1
Kuulutamiseks saada sõnum (3.25 EUR, 160tm, 12h) sisuga
IHA TXT
sinu kuulutus
numbrile
13017
Avalehekülg
Kuulutused
Jututuba
Foorum
VIP konto
Postkast
Minu pildid
Minu videod
Minu kontaktid
Minu ankeet
Konto seaded
Vaadatud/hinnatud
Hinda pilte
Hinda Videosid
Otsi kasutajat
Seksikad jutud
Top videod
Viimased videod
Top mehed
Top naised
Top paarid
Top trans
Viimati lisatud
Moderaatorid
Foorum
Foorumi avalehele
Hoiatused
|
Rosolje9
Kohting84
2024-12-22 01:09
Järjekordne hale rott, kes nurub raha ette.
˅ näita rohkem ˅
robespierre
2024-12-22 10:49
Temal on õigus küsida, sinul on õigus keelduda. Aga pole õigust minna solvama, sest kellegi eelistused ei kattu sinu omadega. Mitte keegi ei ole kohustatud mingi kiimas onuga seksima, sest too tahab.
˅ näita rohkem ˅
kiisuke75
2024-12-22 11:16
Näost näkku andes võib ju raha ette anda.
˅ näita rohkem ˅
rinkstln
2024-12-22 14:29
Rosoljel üsna värske konto, pole nädalatki. Päris huvitav ankeet: Mind jahutab maha - Must mees. Seega valgetel meestel on suuremad šansid.
Veel üks huvitav info tema lehelt: Mida õppisin oma viimasest suhtest - Pettus. Kas ta oskab nüüd pettust ära tunda, või oskab nüüd ise teisi petta? Eks see jää ilmselt igaühe enda otsustada.
Kui küsib enne kohtumist raha ette, see võib küll mõtlema panna, et kas kohtumist üldse tuleb? Aga kui küsib kohtudes, nagu Kiisuke kirjutas - näost näkku - siis miks mitte. Olite ju selleks valmis. Mõnusaid pühi!
˅ näita rohkem ˅
Dragunov
2024-12-22 17:01
Mustad mehed oskavad petta.
˅ näita rohkem ˅
77541
2024-12-22 18:01
Kirjutas mulle esimesena ja küsis Whatsappi. Seal saatis kohe endast tavalised pildid ja siis hakkas seletama et on kusagil Märjamaal aga Pärnus saunaga korter ja kui ma 35euri saadan siis tuleb Pärnu või minu juurde ja saame saunatada ja keppida. Ütlesin et kui veebis oma raha välja teenib enne siis saadan 50 (mida ma ilmselgelt ei oleks teinud) ja siis võime kohtuda. Selle peale öeldi, ja ma tsiteerin: "Koike kaunist ma ei tee web kui eitea Kas tasutakse" ning sellele järgnes: "Ole tubli ausalt" 😃
˅ näita rohkem ˅
p228
2024-12-22 18:59
See ongi petiste üks kaval nipp ise tsiteerida!
Üks kõik kuidas ainult raha kätte saada ja kui ei kanta siis tavaliselt blokitakse kohe🤣!
˅ näita rohkem ˅
Teema
Foorumi avalehele
Päevateema
Seksikogemused
Mehed naistest
Naised meestest
Vikerkaar
Voodirõõmud ja voodimured
Seksuaalfantaasiad
Elu väljaspool Eestit
Suhted