Foorum
2024-08-05 21:21
no mida sa nutad. vastasin sulle ju!

-----------------------
rahu99
2024-08-05 18:03
saarejyts, sa nüüd käitud nagu kasvatamatu laps. eks see oli tehtud mul pigem provokatsiooniks vaadates et kus kohast järjekordselt järele annab see torustik capri-käru-jfjm-saarejyts-dragu. nagu näha et sinu koha pealt lõhkes ja ronisid konksu otsa

terved leheküljed on juttu olnud ju siin et pole mõtet nutta selle üle et on sind blokeeritud. Ebaoluline. Ehk peaksid selle läbi lugema uuesti?
˅ näita rohkem ˅
2024-08-05 22:24
saarejyts, minu teksti sa mäletad, aga vaadanud parem mida su sõber jott kirjutas.

----------------------
jfjm
2024-07-28 17:59
Eks see ühtede panemine on naistele samasugune probleem, nagu blokeerimine meestele. Erinevus on selles, et ühtede panek on selgelt pahatahtlik tegevus, blokeerimine aga enamasti mitte. Blokeerimine on rohkem nagu enesekaitse, mida ei saa ju kellelegi etteheita. Aga nutetakse ikka, nagu oleks tegemist maailmalõpuga.

-------------------
seega mis sa nutad!?
˅ näita rohkem ˅
2024-08-05 22:45
rahu99-l lõhkeb varsti peas veresoon, kui niimoodi jätkab
˅ näita rohkem ˅
2024-08-05 22:45
Ärritus ei ole hea.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-05 22:53
no ära siis ärritu.. või erutu.
Seoses sellega mis sai su sõbrakestest, peale piltide mainimist mis silikoonmutist ringlevad netis mis laitse lossis tehtud?

aga kas sa, kumminukk 7777 võtsid mõistuse pähe ja hakkasid kassiinimeseks, või jälle ajad pada?
˅ näita rohkem ˅
2024-08-05 23:52
rahu99, joo vähem
Need pole mu sõbrad.
Ja pea oma vererõhku silmas.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-06 01:04
aa, sul vaid joomakaaslased. selge.

naljakas et kui käru on vihane.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-06 01:11
rahu99 sina oled joodik ju
˅ näita rohkem ˅
2024-08-06 01:21
karoliina7777 parem räägi oma õige konto tagant.
mis sellest et sa kirjutada ei saa ühe ja sama arvuti tagant alati.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-06 01:41
Jah jah,kõik kodanik rahut sõimlevad kontod on minu omad!
Jõudu jaksu laimukampaaniatel sulle!
˅ näita rohkem ˅
2024-08-06 01:46
rahu99 magagu välja. Siis ei näe topeltkontosid
˅ näita rohkem ˅
2024-08-06 01:46
käru, selge see et on sinu kontod, sest ... miks peaks neile sinuga toimuv korda minema niivõrd et miski suvaline meeskonto tuleb sisse AINULT SELLEKS et mind roppusi öelda ja sõimata, samas pole MITTE AINSAMASKI TEISES TEEMAS SÕNA VÕTNUD, ning pole midagi lisada?!
miks peaks sellisele just sina või caprimutt korda minema talle, samas kui sa ise pole 9 aastat (väidetavalt) kellegiga siit kohtunud? NIng seejuures et nii sulle kui ka teistele on sellest suva.
selge see et too orgunoff on ju SINU konto.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-06 01:48
Sest ka meestele läheb korda, et sa, rahu99, paras munn oled
˅ näita rohkem ˅
2024-08-06 01:51
käru, räägi oma õige konto tagant.
˅ näita rohkem ˅
Fantaseerige kiizukaga terviseks,et ma pole siit 9 aasta jooksul mitte kellegiga kohtunud😛😃
Ja no ma ei tea,vb ma lähen siis kellegile sedavõrd korda,et see kasutaja mind alati kaitsma lendab😃
Salaaustaja äkki?
Kuid eks oralproff las ise vastab sellele…😎😃
˅ näita rohkem ˅
2024-08-06 01:52
ei lähe mitte kellelegi su krokodillipisarad korda. Sul vaid 2-3 satelliiti taga lonkimas vaid, ning paar "sõbrannat", ülejäänutel suva.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-06 01:55
ei ole enam neid salajasi ega avalikke austajaid sul käru. eks olid ju hiljuti lubanud jummel teab mida meestele et kui nad sulle 10-neid viskaks. et sõbralisti ja puha, aga vot sa seda ei teinud, ning siis hakkas kurtmine pihta , et sa polnud vist oma lubadust täitnud.

njaaa,... kiizukas on armas. mäletad teda?
˅ näita rohkem ˅
2024-08-06 01:59
Ja ainult tõeliselt juhm võib mõelda,et 10te eest miskit vastu saab naistelt.
Ainus mida naistelt selle eest saab,on tähelepanu oma kirjadele.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-06 02:02
Karolina7777
2024-08-06 01:56
Mitte ülejäänutel suva,vaid kõik ei eelista suurt tähelepanu ega lollidega vaidlemisi kuskil foorumiteemades.😉
---------------------------

vot kui kuulekas oled nüüd.
ega nad jah ei viitsi sinuga vaielda, las see lollidega vaidlus jääb pigem minu hobiks. aeg-ajalt nii hooajalises vahelduse mõttes. seda ennegi nähtud et sa puurid läbi mitme lehekülje oma amoraalsuse ja topeltreeglitega.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-06 02:03
Ma olen rahu99 varikonto. Minu teine haldaja on kiizukas. Konto on tehtud Karolina7777 tüssamiseks.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-06 02:08
Karolina7777
2024-08-06 01:59
Ja ainult tõeliselt juhm võib mõelda,et 10te eest miskit vastu saab naistelt.
Ainus mida naistelt selle eest saab,on tähelepanu oma kirjadele.
--------------

seega, sa LUBAD ja lubadust ei täida... seega petad.
maga kah siiski, pensipäev sul varsti tulemas vist ka, eks siis paned oma 10-punkti rahe teele oma 3..4 konto tagant. Endale.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-06 02:10
Karolina7777
2024-08-06 02:06
rahu99
2024-08-06 01:55
ei ole enam neid salajasi ega avalikke austajaid sul käru.

See käis pigem ikkagi sinu kohta,et mu austajad ei viitsi sinusuguste peale siin foormis oma energiat kulutada ja loevad mulle ka moraali,et ma ise seda samuti ei teeks.
Mis on tegelikult väga õige,kuna savi mida rahu arvab v ei arva!
Oled täiesti võõras inimene mulle.
---------------------------------------------

no näed, välja lobisesid, ikkagi sinu satelliidid kannul sörkimas ja "käsku täitmas" !!!
ei tea miks peaks üldse korda sa minema kellelegi? miks peaks keegi laskma end tanki panna sinu pärast? oled nende jaoks samuti täiesti võõras ju! Küll aga nagu näha sina oled oma südameasjaks võtnud minu ümberkasvatuse
˅ näita rohkem ˅
2024-08-06 02:16
öövaht, marss magama
˅ näita rohkem ˅
2024-08-06 02:27
ei ole. lisaks sellele selle lehestu värvidki pole must-valge !
˅ näita rohkem ˅
2024-08-06 09:43
rahu99 imeb munni
˅ näita rohkem ˅
2024-08-06 13:04
huvitav tõesti, et naiste sõimajat rahu on nii mõnigi mees korrale kutsunud, kellega pole olnud au kunagi kohtuda ega isegi vestlusi teenustest vms.
seega läheb jah mõnele võõrale inimesele korda kui mingi haige misogüün käib oma viha siin suvaliste naiste peale välja elamas.
ilmselt sellised mehed astuvad ka päriselus naiste kaitseks välja kui mingi psühhist pervo naisterahvaid avalikus ruumis tülitab
˅ näita rohkem ˅
2024-08-06 14:05
caprichosa
2024-08-06 13:04
huvitav tõesti, et naiste sõimajat rahu on nii mõnigi mees korrale kutsunud, kellega pole olnud au kunagi kohtuda ega isegi vestlusi teenustest vms.
seega läheb jah mõnele võõrale inimesele korda kui mingi haige misogüün käib oma viha siin suvaliste naiste peale välja elamas.
ilmselt sellised mehed astuvad ka päriselus naiste kaitseks välja kui mingi psühhist pervo naisterahvaid avalikus ruumis tülitab
---------------------------

silikoonmutt, und näed vist sa endiselt? need "korralekutsujad" on ikka vaid ühed ja samad sinu 3-4 sabas sörkijat, kes siis kah amoraalsed. miskeid muid võõraid pole.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-06 17:23
rahu-ätt ehk täpsustaks, milles konkreetselt seisneb teda kritiseerinud isikute "amoraalsus"?
väga kummaline fantaasia muidugi nagu nad kõik nö sörgiksid minu sabas, ilma mingit omaenda arvamust omamata-
rahu meelest
mina muide ei oma mingit isiklikku ega reaalset seost meestega, kellele rahu verbaalsed tõmblused närvidele käivad.
järelikult on tegemist võõraste inimestega, nii uskumatu kui see seltsimees misogüünile ka ei tunduks.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-07 00:01
Siinsed omanikud ja moded teevadki mis tahavad. Teevad nais kasutajatele nii nagu soovivad. Aus see leht ei ole juba omanike poolt. Nii, et huiamine on siin lubatud
˅ näita rohkem ˅
2024-08-07 08:08
Mis huiamisest jutt käib?
Siin sellel lehel on potensiaali küll, kliendibaas ja pikk lugu. Praeguseks aga on seis nutune ja ajupestud rahvas annab tooni, nii kuulutustes kui ka foorumis. On elementaarne, et tekib rahulolematuid, kui mingid muutused toimumas. Ainult ei tea kas abi ka?
˅ näita rohkem ˅
2024-08-07 09:42
Miutused on ainult selles vallas kuidas saaks kasutajattelt rohkem vip pappi mitte selles vallas kuidas veebi huiareid siin eemale hoida. Asja ikka tuleks parandada õogest otsast. Nii lahe huiarid jätame aga kõiki teisi huiame 😂

Eks omanikud peavadki siin sõna võtma et oma kiviaegset saiti kuidagi kaitsta , kuigi abi24 omanikke üks ja kvartali käive 64000 ja tööjõu maksud olid 1000 kopikatega ja 1 töötaja. Tehke omad järelduses
˅ näita rohkem ˅
2024-08-07 11:49
Täpselt nii, see asi haiseb juba pikemat aega, aga ullikesed ei saa sellest aru.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-07 13:11
Alustaks sellest, et teema algataja lisas prostitutsioonile õhutava kuulutuse mis on keelatud tulenevalt iha.ee reeglitest.
VIP konto ei anna õigust rikkuda iha.ee reegleid.
Kui on soovi teha uus leht kus prostitutsiooni ostu/müük ja vahendamine on lubatud, siis palun. Arvestage, et ükshetk koputavad ametnikud ka teie uksele.
Mis puududub n.ö "veebi huiareid", siis nendega tegeleme igapäevaselt aga kuna kasutajate nõudlus "veebi huiarite" vastu on nii suur, siis paraku on nendest vabanemine väga keeruline. Iga kuu suletakse meeletus koguses "veebi huiarite" kontosid. Kinnitame, et töö käib, kui väheneb nõudlus kukub ka pakkumine.. ärge seda unustage.

Iha.ee ei sunni ühtegi kasutajat endale soetama VIP kontot. Lõpetuseks juhul kui Teile ei sobi iha.ee reeglid, siis keegi teid siin kinni ei hoia, alati võib minna sinna kus on parem.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-07 17:52
Iha peaks nagu olema täiskasvanute leht ja siin ei pea olema "lapsehoidjaid". Täiskasvanuid eristabki lastest see, et nemad vastutavad ise enda tegude eest. Nemad võtavad ise riskid ja kui risk ei õnnestu, siis süüdistada saavad ainult iseennast.
Kas keegi jätab enda korteri ukse lukku keeramata või lausa pärani, sest politsei peab kõik vargad kinni püüdma? Ja siis kurjustaks, et miks polnud varas ennetavalt vangi pandud.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-07 21:56
Karolina7777
Fantaseerige kiizukaga terviseks,et ma pole siit 9 aasta jooksul mitte kellegiga kohtunud😛😃
Ja no ma ei tea,vb ma lähen siis kellegile sedavõrd korda,et see kasutaja mind alati kaitsma lendab😃
Salaaustaja äkki?
Kuid eks oralproff las ise vastab sellele…😎😃

Ma ei saa üldse aru, samas ega sinusugusest kummalisest olendist ongi raske aru saada, 7777. Ulud pidevalt meestele, et ma kiusan sind, võtan sõna su aadressil, kuigi sina õrnuke kuskil ei maini mu nime. Ja järjekordselt lõksutad oma vahvliraudasi minu aadressil, kuigi ma pole sõnakestki sinust maininud. Arusaadav, et eesti keele õigekiri sul lonkab, aga kasutada minu sõnu, juhm, ahjusoojad pildid jne. on koomiline. Püüa minust üle saada, hinga rahulikult sisse, välja ja ära jälgi mu kontot oma varikatega, nagu näha mõjub see su olematule närvisüsteemile laastavalt. Päikest!
˅ näita rohkem ˅
2024-08-07 22:09
Kiizukas,mul on null huvi olnud sinu vastu ja pole kordagi su nime kuskil vabatahtlikult suhu võtnud,kuna oled minujaoks rohkem kui hullunud inimene,kes kuude kaupa hoidis ilget jama enda kontol üleval.
Ja siis eelmine nädal kui online lõpuks logisid,esimene asi mis mulle iha esilehel vastu vaatas,oli see,et taas heast peast võtsid mu nime taaskord suhu.
Ning nagu sellest veel vähe oleks olnud,siis lisasid kuulutuse naine otsib meest,kus teadsid väita kogu iha rahvale,et ma pole kordagi 9 aasta jooksul siit kohtunud jne.
Kelleks sa ennast pead,et trügid pidevalt sedasi minu ellu?
Ja nüüd tuled omastarust siia foorumiteemasse pühakut mängima,arvad,et inimestel mälu nii lühikene v?
Kõigile kolmele modele sai sinu kohta teavitus tehtud seoses selle äärmiselt ebasobiliku kuulutusega mille olid täiesti süüdimatult ülesse pannud,et ainult teise inimese mainet kahjustada.
Kuid kuna rahu99 ise on korduvalt foorumiteemades su nime suhu võtnud,siis loomulikult on mul õigus korrata sinu sõnu mida avalikult ütlesid,et ma pole siit kellegiga kohtunud ja minu postitused ei ole sinu kohta laimu sisaldanud,vaid su enda sõnavõtte minu kohta.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-07 23:07
Pole kordagi mu nime suhu võtnud, oled sa täitsa peast soe või???
Peale seda kui ronisid mu sõbralisti suureks samaaegselt mind taga rääkima ja siis kui toppisid uuesti sõbraks ja ma sind enam vastu ei võtnud, hakkas see s_ta loopimine, kräunumine, isegi bellaga suhtlemise keelasid ära, kuna meil vanusevahe.
Oled siin saaginud järjepidevalt kõigi kallal, isegi eile oli vaja uuesti mu teemal kraaksuma hakata.
Püüa siis üle saada, kui sul pole minust sooja ega külma, aitab küll mu nime mämmutamisest.
Ja see kaebamine on sul vanadest aegadest alates selline omapärane, sõimad kasutajaid ja kui sullegi midagi enda kaitseks vastu öeldakse, kustutad oma sõimu ja jooksed kituma kuidas sind kiusatakse, lasteaed.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-07 23:17
Ehk räägid 5 aastat hiljem ka samasid jutte,mida praegust,kuna uusi ju peale ei tule.
Kõik need sinu lollid sõbralisti jutud on meil omavahel olnud 2 aastat tagasi ja sa ikka muudkui nämmutad ja nämmutad neid.
Ja ma võin oma sõbralistist välja visata keda soovin,see on iga inimese enda valik ja otsus.
Ning mul polnud vähimatki tahtmist uuesti sinuga mingiks sõbraks saada tol korral,lihtsalt kuna sul endal kõik need aastad postkast piiranguga,siis peale sinu esimesi avalikke sõimlemisi minu aadressil,oleksin ma tol korral eelistanud privaatselt asjad selgeks rääkida,kuid nüüdseks olen ma ammu ammu aru saanud,et sa toitudki ainult teiste inimeste avalikust sõimlemisest.
Seega jah,see mida sina siin juba aastaid minu aadressil viljeled,on avalik mustamine.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-08 19:36
Siis võiks ju ära kaotada ka repliigi kingitused meeldivad kuna kunagi oli see ju sponsurlus samuti peaks ka olema reeglites märgitud kaua keeld kestab kuna siis inimene teab mis teda ootab. Hetkwl on tegu tarbja ebasõbraliku käitumisega , paneme igale asjale keelu
˅ näita rohkem ˅
2024-08-08 20:24
Senikaua, kui mõned naised ei suuda klaviatuuri "sõrmitsemisest" foorumis loobuda, kestabki see avalik mustamine nende vastu :]
˅ näita rohkem ˅
2024-08-08 20:36
Alfie5- (kui mõned naised ei suuda)-
konkreetsem ei jule olla?
˅ näita rohkem ˅
2024-08-08 20:37
Siis võiks ju ära kaotada ka repliigi kingitused meeldivad kuna kunagi oli see ju sponsurlus samuti peaks ka olema reeglites märgitud kaua keeld kestab kuna siis inimene teab mis teda ootab. Hetkwl on tegu tarbja ebasõbraliku käitumisega , paneme igale asjale keelu
˅ näita rohkem ˅
2024-08-08 20:41
naistel on täpselt samasugune õigus foorumis oma arvamust avaldada nagu meestelgi.
see ei anna õigustust kellegi mustamiseks, kui lihtsalt inimese mõttelaad ei meeldi.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-08 20:54
medic338
Hetkel on tegu just "Tarbija sõbraliku käitumisega"
˅ näita rohkem ˅
2024-08-08 20:57
samuti peaks ka olema reeglites märgitud kaua keeld kestab- (MIKS?)
˅ näita rohkem ˅
2024-08-08 22:37
Huvitav, mis tarbijast siin jutt käib?
Iha leht ei paku teenust, iha on keskkond. Noh ja igas keskkonnas on omad reeglid, et kord käest päris ära ei läheks.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-08 22:53
Loe kasutajatingimusi, iha leht on teenusepakkuja.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-08 23:11
Jah ta on küll teenuse pakkuja selles mõttes, et võimaldab inimestel suhelda, aga ise sellesse suhtlusse ei sekku, kui suhtlus toimub reeglite piirides.
See on nagu majutus asutustes, et sa võid seal elada, aga kui lärmad või situd nurka, siis visatakse sind välja. Muide ka enamus majutusasutusi väldib prostituute.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-09 06:36
Nüüd on äkki reeglid. Kus ennem reeglid olid? Prostitutsioon ei kao siit kuhugi, põhitegijad on ikka siin alles ja kuulutamas.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-09 06:37
Prostituudid peaksid ju head kliendid olema. Tulevad kliendiga, teevad tunni või paariga asja ära ning lahkuvad. Tõenäoliselt endale tähelepanu tõmmata ei soovi, seega mingit jama ei korralda. Hotell saab raha ja jõuab toa teistkordselt välja müüa.
Joodikud ja eriti narkarid on loogiliselt võttes palju hullemad.
˅ näita rohkem ˅