Foorum
2023-03-09 07:02
No minu teada eestis ei tohiks üldse prostitutsiooni olla. Aga iga teine kuulutus pakub kohtumist kingiga .
˅ näita rohkem ˅
2023-03-09 07:58
capi lasi uue seaduse teha
˅ näita rohkem ˅
2023-03-09 08:49
Tohib ikka. Alles hiljuti Reporteris prokurör ise ütles, et keelatud on ainult prostitutsiooni vahendamine ja selle võimaldamine, mitte prostitutsioon ise. Vaidlus tekkis sellest, kui selgus, et üüritud korteris käis kehamüük ja üürileandjat süüdistati prostitutsiooni võimaldamises. Põhimõtteliselt võiks sellised portaalid nagu iha.ee, mahajataha.com, voodi.eu jms ka süüdistuse saada, sest need portaalid samuti aitavad prostitutsioonil edeneda. Samamoodi saaks ka hotellidele süüdistuse esitada, sest korra päevas ikka mõni prostituut nende majas töötab. Ühe sõnaga Eesti seaduse järgi on legaalne ainult ise Viru tänaval kundesid püüda. Kui üle vindi keerata, saaks sellisel juhul esitada süüdistuse Tallinna linnale, et nad oma tänavatel prostitutsiooniga võimaldavad tegeleda
Selline naljakas olukord, et ühest küljest ei ole keelatud, aga teisest küljest justkui ei võimaldata sellega tegeleda. Paraku see teine külg ei toimi ja äritegevus käib siin väga vilkalt. Võiks siis selle tegevuse juba legaliseerida ja riigikassasse makse koguda. Töötervishoiuarstid ei ole muidugi sellise ametikohaga veel arvestanud Kujutan ette, et nende visiit näeks välja tiba teistsugusem kui tavaline kontoritöötaja pakett. Arvestades seda, et nende läbisõit on suurem kui keskmisel naisel, siis tuleks ka sagedamini ülevaatusele saata.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-09 09:44
mille eest antud teema nüüd peaks hoiatama? et naistele meeldivad kingitused?
˅ näita rohkem ˅
2023-03-09 10:32
loomulikult meeldivad kingitused, eriti rahalised. kohe niiväga meeldivad et selle nimel on valmis imema võõraste meeste riistasi ja oma koibade vahele laskma ka või ma eksin sest mina panen strapiga tasuta
˅ näita rohkem ˅
2023-03-09 11:19
seega, pole enam see Foorum, vaid Hoorum.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-09 13:10
ilmselgelt meeldib meestele ka nii väga kingitusi teha, et selle nimel on valmis võõraid kliitoreid lakkuma ja võõraste seelikute alla sukelduma ega muidu ju kõrge moraaliga tegelased sellise asjaga ei tegeleks, eriti oma naiste teadmata
˅ näita rohkem ˅
2023-03-09 18:29
ühiskond.....
˅ näita rohkem ˅
2023-03-09 18:56
kahju, et capi sugused naised peale keha müümise muud teha ei oska
˅ näita rohkem ˅
2023-03-10 17:09
capikene selle sitase rahaeest müüd oma taguotsa, et endal hinge sees hoida
˅ näita rohkem ˅
2023-03-10 17:38
tänan muretsemast. aga minu keha kuulub siiski veel mulle, pole seda kellelegi maha müünud
˅ näita rohkem ˅
2023-03-11 11:26
ta tõesti kuulub sulle capike.aga sellega hoiad oma hinge veel sees kui pimedas toas sind töödeldakse rahaette
˅ näita rohkem ˅
2023-03-11 12:13
capi mis see sinu töö siis on, mis sul kohe kannatab teha valgustatud toas?
˅ näita rohkem ˅
2023-03-11 17:00
no miks sa vanaeit ei vasta siis, kui sinult küsitakse ilusti?
˅ näita rohkem ˅
2023-03-11 17:02
reaalses elus töötlen siiski mina külalisi ja hubaselt valgustatud toas, vastupidiselt trollikeste fantaasiatele ja luuludele
aga tähelepanu kerjava vanaätt okiga pole kahjuks täna rohkem aega meeldivat vestlust erendada.
hätrasmehed ootavad
˅ näita rohkem ˅
2023-03-11 17:46
vanaeit kas maksude värk on sul ikka korras, või töötad mustalt?
˅ näita rohkem ˅