Foorum
2023-02-10 10:40
Tere ka Sulle

Otsin ise meest, kellega aeg-ajalt meeldivalt kohtuda ja ka meeldivalt aega veeta. See ei tähenda ilmtingimata kohest voodisse hüppamist. On ka palju muid romantilisi tegevusi, mis sellel eelneks. Sobivusel ka püsivam ja pikem suhe.
Loomulikult eeldan ka mehe poolt materiaalset tuge. Kuna hetkel olen siin natukene jännis oma üüri tasumisega. Olen viimasel kursusel oma õpingutega ja õpilase elu on ikka raske. (Eesti riik ju )
Paraku olen komistanud siiani vaid nende otsa, kes lubavad rohkem, kui pakkuda suudavad.
Hetkel siis puudu 80€, kui täpne olla. Kui Sul on kindel ja tõsine soov mind aidata ja mul kindlustunne olemas Sinu suhtes, siis olen ka valmis kohtuma ja omalt poolt ka väärikalt tänu avaldama. Ma loodan, et see ei ole õigele mehele suur väljaminek, millega neiule abiks olla.
Minu tingimus olekski see, et mees on valmis aitama ja eelnevalt peaks see mainitud abikene minu kontol kajastuma. Siis olen ka kindel, et Sinu kavatsused on head ja tegu pole ainult lubajaga või lihtsalt alasti pilte otsiva mehega. Lisaks tekitaks ümbrikus raha ulatamine minus juba tänavaprostituudi tunde.
Kui Sulle sobivad minu tingimused, siis vasta julgesti ja loodan ka Sinu abile. Eelarvamusi paluks mitte minu suhtes luua, ma ei ole teenusepakkuja ega soolapuhuja, kes abi küsib ja tänamata kaob. Kui inimene on minuga aus, vastan talle kindlasti samaga.

Päikest.

Jälle üks ja sama tekst 😂
˅ näita rohkem ˅
2023-02-10 12:46
Unista edasi tropp
˅ näita rohkem ˅
2023-02-10 13:01
Kena ja rõõmsameelne tudengineiu Tartust otsib toetavat meest ja kindlat kohtujat.
Ehk saame üksteisele kasulikud olla?
Kirjuta mailile, lepime midagi kokku ja miks mitte ka kohe kohtuda?

Selline viisakas, karvane tüdruk siis....
˅ näita rohkem ˅
2023-02-10 13:05
autor: TartuSipzu

Mina lüpsan sinusuguseid oinaid siin niiet silm ka ei pilgu.. pärast nutate nagu eided siin.
Paras ka sulle tont et sa petta said ja loodan et saad veel petta ja siia nutma tulla sitakott.

Vana karvane kerjuspettur siin.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-10 13:18
Sa ise unista edasi vana loll karvane pihkur TartuSipzu
Pane ona vana pervo
˅ näita rohkem ˅
2023-02-10 13:32
Kaks naisteta vana pihkurist peeru kisamas siin mida keegi peale nende endi ei loe.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-10 13:42
Sina oled pihkur kes siin naiste kontotedega esineb siin
Sina taod pihku nende eitede piltide peale vana pervar😂😂
˅ näita rohkem ˅
2023-02-24 07:22
Nüüd uute kontodega laivis
˅ näita rohkem ˅
2023-02-24 07:23
Nelly05 TartuSipzu uued kontod
˅ näita rohkem ˅
2023-02-24 17:59
Kle unista edasi kukk
˅ näita rohkem ˅
2023-02-24 18:00
sitt ujub ikka pinnale..... jälle üks kloon
˅ näita rohkem ˅
2023-02-25 17:02
Tundub et jälle uus kasutaja nagu Tere Jahindusklubi

Täna tegi EJS Riigikogus veidi ajalugu ja astusime Eesti jahindusega uude ajajärku. Võiks öelda öösihikute ajajärku. Kõik meie naaberriigid on need seadmed vähemal-rohkemal määral seadustanud, nii et Eesti oli viimane selles nimekirjas. Kõik me jääme vanemaks, noori tuleb jahindusse juurde vähe, küttimislimiidid on aga endised ja SAK olukorras ka suurenevad. Midagi pole teha, efektiivsus peab tõusma.

Mis siis vastuvõetud relvaseaduse muudatuse seadus ja jahiseaduse muudatus peale jõustumist toovad?

Jahimehed ei pea enam summuteid otsast keerama kodust jahile, või jahtide vahelisel liikumisel samuti lasketiiru minnes. Summuti võib olla kinnitatud permanentselt.
Relvaseaduse muudatus lubab öösihiku tsiviilkäibesse. Analoogselt summutiga võib jahimees vastava jahirelva olemasolul omada öösihikut, kapis, püssil.
Keskkonnaameti pädevuses on nüüdsest kehtestada uluki kaudu leviva haiguse tõkestamiseks ajavahemik ja tingimused, mille jooksul on lubatud ulukite küttimine ka öösihiku abil. Ilmselt rakenduvad siin samad piirangud kui tehisvalgusega, küti kõrgus lasu hetkel 2,5 maast (pukis) jms. NB! Öösihikut on lubatud edaspidi kasutada ainult KeA Käskkirjas toodud tingimustel ja taudiohu tõrjeks.

Valimiste eel on hea tõdeda, et nimetatud seadusemuudatusi toetasid liikmed kõigist Riigikogu erakondadest. Igas erakonnas on tilluke läbilõige rahvast ja nii on alati inimesi kes teevad omale asjad selgeks ja saavad aru, samuti neid kes on oma vaadetelt jahinduse ja sellega seonduvale vastu. Öösihiku seaduse muudatusettepaneku esitasid 11 riigikogu liiget, kelle hulgas olid Isamaa, EKRE, Reformierakonna ja SDE liikmed. Ka ükski Keskerakondlane ei olnud lõpphääletusel seaduse muudatusele vastu. Vastu oli täna vaid 6 saadikud, kõik SDE erakonnast.

Tervitustega

Endrik

Juhatuse esimees on jälle TartuSipzu omadest
˅ näita rohkem ˅