Foorum
2024-02-03 21:21
sellel põhjusel ma nii ettevaatlik olengi (diskreetsuse, tervise ja muude riskide osas).
˅ näita rohkem ˅
2024-02-03 21:56
rahu99
"Ning kui libastumine on, siis kiire. Ja kes sind siis ikka tahab enam, eraelus oma naiseks."
Sul tõesti pole kõik "kodus".
˅ näita rohkem ˅
2024-02-04 00:06
Inimesed, kui kuradi idioodid te ometigi olete, et kõrvutate ja võrdlete nii olme- kui toitlustusteenust nn. "massaažiteenusega"?
˅ näita rohkem ˅
2024-02-04 00:08
cutekitty, lisaks juurde -- põgene, vaba laps, siin lehestus on ka sutenöörid olemas!!
Ma pole mitte kedagi ise siit otsinud, kuid alles hiljuti tuli lausa postkasti kiri kus meesterahvas PAKKUS naist.
Mul suu lahti ning kui küsisin et miks just mulle selline pakkumine, siis muidugist oli kohe teisel pool vaikus.

Seega, on oht ka juhtuda "kliendi" otsa et kes alguses ostab-tellib teenust, kontrolli mõttes, et noh tundma õppida "jutumärkides", et mis nõrkused on, ja kas on eelduseid (rahaline kitsas olukord, sõltuvused, huvitatud narkootikumidest jms.) aga siis hakkad "tööd tegema" oma kehaga.

Teine asi -- olen küll olnud mujal tutvumislehestutes, aga see on miskipärast esimene et kus profiilis on lahter "kogemus narkootikumidega" , et kas , pole jne. Paneb imestama, miks ka sellised kreftised isiklikud detailid välja tuua!? Ja eriti et mujal ju pole seda! Tuttav ütles et see kuulub prostitutsiooni juurde ja on paadunud prostide tunnus kellel on see sõltuvus.

(ent mis siis saab kui juhtud kellegi oma vanemate tuttava otsa? Mis su ema arvaks kui teada saaks? ).

korduvalt on peast läbi käinud mõte -- ei tea, kas siin on naisi "kadunud" ka?

ma ise siin vaid muidugist loen anekdoote, olen anekdoot, ning otsin kedagist kes naistest oskaks microchip PIC mikrokontrollerit programmeerida... 8-bitiseid. Käega katsuma midagist ei peagi.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-04 00:18
Püha türademaa, vahe on juba esiteks selles, et teatud teenused on reguleeritud vastavalt seadustele ja kõigele muule, mida riik reguleerib, aga kuskohas ja millal on Eestis neid isehakanuid massööre ja teisi teenusepakkujaid seaduste raames kontrollitud, nende tulu pole kusagil ametlikult kirjas ja põhimõtteliselt ei maksa neist keegi riigile sentigi. Seega, kas sa tahad tõepoolest võrrelda mitteametlikult tuluteenivaid üksikisikuid suurfirmadega?
˅ näita rohkem ˅
2024-02-04 00:32
Ettevõtja maksab makse, ta on registreeritud. Mis kuradi spetsialiteeti ootad sa siinse saidi kasutajatest?! Kas tahad nende "töötõendit" pärast lahtilöömist näha? Nn. "torujüri" otsid ja palkad ka siinsest keskkonnast? Mees, mõtle ometi!
˅ näita rohkem ˅
2024-02-04 02:11
Sina Dragunov oled luuletaja ja pensionär. Mida sina ettevõtja elust tead? Need lahtilööjad maksavad sulle pensioni.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-04 04:21
Ka pime kana leiab tera, ... kirvetera.

need "lahtilööjad" ja kes otsivad meesterahva kes "majanduslikult toetaks" leiavad kah selle, kuid siis ärgu olgu üllatunud et neid maha müüakse üle piiri olukorda kust tagasitulekut pole, sest tahtlikult sätitakse end sellistesse olukordadesse.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-04 08:41
Hommikul hea lugeda, tõmbab kohe käima.
Kõik ju kokkulepete küsimus, ka mikroettevõtjast torumeestel erinevad hinnad ja teenused, kas mustalt , materjaliga jne.
Seee nagu siga ja kägu võrdlus.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-04 10:18
Päris palju teemavälist juttu oli selles kirjutises tõesti.
Teema algataja ei kurtnud ju kvaliteedi, vaid kohtumisest ilma jäämise üle.
Sellise suhtumisega ei tasu kurta, kui naine jutule ei võta või igaühega ei kohtu.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-04 10:27
20a pole veel keegi prof massaaži tegija.
Tavaline iha silitaja.
Aga äriplaan on paigas,kulud ja tulud jne
˅ näita rohkem ˅
2024-02-04 11:19
Selle juhtumi teeb huvitavaks see, et ei tahetud, et saadetaks taksoraha, vaid, et tellitakse takso. Seega kaldun arvama, et ülelaskmist üritas tellija.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-04 11:36
Mis siin üldse taksost või selle tellimisest rääkida, kui siin saidil leidub tobusid, kes loodavad siit isegi soodsa hinna eest torumeest leida.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-04 11:46
Ma teen naistele kogu aeg torumeest, mul omad torud
˅ näita rohkem ˅
2024-02-04 20:55
rahu99- Paljudes koolides laenutavad õpilased õpikud raamatukogust või ostavad ise. Seega jah, õpikute hankimine on ikka õpilaste kohustus. Seda teavad kõik, kes koolis käinud on.

Kui ise soovid, siis võid kasvõi kõikidele Eestis elavatele prantsuse keele õppijatele õpikud välja osta ja kasvõi mööda terved Eestit sõita, et õpetada. Võib-olla kasvõi teise riiki. Mist sest, et lõpuks läheb see kulukaks. Oled ju ikka pühendunud ja professionaalne õpetaja.

Kui sa haigeks jääd, siis tule ikka kohale, sest muidu õpilane ja tema pere esitavad kaebuse su tulemata jätmise ja ebaprofessionaalsuse pärast.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-04 21:01
Dragu, sa ei saa ju olla siiralt üllatunud, et siin saidil leidub hulgaliselt ajuhälvikuid? Mind paneks imestama vastupidine tõdemus.
Aga teemasse ka - olen selle preiliga kunagi kohtunud ja tüngategemine ei ole kindlasti tema eesmärk. Pigem siinsed huiarid muudavad inimese ettevaatlikuks. Seega võiks teemaalgataja ennast rahulikult põlema panna. Kui isegi taksot tellida ei oska, lase kapal endale strapiga anaalmassaazi teha - see värdjas tuleb jooksuga kohale, taksot polegi vaja.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-04 21:38
Kunn. On õige, et inimeste mõtlemine ja arusaamad ei paku mulle enam märkimisväärseid üllatusi, ent sellegipoolest esineb ikkagi aeg-ajalt situatsioone, kus tahaks tõepoolest kahe käega peast haarata ja saada aru, millise kehaosaga üleüldsegi mõttetööd tehakse.

Kas pole mitte oivaline mõte hakata edaspidi nt. santehnikuid, arste, ehitajaid, itimehi, õpetajaid jne. jne. siit läbi kuulutuste otsima ja palkama?
Fakt on, et loomulikult on ju siinsed kasutajad paljude erinevate ametite esindajad, kuid kas tõepoolest on Iha.ee esimene koht ja valik, kust neid otsida? Parim mõte on aga muidugi see, kui teeme sobivale palgatavale ikka ettemaksu ka kärmelt ära ja seejärel jääme teda rõõmsalt paariks kuuks ootama ning kui selleks ajaks ka keegi näole ei anna, siis leiame üles foorumis hoiatusteteema ja sätime end kaebuseid trükkima ja pettustest teavitama.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-04 22:42
No siin on ju daam, kes juba aastaid otsib siit ehitustöölisi ja kolimisteenuse pakkujaid.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-04 22:57
Ja nagu näha, on tal selleks palju töölisi, eriti neid vineeritoojaid.😆
˅ näita rohkem ˅
2024-02-04 23:11
Mis sul sellest. Sina luuleta.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-04 23:12
Mis sul sellest. Sina tee minetti.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-04 23:17
Haara nüüd oma targast peast kahe käega kinni ja hakka seda omale tegema.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-04 23:23
Mis sul sellest.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-04 23:54
misterJ, kas sul imemissertifikaat on? Mitu aastat sul kogemust on?
˅ näita rohkem ˅
2024-02-05 00:04
Keegi üritab Dogmat järgiteha.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-05 00:45
Segaduse tekitamine loob lõbu ja müüte juurde ning kiirendab ka ajurakke.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-05 10:48
Juhttamm, mis sul sellest. Sina imed ju.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-05 10:59
misterJ, ajad mind endaga sassi
˅ näita rohkem ˅
2024-02-05 12:43
Ei aja, sul meeldib ju imeda.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-05 14:03
minule, misterJ-le, meeldib väga imeda meestel lahti. ma olen misterJ varikas.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-05 15:03
Võite ju kehtnaga üksteisel imeda, võtke Juhttamm ka kampa.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-05 17:17
mina, misterJ, saan kapalt strapiga taha 10x päevas.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-05 18:49
see on sulatõsi vaid ühel päeval juhtus et sai pandud kõigest 9x ja see kümnes kord sai tehtud fistingkingaga.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-05 19:45
Lahe on lugeda ,kuidas need masöörid siin ennast müüvad ,nagu mõned 64aastased vanamemmed ,,kerjused
˅ näita rohkem ˅
2024-02-05 20:41
tikuke on 55-aastane mustlasmutt
˅ näita rohkem ˅
2024-02-05 20:50
55est tõsi, ikka ei masseeri küll
˅ näita rohkem ˅
2024-02-05 22:51
eee....? ... kamba peale ehk saate 5-nda leheküljeni ilusat soga täis siin?
˅ näita rohkem ˅
2024-02-05 23:11
Rahu99, oled siin ise ka ju läbustanud.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-06 00:09
Jah,lugesin huvi pärast üle - hr.rahu99 on käesolevat teemat oma postitustega õnnistanud suisa 31 korda 🤦‍♀️🤭🙊 Õnneks on nüüd ehk rahu maa peal vähemalt mõneks ajaks 😀
˅ näita rohkem ˅
2024-02-06 12:07
gentlemanS, mis sest Lihasilitajast ja linnikestest ikka siin kaitsta. Naist temast nagunii kellegi jaoks ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-06 12:33
Pole kuidagi kaitsnud. Lihtsalt, kui läbu pärast kurdad, siis ära seda ise tooda.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-06 12:34
Ja huvitav, miks või millisel põhjusel ei peaks temast/või nendest- kellelegi naist saama??
˅ näita rohkem ˅
2024-02-06 15:48
Sageli on siin lehel see lugu et temast võib ka kellegi mees saada😁
˅ näita rohkem ˅
2024-02-06 15:56
Seagael- ära läbusta ja laima.
ma olen naine, mitte mees ega trans. seda teavad kõik need, kellega olen reaalselt kohtunud.
kui sa oled idioot ja ei oska naistega suhelda, siis ei ole see minu süü.
arvan, et tegin tõesti õigesti, et sinu blokeerisin ja sinuga ei kohtunud.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-06 15:58
Põrsas on see Seagael tõepoolest. Nimi sobib.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-06 16:48
Kogu see teema on nagunii ära läbustatud. Point oli teema algatajalt, et neiu kellega ta suhtles- ei olnud nõus ise taksot tellima. Ja mille eest siin hoiatada? Kui kokkulepet ei saanud- on see väärt siia kirjamiseks?
Otse loomulikult lendavad peale ka kõik need "tegelased"- kellel omavahel midagi klaarida on.
Võimalik, et mõeldakse vestlus lõbusamaks teha- paraku on tulemuseks sama nagu ikka- "läbu"
CuteKitty22 pakub erootilist massaazi. See tähendab noore kena neiu puudutusi ja hellitusi- massaaz ise on siin üldse teisel kohal.
Kui keegi juhm sellest aru ei saa- spordi-massazi tegijaid on siin ka. Kes laual kringliks väänavad- ilma igasuguse erootikata
˅ näita rohkem ˅
2024-02-06 17:12
saarejyts , cut da kitt rääkis siiski takso raha maksmisest, mitte tellimisest, ning siis läks segaseks...

CuteKitty22
2024-01-31 22:35
me ei leppinud ju midagi konkreetset kokku. oli vaidlus ainult.
sa tahtsid, et taksoraha omast taskust maksaksin ja see ei sobinud mulle.

TartuMees39
2024-01-31 22:39
Valetad! Leppisime päeva kohe algul kokku, enne kui sa oma nõudmistega tulid. Taksoraha lubasin ka ise ära maksta.

CuteKitty22
2024-01-31 22:40
ei lubanud. nõudsid, et takso ise telliksin.
mul on vestlus olemas.

TartuMees39
2024-01-31 22:45
Midagi ma ei nõudnud. Küsisin, miks sa ise ei saa tellida. Ja maksta lubasin ise. Sul vist on lugemisega suuri raskusi.

CuteKitty22
2024-01-31 22:49
kuidas saan mina kindel olla, et kui ma selle takso tellin ja kohale tulen, et siis see raha ka reaalselt hüvitatakse?

-----------------------

neid vihaleaetud lihasilitajaid naisi (?!) on siin tohutult, ning nende ühine omadus on et tahetakse raha aga hoidutakse vastutusest, ning "tööd" teha ära tegelikkuses tööd tegemata. Ning ega nad ise tegeliku töö eest ei taha ka need naised maksta ja arvavad et "natuuras" maksmine ongi nende tasu. Sõitku kah seenele.

No näiteks küsimus -- kas oldaks kasvõi SAMA summa eest ka tegelikult nõus miskit kasulikumat tööd tegema..., midagi praktilisemat? Et näiteks
kui tund "massaazi" on 40 (rahu, rahu teeme lihtsalt mõttemängu kaasa!), siis ka sama töötund koduabilisena siis (40) et mida virgalt usinalt teha. Et las teeb süüa, koristab, kannab puid, koduabilisena -- seleks pole vaja isegi mitte alasti end võtta.

Ma miskipärast arvan et mitte, sest see oleks iiigaav.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-06 17:17
rahu99- taksot tellides peab ju kohe maksma, või kuidas?
ei saa nii teha, et tellid takso ja pärast keegi teine maksab (juhul kui keegi teine on lubanud kulud hüvitada).
pigem on närvihaige see, kes üldse siia selle teema tegi. tema probleemiks ei olnud massaaži kvaliteet, kusjuures.
kui rahu99 tahab, siis tehku ise nii, et töötab ja maksab pärast sellele, kelle heaks töötab.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-06 17:25
rahu99-
äkki sa ei viruta kõiki sellise teenuse osutajaid ühte potti?
Paljudel(suuremal osal)- on kodus väike laps/lapsed, keda ei koti- millisel moel talle söök ja riided selga tuuakse.
Emad teevad enda lapse/laste heaks paljugi- mis ilus, kena või sünnis pole..
Sinu jaoks on see vist mõistmatu teema.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-06 17:44
saarejyts, see pole "teenus" ega töö. Enamik neist sponsorite otsijaid on 20..25 aastased, ent noh kui üksikema kah, siis seda rumalam.

cutekity -- eespool oli jutuks et takso puhul saab ka mainida et makstakse sõidu lõpus kohal kellegi teise poolt: Seega kui oleksid kohale tulnud
siis oleks teine maksnud selle taksosõidu kinni.

------------------------------------

tont2
2024-02-02 02:34
Takso kohapealt
Alati saab keegi teine naksot tellida teisele inimesele ja sinna aadressile mis teine inimene annab.
Takso tuleb kohale ja istud sisse tuleb sisse istumis tasu ja taksomeeter hakkab tööle ja maksad selle järgi mis see näitab lõpkohas taksomeeter.
Kui taksot tellida saab alati öelda kes maksab pärast takso eest kas tellija või sõitja
Olen korduvalt taksoga sõitnud nii et see takso jutte sellel naisel on täiest jama jutt.
Taksot ei saa kunagi ette maksta 🤣🤣 ei ta ju taksomeetri hinda🤷 või on see naiterahval selget nägija võimed 🤣🤣🤣.

-----------------------------------------------------
˅ näita rohkem ˅