kopraoja, just just...
ning bolt pole arvestatav taksona.
CuteKitty22
2024-02-02 15:16
Sirje17 ei ole küll minu konto.
mina soovisin, et inimene mulle takso telliks mingisse kokku lepitud kohta, mitte et ta mulle raha kontole üle kannaks.
tuntuim firma, mis seda võimaldab, on bolt.
------------------------------------------------------------------------
Oled kindel? Ka mina kohe hakkasin ma uurima pigem eestimaa taksot. esimesed 2 lehte oli jutt taksost samuti, sest
kui naiste sõidutamisest jutt, siis mulle ei tulnud pähegi Bolt!
Nii julm ma ka ikka ise poleks, või ehk pahatahtlik.
Sest see lihtsalt ei ole arvestatav oma kahtlase tegevusega mis koosneb umbkeelsetest, kes ei oska keelt, ei tunne ümbrust. Ning vaja lausa soomlaste kombel õigustatult lisada et "ainult mitte neegritaksot" tellimisel. Kuid kellele seda skandaali siis jälle vaja kui mõni solvub selle peale
Aga neegritaksosse istudes teeb mõni ehk lausa karuteene omale kus massöörskal tekib endal eksistentsiaalseid raskusi -- teades ööga harmoneeruvate kehva impulsskontrolli, siis võivad nad liiga "abivalmid" olla ja karuteene teha viies kõrvalkohta, mis on juhtunud nüüd siin pidevalt neis põhjamaades -- Soomes, Rootsis.
njah, kenasti taksoteemale sai siis teema viidud. . .
kuid see et ei võta cutdakit isegi mitte omalt poolt kaasa õli vms. vahendeid on juba pigem nagu türklaste komme restoranis õlle müümisega mida ma kuulsin oma sugulaselt -- neil söögikohas vat et polegi oma ladu; kõik minimaalselt; kui keegi tahab õlut, siis minnakse üle tänava poodi, ostetakse pudel ja tullakse tagasi, tuues kliendile kes istub... ...
aga noh kui on keegi kes on "ALATI" kohale tulnud, siis tekib küsimus et miks siis ollakse ikka nii ihne. Ning ega ta just ka eriti viisaka ja tolerantse suuvärgiga hiilga. Küll aga on terve rida kasvatamatu lapse omadusi küljes -- ning 7 aastase jonnimine -- ollakse kibekiire blokeerima