Kuramus, ajab ikka s_ta keema, paar2023 on saanud mitmeid kondi päeva vip-ks, mis õigusega, kohutav lugu.
Karolina7777
2024-08-06 22:06
Nendel 2 kontot,Paar2023 ja Suvitajad24.
Sellest olen ma aru saanud,et mitut kontot võib modede jutu järgi omada,kuid kas pole veider kui lastakse aktiivselt sedasi müügitööd läbi selle neil teha,kus siis naispoolele otsitakse kliente.
Nõme vaadata kuidas oma Suvitajad24 kontolt oma teist kontot Paar2023 hindavad koos kommentaariga : Kaunis kuum keha❤️
Iseennast on päris tore sedasi kiita vist nagu näha😃
Moraalijünger tuli välja oma ainsa kontoga
, mitme kontoga sa ise siin ringi kärutad.
Nüüd kui oma varikatelt endale kümneid toksid, jätad pikad, kiitvad kommentaarid välja.
Meenub ehedalt kui mingi 80-ne ringis kümneid ladusid oma piltidele naise kontolt XIX42, vot see oli omaette tase.
Ülistavad kommentaarid, milline kaunitar, iha kõige kaunim naine, kuninganna, millised imelised rinnad jne. loomulikult laused olid tükimaad pikemad ja sulle omaseid kirjavigu täis tikitud. Saime naistega siin kõhutäie naerda. Kui mainisin seda sulle, kadus see konto paari päeva pärast ära. Ja sinusugune heidab teistele ette, et julgesid ennast kommenteerida, sa oled uskumatult kahepalgeline, kui aus olla, pole elusees sellist inimest veel näinud. PS! Koomiline on see, et heidad Paar2023-le ette müügitööd, kui ise oled siin meestelt kinkekaarte, pesusid jne. välja petnud ja nendega mitte kohtunud, nagu lubanud oled. Sama teemat viljeleb ka tulipe, täpselt samas mall.
Mine nüüd ruttu mu peale kaebama moderaatorile, mõtlen seda kõike välja, valetan on ju.