1
Sooviks kohtuda homme hommikul Tallinnas naisterahvaga kes vajab endale sponsorit ja oleks nõus rihma andma mulle võiksid asuda kesklinnas.Tel 56894563
Kuulutamiseks saada sõnum (3.25 EUR, 160tm, 12h) sisuga
IHA TXT
sinu kuulutus
numbrile
13017
Avalehekülg
Kuulutused
Jututuba
Foorum
VIP konto
Postkast
Minu pildid
Minu videod
Minu kontaktid
Minu ankeet
Konto seaded
Vaadatud/hinnatud
Hinda pilte
Hinda Videosid
Otsi kasutajat
Seksikad jutud
Top videod
Viimased videod
Top mehed
Top naised
Top paarid
Top trans
Viimati lisatud
Moderaatorid
Foorum
Foorumi avalehele
Hoiatused
|
Ralfik ja peremees69
Noorm333s
2023-04-01 14:07
1 ja sama inimene mõlema kontode taga, ei tasu tegemist teha, sõimab ja ähvardab, kui saab blokki siis tuleb teise kasutajaga sõimama. Pederast on 😉
˅ näita rohkem ˅
Noorm333s
2023-04-01 14:30
Su nimi on Kert Ustav ja oled siin varemgi üleval olnud, seega pole mõtet siin debiilikut mängida. Kahe konto taga kõvatada sa oskad, aga reaalsuses oled sa vaid sitane pederast ja kusehais. 😉
˅ näita rohkem ˅
Noorm333s
2023-04-01 15:49
Vaadates su kirjastiili siis endal juba häbi ei hakka, et mõlema kontoga kirjutad sama teksti ja samade kirjavigadega? 😉😂
˅ näita rohkem ˅
Noorm333s
2023-04-01 17:21
Sa ära vigise siin nagu mingi eit, kes ei oska muud tarka juttu ajada, kui ainult valetada sitane pederast. Kahju, et sa nii saamatu oled ja üritad siin kahe kontoga kõvatada nagu mingi sitane pederast. 😀
˅ näita rohkem ˅
Noorm333s
2023-04-01 17:50
Tahad kohtuda? Ennem kui kohtume siis võta mäkist süüa ka, et koos olla lõbusam oleks sitane pederast. Sa sitane kusik ei julgegi kohtuda, vaid ajad mingit eideiba suust välja. Sa parem vaata Tallinnas seljataha igakord, kui kõnnid linnas muidu võid invaliidiks jääda 😉😂
˅ näita rohkem ˅
Noorm333s
2023-04-01 18:15
Kus sa kohtuda soovid siis sitakott? Minujaoks pole probleemi sinuga kohtuda, tahaks oma silmaga seda pederasti näha 🙂
˅ näita rohkem ˅
Noorm333s
2023-04-01 21:56
Tulin lepitud kohta kohale, aga sa ei tulnud kohalegi, seega mida ikka arvata sellest, eks eided ei julgegi kohtuda, mõttetu hale pederast oled ikka 😉
˅ näita rohkem ˅
Noorm333s
2023-04-01 22:39
Ju vist sittusid täis end kuskil peldikus, et sa kohtuda ei julgenud või said perse mõnusalt kellelgilt, et kohtuda ei saanud? Seda võis arvata, eks pederastid olegi sitakotid, kes lubavad aga kohale ei ilmu.. 😉😀
˅ näita rohkem ˅
Noorm333s
2023-04-02 12:34
Jah, Kert Ustav, ma soovin sinult lõuga saada, tule ja anna, mind ei koti et sa seal Tallinnas elad, aga kui sa tuled mind ähvardama ja lubad mulle lõuga anda siis aga palun, tule ja anna kõvamees! 😉😉
˅ näita rohkem ˅
kapakohila
2023-04-02 13:23
ei ole to noorm333s ühtki nii arg kui siin teda näidata püüate
minuga oli ta nõus praktiliselt kohe kohtuma ja ilmus ka kokkulepitult kohale
tartust polnud ka mul liigkauge kohale sõita. igal juhul noormees ootas kokkulepitult, juba järgmisel hetkel paljastas enda üsnagi kondise taguotsa ja kummardus sügavalt mu ette. polnud mul vaja teha muud kui strapp tema taguotsa suruda.
hetkega oli selge et noormees tolles tegevuses juba vilunud on ja selle kinnituseks peatselt ta juba oluliselt jämedamat liidest oma taguotsa nõutas
kinnitan et tegu on igati sõnapidajaga kes ka kohale ilmub
˅ näita rohkem ˅
Teema
Foorumi avalehele
Päevateema
Seksikogemused
Mehed naistest
Naised meestest
Vikerkaar
Voodirõõmud ja voodimured
Seksuaalfantaasiad
Elu väljaspool Eestit