Foorum
2025-03-03 12:44
Ei soovita antud härraga mingit tutvust ega suhtlust luua. Ainult härra valetab ja lubab kohustused ära klaarida. Kuulutus jääb seni üles kuni härra hakkab täitma oma kohustusi. Lisan ka pildi. Härra tegutseb koos ema Galina Filatovaga ning tädi Ülle Sosiga. Täna hommiku antsime ka ühisavalduse antud isikute vastu politseisse. Kellel veel probleeme antud isikutega võib kirjutada.
https://ibb.co/9jCLddN
https://ibb.co/CpdmJCVQ
˅ näita rohkem ˅
2025-03-03 13:15
Kui keegi siit toob Sveni minu nina ette, et saaks härraga silmast silma kohtuda olen nõus sellele isikule tasuma 2000€ sularahas!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2025-03-03 13:21
https://www.iha.ee/forum/16/260549
˅ näita rohkem ˅
2025-03-03 13:52
Jfjm mis sellest Janno Saalist siin räägid? Kui teil mingi probleem temaga siis rääkige otse temaga. Ei ole mõtet teiste kuulutusi risustama hakkata. Soovid hoiatada teda teiste eest siis tee eraldi kuulutus
˅ näita rohkem ˅
2025-03-03 14:55
Ma juba ootan huviga, mida sa järgmiseks luuletad.
Ise ju kirjutasid, et asi oli kohtus. Järelikult pole tal sinu ees enam kohustusi, tal on kohustused kohtutäituri ees. Huvitav oleks teada, mille kohta sa siis politseisse avalduse tegid?
Kui asi on kohtutäituri käes ja sa nõuad ka ise raha, siis järelikult üritad sa ebaseaduslikult saada rohkem, kui kohus sinu kasuks väljamõistis.
Sa kirjutasid siin, et mis kõik laenulepingus kirjas oli, aga kui sa lähed selle lepinguga kohtusse, siis muutub see täielikult kehtetuks ja loeb ainult selle lepingu kohta tehtud kohtuotsus.
Sven ju sinu eelmises teemas, mille sa hirmuga kustutasid, kirjutas kes sa tegelikult oled. Ma usun Sveni rohkem kui sind, sest tema pole siin valetamisega vahele jäänud.
˅ näita rohkem ˅
2025-03-03 15:07
Svenil ei ole ammu mingeid võlgevusi
˅ näita rohkem ˅
2025-03-03 15:12
''Kukekene kii-kaa-kaaa
tule õue vaatama
õues imet näha saad -
laev see sõidab mööda maad!
Kuldsed rattad tal on all,
masti otsas õhupall.''

Kuule koomik, see on foorum mitte kuulutuste rubriik.
Ja kaua sa veel valesid kokku mõtled?
Väidetava võlgu oleva 150 euri kättesaamiseks oled nõus 2000 välja käima kõik ju muidugi teavad, et sul seda raha ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2025-03-03 15:17
Foorumite hoiatus madleen. Siin tulebgi teiste eest hoiatada. Ainuke koomik sina Madleen. Tüüpiline risustaja. Kommenteerid alati seal kus asjast midagi ei tea. Minu pärast rääkige mis tahate. Mina hakkan igapäev seni lisama kuulutust koos piltidega härrast kuni kõik kohustused tasutud. Kaitske siis härra Sveni edasi. Südamest loodan, et härra ka teil naha üle kõrvade tõmbaks 😀
˅ näita rohkem ˅
2025-03-03 15:34
räägi parem tola miks eile sama okseteema kohe eemaldasid kui sven viimaks suu avas ja sinu kohta ilusaid asju teada andis.
˅ näita rohkem ˅
2025-03-03 15:41
sven pane see eilne tekst siia uuesti näha on et mõjus hästi
˅ näita rohkem ˅
2025-03-03 16:03
Eile ei eemaldanud mina mingit postitust. Ja las Sven lisab mis soovib. Kahjuks härra unustab ära, et tema vastu mõistetud läbi kohtu nõuded välja. Kui soovite härraga edasi suhelda laske käija. Minu poolt ei kao kuulutused enam ennem kui härral kõik kohustused kõikide ees tasutud.
˅ näita rohkem ˅
2025-03-03 16:12
eemaldasid terve teema peale sveni postitust. hale valetaja oled. tead tainas kui nõuded on mõusted välja läbi kohtu siis sinu hädaldamine iha foorumis on täiesti ajuvaba või mõtled tõesti et kohtunikud ja kohtutäiturid käivad siin ihas omale infot ammutamas
˅ näita rohkem ˅
2025-03-03 16:27
Ei ole mina midagi eemaldanud. Kirjutasin ka otse iha.ee adminitele miks antud kuulutus eemaldati. Ja minul õigus hoiatada antud härra eest igal pool. See kas keegi seda tõsiselt võtab on iga ühe enda otsustada. Aga hiljem siis ärge nutke jälle, et härra kellegil naha üle kõrvade tõmmand. Minu seisukoht on ja jääb üheks. Mina ei eemalda ennem ühtegi kuulutust kuni härra suvatseb vastata ja pakkuda välja lahendus. Hakkan igapäev härrast uut kuulutust tegema ja pilte lisama
˅ näita rohkem ˅
2025-03-03 17:20
ma võin ju tuua, aga kellelgi ei ole ju mingit raha
˅ näita rohkem ˅
2025-03-03 17:27
Too see härra Sven mu nina alla ja saad kohe sulas 2000€
˅ näita rohkem ˅
2025-03-03 18:24
Sa oled ju petis.
˅ näita rohkem ˅
2025-03-03 20:42
Toomik sai öösel sumpsi ja Sven tegi sellest video.
˅ näita rohkem ˅
2025-03-03 21:03
tee pilt sellest sulast
ja kuhusee eilne asi kadus, ma ei saandki lugeda
˅ näita rohkem ˅