Foorum
1
2
2024-09-13 19:23
Teema eile suleti.
Pettur on pettur.
Nimed netis nii või teisiti olemas.
Mind eile ähvardati, savi.
Minu last ähvardati, 🤔
Tore päti kamp siin.

Mina pole kellegi last ähvardanud.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-13 19:31
Tere tulemast iha.ee reaalsesse maailma!
Ühtegi raha etteküsivat kuulutust ei soovita tõsiselt võtta!!!
˅ näita rohkem ˅
2024-09-13 21:26
Mitte keegi pole sinu last ähvardanud mine ja maga kaineks!
˅ näita rohkem ˅
2024-09-13 23:22
Minamark199 kuidas sa tead nii täpselt, et ta on alaealine ?
Järelikult oled sellega seal kambajõmm kes siis tüngatab ?
˅ näita rohkem ˅
2024-09-13 23:35
Mitte kellegi õiget nime ei tohi siin avalikustada, sest google otsing leiab selle siit. Tahad küll petisele kättemaksta, aga kannatajaks võib osutuda tema nimekaim. Seda enam, kui on kahtlus, et tegemist on lapsega.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-13 23:49
Tegelikult petised ise soosivad seda juhul kui ta annab oma või kellegi teise lapse andmed?
Ka võõra inimese andmete andmine on karistatav kas pole nii?
Mõned pangad ei kontrolli nimesid võid sinna panna suvalise nime ja raha läheb üle?
Ja kui see inimene on olemas on tema nime juba vääralt kasutatud?
Kas pole nii?
Ja petist ongi raske siis kätte saada?
Kuigi jah pangast oleks siis võimalik tegelik nimi teada saada aga pank ei avalikusta nime kui pole krimiaal algatuse vääriline!

Tegelikult on mõlemad süüdi kes annab ja kes pärast avaldab!

Võta siis näpust kes siis on rohkem süüdi!?
Kes pettis või pärast kes avaldas🤷🤦
˅ näita rohkem ˅
2024-09-13 23:57
Aga ütle nüüd, milles on süüdi nimekaim, kes pole asjaga muul moel seotud, kui et tal on sama nimi? Temale jääb ju märk külge. Kui ta näiteks kandideerib mingile töökohale, siis esimese asjana vaadatakse järgi, mis googlel tema kohta öelda on. Ja ega talle seda ei öelda, miks tema sobimatuks osutus. Tal pole võimalik isegi ennast kaitsta.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-14 00:31
On ka see süüdi kes tema nime avaldas suvaliselt kas pole nii?

Kas ta mõtleb selle üle vaevalt küll?
Pigem mõtleb kuidas raha kergesti teenida kas pole nii?

Süüdi on ikka mõlemad mitte üks või teine🤷!?
˅ näita rohkem ˅
2024-09-14 08:31
Eksid. Süüdi on see, kes nime sotsiaalmeedias googlile kättesaadavaks tegi.
Sa võid olla kõige suurem varas, aga mitte keegi ei tohi seda avalikult kuulutada, enne kui kohtuniku haamrilöök on seda kinnitanud.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-14 09:02
Kui mul on tõendeid varga kohta, siis kuulutan avalikult. Kohtunik mingu perse.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-14 09:20
Kõik mingu perse.
Reino katkub jälle teema üles, s.....i pole teha vist. Ta varemgi ohkinud siin, et saaks jaurata lihtsalt jauramise pärast.
See eelmine arutelu oli täielik tsirkus ja eriti reino poolt. Ja see siin kipub sama rada minema.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-14 09:47
Kui minu viide seadusandluse on impala76 arust seal, kus päike ei paista ja kuhu kõike saatis siis mingu ja tehku ise seadusi, võtku enamhäälega vastu ning täitku isiklikult nii palju kui kulub.
Ka anarhias on on oma reeglid, nii et ei ole mingit omakohut, muide kahjuks.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-14 10:04
Mister J, ei usu ma iialgi Sinu aususse. Vaevalt jäid võõrad mõrrad ja kalavõrgud Sinu poolt puutumata.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-14 10:12
Kas Sa süüdistad mind milleski?
˅ näita rohkem ˅
2024-09-14 10:26
mind ähvardati ka, öeldi, et ma ei saagi mingit nussi peale iha.ee
˅ näita rohkem ˅
2024-09-14 11:24
Et teema läkski õigesse kohta,
Petturite kamp kihale aetud.
🤪.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-14 15:02
Need laste kontod on mitmes meedias avalikustatud, mis see iha site nüüd üllatus on.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-14 15:22
No just.
Kes ise üles pani on selle põhjustanud!
˅ näita rohkem ˅
2024-09-14 15:56
MisterJ, tore kui oled nii üllas ja suurepärane mees, au ja kiitus.

Mõningad lameajulised ei saa ikka aru mis on tegu ja tagajärg. Kui rikkuda lapse elu juba varakult ära siis kes temast kasvab?
˅ näita rohkem ˅
2024-09-14 16:17
Aga kas see on ka õige kui lapse nimel petetakse raha välja?
Kas see ei riku lapse elu?
Kui ta jagab igal pool netis lapse andõeid?
Ise levitab neid andmeid igal pool kas pole nii?
˅ näita rohkem ˅
2024-09-14 16:25
Laste nimede, piltide ja muu juhtumiga seotud
eraelulise teabe jagamine kommentaarides ja postitustes on keelatud.

Lapse ema ei avalikustanud siin oma lapse andmeid. Avalikustas Reino. Reinol oleks piisanud ema andmete kirjutamisest, mitte lapse.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-14 16:45
Igasuguseid nurgaadvokaate ilmub välja
˅ näita rohkem ˅
2024-09-14 16:47
Selleks ei pea advokaat olema. Tänapäeval on kõik seadustest kättesaadav. Ainult loe ja mõista.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-14 16:52
Täpsustame.
Mina ei avaldanud lapse andmeid.
Mina hoiatasin inimesi pangakontode eest, millele on Säde'l ligipääs.

Milfmilf, googelda uuesti mis aastal see nimi Mai kooli läks.
( jääb arusaam et oled ise selle petturite kamba sees)
˅ näita rohkem ˅
2024-09-14 16:55
Avaldasite lapse andmed, koos pangakontoga.
Laps läks kooli 2019 aastal, seega on Ta sama vana kui Teie laps umbes.
Petturite kamba🤣🤣🤣.
Tõesti Reino olete rumal mees. Tore, et annetate raha. Jätkake samas vaimus.

Moderaatorid ehk näevad, et see teema läheb jaburaks taas ja panevad piduri peale. Samuti võiks Reinole mõneks ajaks foorumi keelu panna. Rahuneb ehk maha.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-14 17:00
ennem väitsid et 4 aastat tagasi.
Sa vanaks jäänud,
˅ näita rohkem ˅
2024-09-14 17:02
mitte kuskil ei olnud kirjas et see on laps.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-14 17:04
Ennem? 4 aastat tagasi?
˅ näita rohkem ˅
2024-09-14 17:06
Tädid on kuidagi ärevaks muutunud.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-14 17:12
Mitte ainult tädid,
Ju ikka hoiatus läks õigesse kohta.
Säde't hoiatasin kohe kui selle 25 Talle kandsin.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-14 17:52
Need laste kontod on mitmes meedias avalikustatud, mis see iha site nüüd üllatus on!

Siis see naine tegeleb süstemaatiliselt pettusega igal pool?

Järelikult tal jumala suva lastest et peaassi mõni ullike talle raha kannaks kas pole nii?
˅ näita rohkem ˅
2024-09-14 18:19
Hea küll, tegemist pole just parima emaga, kui enda petuskeemides lapse nime kasutab, aga see ei õigusta kuidagi seda, et omaarust täiemõistuslikud ja eeskujulikud meeskodanikud siin sellest avalikult kuulutavad.
Reino, miks sa anonüümselt siin esined? Riputa ikka enda pärisnimi kah siia üles. Sul pole ju midagi häbeneda? Või siiski?
˅ näita rohkem ˅
2024-09-14 18:24
Olengi ju oma õige nimega,
Mitte nagu Sina, jfjm.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-14 18:32
Sul ju ainult eesnimi. Minul aga on mitu korda täisnimi foorumist läbi jooksnud. Mitte et ma midagi erilist oleksin korda saatnud, aga lihtsalt mõnel vennal on kombeks enda teadmistega uhkustada. Minul see tükki küljest ei võtnud, sest erinevalt enamusest ma ei häbene, et siin aega veedan.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-14 18:44
Jäid 25€ ilma ja nüüd kuulutad siin kõigile oma lollust ja arvad, et saavutad mingi võidu enda jaoks. Vaata peeglisse ja võta kaotus sirge seljaga vastu. See naine nagu ma aru saanud siis juba ammusest ajast, siin võiks ju tuluke põlema lüüa, et tal on täiesti savi, mis temast iha.ee foorumis kirjutatakse. 😄🤦‍♂️
˅ näita rohkem ˅
2024-09-14 19:19
Kusjuures minu täis nimi siit samuti mitmeid kordi läbi käinud.

Veemees, asi ei ole selles kopikas, lihtsalt jälle üks pettur siin välja toodud.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-14 20:54
Meenus üks juhus iha eelsest ajast. Üks mu naistuttav oli kuskilt ühe isase rajalt maha sebinud ja enda juurde koju viinud. Naabrinaine aga kuulis et seal midagi toimub ja tegi asja, et kah peost osa saada. Pärast paari napsu istus ta juba meesterahval süles. Perenaisel sai hing täis ja läks teise tuppa, et amelege siin omavahel. Aga ega sellega veel asi lõppenud. Ta pani Maajasse kuulutuse ja lisas naabrinaise töötelefoni numbri. Soovitavaks helistamise aja märkis kah sellise, et kontor ikka maksimaalselt rahvast täis oleks. Seda tralli oli terveks nädalaks jätkunud.
Sama moodi võib ju siin keegi armukadedusest konkurendile käkki keerata. Raha rahaks, aga mõni jobu ikka leidub, kes ta andmed siia ülesriputab.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-14 22:30
Läheb vahuks.Kui keegi kasutab alaealise reaalset nime pettuseks oleks õige pöörduda lastekaitsesse.Siis selgub kas see alaealine ise hullab siin saidil või siis emme,issi.Lastekaitse peaks kõiki seadusi jälgides diskreetselt asja joonde ajama.Nemad saavad pöörduda õiguskaitse organitesse täiendava teabe saamiseks,kriminaalasja algatamiseks ja nii edasi.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-14 22:38
Ega või ju. Äkki keegi tunneb huvi, kes see loll oli, keda lüpsti.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-14 23:42
Jah roomeks sõnastas minu tekkinud mõtted seoses selle kättemaksuaktsiooni looga, eelnevalt mainiti ka § mis kaitseb alaealisi. .... Aga no tundub et ei jõua kohale.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-16 20:24
Minu, maha tegijatega, on lihtne.

Mind teavitati, et Tik-Tokis Säde üritab mind maha teha. Keegi, meesterahvas paneb tarka kõrval.
😂 Kusjuures minu vennal ka teada kes see mees.
Venna palvel saatsin talle vestluse mis on Whats app -s.( kuna nn tüdruku kontod siin suletud).

LÄHME ASJA JUURDE.
Lugesin Whats appi suhtluse uuesti läbi,
Ja kui,nn tüdruk, saatis mulle teise nime ja konto.
OLI MINU ESIMENE KÜSIMUS, ET KAS SEE MINGI LAPSE KONTO!
Vastus oli, et Ta enda konto hetkel kohtutäituri poolt kinni.

MITTEGI ÜHTEGI MÄRGET ET LAPSE KONTO KOHTA!
kusjuures ma ei küsinud kas lapse konto, küsisin et kas mingi lapse konto.
(muidugi oleks võinud seda jutumärkides rõhutada).

ja muidugi selles vestluses juttu palju kui raske Tal, viib arvuti pandimaija,
et just lahkus koduvägivalla tõttu, lastega peaks ujuma mine aga rätikute ostmiseks raha pole,
ju viib hiljuti lahkunud vanaema keti pandimaija,

JNE, ....
˅ näita rohkem ˅
2024-09-16 23:31
jälgige ka dinosaurused .. jne kontot
a et 18 poiss just teinud, et tunneb huvi, kui täpsustasin kohe blokiti.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-16 23:51
Aa 10 minuti pärast tuli kiri et ei paku huvi,
Ise alustas vestlust,
NALI
mingit kamp on ikka korralikult keema läinud. 😂
˅ näita rohkem ˅
2024-09-17 07:14
Tundub et siin mingi petu võrgustik tegeleb süstemaatiliselt!
˅ näita rohkem ˅
2024-09-18 13:21
Oi blääd lasteaed
˅ näita rohkem ˅
2024-09-19 07:34
Huvitav, et siin petiseid kaitstakse. Ilmselgelt pettuse fakt kaalub üles mingi nime avalikustamise. Kui petis kasutab oma last tankistina, siis on syydi pettur mitte petta saanu.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-19 09:29
Kes siin petiseid kaitseb? Siin lehel ei tohiks ju olla rumalaid lapsi ja seniilseid vanureid. Kõik peaksid olema täie mõistuse juures.
Ega petis selles süüdi pole, kui sa ise loll oled. Nemad ainult kasutavad seda ära. Siin lehel on aga loll olemine uhkuse asi. Kui poleks petiseid, siis poleks ju millega uhkustada.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-19 10:03
jfjm,et siis see oli nüüd küll tark jutt?Paistab et sedasorti suhtumine on valdav ühiskondlik moraalinorm täna,sestap ka vanglad tühjad.😁
˅ näita rohkem ˅
2024-09-19 10:25
Jfjm, et kui on potensiaalne inimene, keda petta, siis tuleks seda ka teha ?
˅ näita rohkem ˅
2024-09-19 12:28
Loomulikult peab sari petturid avalikuks tegema aga mitte nii et nende lähedastele kahju juurde tegemata nemadki saavad juba niisamagi tema tegudest kahju
˅ näita rohkem ˅
1
2