Foorum
1
2
2024-02-09 01:47
saarejyts, no sina pole see kes mulle mõjuks, sest pole sina mingi moraalijünger kui Sul on topeltstandardid. Minu kõnes sa "puudusi" näed, aga prostituudid kui ajavad pada siis sa "ei märka" midagist.

see sinu jutt siin mulle on ju lausa vat et universaalne manitsuskõne, millega saanuks sa samahästi noid 24 aastaseid litse manitseda, ent sa seda ei teinud, ning selle asemel mängid rüütlit valgel hobusel neile et keppi saada.

---------------------------------
saarejyts
2024-02-08 21:34
rahu- sulle ei mõju miski. Kuna puudub see "hallollus" ajus- millega mõtelda oleks võimalik.
Ajad enda jura ja oled jätkuvalt kindel, et see on ok. Ongi ok- sinu jaoks.
Päris kindlasti oled saavutanud esikoha siinsete teemade sogamises.
Kahjuks ei ole iha meeskond huvitatud selliste tegelaste likvideerimisest- nii et "keep on"
Kuigi- minu arvates oled sa juba piisavalt enda ego taset tõestanud
˅ näita rohkem ˅
2024-02-09 02:37
see mis toimub siin ihalihas teisalt aga see pole üldse tähtis ka eriti, ning ei saa selle ümbruse tõttu tõsiselt võtta.

Eks olen ka ju teinud praktilisi ettepanekuid et miskit paremat sellest sünniks... et inimesed saagem kokku ja tehke elu mugavaks teineteisel -- keegi eks ikka midagi oskab / elu on ka väljaspool voodiäärt / Olgem sõbrad). Ning võimalik et kui oleks kokkusaamised, nagu vanamoodsal
ajal, siis oleks pigem sel mõtet. Eks on kuulutusi kus otsitakse ju küll arsti-töömeest-maalrit jms. ent siis?

Ent pigem hoopis jagub siin naistel selle asemel energiat piltide ja hinnete pärast kiskleda, ning kes-kelle kontole 1 laob ja sellest oleks nagu terve tööstus tulnud.
(s.t. mõelda vaid kui suur tohutu hulk energiat siin läheb, ning ka siis hindeid lugedes et kui palju keegi raha kulutab edetabelis püsimisele).
Kas on miskeid muid tegevusi ja huvisid? Hm, ei tule nagu seda pinnale siinsetel.

kohati on see ihaliha on sama meelelahutus nagu jutustades ukraina pruutidega kes kibelevad tulema, vaimustuses kui kasv6i on kaks sõna kirjutatud nende pika romaani lõppu ning nende kirjad lausa ette teada et mis kokkukleebitud romaanid tulema hakkavad. Kuid mõni naljamees omab niipalju aega et on teinud selgeks ka selle lehestu puudused ja kiiksud et millega nalja saab. ... ent siin on huvitavaid pärle ja mõnusaid inimesi ära eksinud ka.

see et mis siin need omanikud teevad, eks sa oled hästi ära tabanud.

vaata mis teemad on siin kõige enam lehti (peale "läbu" nimelise)
* kui ma siia tulin siis hakkas mulle silma üks tihe kassikaklus siin naistevahel ja kuigi foorumis kui avalikus kohas pole ju arvete klaarimine
sünnis, ega mitte midagi ei tulnud keegi vaigistama. See kassikaklus läks naistel kuskil SADAKOND lehekülge, enne kui täielikult
anekdootide peale üle läks. Mina kui uustulnuk tulen, loen, vaatan et piinlik mis alguses oli, et miks pole see punker juba ammu kinni pandud... kui kommenteerisin siis arvati et ma kellegi varikonto (no et uusi tulijaid pole, vanad olijad ju siis olid pidevalt oma varikontosid vorpinud). Naljakas ka mitte, ka ei sekkunud kordki moderaatorid tolle saja lehekülje jooksul.

* Caprichosa kah oli siin naiste "mudamaadlusega tegeleja ning sai siin tihtipeale blokeeringuid kuid tuli peale seda alati tagasi laiutama, ning alati igas teemas tahtis et ta nimi oleks sees. touch1 ütles et capri hommikuti tõmbas tolmuimeja käima ja käis kõik teemad läbi... ning ennem vist pigem hiljuti väsis ära ja läks ise minema, mitte et oleks teda ära administraatorid visanud. Ehk hakkas igav ja leiab et pole nii naljakas ning tal on palju paremat teha nüüd. Noh ja ma olen selle kõrval ikka suht süütuke, sest pole ei aega ega viitsimist.

* topeltkontode omanikke on siin mustmiljon ning on ka neid kes avalikult oma kontol ütlevad et "kui see x konto liiga populaarne, kirjuta mu teise konto peale siin ihalihas mis on z", ning noh ei juhtu ka nendega mitte midagist. Kuigi ka neid ei tohiks nagu vist olla. On üks naljamees kes
huumorisoonega ja on teinud varje ka siin mispeale teine kohe kähku vakka jäi, huvitavaim moment muide. Aga ei juhtu mitte midagist.

* üllatavad kirjad on mulle tulnud kus on pakkuma tulnud naist. kuigi on sellised müügikuulutused keelatud, veider et seda tehakse, ning ei juhtunud ka temaga midagist.

seega ei saa arvestada seda kohta tõsisemalt kui meelelahutust nigeeria pettuse kirju lugedes. Ent "naftaparuni" kirjade asemel on odavatelt naistelt, ning kuulutuste sektsioonis saab alati anekdoote lugeda.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-09 02:52
muidugist eks ole ma oma vimkadega üle vindi keeranud küll. Tean. Kuid eks te ise rikute reegleid selles praeguses lauamängus ja ei pea kinni etiketist ning ma siis vastangi samaga.

Kuigi ma olen siiski siin selleks et mitte vaenlasi koguda (mõni võiks olla), vaid et nalja saaks, ning et keegi kuldne pärl ka siin ehk veel leiduks, tunneb et ta polegi päris üksi sellises segapuntras. Kõik muu (kuulutused-otsijad) ebaoluline. Kui seda foorumit siin poleks, siis ma siin poleks.

njah... Ainult et nigeeria pettuse skeemi autoreid ma ei kuku õpetama.

Ning kassidele võid ainult õrnalt pai teha.
Kass on tähtis. Kass on tähtis. Kass on tähtis.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-09 04:03
Hetkel tundub, et raiskad kogu enda aja ja olemuse siin kribamiseks. Muud tarka teha pole?
˅ näita rohkem ˅
2024-02-09 11:49
jepp, "tundub" ... ?

Ent ma olen siin hooajati, mispeale järgneb pikemaid pause.
Iga päev ka ei viitsi seda ping-pongi mängida siin.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-09 11:51
rahu99
2024-02-09 11:49
jepp, "tundub" ... ? tegelikult nii ongi

Ent ma olen siin kogu aeg, pikemaid pause ei järgne.
Tahan iga päev seda ping-pongi mängida siin.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-09 11:54
saarejyts, ... ent siin nagu ei leia kedagist et kellega maasoojuspumba elektroonikaskeemidest rääkida.

rahu98:
oi tere hommikust minu vari rahu98. ole nüüd siis ise ka nii tark nagu ma ise ja jutusta mulle NIBE maasoojus kompressori elektroonikast samuti mis seal sees on. Alustuseks et kui palju peab olema paus kompressori töötsüklite vahel, ning millega arvestades.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-09 11:55
rahu99
2024-02-09 01:47
Ma ei näe endas mingeid "puudusi".

Ma mängim rüütlit valgel hobusel naistele et keppi saada.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-09 11:55
rahu99
2024-02-09 11:54
ent siin nagu ei leia kedagist et kellega maasoojuspumba elektroonikaskeemidest rääkida.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-09 11:58
rahu98:

Kompressori töötsüklite vahelise pausi määramine sõltub mitmest tegurist, sealhulgas konkreetse kompressori tüübist, kasutuskeskkonnast ja rakendusest.

Kompressoritüüp: Oluline on arvestada kompressori tüübiga. Näiteks kolvkompressorid ja suruõhukruvid võivad nõuda erinevat pausi. Pulsatsioon ja soojuse eraldumine võivad olla mõjutegurid.

Kasutusintensiivsus: Intensiivse kasutuse korral, kus kompressor töötab pidevalt, võib pausi vajadus olla lühem. Kergematel koormustel või vahelduval kasutamisel võib olla võimalik pikem paus.

Ümbritsev keskkond: Kui kompressor töötab karmides tingimustes, näiteks kõrgel temperatuuril või tolmu käes, võib vajalik olla sagedasem paus, et vältida ülekuumenemist või tolmu kogunemist.

Õli määrimine: Mõned kompressorid nõuavad pausi, et tagada õlitussüsteemi korralik toimimine. Õli võib vajada aega, et naasta kompressori kriitilistesse osadesse.

Tootja soovitused: Oluline on järgida konkreetse kompressori tootja soovitusi ja juhiseid. Tootja annab sageli spetsiifilisi juhiseid töötsüklite ja pauside kohta vastavalt nende seadme konstruktsioonile ja nõuetele.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-09 11:59
rahu98 ---- ole nüüd siis ise ka nii tark nagu ma ise ja jutusta mulle NIBE maasoojus kompressori elektroonikast -- kui palju peab olema paus kompressori töötsüklite vahel, ning millega arvestades.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-09 11:59
rahu98
Kustuta postitus2024-02-09 11:58
rahu98:

Kompressori töötsüklite vahelise pausi määramine sõltub mitmest tegurist, sealhulgas konkreetse kompressori tüübist, kasutuskeskkonnast ja rakendusest.

Kompressoritüüp: Oluline on arvestada kompressori tüübiga. Näiteks kolvkompressorid ja suruõhukruvid võivad nõuda erinevat pausi. Pulsatsioon ja soojuse eraldumine võivad olla mõjutegurid.

Kasutusintensiivsus: Intensiivse kasutuse korral, kus kompressor töötab pidevalt, võib pausi vajadus olla lühem. Kergematel koormustel või vahelduval kasutamisel võib olla võimalik pikem paus.

Ümbritsev keskkond: Kui kompressor töötab karmides tingimustes, näiteks kõrgel temperatuuril või tolmu käes, võib vajalik olla sagedasem paus, et vältida ülekuumenemist või tolmu kogunemist.

Õli määrimine: Mõned kompressorid nõuavad pausi, et tagada õlitussüsteemi korralik toimimine. Õli võib vajada aega, et naasta kompressori kriitilistesse osadesse.

Tootja soovitused: Oluline on järgida konkreetse kompressori tootja soovitusi ja juhiseid. Tootja annab sageli spetsiifilisi juhiseid töötsüklite ja pauside kohta vastavalt nende seadme konstruktsioonile ja nõuetele.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-09 12:15
rahu98, sul oli jutt õhukompressorist mida kopeerisid siia, mitte NIBE maasoojus kompressorist.

ürita uuesti, seekord mäe/maasoojusagregaadi kompressorist. ... mis on vajalik paus töötsüklitel just S1117 konkreetsel kompressoril?
Mis on piirrõhud ja temperatuurid kompressoris millega arvestada sisselülitamisel?

-------------------------------------------------------------------
˅ näita rohkem ˅
2024-02-09 12:17
rahu98, junior, sul ikka läheb pisut aega et järele jõuda.

seekord siis NIBE S1117 kompressorist kirjuta.

˅ näita rohkem ˅
2024-02-09 12:25
rahu99
2024-02-09 12:15

ma ei tea NIBE maasoojus kompressorist ega mäe/maasoojusagregaadi kompressorist mitte essugi... mis on vajalik paus töötsüklitel just S1117 konkreetsel kompressoril?
Mis on piirrõhud ja temperatuurid kompressoris millega arvestada sisselülitamisel?

-------------------------------------------------------------------

Töötsüklite pausid: Mäe/maasoojusagregaadi kompressoritel võib olla soovitatav paus teatud töötsüklite vahel, et vältida ülekuumenemist ja tagada pikem eluiga.

Piirrõhud: Sisselülitamisel tuleks jälgida kompressori lubatud piirrõhke. Need on tavaliselt määratud seadme tehnilistes andmetes või kasutusjuhendis. Kompressorit ei tohiks käivitada ega ülekoormata rõhkudega, mis ületavad tootja poolt ettenähtud piire.

Temperatuurid: Mäe/maasoojusagregaadi kompressoritel võib olla ka temperatuuripiirangud. Enne käivitamist on oluline veenduda, et kompressorit käivitatakse õiges temperatuurivahemikus, et tagada õli ja muude määrdeainete optimaalne toimimine.

Piirrõhk viitab maksimaalsele rõhule, millele kompressor suudab töötada. See on oluline parameeter, kuna ületades seda piirväärtust võib põhjustada seadme kahjustusi või ebaõnnestumist.

Kompressori piirrõhk võib olla määratud kasutusjuhendis või tehnilistes andmetes. Näiteks, kui kompressor on mõeldud töötama rõhuvahemikus 80 kuni 120 psi (naela ruuttolli kohta), siis 120 psi võib olla selle piirrõhk. Selles näites tuleb vältida rõhu ületamist 120 psi-ni, et tagada kompressori ohutu ja tõrgeteta töö.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-09 13:17
rahu99
2024-02-09 12:42

ma ei tea NIBE maasoojus kompressorist ega mäe/maasoojusagregaadi kompressorist mitte essugi...Ei tea ma lihtsalt. Nii minuga on...
˅ näita rohkem ˅
2024-02-09 14:33
rahu juunior -- seega, mida siis muuta v024.99 EEPROM parameetrites konverteerimisel invertertehnika peale S1117 kompressori puhul?
˅ näita rohkem ˅
2024-03-03 06:44
mida muuta, et pedest vatnik rahu99 vait jääks.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-27 16:24
rahu99 puhul on tegu siis isikuga, kes varem veebi või dominateenuse pakkumise teesklemisega meestelt raha välja pettis ning caprichosast mitmeid teemasid hoiatuste rubriiki tegi. Neis teemades siis laimas caprichosat. Kõik varasemad kontod pandi kinni ja siis tuli rahu99 kontoga tagasi.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-28 10:26
Patsid on rahu99 varikonto.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-28 12:06
ning Dallija ja Juhttamm on üks ja sama endine narkari varikonto kes veel kunagi hallil ajal sai laksust pea pihta kaineks,
---------------------------

Enne et kes olid: https://www.upload.ee/image/16666060/Screenshot_from_2024-05-23_23-05-57.png

ja nüüd: https://www.upload.ee/image/16666134/Screenshot_from_2024-05-23_23-45-32.png
˅ näita rohkem ˅
2024-05-28 12:20
rahu99- vägivallaga ähvardad või? peab sinust modedele teatama või?

Juhttamm pole kindlasti minu konto ja sellest ka ei saa minu konto, ükskõik mida sa koos oma poiss-sõbraga Patsid kokku räägid.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-28 12:25
Ja üldsegi-sinu, rahu99, profiili vaadates on seal mitmeid asju, mis tõele ei vasta:
https://www.upload.ee/files/16681412/rahu99_profiil_1.png.html
https://www.upload.ee/files/16681416/rahu99_profiil_2.png.html
https://www.upload.ee/files/16681419/rahu99_profiil_3.png.html
https://www.upload.ee/files/16681420/rahu99_profiil_4.png.html
https://www.upload.ee/files/16681421/rahu99_profiil_5.png.html
https://www.upload.ee/files/16681424/rahu99_profiil_6.png.html
˅ näita rohkem ˅
2024-05-28 12:26
Mis tähendab, et kõike, mida ankeedil on kirja pandud, ei saa tõsiselt võtta.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-28 13:35
Mul on karvane tunne, et Patsid on vana hea Dogma, seega endise Juhtamm(mitte Juhttamm) konto omanik, mis juba ammu kinni pandud. Sellepärast ka temapoolne suur võidurõõm
˅ näita rohkem ˅
2024-05-28 15:28
Patsid võiks blokeerida.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-28 16:07
Dallia
2024-05-28 12:26
Mis tähendab, et kõike, mida ankeedil on kirja pandud, ei saa tõsiselt võtta.
---------------------------

nu aga esimene lehekülg ütleb kõik...
https://www.upload.ee/files/16681412/rahu99_profiil_1.png.html

ja minu sugulane on Nina Koll.
˅ näita rohkem ˅
vaata teisele leheküljele, rahu99. kus end kaelkirjakuna ette kujutad. psühhoosis.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-28 16:08
teisel leheküljel muidugist sagedus on vale. kasutusel on vertikaalpolarisatsioon ning 2.4Ghz laineala.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-28 16:09
jajah. mida iganes rahu99 segast peksab. kord olid isegi lilleke- lilleke787, kui täpsem olla.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-28 23:08
jfjm, see võib selgitada tõesti, päris palju seda kaost et mis tekkis.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-28 23:09
seda et dallia ennist kribas:
------------------------------
Dallia
vaata teisele leheküljele, rahu99. kus end kaelkirjakuna ette kujutad. psühhoosis.
-----------------------------

ent hiljem teises teemas:

------------------------
Dallia
2024-05-28 22:40
Noja, aga kas sa ei arva, et inimene võib teatud seaded nalja pärast panna (alkoholi ja narkootikumide tarbimine)?
------------------------

no, samad sõnad dalliale tagasi!
seega ta ikka ei mõista nalja.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-28 23:11
Eks sellepärast muutsingi, et mõni seda tõeks ei peaks
˅ näita rohkem ˅
2024-05-28 23:13
kohv on kah narkootiline aine! vist veel on.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-28 23:16
Kohvi joon küll, tunnistan
˅ näita rohkem ˅
2024-06-04 19:02
Kõike ei viitsind lugeda, kuid tänapäeva 24a. vanune (24moto) pole veel suguküps ja vajab veel aega küpsemiseks. Seetõttu ongi viha sinna kottidesse kogunend liiga palju.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-04 19:27
Tõsi. Täna on motomees24 vihane kellegi Sandra peale:

motomees24
2024-06-04 18:03
ETTEVAATUST MEHED - Sandra77
˅ näita rohkem ˅
1
2