Foorum
2023-03-03 18:51
Lepitud ajaks kohale ei ilmu, järgmisena palub teise kohta tulla. Kui seal kohal oled, ütleb et kahjuks ei saa tulla. Kahjuks tuli liiga hilja meelde, et olen aasta tagasi sama inimesega juba proovinud kohtuda ja samamoodi ei ilmunud välja. Jääb arusaamatuks, milleks üks inimene peaks aastaid nii käituma ja millist naudingut see küll pakkuda saab
˅ näita rohkem ˅
2023-03-03 18:54
tal algasid päevad,sellepärast...
˅ näita rohkem ˅
2023-03-05 10:07
Ära valeta. Olen ise neiuga mitu korda kohtunud ja ei ole mingeid probleeme tekkinud.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-05 10:18
ma räägin ju et päevad
˅ näita rohkem ˅
2023-03-05 10:24
võtke misterJ ja teil pole kunagi muret et naisel on päevad või pea valutab. asinuke viga on see et soolikas on natuke palju lõtv aga seda saab parandada sobiva kiilu vahele löömisega.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-05 14:47
nõustun gentlemanS-iga- tydruk ilmub kohale ja peab lubadustest kinni.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-06 08:49
Võimalik, et võttis kliendi vahele, aga läks planeeritust pikemalt või piilus nurga tagant ja mõtles ringi.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-11 22:13
No võib olla küll nii jah
Ühega kohtub teisega ei kohtu🤷
Selle pärast ei pea olema valetaja või siis hoopis ise siin valetate🤔
Olete ise selle kontode taga et head muljet jätta selle kasutajale.
Tegelikult olete üks ja sama inimene.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-12 09:09
Ära mölise siin, va tont.
Kui sul endal mingit kogemust kasutajaga pole, siis pole vaja oma pläusti toota.
Oled nagunii paljudes Hoiatuste rubriiki kuuluvates teemades piisavalt läbustanud.
Kuna selle neiuga on kohtutud küll, siis on põhjust arvata, et Trtmees256 on valetaja.
Hoiatuste rubriiki peaks hoiatuse postitama asja pärast, mitte sellepärast, et bloki või korvi on saadud
˅ näita rohkem ˅
2023-03-12 21:51
Aga kus sa tead et on valetaja🤷
Sõna sõna vastu 🤦 kas oled näinud.
Mul ka siin olnud selline, kes kohtus teistega aga minga ei kohtunud kuigi oli raha ette saanud.
Või käib siin korralik kokku mäng ja petatakse lihtsalt raha välja.
See iha on täiega petiste paradiisiks muutunud
Siit head küll enam ei leia
Üks hullem suli kui teine
˅ näita rohkem ˅
2023-03-12 22:18
Suli oled sina ise.
See naine ei küsi kunagi raha kontole.
Pole siin mingit sõna sõna vastu- kõik, kes temaga suhelnud, teavad, et ta mingit ülekannet ei küsi, seega pole petis!!!
Ja iga tondiga ei peagi kohtuma
˅ näita rohkem ˅