Foorum
2024-05-13 18:14
BergmannKtz saadab sellisesisuga kirja oma meililt:
Tere!

Selle kirja saavad kõik kes esimest korda kirjutavad. Eesmärk on vastata kõigile võrdselt ja nii, et ei peaks väga palju lisaküsimusi esitama.

Asun Türi ja Kehtna vahel, enam-vähem poolel teel. Vanust on 30a.
Teen kõiki asju ilma kummita ja kummiga, see sõltub sinu soovist ja puhtusest. Sisse võib lõpetada, mõlemasse auku ja mulle meeldib väga neelata ka. 🤤
Suuseks 50€.
Seks (koos suuseksiga ikka) 1-2x 90€.
Anaal (vahet pole kas seksiga või suuseksiga või ilma nendeta) 130€.
Terve öö kõikide asjadega ja teeme palju jaksu on 250€.
Olen puhas ja käin kontrollis. Rasedaks ei jää. 🤪
Tean, et ettemaksu küsijaid on palju ja see ei tekita usaldust aga paraku on mu aeg väga väärtuslik ja olen nii palju mõttetult oodanud ja ise läinud ning mitte kedagi ei ole ega tule.
Ette küsin 25% summast oma pangakontole ja ülejäänud võid kohapeal sulas või arvele maksta. Kui tuled ise, siis täpse aadressi saad peale ülekannet. Samuti saad siis telefoninumbri ja vajadusel pilte juurde. Enne kannet kindlasti mitte.
Usun, et suudad arvutada oma soovist veerand summat. See reegel on kõigile ja kes tingima hakkab, see jääb lihtsalt vastuseta. Kui saad ainult sulas maksta, siis soovitan keegi teine leida.
Ette tänades,
Keidi Bergmann
LT403250092684687308
EE231010011657747229
˅ näita rohkem ˅
2024-05-14 00:37
Oh lollikesi....

... kas ta esitab siis küsimisel kohe viimase arstitõendi? Ikka seetõttu et teada oleks mille eest maxtakse.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-16 18:25
On mulle kah saatnud sellist kirja
Tegutseb saidil maha ja taha
˅ näita rohkem ˅