Foorum69-st copy paste üks näide:
Mahajatahas kuulutus
[email protected] aadressilt. Infoks tuleb selline kiri.
Tere!
See kiri on copy-paste. Mõtle ise, sa oled kena naine, paned seksikuulutuse ja 5 minuti pärast on su postkastis mitukümmend kirja. Tahaks näha, et viimne kui üks saab vastatud. 😃
Igatahes, hinnakiri on järgmine:
Ainult käega ja kui tahad, et lõpu enda peale võtan, siis ainult rindadele - 45€
Ainult suuseks, ise valid kas kummiga või ilma, aga ole siis kindlasti puhas, mitte päev läbi higistanud. Lõpetada võid suhu, näole, rinnale või kui kummiga, siis ilmselgelt kummi sisse - 60€
Tavaseks (koos pihuka ja/või suuseksiga), lõpetada võid ükskõik kuhu, mul on opp tehtud, et lapsi ei saa (vajadusel esitan kirjaliku tõendi kohapeal, kui tõesti ei usu) - 100€
Anaalseks, koos kõige muuga või ainult anaali (libesti minu poolt, kui peaks vaja minema) - 140€
Terve öö, mis sisaldab kõike eelmainitut ja ajapiirangut pole - 240€
Olen kuni augusti lõpuni Pärnu linnas. Oma pind olemas ja parkimise pärast muretsema ei pea. Kui soovid, siis mul on auto olemas ja saan üle Eesti sõita aga arvesta sel juhul sellega, et sõltuvalt sõidu pikkusest küsin ma kütteraha, enne sõitma hakkamist.
Enne kohtumist ootan pangakontole 20€ ettemaksu, mille võime pärast maha arvestada. Ülejäänud võid kohapeal sulas või ülekandega maksta. Pole ettemaksu pangakontole, pole ka kokkusaamist.
Kui sul naine kontrollib või pangakonto puudub, siis otsi palun keegi teine ja ärme raiska teineteise aega kauplemisele.
Kui sulle kõik sobib, ja tahad mu aadressi, telefoninumbrit, lisapilte vms, siis kõigepealt ülekanne ja peale seda kõik muu.
Aitäh ja seksimiseni,
Sandra Õispuu
LT143250045218828929
EE231010011657747229