eks neid katkiseid ole tõesti, kuid need on kunstlikult tekitatatud sõltuvused siin. NIng eks pigem on see nurgatagune, mitte just va (pseudo)sotsiaalmeedia -- s.t. kunstikult tekitatud sõltuvus. MIs on väga hea muidugist, sest pole sellist kõige hullemat tsensuuri just.
mõrad ja katkised omadused -- see mis ühe jaoks on oluline viga, ei pruugi teise jaoks korda minna, küll aga on liialt ületähtsustatud teatud asjad.
ent minu "kiiks" on et ma teen nalja nende teiste jaoks hirmtõsistel teemadel!
No teil on see siin ju jaburuseni -- kisma piltide hinnete pärast, õnnetipp keppimine, 10 punkti piltidele, vipivopid, kes keda ostab .... Kuid no ei nähta selles kiiksu ja võetakse jube tõsiselt. Kui ütlen sõna sekka siis saadakse valesti aru, leides et ahah probleem puudutab ka mind, sest no kes on see inimene kes saab vipivopita elada või et polegi nikuraamatus kasutajakontot. Ei. Ma üritan teada anda et see jõledus pole kogu elu, ning see on liialt ületähtsustatud, kunstlikult tekitatud sõltuvus. Kuid siis tulevad siis vapralt capri ja jfjm mulle veel loengut pidama et no see on tõsine väärtus jne. Või siis keegi teine. Nui neljaks. Et noh, ole džentelmen, viska pappi, jalad harki, lohv välja, neli meetrit tilu jne... keppi 10 tundi.
Ning kui siis aru ei saada tõsiselt jutust siis ma teen siis hoopis veel suuremat vigurit keeran üle vindi -- parem naised olgu köögis, ning kass on kõige tähtsam ja kassijutud jälle, ja panna aiaväravaid õlitama... sest lihtsalt noh pole aega selliste krõõtade jaoks. Ent vot seda miskipärast loetakse kiiksuks mu puhul. Kuid tegelikult on see vigurdamine vaid, sest tõsist juttu ei võeta kuulda või ei saada aru.