest välja võime lugeda? Ma ei hakka siia enda arvamust asjast lisama, ma tahaksin näha meespoolte kommentaare.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 08:09
Üleüldse mulle tundub et elmar on ka ise kellegi pettuse ohvriks langenud. Samas ma pole siin koragi väitnud et lollidelt tulebki raha ära võtta. Jutt käib siiski sellest, et kui sa ise täiesti teadlik et on oht petta saada, kannad suvalisele inimesele üle raha, siis ei saa kuidagi seda tegu targaks pidada. Ja mille poolest siis nüüd see rahasaaja loll on? Okei, ta on petis, seda küll, aga ainuke loll selles tehingus on otsesõnu ju raha kandja. Pealegi, kui teil seda raha niipalju käes on, et seda ühele ja teisele pakute, siis miks veel nutma tulla siia, sellest ma aru ei saa. Ma kahtlen selles, et keegi neist petistest ka mingideid kurikatega mehi ja muid tegelasi näinud on, nagu parma siin ette kujutas, sest vaadates neid hoiatusi siin, siis ainult ühed ja samad nimed liiguvad ringi. See tähendabki seda et ette midagi ei võeta, tullakse siia ulguma et sain petta ja plaplapla ning sellega asi piirdubki. Kui sa said oma rahakesega vastu pükse, siis mine ja otsi see petis üles, või pöördu kuhugi kus midagi ette võetakse, siin halamine ei tee küll midagi paremaks.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 09:22
Ega sellest kurikaga ootamisest ei saa ju kõvasti rääkida, või mis?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 09:39
käskijanna,rahustan sind sellega,et pettu ohver pole kordagi olnud
Aga see,et,kes raha eest seksi ostavad on meestel midagi puudu-on vale.Puudu on muidugi neil meestel -naistel,kes siia iha kuulutuste rubriiki end üles riputavad ja veel mehed pealegi mingeid ulmelisi summasid pakuvad ,sest tegelikult on neil tühjad taskud ja tühi hing.
Tegelik elu näitab midagi muud kui proste küsitleda.Seksiostajate hulgas on kõrgeid riigiametnike,õppejõude,ministreid jne.Ka läbi ajakirjanduse on neid seksiskandaale vahel avalikustatud.Need mehed pole lollid mehed.Seksi ostmine pole pervertsus aga siin iha lehel paistab teemades see sageli olema..
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 15:02
Ma hakkasin siin mõtlema et huvitav mis saaks kui teekski ühe ülekande selgitusega "Seksi ettemaks". Ning siis kui petetud ja oma makstut kätte ei saa pöörduks politseisse. Huvitav kas kohtuotsus oleks vastava naise suhtes "Sunniviisiline seks võlanõudjaga" ?
Kui võtta aluseks kaskijanna loogika et "Miks sa kannad raha, kui tead et on oht petta saada?" siis minuni see loogika ei küündi.
Kogu maailm ongi üles ehitatud usaldusele et iga pool täidab oma lubadusi. Käid tööl ja teenid raha ning usaldad et tööandja sulle kuu lõpus ikka ülekande teeks... Tellid ettemaksuga mööblit ja loodad et see mööbel ikka kohale jõuab... Ostad uue auto tehes ülekannet ja ikka loodad et sulle pärast ka auto ja võtmed antakse.
Pole olemas sellist asja nagu "tead et on oht petta saada". Täiesti tavaline inimene on kasvanud ühiskonnas kus makstes ka ostetu pärast kätte saab ja nii see peabki käima. Seadusesilm "ohtu" ei karista... küll aga karistab tegu.
Teemaalgatajale ei oska muud soovida kui vaid politseisse pöörduda... mis siis et see võib ebamugav tunne olla - nõuda oma makstud raha eest seda mida lagselt pakutud oli. Kirjavahetus peaks olema piisav tõestus selle kohta et oli tehtud suusõnaline leping ning suusõnaline leping minu mäletamist mööda kestab eesti seaduste järgi vähemalt 2 nädalat.
Ega ilma karistamata need inimesed ei kao kuhugi.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 15:09
On ka muide Eestis karistatud sellise pettuse eest, mõni kuu tagasi oli alles artikkel lehes. Mis karistus oli, seda ma enam ei mäleta ja ei hakka ka otsima artiklit üles.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 15:12
Ega me ühiskond muidu õigusriigiks ei muutugi kui oma õigust ise taga ei aja
Lüües käega "ah las olla.. see pold nii suur summa" vms jätab petturile uue võimaluse petta kedagi teist.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 15:25
nicedude, sa laskud jälle demagoogiasse, jutt on webcam seksi ostmisest, mitte ametlikust firmast auto, mööbli vms tellimisest. Sa kipud jälle asju üldistama, nagu see õega seksimise teemaski, ole ikka konkreetne!
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 15:30
No kaup on kaup mida ostad. Ei hakka seda lahkama.
Kasutage sularaha. Käest kätte. Igasugune veebiseksi värk on puhas tillitamine. Teate üldse mõnda tegelast kes ennast ka näitab?
Ma pole veel ühtki kiiduavaldust siit foorumist leidnud, et nää vot too ja too näitas hästi ja oli lahe. Ainult häda ja viletsus.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 15:31
ja mis usaldusest sa räägid? naiivsus ja usaldus on 2 eri asja, sa püüad näidata ennast targana ja üritad oma postitustes arutlev olla, aga enamjaolt paned sa väga mööda. võibolla sina usaldad jah igaüht, see on sinu mure, aga jutt on siiski suvalistest inimestest, mitte ametlikku äri ajavatest firmadest. Siin ei ole isegi usalduse küsimus, kui ma tellin kusagilt midagi, makstes selle eest ette, ning tellimuse saanud koht on ametlik firma, siis mul pole vajagi midagi usaldada, kui ma oma tellimust ei saa, siis vastav dokumentatsioon liigub organite kätte, kes sellega edasi tegelevad. väga lihtne.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 15:31
nicedude,jutt on täiesti asjakohane.Paljudel on häbi lihtsalt politseisse pöörduda..mõtlevad,et miks ma nii rumal olin ja sain petta.Kui ikka ühe petise kohta laekub mitu avaldust erinevatelt inimestelt,küll siis asja uurima hakatakse.Aga asi pole hoopis selles.Mind hämmastab rohkem see,et petiste kaitseks asub kohe teatav seltskond kasutajaid iha advokaate.
On olemas ka selline sõna nagu heausklik,kes usub sellesse kui ta kusagile on kulutused teinud,et ta saaab selle eest teenust või toodet ettemaksu näol.See ei pruugi tingimata sexiteenus olema.
Tänapäeval on elu võimatu kui me ei usalda panka,tööandjat,oste netipoest jne.Igalpool nõutakse ettemakse.
Ausa inimese parim iseloomujoon on vastastikune usaldus..
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 15:33
78m, see millest sa räägid ei lange kokku webcami show pakkujatega, seal oli tegu kus üks alaealine tahtis teisele alaealisele käru keerata ja sisestas tema nime ja piltidega valekuulutusi. ka see teema on siin foorumis juba üleval.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 15:33
Huvitav. Miks ettemaksu küsitakse, kui kõik on heausklikud?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 15:39
jah, seda tahaksin ka mina teada Sisuliselt ostetaksegi ju nö. põrsast kotis.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 15:41
parma,pettur on kõige osavam suli siin ilmas Kui tema ei oskaks veenda inimest maksma siis ta peab mingi uue kuritöö liigi väljamõtlema.Igaüks ei suuda tänaval inimest paljaks varastada
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 15:43
No palju sa ikka teenid sellega?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 15:43
kaskjanna, tean jah millist artiklit sa mõtled. Ma ei mõtle seda artiklit, vaid seda kus üks kutt pakkus naisena esinedes just webishowsid. Mäletaks ma selle kuti nime oleks kerge leida ka artikkel üles.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 15:48
http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=377044 artikkel siis siin.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 15:50
kaskijanna ma ei tea kuidas sinuga lood on kuid minu silmis ei ole vahet kas tegemist on eraisikuga või firmaga... petta saades pöörduks politseisse täpselt ühtemoodi kuna seadused on võrdsed nii firmadele kui ka eraisikutele.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 15:56
nicedude, no ütle keda sina nüüd rohke usaldad, kas ametlikku firmat või suvalist webcam show pakkujat? siis saame edasi liikuda ehk..
to 78m, no seal on natuke kriitilisem seis juba kui ainult showga petmine, tegemist juba lausa väljapressimisega. Täitsa uskumatu kui lolle inimesi on olemas, no oma netipanga koode kellegile anda.. kuule nicedude, sinu jutt tundub siin tõesti naljana juba sa annad ka suure usalduse peal oma pangaparoole siia-sinna?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 16:00
Kriitilisem seis tõesti, kuid osana kohtu case'ist oli ka webshowde lubamine ja raha saamine, kuid mitte näitamine.

Kuigi jah karistus pea olematu siiski, aga ikkagi samm edasi.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 16:06
Jutt peaks siin olema,mitte nimelt sellest konkreetsest juhusest,millest teemas alustati vaid üldse kõigest,mis siin hoiatuste lehel on varem kirjutatut..
kaskijanna,viid samuti oma jutu äärmustesse
˅ näita rohkem ˅
2010-12-16 16:06
See on ka loogiline, et kui mingid marakratid hakkavad sinult midagi ähvardades välja pressima , on motiiv politseisse minna tunduvalt suurem kui paarisaja krooniga lohku tõmbamine. Asi ongi selles, et need kellel veel pere ka on, ei taha omale selliseid seiklusi, mis sialdavad kohtuskäike jne, selle sama webcam show teemaga. Antud teemaga anloogseid juthumeid on veelgi, kunagi oli samuti uudis, kus mingid võru noormehed, alaealised, petsid meestelt välja lausa 20`e tuhande krooniseid kandeid, esinedes siis mingi plikana ja kusjuures raha läks ühe poisi arvele. No tõesti, kas ei ole siis tegemist lollidega??? Mis usaldusest siin juttu on, see on puhas lollus ja see kiimahoog, mis mõnegi mehe peakolu sassi lööb.
˅ näita rohkem ˅
1
2