Asukoht on mul Nõmme, Tallinn, Harjumaa. Saab minu juures ja võin ise ka külla tulla ning sobib ka autos.
*Suuseks (ise valid kas kummiga või ilma ja lõpp sobib suhu või rindadele, kui ilma) - 40€. Kui tuled vähem kui kümne minutiga siis selle raha eest 2x.
*Seks (kui tahad, siis koos suuseksiga). Vahekord on ainult kummiga, lõpus võid ära võtta ja lõpetada kuhu soovid - 70€. Max. 2 tundi ja võib kaks korda teha kui liiga ruttu lõpetad.
*Anaal (koos seksiga ja suuseksiga või ainult anaal). Kindlasti kummiga ja õlid ning libestid on mul endal ka olemas - 90€.
*Grupiseks (peale minu max. 3 inimest veel) - 50€ nägu.
Kuna kirjutajaid on palju, siis reaalsete huviliste välja selgitamiseks on kindel nõue, et kannad mulle 20€ rahast ja hiljem arvestame selle maha. Kui oled ülekande teinud, siis saad minu aadressi (kui tahad ise minu juurde tulla) ja telefoninumbri ning veel pilte, kui on soovi (näopilt ka muidugi). Enne kannet ütle umbes-täpselt kellaaeg, et ma ei saaks seda aega kellelegi teisele lubada. 🥰
Kui need tingimused sobivad, siis palun tee ülekanne ja kirjuta siia, et tehtud ning liigume sealt kiirelt edasi. Mulle see pikk jutuajamine ja lõputu küsimustejada ei meeldi.
Erandeid ma ei tee, mitte kunagi!
Kui sulle eelnev jutt ei sobi, siis lihtsalt ignoreeri ja liigu edasi.
Carmen Kudre
EE231010011657747229
LT403250092684687308
No kas tõesti mehed maksavad ette et selline skeem endiselt toidab või lihtsalt kalastatakse...