Lilian ei vaevuks küll praegusel ajal 200 eest midagi tegema
Mare ei olnud minu jaoks sümpaatne.
Aga hea lugeda, et sul on korralike Dominatrixitega ka kogemusi.
See arvamuse jutt ei ole hea. See on blokeeriv. Arvamused on nagunii.
Ma viitan sellele, et sa maksad selle eest, et sa ei peaks ennast kohandama sedavõrd meeldivaks ja huvitavaks kaaslaseks, et naine tahaks ning julgeks just sinuga selles teemas suhestuda. Sa maksad, et ei peaks aega raiskama pikale suhtlemisele, usalduse loomisele, et naine oleks valmis avastama enda veidramaid külgi. Sa maksad, et sinu fetišistlikke vajadusi teenindataks olenemata sinu isiksusest ja et sa ei peaks ise teenindama vaid võiksid saada ja tarbida. Sa maksad, et sulle loodaks vajalik keskkond ja et partner-teenindaja häälestaks ennast sobivalt, et sinu vajadustega tegeleda. Sa maksad, sest sul on kiire.
Ma tunnen köögipoolt ja jään ka 10-15 aastat hiljem diskreetseks, aga kinnitan endiselt, et kui pole head isiklikku sümpaatiat, siis tuleb pervertidega tegelemiseks a) olla lihtsalt tuim b) häälestuda ja selle eest suuremat tasu küsida ja pärast maha häälestuda ja iseendale selgitada, miks seda vaja oli.
Sellel kõigel on eelkõige naiste jaoks väga tugev isiksuse külg. Kui naine ei mängiks sinuga ilma rahalist tasu saamata, siis on pisut naiivne eeldada, et ta tasu saades ühtäkki samadest asjadest erutub. Ma pean seda silmas, kui ütlen et pervertide teenindamise tasu on kõrgem. Sest perverdid me ju oleme...
Ma viitan sellele, et BDSM ei ole oma olemuselt mingi veider teenus vaid inimeste suhestumise vorm, mille käigus nii saadakse, kui antakse ja läbitakse nii tõuse kui mõõnasid, mis annab omakorda alles tõeliselt erilise mõõtme kogu asjale.