see mis toimub siin ihalihas teisalt aga see pole üldse tähtis ka eriti, ning ei saa selle ümbruse tõttu tõsiselt võtta.
Eks olen ka ju teinud praktilisi ettepanekuid et miskit paremat sellest sünniks... et inimesed saagem kokku ja tehke elu mugavaks teineteisel -- keegi eks ikka midagi oskab / elu on ka väljaspool voodiäärt / Olgem sõbrad). Ning võimalik et kui oleks kokkusaamised, nagu vanamoodsal
ajal, siis oleks pigem sel mõtet. Eks on kuulutusi kus otsitakse ju küll arsti-töömeest-maalrit jms. ent siis?
Ent pigem hoopis jagub siin naistel selle asemel energiat piltide ja hinnete pärast kiskleda, ning kes-kelle kontole 1 laob ja sellest oleks nagu terve tööstus tulnud.
(s.t. mõelda vaid kui suur tohutu hulk energiat siin läheb, ning ka siis hindeid lugedes et kui palju keegi raha kulutab edetabelis püsimisele).
Kas on miskeid muid tegevusi ja huvisid? Hm, ei tule nagu seda pinnale siinsetel.
kohati on see ihaliha on sama meelelahutus nagu jutustades ukraina pruutidega kes kibelevad tulema, vaimustuses kui kasv6i on kaks sõna kirjutatud nende pika romaani lõppu ning nende kirjad lausa ette teada et mis kokkukleebitud romaanid tulema hakkavad. Kuid mõni naljamees omab niipalju aega et on teinud selgeks ka selle lehestu puudused ja kiiksud et millega nalja saab. ... ent siin on huvitavaid pärle ja mõnusaid inimesi ära eksinud ka.
see et mis siin need omanikud teevad, eks sa oled hästi ära tabanud.
vaata mis teemad on siin kõige enam lehti (peale "läbu" nimelise)
* kui ma siia tulin siis hakkas mulle silma üks tihe kassikaklus siin naistevahel ja kuigi foorumis kui avalikus kohas pole ju arvete klaarimine
sünnis, ega mitte midagi ei tulnud keegi vaigistama. See kassikaklus läks naistel kuskil SADAKOND lehekülge, enne kui täielikult
anekdootide peale üle läks. Mina kui uustulnuk tulen, loen, vaatan et piinlik mis alguses oli, et miks pole see punker juba ammu kinni pandud... kui kommenteerisin siis arvati et ma kellegi varikonto (no et uusi tulijaid pole, vanad olijad ju siis olid pidevalt oma varikontosid vorpinud). Naljakas ka mitte, ka ei sekkunud kordki moderaatorid tolle saja lehekülje jooksul.
* Caprichosa kah oli siin naiste "mudamaadlusega tegeleja ning sai siin tihtipeale blokeeringuid kuid tuli peale seda alati tagasi laiutama, ning alati igas teemas tahtis et ta nimi oleks sees. touch1 ütles et capri hommikuti tõmbas tolmuimeja käima ja käis kõik teemad läbi... ning ennem vist pigem hiljuti väsis ära ja läks ise minema, mitte et oleks teda ära administraatorid visanud. Ehk hakkas igav ja leiab et pole nii naljakas ning tal on palju paremat teha nüüd. Noh ja ma olen selle kõrval ikka suht süütuke, sest pole ei aega ega viitsimist.
* topeltkontode omanikke on siin mustmiljon ning on ka neid kes avalikult oma kontol ütlevad et "kui see x konto liiga populaarne, kirjuta mu teise konto peale siin ihalihas mis on z", ning noh ei juhtu ka nendega mitte midagist. Kuigi ka neid ei tohiks nagu vist olla. On üks naljamees kes
huumorisoonega ja on teinud varje ka siin mispeale teine kohe kähku vakka jäi, huvitavaim moment muide. Aga ei juhtu mitte midagist.
* üllatavad kirjad on mulle tulnud kus on pakkuma tulnud naist. kuigi on sellised müügikuulutused keelatud, veider et seda tehakse, ning ei juhtunud ka temaga midagist.
seega ei saa arvestada seda kohta tõsisemalt kui meelelahutust nigeeria pettuse kirju lugedes. Ent "naftaparuni" kirjade asemel on odavatelt naistelt, ning kuulutuste sektsioonis saab alati anekdoote lugeda.