Üleüldse mulle tundub et elmar on ka ise kellegi pettuse ohvriks langenud. Samas ma pole siin koragi väitnud et lollidelt tulebki raha ära võtta. Jutt käib siiski sellest, et kui sa ise täiesti teadlik et on oht petta saada, kannad suvalisele inimesele üle raha, siis ei saa kuidagi seda tegu targaks pidada. Ja mille poolest siis nüüd see rahasaaja loll on? Okei, ta on petis, seda küll, aga ainuke loll selles tehingus on otsesõnu ju raha kandja. Pealegi, kui teil seda raha niipalju käes on, et seda ühele ja teisele pakute, siis miks veel nutma tulla siia, sellest ma aru ei saa. Ma kahtlen selles, et keegi neist petistest ka mingideid kurikatega mehi ja muid tegelasi näinud on, nagu parma siin ette kujutas, sest vaadates neid hoiatusi siin, siis ainult ühed ja samad nimed liiguvad ringi. See tähendabki seda et ette midagi ei võeta, tullakse siia ulguma et sain petta ja plaplapla ning sellega asi piirdubki. Kui sa said oma rahakesega vastu pükse, siis mine ja otsi see petis üles, või pöördu kuhugi kus midagi ette võetakse, siin halamine ei tee küll midagi paremaks.