Foorum
2024-02-02 00:20
ma ei võidaks sellest midagi, kui kliendi eelnevalt tellitud takso ilma minuta ära sõidaks.ma ei saaks minna massaaži pakkuma ja ei saaks raha.

kui aga mina maksan takso kinni, siis mis motiveerib teema algatajat taksokulu kompenseerima?
˅ näita rohkem ˅
violiina
2024-02-02 00:09
Rahu, sul jäi üks pisike nüanss arusaamata, et kui takso tellida punktist A punktini B, siis raha laekub taksoteenuse osutajale, mitte sellele, kes seal punktis A taksosse sisse istub.🙂
---------------------------------------------------

Tõsi, ei teadnud, -- kuid kas see taksojuht võtab käsivangus taksosse ka?
ja kas on "pealemaksmisel" võimalik selle takso aadressi või sõidu marsruuti muuta?

seda enam tekib küsimusi et miks see 24 aastane siis kommiraha pärast kiskleb.

Pidagu pigem oma salongi sel juhul siis. SIin on ju neid teisigi kes sellega tegelevad ja siis jäävad vaidlused ära. Aadress ja vastuvõtuajad kirjas ning kel janu sel jalad, salong avatud kell 9-17, Roosa Tee 88.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-02 00:22
Rahu, kui sa situatsioonist aru ei saa, siis ehk oleks mõistlikum suu kinni hoida, mitte näidata end rumala norijana. Aga see su eesmärk ongi omaarust "tarka panna".😁
˅ näita rohkem ˅
2024-02-02 00:23
CuteKitty22
ma ei võidaks sellest midagi, kui kliendi eelnevalt tellitud takso ilma minuta ära sõidaks.ma ei saaks minna massaaži pakkuma ja ei saaks raha.

kui aga mina maksan takso kinni, siis mis motiveerib teema algatajat taksokulu kompenseerima?

.------------------------------

samahästi võinuks siis küsida et mis motiveerib teema algatajat ka massööri tööd kompenseerima (oot, on sul ikka diplom selleks kah, ning ka tervisehäireid parandada selja-kaelapiirkonnas näiteks?)

oot, kas see risk pole isegi torulukksepa töötegijal kes tuleb ju koju tööd tegema ja siis hakatakse hinna üle kauplema lõpus?
˅ näita rohkem ˅
2024-02-02 00:23
ei ole kuulnud, et taksojuht sellist võimalust pakub.
kirjutasin ju, et mul ei ole põhjust üle lasta.
salongi pidamiseks on pinda vaja ja selleks on vaja raha koguda.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-02 00:28
cutekitty, orienteeruvalt... kui palju see taksosõit oleks siis maksma läinud kui oleks omast taskust selle kinni maksnud? Millisest summast siis jutt?
˅ näita rohkem ˅
2024-02-02 00:29
või et kui pikk distants oleks vaja olnud siis läbida taksol?
˅ näita rohkem ˅
2024-02-02 00:30
Rahu, aga mis motiveerib kedagi massööri tööd kompenseerima sinu arust? Tundub, et sinu jaoks vist masöörid peaks kohale tulema, töö ära tegema ja veel peale maksma, et said tellijale pakkuda seda, millest puudust tundis.
Rahu, sa ajad rasket soga juba....mine magama ära!
˅ näita rohkem ˅
2024-02-02 00:58
Usu, et su Puuma pole ainuke, kes massaaži oskab ja tunnistust omab
Naljakad olete, nagu keegi keelaks natuke uurida, kus pakutakse ja siis kohale minna (kasvõi diplomit siis küsida näha kohapeal), kui ikka üldse ei usuta. Tartu linnas on neid tegijaid ja registreeritud salonge päris palju. Teil on ju vaev, et siit otsida ja tore, kui veel koju tuleb....Nagu vägisi trügitakse teile massaaži tegema ja teid rahast tühjaks tegema või ?🙄
Sa nõuad siin tüdrukult, et ta tõestaks? Kuidas siis sinu arus tõestama peaks? Et näitaks igale suvalisele ekraanitagusele oma tunnistuse nime ja isikukoodiga ette või?
Said oma rahulduse oma jobutsemisest sellel teemal...ehk aitab?
˅ näita rohkem ˅
2024-02-02 01:07
ei hakka sa midagist siin temast ega endast ohvrit tegema ega mängima.
Mina olen see õrnem ja kõige nõrgem -- seega anna aga õigus!
˅ näita rohkem ˅
2024-02-02 02:34
Takso kohapealt
Alati saab keegi teine naksot tellida teisele inimesele ja sinna aadressile mis teine inimene annab.
Takso tuleb kohale ja istud sisse tuleb sisse istumis tasu ja taksomeeter hakkab tööle ja maksad selle järgi mis see näitab lõpkohas taksomeeter.
Kui taksot tellida saab alati öelda kes maksab pärast takso eest kas tellija või sõitja
Olen korduvalt taksoga sõitnud nii et see takso jutte sellel naisel on täiest jama jutt.
Taksot ei saa kunagi ette maksta 🤣🤣 ei ta ju taksomeetri hinda🤷 või on see naiterahval selget nägija võimed 🤣🤣🤣.
Ainult boldiga saab kohe arve tasuda. Tasud ära selle, tuleb kohale istud sisse ja lähed sinna kuhu sul sul see tellitud on muuta ei saa seda.
Taksoga saab alati mängida et algul tahtsid sinna minna pärast mõtlesid ümber lähed teise kohta. Nii lihtne see ongi aga siis pead selle ise kinni maksma kui teise kohta lähed enne takso minema ei lähe kui pole arvet tasunud. Kui ei tasu kutsutakse kohale selleks muud võimu organid või kui veab et peksa ei saa teiste taksojuhtide käest tasumate arve eest. Ja kui on väga kiired jalad siis healjuhul võid ka pääseda 🤣🤣.

Selle taksoraha oleks saanud ju massaažile otsa ka panna nu 🤔🤔🤔
Huvitav et pakub massaaži aga selleks vahendeid pole 🤔imelik.
Sama moodi lähed autoga remondi töökotta ja siis sulle õeldakse et tööriistu pole võta need ise kaasa väga kahtlane.
See massaaži õli nii üüber kallis ka nüüd pole. Ja kui teenust pakkuda siis ühest pudelist peaks saama ikka palju kliente õlitatud juhu tõesti kui pole 200kg inimene 🤷.
On ka selliseid väikseid pudeleid millega saabki üks kaks inimest üle õlitada maksavad 10-15€. Keskmiselt jäävad suured pudelid on nii 30€ ringis oleneb ka firmast.
Ja mille jaoks on need mõeldud. Õlisid on mõeldud igasuguste pingete ja muudele asjadele.
Kui algaja siis on kõige lihtsam kasutada kõige tavalist beebidele mõeldud õli.
See tühi ka ei maksa midagi pudel viie 5€ ringis
Arvata võib et tegu täesti algajaga kes soovib veidi lihtsamalt raha teenida. Klieant maksab kõik ise kinni 🤔 siis ei pea ise millegi peale kulutama.
Selline jutt täpselt meenutab mustlaste oma.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-02 08:38
tont2- Minu teada meenutab sinu jutt mingi vana kirjaoskamatu vangi oma.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-02 08:39
Takso puhul on äpid, näiteks Bolt, kus saab küll taksot ette tellida.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-02 11:35
Kogu show taksoteemal oleks olematta olnud,kui see meesterahvas oleks ise masaazi pakkujale talle sobivasse kohta järgi tulnud ja sõidutanud enda juurde massaaži tegema.🙂
˅ näita rohkem ˅
2024-02-02 13:11
Mulle jääb mulje,et Cutekitty22 pidaski takso tellimise all silmas seda,et klient saadaks talle Boltist tellitud takso.Tundub,et osad miskipärast eristavad taksot ja Bolti,ent enamus inimesi just Boltist endale(või kellelegi teisele) takso tellibki.Sel moel pole kliendil ju üldse muret,et massöör võiks autosõidu peale tehtud kulutuse kuidagi omastada.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-02 14:23
Kas pidas või ei pidanud aga sellest polnud juttu.
Ma siin seletadin mõlemad takso teemad lahti🤔
Kui keegi sellest aru ei saanud on enda viga.
Sirje17 kas oled vangis olnud et tead kuidas vangid kirjutavad?
Sa ka vist aru ei saanud mine kooli.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-02 14:29
tont2-
Siin teemas on korduvalt räägitud, mis olukord oli.
Kui loll oled või Bolti kasutamise kogemus puudub, siis on su enda viga.
Kui sa heast peast teist mustlasmutiks laimad, siis miks ei või keegi teine sinu kohta asju välja mõelda.
Kuna sa olukorraga kursis pole, siis ei ole seda sinu lolli möla vaja.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-02 15:04
Sorry sirje17 lugesin ka sell siin läbi mina ei lugenud kuskilt et keegi oleks siin boldist enne maininud?
Minust tont mainis boldist siin küll esimest korda?
Enne oli terma taksost aga keegi ei maininud küll boldist.
Sina siin hakkasid hüppama millegi pärast?
Tundub et keegi on sulle varba peale astunud?
Äkki oled see sama kadutaja ainult teise kontoga et siin õigustad.
Tundub väga kahtlane.
Mina sain tondi jutus küll aru mida ta siin mõtles.
Takso sõidust ja boldist.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-02 15:16
Sirje17 ei ole küll minu konto.
mina soovisin, et inimene mulle takso telliks mingisse kokku lepitud kohta, mitte et ta mulle raha kontole üle kannaks.
tuntuim firma, mis seda võimaldab, on bolt.
see siis selgituseks.
ka teema algataja ütles, et mingisugusest ettemaksust juttu polnud.
seega pole vaja mind tembeldada mingiks petiseks ega ka mutiks- olen selgelt noorem.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-02 15:19
TartuMees39
2024-01-31 22:45
Midagi ma ei nõudnud. Küsisin, miks sa ise ei saa tellida. Ja maksta lubasin ise. Sul vist on lugemisega suuri raskusi.

Milleks te jaurate siin erinevate taksofirmade üle,kui Tartumees39 polnud ise üldsegi nõus mitte mingisugust taksot tellima.
Teatavasti maksab arve see kes takso tellib,seega täiesti õigustatult keeldus massaazipakkuja selle plaaniga kaasa minemast,kuna kus oleks olnud garantii,et see mees üldse ennast näole annab.
Ja veelkord,kui takso tellimise osas kokkuleppele ei suudetud jõuda,siis miks poleks võinud mees ise talle järgi minna…
Kui väidetavalt huvi massaazi vastu nii suur oli,et sellest siia lausa teema tegi…
˅ näita rohkem ˅
2024-02-02 16:31
Tean kindlalt et TartuMees39 oleks võinud talle kas või limusiini järgi saata,ülelend oleks kindel olnud.
See on mingi haigete inimeste või muidu nalja kihistavate tatikate lõbu midagi kokku leppida,mitte ilmuda siis edasi lükata.
ning lõpuks blokeerida.Tean sest olen ise ka kunagi selle CuteKitty22 otsa komistanud.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-02 16:33
kasutajaga Seagael pole ma kunagi kohtunud.
tema kohta tean ainult seda, et ta on blokeeritud, sest ta oli ebaviisakas.
ei oleks ülelend kindel olnud, sest olen kohtunud ka paari kasutajaga, kes on mulle takso tellinud.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-02 17:02
CuteKitty22 on alati kohale tulnud ja temast on väga meeldiv kogemus. Äärmiselt armas neiu.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-02 17:31
Mulle tundub, et hetkel on siin teemas põhiküsimuseks muutunud takso (selle tellimine või mitte tellimine).
˅ näita rohkem ˅
2024-02-02 18:58
kopraoja, just just...
ning bolt pole arvestatav taksona.

CuteKitty22
2024-02-02 15:16
Sirje17 ei ole küll minu konto.
mina soovisin, et inimene mulle takso telliks mingisse kokku lepitud kohta, mitte et ta mulle raha kontole üle kannaks.
tuntuim firma, mis seda võimaldab, on bolt.

------------------------------------------------------------------------

Oled kindel? Ka mina kohe hakkasin ma uurima pigem eestimaa taksot. esimesed 2 lehte oli jutt taksost samuti, sest
kui naiste sõidutamisest jutt, siis mulle ei tulnud pähegi Bolt! Nii julm ma ka ikka ise poleks, või ehk pahatahtlik.

Sest see lihtsalt ei ole arvestatav oma kahtlase tegevusega mis koosneb umbkeelsetest, kes ei oska keelt, ei tunne ümbrust. Ning vaja lausa soomlaste kombel õigustatult lisada et "ainult mitte neegritaksot" tellimisel. Kuid kellele seda skandaali siis jälle vaja kui mõni solvub selle peale Aga neegritaksosse istudes teeb mõni ehk lausa karuteene omale kus massöörskal tekib endal eksistentsiaalseid raskusi -- teades ööga harmoneeruvate kehva impulsskontrolli, siis võivad nad liiga "abivalmid" olla ja karuteene teha viies kõrvalkohta, mis on juhtunud nüüd siin pidevalt neis põhjamaades -- Soomes, Rootsis.

njah, kenasti taksoteemale sai siis teema viidud. . .

kuid see et ei võta cutdakit isegi mitte omalt poolt kaasa õli vms. vahendeid on juba pigem nagu türklaste komme restoranis õlle müümisega mida ma kuulsin oma sugulaselt -- neil söögikohas vat et polegi oma ladu; kõik minimaalselt; kui keegi tahab õlut, siis minnakse üle tänava poodi, ostetakse pudel ja tullakse tagasi, tuues kliendile kes istub... ...

aga noh kui on keegi kes on "ALATI" kohale tulnud, siis tekib küsimus et miks siis ollakse ikka nii ihne. Ning ega ta just ka eriti viisaka ja tolerantse suuvärgiga hiilga. Küll aga on terve rida kasvatamatu lapse omadusi küljes -- ning 7 aastase jonnimine -- ollakse kibekiire blokeerima
˅ näita rohkem ˅
2024-02-02 19:10
violiina
2024-02-02 00:58
Usu, et su Puuma pole ainuke, kes massaaži oskab ja tunnistust omab

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Ei, see pole minu religioon, kui jutt siinsetest. Siinsed ehk mõni üksik on kes teavad midagi spordimassaažist, "alasti lahtinühkajad" ei lähe arvesse.

Meenub üks teema et kus hakati küsimusi esitama lihaste, erinevate piirkondade kohta ja erialaseks teemaks läks siin, siis siis oli kohe "teenusepakkujatel" suud lukus, kes enne praalisid üle kümne lehekülje ei osanud mitte midagi kosta ja kukkusid eksamil läbi.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-02 19:23
kordan küsimust...

rahu99
2024-02-02 00:28
cutekitty, orienteeruvalt... kui palju see taksosõit oleks siis maksma läinud kui oleks omast taskust selle kinni maksnud? Millisest summast siis jutt?

kas on häbi öelda nüüd et mis summa see oleks olnud siis?

mänedžer enne poksimatši: "Vasaksirge ja kaarlöök, ning võidad ja tuleme tulema, muidu tuleb veel panna üks münt lisaks parkimisautomaati!"
˅ näita rohkem ˅
2024-02-02 19:59
Hoog sees?
˅ näita rohkem ˅
2024-02-02 20:50
Küll see rahu ikka esineb siin.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-02 21:01
nu eks sain õigel ajal pidama -- teises teemas kärul viskas plokikaane pealt ära oma teemaga et kustus ära...

kohe naised vait kui kult rukkis kui ebameeldivaid küsimusi esitasin.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-02 21:58
rahu99- paljudel naistel on ikka elu väljaspool iha.
minul boltiga pole halbu kogemusi olnud.
kui kõik naised siin ihas nii kehvad oma teenuses oleksid (nagu sa väidad), siis poleks neil kliente.

teema algataja küsimus polnud minu kvalifikatsioonides, vaid selles, et mina polnud nõus kohtuma.
spordimassaaži ma ei paku, aga on ka muid erinevaid liike.

blokeerin mõnikord sellepärast, et ei viitsi vaielda ja pikka möla taluda (nagu rahu99 jutt siin). minu suuvärk on korduvalt rõveda rahu99 sõimust viisakam. rahu99 sõimas mind korduvalt l***iks. lisaks nõuab, et teenusepakuja kliendi asemel maksab. miks ei küsita 40-aastaselt, miks ta autot ei oma?

no kui minu tingimused ei sobi, miks on vaja siis mulle edasi pinda käia ja veel teema teha? neljapäevaks kokku lepitud kohtumine jäi ära kolmapäeval, ehk siis piisavalt vara.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-02 22:08
Mis sest taksost, tõuksiga praeguste teeolude juures on ju palju lõbusam liigelda.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-02 22:41
Tõuksiga hea kahekesi sõita kui mister jott ees siis saab türa talle perse lükata
˅ näita rohkem ˅
2024-02-02 22:42
No just, kulla semu, sa tunned biiti.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-02 22:44
Küllap leiavad nn massöörid ka tõuksis probleemi.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-02 22:47
Boltis on hea nikkuda, saab jobi istmete peale lasta
˅ näita rohkem ˅
2024-02-02 22:47
Uskumatu jah, et sellised mehed tellivad koju teenuseid, kui ise ei tea, kuidas taksotellimine käib
˅ näita rohkem ˅
2024-02-02 22:58
Litsidel omal ka käed otsas et taksot tellida
˅ näita rohkem ˅
2024-02-02 23:01
Meestel omal ka käed otsas, et pihku peksta.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-02 23:06
Tont2, aga nii ju oligi ja sellest teema hakkas. et teenuserellija- teemaalgataja pidi takso tellima, aga hakkas kusema ja pärast süüdistama, et massaaži tegija ei tulnud kohale.
Kokkulepitud oli, et takso tellib ,see kes soovib, et talle tullakse koju massaaži tegema
˅ näita rohkem ˅
2024-02-02 23:30
Tondikari, kes pole suutnud endale iialgi massaaži lubada, ulub siin oma pisikese m ajuga

Loomulikult, te saate ükspäev primitiivset seksi, kui ise suudate end liigutada....

See oli nali😁
˅ näita rohkem ˅
2024-02-03 00:57
põhimõte on see, et miks sa norid 20-aastaste kallal ja sunnid neid kulutama, aga 40-aastaste finantsiline olukord on tähtsusetu?
ehk siis, inimesel ei pea finantsilist stabiilsust 40-aastaselt olema, aga 20-aastane peab häbenema?
˅ näita rohkem ˅
2024-02-03 00:57
violiina, kujuta ette et tellid koju korstnapühkija/itimehe/arsti, ja siis SINA ISE pead talle tellima takso...? selge see et pole ka mõtet seda teha masseerija/kondiitri/koka puhul.

cutekitt, autot tal polnud, noh, suva sellest, aga ehk oli tal hoopis ekspressbuss olemas? Siis saad sõita bussiga....
˅ näita rohkem ˅
2024-02-03 00:59
aga kas kellelgi on kohustus teenust osutada? kui mingil tingimusel ei sobi?
˅ näita rohkem ˅
2024-02-03 01:15
ei ole sugugi mõte norida su kallal. Lihtsalt see pole hea toon ja ei ole sugugi ametlikult hästi kõlav et "aga ise telli mulle takso".

kui palju see taksosõit siis oleks maksnud? sa ei julge isegi seda ju öelda.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-03 01:26
pole sugugi kindel et sa oled teadlik et millega sa tegeled. Ning pigem oled väga libedal ja laial teel, mis hakkab tervisele.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-03 07:39
Selle olukorra lahendamiseks vaja Iha arbitraaskohus kokku kutsuda.
Küsimus ikkagi selles, kas taksoga või taksota?
˅ näita rohkem ˅
2024-02-03 08:42
rahu99- pakun, et vähemalt 10 eurot kindlasti.
mina ise aga teenuse osutamise eest ei maksa.
mismoodi see tervisele peaks hakkama?
˅ näita rohkem ˅
2024-02-03 21:02
Vaadates seda "eestimaatakso" kus on 2.5 sisseistumine, 0.6 kilomeetri hind, siis oleks 6 euroopa rubla ja 10 senti.
kui oletada et taksojuhi enda sõiduaeg ka tiksub juurde, fooride taga tiksudes, siis ka selle järgi tuleb alla 10 eur kokku, arvestades et oleks ca 5..7 km kaugusele sõitu.
(ma ise kui elasin Tartus siis sain igale poole jalgsi või rattaga, aastaringselt seejuures, et kui rohkem polnud midagi kaasas kui pool seljakotitäit).

no ja nii või teisiti see poleks raha mille osas pole sul mõtet senti "pooleks saagida".

las tuleb volbriöö, siis lendavad need kõik nõiad luua seljas.

jutt tervise osas ehk peaks teised "reputatsiooniga daamid" jutustama. Need libastumised on kerged tulema et kus jutt algul massaazist aga oletame et keegi pakub et "no maksan lisaks ja las olla siis vahekord ka?", ning kui endal kehv majanduslik olukord siis see mis algselt oli mõeldud et "ühekordseks", ning SEE on just mis silmas pean, et see võib saada harjumuseks ja raha kulub ära aga tervis samuti. Ning kui libastumine on, siis kiire. Ja kes sind siis ikka tahab enam, eraelus oma naiseks.

(Pole muidugist minu asi selles osas torkida aga ehk lisateenistuse osas pensionäridele koduabi oleks mõttekam (neil ka eriti suhtlust vaja), teed süüa, koristad jms. kontrollid nende järele. Neil on suhtlemisvaegus, ja hea meel kui arvutis olevate asjadega aitad ka ja sedasi).

ah mis ma ikka siin sel teemal jutustan...
˅ näita rohkem ˅
2024-02-03 21:04
Parem töökoht tuleb otsida siis
˅ näita rohkem ˅