cutekitty, lisaks juurde -- põgene, vaba laps, siin lehestus on ka sutenöörid olemas!!
Ma pole mitte kedagi ise siit otsinud, kuid alles hiljuti tuli lausa postkasti kiri kus meesterahvas PAKKUS naist.
Mul suu lahti ning kui küsisin et miks just mulle selline pakkumine, siis muidugist oli kohe teisel pool vaikus.
Seega, on oht ka juhtuda "kliendi" otsa et kes alguses ostab-tellib teenust, kontrolli mõttes, et noh tundma õppida "jutumärkides", et mis nõrkused on, ja kas on eelduseid (rahaline kitsas olukord, sõltuvused, huvitatud narkootikumidest jms.) aga siis hakkad "tööd tegema" oma kehaga.
Teine asi -- olen küll olnud mujal tutvumislehestutes, aga see on miskipärast esimene et kus profiilis on lahter "kogemus narkootikumidega" , et kas , pole jne. Paneb imestama, miks ka sellised kreftised isiklikud detailid välja tuua!? Ja eriti et mujal ju pole seda! Tuttav ütles et see kuulub prostitutsiooni juurde ja on paadunud prostide tunnus kellel on see sõltuvus.
(ent mis siis saab kui juhtud kellegi oma vanemate tuttava otsa? Mis su ema arvaks kui teada saaks? ).
korduvalt on peast läbi käinud mõte -- ei tea, kas siin on naisi "kadunud" ka?
ma ise siin vaid muidugist loen anekdoote, olen anekdoot, ning otsin kedagist kes naistest oskaks microchip PIC mikrokontrollerit programmeerida... 8-bitiseid. Käega katsuma midagist ei peagi.