Foorum
2024-02-06 17:54
selline mainimine võiks ikkagi jätta taksojuhile kahtlase mulje ja ei pruugi alati toimida.
põhimõte on siiski see, et ei saanud kokkuleppele ja otsustasin, et on parem mitte kohtuda. seda veel üks päev varem.
klient aga sai ikkagi pahaseks ja otsustas teema teha.
kui ikkagi on mõned kliendid saanud takso tellida, siis miks ma peaks teema algatajale erandi tegema?
üldsegi tundub, et kuna rahu99 ei saanud mind mingiks petiseks lavastada, siis on vaja õiendada mingil muul teemal.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-06 18:01
rahu99
"ent noh kui üksikema kah, siis seda rumalam"
Miks? Mille poolest rumalam? Sest püüab enda lapsele anda seda- mida sitapeast issi ei suuda ei alimentide ega toetuste näol pakkuda? Rääkimata muust.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-06 18:15
cutekitty, et taksojuhile mainid et teine maksab (s.t. nagunii ju keegi teine tellib), siis miks see peaks kahtlasem olema kui mainida oma emale mis "tööd" sa teed?

saarejyts
2024-02-06 18:01
Miks? Mille poolest rumalam? Sest püüab enda lapsele anda seda- mida sitapeast issi ei suuda ei alimentide ega toetuste näol pakkuda?
-----------------------------

(oot millise naise varikonto sa nüüd ise oled siis? Aga tead mis, naisena olemisel on kindlasti 101 eelist. Kasvõi see immuunsus kriitikatule osas, ning neile on lubatud palju palju enamat. )

too naine on eks sellepärast rumal et nii noorelt lasi omale lapse teha ja vale mehega, ning seda rumalam et ise ära läks. SEST naistel on ju need ettenägemisvõimed olemas? On ju, sest kogu meedia ning kristallinapakad patravad naiselikust intuitsioonisd. Ehh, ning teatakse ka vot et kui palju taksojuht on kahtlustav taksos, aga vot juba nii elementaarses küsimuses kuidas siis niiii orki minnakse?
˅ näita rohkem ˅
2024-02-06 18:34
rahu99-
Sinu näol ongi ju tegu tüüpilise "rongaisana"?
"too naine on eks sellepärast rumal et nii noorelt lasi omale lapse teha ja vale mehega, ning seda rumalam et ise ära läks"
Naine oli rumal- et lasi lapse teha??
Sinu mõistusega on kõik väga sodi- ära rohkem peale võta.
Või piisab nendest viiruse vastastest süstidest
˅ näita rohkem ˅
2024-02-06 19:09
Isegi see sõnaühend "lasi omale lapse teha"- on fkn debiiliku kirje.
Tsiises.
Tegelikult polegi sõnu. Kui naine rasedaks jääb- on see tema probleem?
Isegi süü- nagu rahu99 väidab
˅ näita rohkem ˅
2024-02-06 19:10
saarejyts, sa rumal naine ju ei oska lugeda!

Las ma harutan selle lause juppideks et oleks sul lihtsam lugeda.

vt. eestpoolt -- "too naine on eks sellepärast rumal et nii noorelt lasi omale lapse teha ja vale mehega, ning seda rumalam et ise ära läks"

1. rumal et nii noorelt
2. vale mehega
3. et ise ära läks.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-06 19:22
ainult et millisest naisest jutt. Kas cutekitist või? Pole ju...

kui palju maksti sulle selle hüppamise eest? Ent hakka aga kellelegi siis tasuta isa mängima, võta sappa, ja nii et olgu olla igas jalajäljes hõbemündid... majanduslikult toetavalt isaselt, naisele, kes klaarimas oma nooruse vulgaarset seksuaalkäitumist ja liberaalset pereplaneerimist.

njah, oi nüüd ma "selle" eest saan naiste käest. Nüüd kindlasti turul on teenusepakkujad tuska täis. Hihii, ei saagi odavaid "teenuspakkujaid" nüüd. Oot , kuid mul pole seda eriti vaja ka mitte, seega muret pole. Ainus mure on et ei tea mis see kohalik kõuts asjast arvab.

kurr-kurr-

kurr-kurr

kurr
ta ei taha et ma ostaks talle alasti kassi silitamise teenust. Kass ehmataks ära karvad turri kui alasti talle neiuke läheneks.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-06 19:31
rahu99- pole sõnu.
Tabasid mind teolt
Püüdsin sulle seletada midagi- millest sul aimugi pole.
Ja vist pole kuskilt midagi tulemas ka...
˅ näita rohkem ˅
2024-02-06 19:32
Mõistust ja arusaamist
˅ näita rohkem ˅
2024-02-06 21:14
Kuid sinu seletus polnudki tähtis, sa ju ignoreerisid seda mis korduvalt juba varem kirjutet, samamoodi nagu cutedakitty ning ajab oma jura.

Selle asemel läksid (taksoga?) pisarate kiskumise sohu, õigustamaks noorte üksikemade hooramist.
Oleks kasside armastusest jutt, siis oleks ehk asi teine.... Tähtis on et armastatakse kasse (felis catus), või lõvikesi (pantera leo), ning elu ilus kui lill ja polegi neid odavaid ostetavaid (L)ihasilitajaid vaja sul.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-06 21:17
just nagu nali, kohe kuulutuste sektsioonis:

Awrodite
2024-02-06 20:43
Väga vajaks massaaži 😍

... niisiis, jookske! las hakkab taksot tellima ja mootori õli vahetama.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-06 21:35
rahu99-
Mul on sinust siiralt kahju. No ei saa üks tegelane nii """"" olla..
Kuid on.
Sul on kohe igalt poolt """"""
Sory- ma harilikult nii rõvedalt ei väljendu
˅ näita rohkem ˅
2024-02-06 21:47
Pane end põlema rahu99
˅ näita rohkem ˅
2024-02-06 21:49
rahu99- Äkki rahustaks sind see maha, kui näitaks sinu (nais)tuttavatele ja tööandjale sinu kommentaare siin ihas?
Mis ähvardad kogu aeg teist tema emaga.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-07 03:49
saarejyts, olid olid juba väljendanud rõvedusi piisavalt. Lambal oli ka laudas hea meel et Anna-Liisa hakkas oskama loomade keelt, sest nüüüd hakkab linnatüdrik kõigile ütlema et lammas on kõige targem. Sulle vist sama vaja kes ütleb teistele et sa kõige targem?

sirje17, Tihenda üska, vähendab see tuska, kui pole midagi parata, et ei taha keegi sind karata.
Kas sina oled siis cutdakiti ema? Oot, selleks oled sa liiga noor, aga mine tea... Aga kui nii, siis on see vat et sama kaup nagu capril ja lunettel -- et nii ema kui tütar siin sitsimas!
Naljakas et siinsest lehestust just oma kirjutiste tõttu ongi mulle tekkinud järjest uusi naistuttavaid nagu seeni siit, mitte et oleks põlu alla sattunud. Ning eriti huvitav, et just selle kriitika pärast, mitte "sääresilitamise" eest! TUleb välja et teil -- naistel -- on omavahel ikka tõsised kismad ja pooled, ning pigem võib juhtuda et mind võetakse siia tööle -- segase sõnastuse peaspetsialisti asetäitja kohusetäitja asendajana.
Ise oled nii noor ja juba tuska täis ning arvata on et kasse sa ka ei salli!
˅ näita rohkem ˅
2024-02-07 03:56
sirje17, tüüpiline rumala tibi jutt ja ajataju sul. Sugugi mitte pole ma KOGU aeg ju ähvardanud teist ju tema emaga. Loe, mitmel korral üldse oli seda mainitud?
˅ näita rohkem ˅
2024-02-07 05:45
kõlate suht tuttavalt siin just nagu lauluke..

leidsin lolli, kel ropult pappi,
kes keeras taha, ja jättis maha
otsin uue suhkruissi,
vaja selleks anda tissi.

luban sul mul olla toeks,
mitte et see veel miskit loeks.
ma ju naine, pritsin sappi,
kui ei meeldi, karju appi.

võta number, jookse sabas,
varsti sina, mul suhe rabas.
ainult kolme ma ei salli --
ihne, töö ja kepiralli.

kui laual pole liha,
aita hädast sõber iha
pakun teenust, ee... "laenan" raha,
ainult keppi ma ei taha.

pole leidnud laste isa
nõme kuulda, nende kisa
tarkus tulema on visa,
koolipink see nõuab lisa.

"Mida Manni ei õpi, seda Muti ei mäleta.
Mida Muti ei mäleta, seda Kati ei korruta." (Tilsi 1844)

ehk siis nagu ikka see tänane kuulutuste voog, otsides lahkeid, ausaid, lihtsameelseid.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-07 07:00
Rahu sa aina kütad, ei viitsi kuidagi lõpetada?
Teema ammu juba soust, et kassid, emad ja muud jutud.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-07 08:19
rahu99- Sa oled siiski korduvalt ähvardanud. Loogiline, et ihas olevad kasutajad tahavad anonüümseks jääda.
Või peaks sinu isikuandmed siin avaldama, et sa vait jääksid?
Sinul on tüüpiline ahistaja ja haige värdja jutt. Ei saa aru, kui öeldakse ei või on vaja lõpetada.

.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-07 08:20
rahu99 on sitapea.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-07 12:44
impala76, see ebaoluline, sest siin juba naljamehed hakkasid pedejuttu rääkima, ning pätt õigustama üksikemade hooramist (väärituid ameteid on mitu). Seega miks ka mitte midagi kassidest lisaks hoopis ja muud soga, kui nagunii teemast kaugel möödas.

sirje17, ei hakka midagist ohvrit ja süütut mängima. mina olen kõige nõrgem ja seega alati õigus!
˅ näita rohkem ˅
2024-02-07 22:28
Krt, ma küll enam lugeda,eib jõua seda raamatut😃
Impala ainult vist suudab teha kena viisaka kokkuvõtte ...ehk lühikokkuvõte, et kuidas naised ja mehed siin keerulises maailmas teineteist ei mõista, ega tunne- et omasooga on absoluutselt lihtsam.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-07 23:03
ei ole ka impala siin miski viisakuse pärast seda ütlemas. Ta vaid mängib rüütlit Valgel Hobusel(tm), just nagu saarejyts, lootuses keppi saada. MIs muidugist mõttetu tegevus, sest tegemist rahalistes raskustes olevate noortega.

ning ega seda siin toimuvat ei saa ju tõsiselt võtta.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-07 23:57
pole midagi parata. seega
küll motomees24" need valged rüütlid järjest ette võtab... nagu San Pedereros.

varsti tuleb motomees
neli meetrit tilu ees,
tal vaid nimi motomees,
kurb kuid tsiklist kopp tal ees.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-08 07:40
Rahu ajab jälle mingit jama, vahest tundub, et sa ei ole mees vaid üksik vana naine kes ajab oma õigust taga.
Ole nüüd prints valgel hobusel ja ära vasta sellele postitusele.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-08 09:49
saan tolle rahuga varsti kokku. takso tellisin talle juba ära küll näete kuidas minu juurest minnes on ta rahuldatud ja hakkab taas heaks.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-08 14:51
impala76
2024-02-08 07:40
Rahu ajab jälle mingit jama, vahest tundub, et sa ei ole mees vaid üksik vana naine kes ajab oma õigust taga.
Ole nüüd prints valgel hobusel ja ära vasta sellele postitusele.

-.----------------------------------------------------------------------------------------

See pole üldse tähtis ju. Kuid sinu loogika järgi ju siis vana inimnaine olla oleks suur eelis, sest on lubatud palju madalam kõik -- õiguse taga ajamine jne kõik muu. Selles pole mitte midagist nooblit olla 21 sajandi hoora jaoks prints valgel hobusel.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-08 16:32
Väsimatult tegeled siin demagoogiaga ja hästi tuleb välja ka.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-08 16:44
...aga vot ütle seda sama märkust miskile naisele siis satud kohe kollektiivselt nende põlu alla.
˅ näita rohkem ˅