Foorum
2024-08-10 09:46
Kasutaja küsib ettemaksu....!
˅ näita rohkem ˅
2024-08-10 09:57
Mis siin imelikku on?
ina küsin ka.Nii et kui potsatate minu kirjakasti oma nõmeda kirja, olge lahke ja ja ikka maksa. Oi, mai gaad, ma ei tutvu ja ei kohtu, see on kirjas.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-10 10:49
Kas see on keelatud? On siin keegi , kes on teinud ettemaksu, ja on pidanud pettuma julgelt võite kirjutada siia oma mured.

Sina Mait, soovisid näoga fotot minust, ei näe selleks vajadust, kui su enda julgus piirdub naba aluse näitusega ja ise oma näoga esineda ei julge. Nagu väike tüdru tuled nutma siia .
˅ näita rohkem ˅
2024-08-10 11:34
No aga äkki asi ikka selles et 99,9% ettemaksu küsijaid on huiarid ning vàga suure tõenäosusega koostöös iha admi ja modedega kes saavad vahelt raha ega muidu neil lasta tegutseda ja sa soovid väita et sa oled se 0,01% kes ei peta ? No võimalik et pole aga ei kinnita ega lükka ümber
˅ näita rohkem ˅
2024-08-10 12:01
Mina imestaks, kui eelkõnelejat lastakse peale sellist postitust siin edasi tegutseda.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-10 12:23
Ma ütleks see pigem selge ja läbinähtav kuna ei tea miks siis lastakse siin huiaritel tegutseda isegi ei imestaks kui iha adm ja moded neile otse kontosi registeerivad adm paneelis. See pole kuskilt loogiline et igapäev 30+ uut kontot kes nii öelda pakuvad veebi ettemaksu alusel ja lasevaid üle siinseid kasutajaid
˅ näita rohkem ˅
2024-08-10 12:33
Siinseid huvilisi vaadates on imelik, et leidub naisi, kes ei küsi ettemaksu.
Daisikese puhul on põnev see, et ta kirjutab, et mees istub kinni. Mul lööksid selle peale kõik ohulambid põlema, aga tal tundub huvilisi lademes olevat.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-10 14:06
miks peaks küsima ettemaksu, kui on soov reaalselt kohtuda ja naise piltidega konto taga ka reaalselt naine on ning kohe tohutu seksisooviga pealegi (nagu nad enamus väidavad )?

nn ülelaskjaid mehi, kes kohale ei ilmu, tuleb ette ehk paar korda aastas ning automaatselt satuvad nad musta nimekirja.
seega ei näe probleemi.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-10 14:27
Mul puudub selle valdkonnaga isiklik kokkupuude, aga huvitav teema. Olen lugenud, et mingi osa mehi kasutab vägivalda, näiteks. Pangaülekanne annab teatud garantii, et teenusepakkujal on teada mehe nimi ja saab vajadusel teda vastutusele võtta. No ja mees võib ju peale teenust lihtsalt öelda, et raha pole vms?
˅ näita rohkem ˅
2024-08-10 14:55
8 aasta jooksul ei tea küll ühtki juhtumit (ei enda ega kolleegide kogemusest), kus oleks kasutatud vägivalda.
loomulikult tuleb kasuks oskus külalisi valida ning püsiklientuuri omamine...
ning sama loomulik on teatud turvasüsteemide olemasolu.
arveldamine toimub enne teenust, aga ikka Reaalsel kohtumisel (see välistab "rahakoti koju ununemised".....kindlasti mitte mingite pangaülekannete kaudu.
sest milline garantii on kliendil, et tema isikuandmed on kaitstud või et temalt näiteks raha ei hakata välja pressima, peale ülekande tegemist? või et kas kohtumine üldse toimub....
no 99,9% pigem ei toimu, kui lugeda igapäevaselt kasvõi siin foorumis petta saanud naiivsete kurtmisi
˅ näita rohkem ˅
2024-08-10 15:06
Jah, vastastikune usaldus mõjub hästi. Ja ilmselt on siin ka see erinevus, et kes võtab kõike, kes valib, kes tahabki petta jne. Nagu tavaliselt teenuste ja toodete osas ikka. Töö on töö.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-10 15:17
miskipärast nn tavaliste teenuste eest ettemaksuna ülekannet ei küsita. näiteks broneerin netis aja juuksuri juurde ja maksan ikka kohapeal ju.
usaldus saab tekkida alles mitme kohtumise järel.
seega arukas mees ei hakka lambist tegema ülekandeid paar päeva tagasi meisterdatud, autoriseerimata piltidega kontole....mille taga suure tõenäosusega pole isegi mitte naissoost isik
˅ näita rohkem ˅
2024-08-10 15:28
Jah, seda küll. Peab ikka hirmus kepiisu olema, et suvalist kontot niimoodi pommitama hakata. Kohati jääb siin tõesti mulje, et leidub mehi, kes on valmis iga naiseks nimetatud objekti tasu eest penetreerima.
Jääb vaid loota, et neid on väike hulk, ehkki see seltskond on üliaktiivne.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-10 15:32
caprichosa
Ega polegi aru saanud- miks ja kuidas siin kõik "ettemaksudeni" on jõudnud.
Suht viimase aasta trend. Keegi alustas ja rõõmsalt hakati järgima.
Küsimus- miks peaks keegi (enamvähem ok mõistusega) inimene kandma raha ette kuhugi, kellelegi- kellega üleüldse mingi kontakt puudub?
˅ näita rohkem ˅
2024-08-10 15:41
tundub, et seksuaalne rahuldamatus lülitab mõnel mehel kaine mõtlemise võime totaalselt välja.
ja eks lihtsameelseid ning nende ärakasutajaid leidub ka muudes valdkondades.
saarejyts, sa ilmselt ei hakkaks oma pin koode ja isikuandmeid suvalise smsi või telefonikõne peale jagama.
aga ometi petetakse lollikeste pangaarvetelt igal aastal miljoneid välja...
vana hea ütlus kirikus peksa saamise kohta on vägagi aktuaalne
˅ näita rohkem ˅
2024-08-10 15:50
caprichosa-
nii kaua kui jagub (kuidas seda nüüd paremini serveerida)- ullikesi- kes lambist on nõus tegema mingeid makseid- on ka neid kes seda ära kasutavad.
Ainuke asi millest mina aru ei saa- miks tullakse pärast foorumisse kisama?
Tegid ettemakse- Sinu probleem. Keegi ju selleks ei sundinud?
˅ näita rohkem ˅
2024-08-10 19:04
Paljudes kohtades küsitakse ettemaksu
Ja see nagu ei üllatu kedagi
˅ näita rohkem ˅
2024-08-14 23:04
Sai siis 30€ ettemaks tehtud ja inimene enam kirjadele ei vasta 😀😀 rahast polegi nagu kahju aga teisele hoiatuseks siiski!
˅ näita rohkem ˅
2024-08-14 23:11
Nüüd ole targem ja ära kaka.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-14 23:12
tore, kui pole kahju petturite järjepidevat tegevust toetada.
aga see, et enam kirjadele ei vasta, ei üllata nagu tõesti kedagi
˅ näita rohkem ˅
2024-08-14 23:14
Sina pole vähemalt pettur.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-15 00:26
Caprichosa tule millalgi Viljandi ka 🙂 siin pakkujate puudus
˅ näita rohkem ˅
2024-08-15 18:42
Mina mingit ettemaksu ei tee, mul polegi raha, seega ei tee ka takkamaksu. Isegi kättemaksu ei tee
˅ näita rohkem ˅
2024-08-15 20:40
Aix64 maksuparadiisis😀
˅ näita rohkem ˅
2024-08-16 16:48
Ettemaksudega on siin üldse tore asi. Mõnel korral, kui olen avaldanud soovi nö ettemaksu teha. Siis tuleb oh üllatus, üllatus. Tee ülekanne mehe kontole. Siis jääb ülekanne koheselt tegemata. Ma ei saa aru, et miks teeb kepinäljas mees ülekande veel võõra mehe kontole. Ülekannet tehes peaks ju hakkama punane tuluke vilkuma.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-16 19:31
Mis ajendab üldse mingeid "ettemakseid" tegema?
See tundub siin järjest hoogu võtvat- nii suhtluses (küsitakse ka lihtsalt suhtluse eest raha)- kui kokku saamise suhtes- (enne ei kohtu kui ette pole makstud)
˅ näita rohkem ˅
2024-08-16 19:39
Mille eest makstakse???
˅ näita rohkem ˅
2024-08-16 19:44
Pettasaamise eesmärgil tehaksegi ettemakseid, see on omalaadne fetiš.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-16 20:05
See on umbes nagu kala püüdmine. Ainult siin kaeblejad on need kalad, kes konksu tunda saanud. Ja neil on tõesti haugi mälu, et aina uuesti proovivad.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-10 21:59
Maksin ka ette, aus värk oli
˅ näita rohkem ˅