Foorum
2024-11-23 17:35
Proovitud,katsetatud.
Nimelt proovinud panna endast alasti pildi aga üles ei lasta,(kinnita autoriõigus jne jne.
Paned aga pildi mis riietes või lambi sokkides siis kohe lasevad isegi kui se pole enda pilt.
Seega järeldan et moded valivad oma tahtmis järgi siia pilte mitte et kas se on enda või kellegi teise.
˅ näita rohkem ˅
2024-11-23 18:19
Mina pidin kôikidele modedrle peeru vahele keerama, jutuka Aix- ile isegi kaks korda
˅ näita rohkem ˅
2024-11-23 18:26
Enamasti nii ongi, täielik absurdikino. Aga samas ma vaatan linnuke, et sa otsid ka härrat kes head teeks. neile kes aru ei saanud, siis vanas süsteemis tähendas see sponsorit, mul sama mure!
˅ näita rohkem ˅
2024-11-23 18:54
Piltide lisamisel võiks olla ka kirjas, kui suur pilt peab olema. Enda pildi puhul pidin Photoshopiga piksleid juurde lisama, et see üldse ülevaatamise järjekorda jõuaks. Üsna imelik on see piltide üles saamise süsteem. Ehk nagu siidikatjagi ütleb: absurdikino
˅ näita rohkem ˅
2024-11-23 19:03
Lisainfo
Härra. Kui oled hea südamega,elus mitte kibestunud ja soov head teha siis ootan sinu kirja.
Paljaid pilte,videosi,webishowd ära küsima tule.
Tõelise härraga ka kena kohting ja kõik muu sinnajuurde kuuluv.

Päikest.

Kumb siis tõene on, kontol väidad et paljaid pilte ei tule?
˅ näita rohkem ˅
2024-11-23 20:37
Paljaid pilte ei tulegi, siia mitta, aga kui kohtumisrks läheb, pole enam pilte vaja, siis saab "live"'s näha
˅ näita rohkem ˅