Foorum
1
2
2025-01-18 23:18
Ankeet on loodud ammu. Võib olla on olnud juba tema kohta kaebusi... Ei näinud, seega kohtusin temaga.
Ebaadekvaatne mees kasutajanimega Kondel
Väga inetu käitumisega mees
Kutsus kohtingule, käitus ennast ebaviisakalt
Ei järginuid kokkkleppeid
Kahtlustan, et oli keelatud uimasti mõju all
(Tegemist ei olnud tasulise teenusega, kui see on oluline)

Väga halb kogemus temaga. Ei soovita.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-20 06:24
Kui sa mulle ei meeldi, siis sa ei saa mulle voluvael meeldiba hakata. Palun vabandust, kui sind halvasti tundma panin.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-20 08:45
Huvitav milline on lubatud uimasti?
˅ näita rohkem ˅
2025-01-20 09:46
Lubatud uimasti on narkoosinui
˅ näita rohkem ˅
2025-01-20 10:17
Lubatud uimastid on alkohol ja tubakatooted. Meie riigis
˅ näita rohkem ˅
2025-01-20 10:21
Kondel
Sa oled haige inimene. Sul hing katki. Sellest ma saan aru. Sa vajad abi.
Aga see ei anna sulle õigust tekitada haiget ja alandada teist inimest.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-20 11:41
Woman9876
Väga tore,et hoiatava teema tegid oma ebameeldivast kohtumisest ja ehk paneb see naisi rohkem mõtlema ja ka sind ennast,et ei tasu uisapäisa kohtumistele siit tormata igaühega.
Kuid meesterahvas avalikult vabandas sinu ees siin.(mis on ihas üliharv nähtus,pole nagu varem silma jäänud)
Seega milleks sa ise inimest edasi tümitad,parandab see su enda hingehaavu v?
˅ näita rohkem ˅
2025-01-20 12:09
Oli vist väärt asi millest ilma jäi, ei pakutud alkot ja suitsu talle vist🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-01-20 12:30
Kui kohtumisele joobes olekus ilmus ja läbi sõimas, sest neiu ettekujutatust vähem ahvatlev tundus, siis selline käitumine on andestamatu jah. Eriti kuna profiili järgi saab täitsa ok pildi, kellega kohtuma läks.
Aga selles osas Karolinaga nõus, et edasine ründamine hakkab juba enda reputatsiooni rikkuma. Tasub halb kogemus seljataha jätta ja edasi liikuda.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-20 12:52
Aitäh tähelepanu eest.
Minu kommentaar eelkõige hoiatus.
Ma ei andesta teda. Kaks vabandavat sõna ei ole võrdväärsed saadud moraalse kahjuga. Aga ma taastun kiiresti.
Ma valin kuhu kellega lähen. Kogemus oli alati positiivne.
Ma ei ole 500€ et kõigile meeldida. Omapärane jah. Aga kui ei meeldi, siis tuleb sellest öelda. Minu vanus ega välimus ei anna õigust mehele alandada mind.

Väga hea õppetund mulle ja teistele. Ei häbene üldse sellest rääkida.

Olen siin kuuaega. Selle "roosa teenusega" üldiselt rahul.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-20 13:06
Kuidas siis alandas, mis tegi.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-20 13:13
kas pole niigi aru saada et lubas tulla ja seksida aga ei meeldinud ja ei seksinud. loomulikult alandab see aga kui nüüd edasi noormeest selle eest materdada on hoiatus ka selgelt iseenda vastu.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-20 14:11
Ma pigem enam ei seleta midagi, kuna kõik mu sõnad pööratakse hoopis minu vastu.

Ei, kõik oli teistmoodi, kui te siin üritate fantaseerida.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-20 14:16
kuna keegi täpselt ei tea, kuidas teistmoodi kõik oli ja milles mehe ebaviisakas käitumine seisnes, siis kasutataksegi fantaasiat.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-20 14:51
Las olla.
Peamine asi - hoiatus tehtud.. Loodan, et kasulik teistele naistele.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-20 15:03
Woman9876
Jääb siiski arusaamatuks,et mille eest sa täpsemalt hoiatad.
Kirjutasid,et teil polnud kokku lepitud tasuline teenus,seega rahaliselt keegi üle ei lasknud.
Kui aga oli niisama kohtumine,siis mõlemal poolel õigus mittesobivuse korral lihtsalt minema jalutada,nii ka sinul ju.
Milleks teha sääsest elevanti!
˅ näita rohkem ˅
2025-01-20 15:47
Ega raha ainus oluline asi ole. Ja rahast ilmajäämine pole ainus võimalik vägivald.
Füüsiline ja vaimne vägivald on vahel päris hullud.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-20 15:56
Juhtum rahaga ei ole üldse seotud.
Kõik oli käitumisega seotud. Suhtumisega.
Füüsilise vägivalla korral pöörduksin kindlasti politseisse. Selleks põhjust ei olnud.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-20 15:58
Robespierre
Tore,et sinu fantaasia samuti täispöörded on juba saavutanud😃ja tead juba rääkida lausa füüsilisest vägivallast siin.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-20 16:06
No minu jaoks kõlas lihtsalt väga kummaliselt, et kui rahaliselt ei tüssata, siis muud ohtu pole. Justkui oleks raha ainus asi, mis päriselt tähtis on.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-20 16:07
tuginen kuivale womani poolt väljaöeldud faktile. kinni ei hoitud võimalus lahkuda oli aga seksi ka ei antud järelikult oli ebaviisakas et ilma jättis.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-20 16:30
Robespierre,kui leppida läbi neti võhivõõraga kiiruse peale kohtumine kokku,siis alati kaasnevad sellega ka mingid ohud.
Kuid antud juhul tunduvad need ohud täiesti teisejärgulised olema,sest kui teha number sellest,et oi ma ei meeldinudki talle,siis no ma ei tea..
Ja alati on ka see võimalus,et naisterahvas ei pruukinud esialgsest viisakast vihjest aru saada mis talle kõigepealt tehti ja siis läksidki asjad väheke lappama.
Siin ihaski vähemalt üle päeva keegi meestest ütleb inetult ja solvab,paned sellise blokki ja elu läheb edasi.
Sama teema on ka ju kohtumistega,kui keegi ebameeldiv v omavaheline keemia ei klapi,siis kõnnid minema ja sellega see lugu lõpebki.
Kõik ei pea kõigiga sobima,nii lihtne see ongi!
˅ näita rohkem ˅
2025-01-20 16:42
Jah, siin ihas tunduvad osade inimeste jaoks solvamine ja alandamine täitsa normaalsed nähtused olevat. Minu meelest ei tohiks olla.
Käesoleva teema puhul tundub pigem, et mees kutsus välja ja lubas kinno või restorani viia vms. Kokku saades ilmselt mehele naine ei meeldinud ja ta ütles selle solvaval viisil välja ning läks minema.
Kellegi jaoks võib see tõesti normaalsus olla, aga teemaalgatajast saan ma täiesti aru, kui talle ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-20 16:47
Mingist kinost v restoranist kindlasti juttu polnud,kuna kondelil oli lausa kuulutus üleval nädalavahetusel,et kes tema juurde Hiltonisse tuleb.
Ja mina isiklikult leian,et nii naistel,kui meestel peaksid selles suhtes võrdsed õigused olema,et kohapeal öelda kas sobib edasi hotellituppa koos suunduda v mitte.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-20 16:51
Ja kuna Sina ise tundud Robespierre igati härrasmees siin olevat,siis võibolla kutsuksid ise Woman9876 kinno v restorani,et teine saaks selle kohutava õhtu unustada.
Ja kes teab mis ilus romaan sellest võib siis alguse saada teie vahel.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-20 16:52
Kahtlemata, aga miks Sa automaatselt naist siin probleemiks pead? Eriti kui naise profiili järgi saab päris adekvaatse pildi ta välimusest.
Mind ei ole veel mitte keegi süüdistanud ebaviisakuses ja ma olen seksist keeldunud päris paljude naistega üle maailma.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-20 16:54
Ma ei ole siin otseselt selleks, et naiskasutajaid välja viia. Kui kellegagi väga klappima peaks, siis ei välista, aga ma olen pilditu põhjusega (ei otsi aktiivselt).
˅ näita rohkem ˅
2025-01-20 16:54
No kui sinujaoks Robespierre tähtis naisest ainult tema tagumine pool,siis tõesti saab päris hea ülevaate..
˅ näita rohkem ˅
2025-01-20 16:57
Kondel

2025-01-20 06:24

Kui sa mulle ei meeldi, siis sa ei saa mulle voluvael meeldiba hakata. Palun vabandust, kui sind halvasti tundma panin

Viisakas vabandus on ju kirjutatud.
Naine on aga hingepõhjani solvunud, noormees blokkis aga häbist konto.
Vaimne solvumine ,et ei meeldi noormehele. Ego sai haiget.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-20 17:01
küll aga suutis to robespierre automaatselt kahtlustada esmaselt füüsilist vägivalda. mina näen tollelt pildilt et päris baleriiniga ilmselt tegu pole samas minu strapikombeid arvestades suurt probleemi ka ei paista.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-20 17:01
Häbist nüüd küll kondel oma kontot ei blokkinud,kuna ta alles eelmine nädal oli samuti konto vahepeal korra blokis.
Ja siis polnud kuskilt veel seda draamat mis nüüd lahti läinud on,mingi tühise luhta läinud kohtumise pärast.😛
˅ näita rohkem ˅
2025-01-20 17:08
to kiisuke mingi aeg blokkis oma kontot mitu korda päevas ja millest muust kui ikka suurest häbist.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-20 17:16
Karolina, sa ehk mäletad meie suurt sõbrannat siin. Ma ei tea, kuidas oli temaga esmakohtingul, aga kui teisest püüdsid viisakalt loobuda, siis võis asi väga hapuks minna. Ja tegemist oli suhteliselt ilusa naisterahvaga.
Praegusel juhul, mina kõrval pole seisnud ja ei oska öelda, kumb neist süüdi on. Kui nad isegi seda täpselt teavad ja teadmisest üksi on vähe, seda tuleb ka tunnistada.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-20 17:24
Mul on kõrge enesehinnang. Ma ei solvu, kui ei meeldi. Mulle ka kõik ei meeldi. Kui ta ütleks kohe mine ära, siis üldse seda juhtumit ei toimuks. Ma meeldisin. Kahjuks... Või ta siis valetas. Vahet pole nüüd.

Ma tean, et mul on õigus.

Kasutaja Kondel blokkis konto ära ja see on halb, sest ta võib tulla uue nime all ja tekitada kahju teistele naistele.

Ning mul siiski jäi mulje, et tegemist on haige inimesega. Mis ei õigusta, aga seletab ta käitumist mingil määral.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-20 17:30
Jfjm,kes siis saaks meist unustada suurt sõbrannat!😉😄
Praegusel juhul pole ise samuti kohtumisel kõrval seisnud,kuid ma olen jätkuvalt seisukohal,et ühest Eesti mehest oli niigi suur asi,kui vabandas avalikult selle naisterahva ees.
Enamus mehi ei suvatse kodus oma naiste ees isegi vabandada,kui miskit halvasti öelnud on,kuid siin nõutakse võõralt mehelt ei tea mida…
˅ näita rohkem ˅
2025-01-20 17:37
Woman9876
Nüüd mulle tundub,et sa ise pole enam päris terve…ennem väitsid vastupidist,et solvas sinu välimust..nüüd kirjutad aga,et meeldisid talle…
Ise ka aru saad,et asjad ei klapi v😃
˅ näita rohkem ˅
2025-01-20 17:59
kui juba oletamisvõistlus käib siis pakun veel variandi. enne seksi oli päris kena aga pärast enam üldsegi mitte. see ka üsna loomulik et inimene ja tema välimus muutub aja jooksul.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-20 18:17
Alguses võid ju mõelda, et parem pool muna, kui tühi koor, aga pärast mõtled, et terve mina oleks ikka parem olnud. Noh ja kui sa siis ei oska keelt kah hammaste taga pidada, on tüli kerge tulema.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-20 18:23
Noh tundub, "kangelane" on tagasi ja toimetab jälle siin
˅ näita rohkem ˅
2025-01-20 18:28
Ma ei kahtlustanud füüsilist vägivalda. Ma kirjutasin, et rahast on hullemaid asju, näiteks füüsiline ja vaimne vägivald.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-20 18:28
No saatsin minema ta hotellist. Ta ei tahtnud ära minna ja solvus vms😀 Lubad mulle mingi loitsu peale panna veel.
Reaalselt see teema tuleks kustuta. See pole ok süüdistus. Mul on ikka minu valik kas ja kelle ma valin.
Keegi pole sinuga halvasti käitunud, vaid sober palus sul lahkuda viisakalt.
Paluks minult eemalda see salapärane loits mis mulle ja mu heale sõbrale peale panid.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-20 18:33
Kondel,tee siis ka hoiatav teema antud naisterahvast,et mõelge ennem kui kohtuma temaga lähete,kuna loitsud on kerged tulema.😂
˅ näita rohkem ˅
2025-01-20 18:41
🤣🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-01-20 18:41
hoopis huvitavam kas to woman tagumikku ka panna lasi hoiatanud on ta enda eest siin teemas juba piisavalt
˅ näita rohkem ˅
2025-01-20 18:45
sa kondel ole õnnelik et sind kohe konnaks ei muudetud
˅ näita rohkem ˅
2025-01-20 18:45
Ja @ kapakohila mina olen oma kontot blokkinud kuid kahjuks austajad on kingitustega seda koguaeg avanud.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-20 18:46
tuline kahju jah.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-20 18:47
Konnaks ma veel muutunud ei ole…
˅ näita rohkem ˅
2025-01-20 19:01
Jätka Kondel, valeta edasi, et käitusid minuga hästi ja viisakalt. Ja su sõber. Et ma ei meeldinud sulle. Et olite viisakad.
Mina tean tõtt.
Teemat ma ei võta maha.
Sinu nimi peab olema siin.

Ning jah, mehed, ärge kohtuge minuga. Olen vana kole nõid. Naised ja paarid igaks juhuks ka. Kes teab mis olend olen.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-20 19:04
Oot, nüüd tuli veel salapärane sõber kah mängu.
˅ näita rohkem ˅
1
2