Foorum
2025-02-05 12:40
Tere, me siin alles kuu aega. Kas uued pildita kontod on 99% varikontod? Hetkel minule küll nii tundub. Mis see point on nemdel varikontode tegelastel? Pilte koguda ja raha välja pressima hakata?

Tänud kommentaaride eest👍
˅ näita rohkem ˅
2025-02-05 12:50
Mängivad lihtsalt lolli ja saavad sellest mingisugust rahuldust 🙂
˅ näita rohkem ˅
2025-02-05 12:52
Kahjuks nii on jah!
Enamus uute kontode taga on sulid kes püüavad siin inimesi õnge tõmmata ja raha välja petta!
Palju on mehi kes püüavad naiste kontodega midagi saavutada!
Osad raha välja petta ja teised kes otsivad nii mehi ehk siis peded kes proovivad nii kuidagi mehi saada ja siis veel mehed kes püüavad paaride kontode all midagi sullerdada!
Eks ole ka erandeid aga neid võib olla siin üksikuid!
Piltide videodega müüad naiterahvad püüavad siin suvaliste piltidega raha teenida!
Ettemaksu kindlasti mitte teha need on kõik petised kes küsivad ettemaksu.
Kes bensiini, bussipileti või mille iganes eest raha küsitakse!
Kui kohtuda tuleb käest kätte ainult raha anda aga sellega tuleb olla ettevaatlik, on ka selliseid tegelasi siin et naine meelitab ja pärast tehakse sulle röövi teiste poolt!
Või siis naiterahvas hakkab noaga vehkima ja paneb jooksu su rahaga sellised teemad siin läbi käinud aegade jooksul siit!
Arvatavasti pole need kuhugi kadunud!
Tuleb olla väga tähelepanelik ja alati foorumit lugeda!
˅ näita rohkem ˅
2025-02-05 13:31
Varikonto on väga umbmäärane mõiste.
Alati tasub vaadata, kui palju sellel uuel ja pilditul kasutajal on vaatamisi. Kui tal on päevas kuskil sadakond vaatamist, siis ilmselt tegutseb ta kuulutuste lehel. Kas kuulutab ise või jahib kuulutajaid. Igatahes on targem eemale hoida.
Kui sellisega jutule saada, siis tasub alati veidi iha elu kiruda ja jälgida, kui palju tema siinse eluga kursis on. Uus kasutaja ei tohiks ju suurt midagi teada.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-05 14:42
Jfjm, olid ajad, mil mul oli mitusada vaatamist päevas. Pole iial kuulutanud ja "kliente" ei otsi. Ma olen pildita, sest kui suhtlus klapib, saab selle saata meilile. Üldiselt teen, mina isiklikult, ettepaneku esimesena saata, sest mul pole võimalik oma volüümi verbaalselt enam kirjeldada, kui profiilil kirjas ja kui vestluspartneril on huvi suhtlemist jätkata, saadab ta vastu. Kõik ei ole üks-ühele võetav. Sama teadaanne ka hr. p228-le, sest üldistamist on palju. On päevi, kus kirju jätkuvalt 40+, sest ka pildituid mehi liitub lehega igapäevaselt ja jutust saad aru, et ta ei ole üldse algaja 😜
Oh pajad ja katlad!
˅ näita rohkem ˅
2025-02-07 21:11
Arvesta sellega et meie ühiskonnas kõik psüühiliselt terved ei ole .
Need on haiged inimesed või luuserid keda keegi isegi raha eest ei soovi
Noh nad peavad ennast kuskil välja elama
˅ näita rohkem ˅
2025-02-15 22:13
Üksvahe sain "Terevisioon" saatest targemaks, et eestis on skisofreenikuid 11 000 ja need ainult teadaolevad (s.t. käivad ravil ja/või saavad toetusi), aga palju neid, kes ravil ei käi "mina arstile ei lähe, mul pole midagi viga" olla võiks? 🙄

Muide- liigne mõtlemine (ja seejuures enda kõigutamine) on tervisele kahjulik, seega vähem ülemõtlemist ja peanupp lähebki tasapisi paremaks 😄😄
˅ näita rohkem ˅